- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Canım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama ben çok sağlıksız beslenen biriydim ve abur cubur manyağıydım şimdi protein ve sebze tüketiyorum karbonhidrat kullanmamaya çalışıyorum ama senin yasakların ağır geldi bukadar yapabilirmiyim bilmiyorum tavuk, et falan yemezisem çok çabuk vazgeçerim kendimi biliyorum ilgin için teşekkür ederim tatlımAma deme yeme var yeme bahane üretme uygula :)
Canım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama ben çok sağlıksız beslenen biriydim ve abur cubur manyağıydım şimdi protein ve sebze tüketiyorum karbonhidrat kullanmamaya çalışıyorum ama senin yasakların ağır geldi bukadar yapabilirmiyim bilmiyorum tavuk, et falan yemezisem çok çabuk vazgeçerim kendimi biliyorum ilgin için teşekkür ederim tatlım
Neden yasak diye sordun mu ? Yasak cunku tavuklar hep hormonlu. Hormonlu oldugu icin de kilo vermeyi engelliyo. Bi hafta yemesen bisey olmaz bence. Bi dene. Sana yardim icin uzanan eli boyle itmek
Canım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama ben çok sağlıksız beslenen biriydim ve abur cubur manyağıydım şimdi protein ve sebze tüketiyorum karbonhidrat kullanmamaya çalışıyorum ama senin yasakların ağır geldi bukadar yapabilirmiyim bilmiyorum tavuk, et falan yemezisem çok çabuk vazgeçerim kendimi biliyorum ilgin için teşekkür ederim tatlım
Tebrik ederim kaptanım böyle yapıcı konustugunuz iicn cunki aksi uslup bence birine yardım icin uygun degilNeden yasak diye sordun mu ? Yasak cunku tavuklar hep hormonlu. Hormonlu oldugu icin de kilo vermeyi engelliyo. Bi hafta yemesen bisey olmaz bence. Bi dene. Sana yardim icin uzanan eli boyle itmekyakismaz sana elifcim
Tebrik ederim kaptanım böyle yapıcı konustugunuz iicn cunki aksi uslup bence birine yardım icin uygun degil
elimdeb geldigince tatli dilli olmaya calisiyorum :)Tebrik ederim kaptanım böyle yapıcı konustugunuz iicn cunki aksi uslup bence birine yardım icin uygun degil
onu demek istememistir canim :)Aksi konuşan ben miyim
elimdeb geldigince tatli dilli olmaya calisiyorum :)
onu demek istememistir canim :)
Ama ben yinede hhuzurun sana dolayli yoldan laf soyledigini dusunmuyorum :). Elif konusunda sonuna kadar haklisin. Herkes seferber olmus ona yardim rtmeye calisirken o ben yapamam diyosa oturup bi dusunmem lazim. +gelince butun takim etkileniyo cunkuBaşka Bi şey olacağını sanmıyorum, ben net konuşan Bi insanım, ki çoğu kez konuştum, çoğu kez yaz menünü ayarlayayım dedim, her seferinde olumsuz olmasına rağmen yine de yoğunluğumun arasında yardımcı olmaya çalıştım ama ben vazgeçemem dedikten sonra ve + çıkması demek ki diyet kafasında değil, yapacak bir şeyim Yok, bazen gerçekleri yüzüne vurmak gerekiyor, bunu ben kendime de yapıyorum, gerçekler iyidir ayrıca birine Bi şey söyleyeceksem de dolaylı yoldan değil direkt konu muhattabına iletirim :) net olmak güzeldir herkesin kendi tarzı var
Ben farkındayım yardım etmek istediğini ama ben kendimi biliyorum .Burada kim öyle değil ki? Hepimiz aynıydık o zaman sen her hafta + görmeye devam et yapacak Bi şey YokKanguru_ ben elimden geleni yaptım takım ve Elif içinde kendi tercihin
bu kadar sert sözler söyleme gerek yok ben haftalarca tek kaçamak yapmadığım halde diyet kafasında değilsin demen ne kadar doğru . benim sana yazdığım mesajla senin yazdığın uslup hiç aynı değil .Başka Bi şey olacağını sanmıyorum, ben net konuşan Bi insanım, ki çoğu kez konuştum, çoğu kez yaz menünü ayarlayayım dedim, her seferinde olumsuz olmasına rağmen yine de yoğunluğumun arasında yardımcı olmaya çalıştım ama ben vazgeçemem dedikten sonra ve + çıkması demek ki diyet kafasında değil, yapacak bir şeyim Yok, bazen gerçekleri yüzüne vurmak gerekiyor, bunu ben kendime de yapıyorum, gerçekler iyidir ayrıca birine Bi şey söyleyeceksem de dolaylı yoldan değil direkt konu muhattabına iletirim :) net olmak güzeldir herkesin kendi tarzı var
Ama ben yinede hhuzurun sana dolayli yoldan laf soyledigini dusunmuyorum :). Elif konusunda sonuna kadar haklisin. Herkes seferber olmus ona yardim rtmeye calisirken o ben yapamam diyosa oturup bi dusunmem lazim. +gelince butun takim etkileniyo cunku
Ben farkındayım yardım etmek istediğini ama ben kendimi biliyorum .
bu kadar sert sözler söyleme gerek yok ben haftalarca tek kaçamak yapmadığım halde diyet kafasında değilsin demen ne kadar doğru . benim sana yazdığım mesajla senin yazdığın uslup hiç aynı değil .
Ben seninle daha önce böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum sana günaydın menün harika dan başka bişey yazdığımıda hatırlamıyorum .Ben sert konuşmadım, yazı ile duygu geçmiyor bunu anlamak imkansız, senin duyguna göre şekil alır, ayrıca Benim ile senin yazın arasında fark olması da normal, sen Elifsin ben plasticayrıca turp yememe konusunda ki mesajımda aynı şekildeydi, ben her zaman ki gibi yazıyorum, bir dip not daha burada olduğum sürece hep sana yardımcı olmaya çalıştım hep olumsuz yanıt aldım ama yine de denedim, yine de denedim üşenmezsem bakıcam kaç hafta olmuş, her cuma sana yardım İçin yazdım
Ama ben yinede hhuzurun sana dolayli yoldan laf soyledigini dusunmuyorum :). Elif konusunda sonuna kadar haklisin. Herkes seferber olmus ona yardim rtmeye calisirken o ben yapamam diyosa oturup bi dusunmem lazim. +gelince butun takim etkileniyo cunku
Ben seninle daha önce böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum sana günaydın menün harika dan başka bişey yazdığımıda hatırlamıyorum .
bence sen kendinin farkinda degilsin.kacamak yapmadigin halde + geldigin zamanlar hep sana ne dedik. Bi yerde yanlis yapiyosun elif. Bi bakalim duzene sokalim dedik orali olmadin. Bu hafta artik sumeyyeyle plastige rica ettim bi ilgilenin siz diyetisyene gidiyosunuz dedim seve seve kabul ettiler. Sende sana uzanan yardim ellerini geri teptin. Yapamam diyosun. Bi hafta tavuk yemezsen olmezsin. Hayatin boyunca tavuk yemezsende olmezsin.Ben farkındayım yardım etmek istediğini ama ben kendimi biliyorum .
bu kadar sert sözler söyleme gerek yok ben haftalarca tek kaçamak yapmadığım halde diyet kafasında değilsin demen ne kadar doğru . benim sana yazdığım mesajla senin yazdığın uslup hiç aynı değil .
bence sen kendinin farkinda degilsin.kacamak yapmadigin halde + geldigin zamanlar hep sana ne dedik. Bi yerde yanlis yapiyosun elif. Bi bakalim duzene sokalim dedik orali olmadin. Bu hafta artik sumeyyeyle plastige rica ettim bi ilgilenin siz diyetisyene gidiyosunuz dedim seve seve kabul ettiler. Sende sana uzanan yardim ellerini geri teptin. Yapamam diyosun. Bi hafta tavuk yemezsen olmezsin. Hayatin boyunca tavuk yemezsende olmezsin.
Bu hafta + gelirsen ne yapcaz? Takima geldiginden beri kac kilo verdin elif? Simdi bana haklisin deme lutfen. Bu konuda hakli olmak istemiyorum.
Gerek yok. Ben biliyorum. Benden baska bilenlerde vardir. Herkes elife yardimci olmak istiyo ama.... iste..Ben hiç üşenmem hafta sonu buraya geldiğim ilk zamana kadar giderek seni ekleyip alıntılarım hafta sonu görürsün adım kadar eminim ama sen çoğuna cevap bile vermedin çıkarırım hepsini burada duruyordur
Gerek yok. Ben biliyorum. Benden baska bilenlerde vardir. Herkes elife yardimci olmak istiyo ama.... iste..
Ah keske biri bana dese yardim edeyimmi diye. Seve seve kabul ederim. Yapmam demem. Bilirim ki iyiligim isteniyor. Bilirim ki deger gordugum icin yardim ediliyor...Ben zaten senin mesajın öncesi kendim yazmıştım yine daha önce yazdığım gibi menünü düzenlemene yardım edeyim mi diye bunu daha öncede teklif ettim ama cevap vermedi, Bi kerede tamam dedi ama menülerini yazmadı ilerleyemedik bende peşinde koşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?