Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama deme yeme var yeme bahane üretme uygula :)
Canım lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlama ben çok sağlıksız beslenen biriydim ve abur cubur manyağıydım şimdi protein ve sebze tüketiyorum karbonhidrat kullanmamaya çalışıyorum ama senin yasakların ağır geldi bukadar yapabilirmiyim bilmiyorum tavuk, et falan yemezisem çok çabuk vazgeçerim kendimi biliyorum ilgin için teşekkür ederim tatlım

Burada kim öyle değil ki? Hepimiz aynıydık o zaman sen her hafta + görmeye devam et yapacak Bi şey Yok Kanguru_ ben elimden geleni yaptım takım ve Elif içinde kendi tercihin

100 sagicbacak
100 sol içback
100 duvae sınavı
200 sag sol dönerek sırt bel calışma
200 sag sol yan bel
Bank seklinde durup ayagı yukarı kaldırma calışması 50 sag bc 50. Sol bck

2000 ip atlama simdilik siz de durumlar nedir gencler

Neden yasak diye sordun mu ? Yasak cunku tavuklar hep hormonlu. Hormonlu oldugu icin de kilo vermeyi engelliyo. Bi hafta yemesen bisey olmaz bence. Bi dene. Sana yardim icin uzanan eli boyle itmek yakismaz sana elifcim

Neden yasak diye sordun mu ? Yasak cunku tavuklar hep hormonlu. Hormonlu oldugu icin de kilo vermeyi engelliyo. Bi hafta yemesen bisey olmaz bence. Bi dene. Sana yardim icin uzanan eli boyle itmek yakismaz sana elifcim
Tebrik ederim kaptanım böyle yapıcı konustugunuz iicn cunki aksi uslup bence birine yardım icin uygun degil

elimdeb geldigince tatli dilli olmaya calisiyorum :)

onu demek istememistir canim :)

Başka Bi şey olacağını sanmıyorum, ben net konuşan Bi insanım, ki çoğu kez konuştum, çoğu kez yaz menünü ayarlayayım dedim, her seferinde olumsuz olmasına rağmen yine de yoğunluğumun arasında yardımcı olmaya çalıştım ama ben vazgeçemem dedikten sonra ve + çıkması demek ki diyet kafasında değil, yapacak bir şeyim Yok, bazen gerçekleri yüzüne vurmak gerekiyor, bunu ben kendime de yapıyorum, gerçekler iyidir ayrıca birine Bi şey söyleyeceksem de dolaylı yoldan değil direkt konu muhattabına iletirim :) net olmak güzeldir herkesin kendi tarzı var

Ama ben yinede hhuzurun sana dolayli yoldan laf soyledigini dusunmuyorum :). Elif konusunda sonuna kadar haklisin. Herkes seferber olmus ona yardim rtmeye calisirken o ben yapamam diyosa oturup bi dusunmem lazim. +gelince butun takim etkileniyo cunku

Burada kim öyle değil ki? Hepimiz aynıydık o zaman sen her hafta + görmeye devam et yapacak Bi şey Yok Kanguru_ ben elimden geleni yaptım takım ve Elif içinde kendi tercihin
Ben farkındayım yardım etmek istediğini ama ben kendimi biliyorum .
bu kadar sert sözler söyleme gerek yok ben haftalarca tek kaçamak yapmadığım halde diyet kafasında değilsin demen ne kadar doğru . benim sana yazdığım mesajla senin yazdığın uslup hiç aynı değil .

Ama ben yinede hhuzurun sana dolayli yoldan laf soyledigini dusunmuyorum :). Elif konusunda sonuna kadar haklisin. Herkes seferber olmus ona yardim rtmeye calisirken o ben yapamam diyosa oturup bi dusunmem lazim. +gelince butun takim etkileniyo cunku

Elif konusu yeni Bi şey değil eskiye dayanıyor htta ben burada ne kadar zaman varsam o kadar zamandır yardım etmeye çalışıyorum

Ben sert konuşmadım, yazı ile duygu geçmiyor bunu anlamak imkansız, senin duyguna göre şekil alır, ayrıca Benim ile senin yazın arasında fark olması da normal, sen Elifsin ben plastic ayrıca turp yememe konusunda ki mesajımda aynı şekildeydi, ben her zaman ki gibi yazıyorum, bir dip not daha burada olduğum sürece hep sana yardımcı olmaya çalıştım hep olumsuz yanıt aldım ama yine de denedim, yine de denedim üşenmezsem bakıcam kaç hafta olmuş, her cuma sana yardım İçin yazdım

Ben seninle daha önce böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum sana günaydın menün harika dan başka bişey yazdığımıda hatırlamıyorum .

Ben öyle birde Ervam’a yardım etmeye çalıştım, özelden yazdım aradım konuştum neler yaptım, her yolu denedim ona ulaşmak İçin şu an yaptığım gibi, güzellikle de yazdım hatta kızdığımda oldu çünkü isteklerini biliyordum isteklerine ulaşmak İçin vazgeçmezse ulaşamayacağını da yüzüne açık açık söyledim, bu sert ya da yumuşak gelir konu o değil, konu ortada Bi yanlış var, bunun çözümü ne, neden böyle oluyor diyette hiç bir canlı kilo alamaz en fazla sabit kalır bunu defalarca söyledim, ulaşmaya da çalıştım ki sende ara ara kızdığın oldu mesela bugün lokum konusunda, keza ben kızmış bile olsam bu kadar uğraşa normaldir yani ama kızmadım, kendi hayatı beni ilgilendirmez demek ki kilo vermek istemiyor

Ben seninle daha önce böyle bir konuşma yaptığımı hatırlamıyorum sana günaydın menün harika dan başka bişey yazdığımıda hatırlamıyorum .

Ben hiç üşenmem hafta sonu buraya geldiğim ilk zamana kadar giderek seni ekleyip alıntılarım hafta sonu görürsün adım kadar eminim ama sen çoğuna cevap bile vermedin çıkarırım hepsini burada duruyordur

bence sen kendinin farkinda degilsin.kacamak yapmadigin halde + geldigin zamanlar hep sana ne dedik. Bi yerde yanlis yapiyosun elif. Bi bakalim duzene sokalim dedik orali olmadin. Bu hafta artik sumeyyeyle plastige rica ettim bi ilgilenin siz diyetisyene gidiyosunuz dedim seve seve kabul ettiler. Sende sana uzanan yardim ellerini geri teptin. Yapamam diyosun. Bi hafta tavuk yemezsen olmezsin. Hayatin boyunca tavuk yemezsende olmezsin.
Bu hafta + gelirsen ne yapcaz? Takima geldiginden beri kac kilo verdin elif? Simdi bana haklisin deme lutfen. Bu konuda hakli olmak istemiyorum.

Ben zaten senin mesajın öncesi kendim yazmıştım yine daha önce yazdığım gibi menünü düzenlemene yardım edeyim mi diye bunu daha öncede teklif ettim ama cevap vermedi, Bi kerede tamam dedi ama menülerini yazmadı ilerleyemedik bende peşinde koşmadım

Gerek yok. Ben biliyorum. Benden baska bilenlerde vardir. Herkes elife yardimci olmak istiyo ama.... iste..

Gerek yok. Ben biliyorum. Benden baska bilenlerde vardir. Herkes elife yardimci olmak istiyo ama.... iste..

Yani işte bu konu çok eskiye dayandığı İçin red cevabı alınca o an gerilmek normal ama konuyu bilmeden, aksi konuşunca iyi olmaz vs demekte Bi o kadar hoş değil, konu başından beri bilenler böyle demeyeceğine Emin’im, ki ben uzun süre herkese yardımcı olmaya çalıştım burada da gerçek hayatta da herkese yardımcı olan biriyim bundan da hiç gocunmam mutlu olurum, bunu zoraki de yapmam

Ah keske biri bana dese yardim edeyimmi diye. Seve seve kabul ederim. Yapmam demem. Bilirim ki iyiligim isteniyor. Bilirim ki deger gordugum icin yardim ediliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…