Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben kimsenin mesajına bilerek cevap vermeden geçmedim ya görmemişimdir yada unutmuşumdur .ama kimseye hele plascik e olumsuz bir cevap vermedim. Arkadaşlar ben buraya kafa mı dağıtmaya ve motive olmaya gelmiştim ama bırakmak istiyorum.herkes inşallah istediği kiloya iner ve mutlu olur hepinizi çok sevdim ve sorumluluklarımın farkında olmaya çalıştım hepinize teşekkür ederim kaptancığım . Kanguru_ böyle bırakabiliyormuyum yoksa cuma bildirimi yapıpmı çıkmam gerekiuor

Farketmez canim cumayi beklemene gerek yok. Yolun acik olsun. Istersen baska takimdanda devam edebilirsin

Canım bence baska takımdan devam et bura ile frekansın uyusmamıs olabilir ama bu gruplar sen de gayret gösterirsen eminim cok daydalı olacaktır inanıyorum gayret edersen yapabilirsin her kadının icinde sınırsız bir yapabilme gucu vardır yeterki iste

Bence devam etmelisin hakkaten yememek zor ama seni motive edecek seyleri düşün ve cokta stres etme bazen stresde aldirtiyor

Teşekkür edrim canım aslında bu takımla çok uyumluydum ama olsun .. Benim kimseye olumsuz bir mesajım olmadı böyle hanmeli yle devam etdik kızın her dediğini yaptım güzelde kilo verdim spor birinciside o ldum . plascik e ben hiç olumsuz yaklaşmadım. Mesa jımı nasıl onu kırmamaya dikkat etdiğimide fark etmişsinizdir umarım ben kendimi biliyorum

Teşekkür ederim ilginiz için allaha emanet olun

Bencede baska takimla devam et cnm boyle bir guruba katilmis olmak bile bunu istediğini gösterir herkesin insisi cikisi olur ama 1 hafta ama 1 ay kimse mukemmel deil evet takim.old icin etkiliyor izin alirdin atlatrdn gelirdin ama sanirim artik olmaz hakkinde en hayirlisi ne ise o olsun cnmm
K i b

Sende kendine iyi bak tatlım teşekkür ederim mesajın için

Elif-Hakan sen diyete tam olarak odaklanamadın kendini verirsen eminim zayıflarsın. Eğer sende bir sağlık problemi bile olsa bu yediklerinle en fazla sabit kalırsın kilo alman mümkün değil. Biraz düşün istersen hatalarını nerde yanlış yaptığını en iyi sen bilirsin. Burda hepimizin hataları vardır bunu bizden başka kimse bilemez. Sen henüz takılacak kiloda da değilsin o yüzden önyargılarını kırıp kendine güvenerek yeni bir başlangıç yap.

Huzur ya su ip atlamayi ben neden beceremigom hemen kesiliyorum bana bi akil ver
Canım bütün ayaktabanınla dokunma yere ayak parmaklarını dokundurup hemen geri zıpla seri olmaya calış bde spor syakkabı ile yaparsan daha rahat olursun ben ilk başladımda 50 yapıp kesikiyordum simdi hiç durmadan 250 yapıyorum

Geldim kizlar
Menü
Sabah:menemen cay zeytin yedi adet bir dilim ekmek(ekmegi hatirlayamadim kizlar yememis olabilirim)
Ara:bi mandalina sütlü kahve
Iki saate bir yogurtlu karisim
Su:üc litre cok susadim bugün detoksla alakali olabilir
Spor;bir saat yürüyüs

Ben ancak 60 yapabiliyorum durmadan iyilestim ama bu hafta daha cok yaparim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…