Tmm cnm bende ilk mesajimda onu soylemistim zaten :)Canım cumaya kadar istiyorum ben izin cuma bildirim yaparım olmaz mı
Hadi bakalim yansin yaglarAğırlığı bitirdim eliptik üstündeyim :)
İkimizde aynı şeyi söyledik kafam dağınık birazTmm cnm bende ilk mesajimda onu soylemistim zaten :)
Farketmez canim cumayi beklemene gerek yok. Yolun acik olsun. Istersen baska takimdanda devam edebilirsinBen kimsenin mesajına bilerek cevap vermeden geçmedim ya görmemişimdir yada unutmuşumdur .ama kimseye hele plascik e olumsuz bir cevap vermedim. Arkadaşlar ben buraya kafa mı dağıtmaya ve motive olmaya gelmiştim ama bırakmak istiyorum.herkes inşallah istediği kiloya iner ve mutlu olur hepinizi çok sevdim ve sorumluluklarımın farkında olmaya çalıştım hepinize teşekkür ederim kaptancığım .Kanguru_ böyle bırakabiliyormuyum yoksa cuma bildirimi yapıpmı çıkmam gerekiuor
Teşekkür ederim ilginiz için allaha emanet olunFarketmez canim cumayi beklemene gerek yok. Yolun acik olsun. Istersen baska takimdanda devam edebilirsin
Sende Allaha emanet ol. HoscakalTeşekkür ederim ilginiz için allaha emanet olun
Canım bence baska takımdan devam et bura ile frekansın uyusmamıs olabilir ama bu gruplar sen de gayret gösterirsen eminim cok daydalı olacaktır inanıyorum gayret edersen yapabilirsin her kadının icinde sınırsız bir yapabilme gucu vardır yeterki isteBen kimsenin mesajına bilerek cevap vermeden geçmedim ya görmemişimdir yada unutmuşumdur .ama kimseye hele plascik e olumsuz bir cevap vermedim. Arkadaşlar ben buraya kafa mı dağıtmaya ve motive olmaya gelmiştim ama bırakmak istiyorum.herkes inşallah istediği kiloya iner ve mutlu olur hepinizi çok sevdim ve sorumluluklarımın farkında olmaya çalıştım hepinize teşekkür ederim kaptancığım .Kanguru_ böyle bırakabiliyormuyum yoksa cuma bildirimi yapıpmı çıkmam gerekiuor
Elifle aranızdaki durum beni ilgilendirmiyor ben benimle alaklı kısma cevap verdim sen üstüne alındıgın icin..Benim yapımla alakalı değil bu durum, eğer sonraki mesajları okursan anlarsın durumu
Bence devam etmelisin hakkaten yememek zor ama seni motive edecek seyleri düşün ve cokta stres etme bazen stresde aldirtiyorBen kimsenin mesajına bilerek cevap vermeden geçmedim ya görmemişimdir yada unutmuşumdur .ama kimseye hele plascik e olumsuz bir cevap vermedim. Arkadaşlar ben buraya kafa mı dağıtmaya ve motive olmaya gelmiştim ama bırakmak istiyorum.herkes inşallah istediği kiloya iner ve mutlu olur hepinizi çok sevdim ve sorumluluklarımın farkında olmaya çalıştım hepinize teşekkür ederim kaptancığım .Kanguru_ böyle bırakabiliyormuyum yoksa cuma bildirimi yapıpmı çıkmam gerekiuor
Huzur ya su ip atlamayi ben neden beceremigom hemen kesiliyorum bana bi akil verElifle aranızdaki durum beni ilgilendirmiyor ben benimle alaklı kısma cevap verdim sen üstüne alındıgın icin..
Teşekkür edrim canım aslında bu takımla çok uyumluydum ama olsun .. Benim kimseye olumsuz bir mesajım olmadı böyleCanım bence baska takımdan devam et bura ile frekansın uyusmamıs olabilir ama bu gruplar sen de gayret gösterirsen eminim cok daydalı olacaktır inanıyorum gayret edersen yapabilirsin her kadının icinde sınırsız bir yapabilme gucu vardır yeterki iste
Teşekkür ederim ilginiz için allaha emanet olun
Sende kendine iyi bak tatlım teşekkür ederim mesajın içinBencede baska takimla devam et cnm boyle bir guruba katilmis olmak bile bunu istediğini gösterir herkesin insisi cikisi olur ama 1 hafta ama 1 ay kimse mukemmel deil evet takim.old icin etkiliyor izin alirdin atlatrdn gelirdin ama sanirim artik olmaz hakkinde en hayirlisi ne ise o olsun cnmm
K i b
Canım bütün ayaktabanınla dokunma yere ayak parmaklarını dokundurup hemen geri zıpla seri olmaya calış bde spor syakkabı ile yaparsan daha rahat olursun ben ilk başladımda 50 yapıp kesikiyordum simdi hiç durmadan 250 yapıyorumHuzur ya su ip atlamayi ben neden beceremigom hemen kesiliyorum bana bi akil ver
Kız bugün daha yeni oturdum var ya sabahtan beri koşturmaca
Ben ancak 60 yapabiliyorum durmadan iyilestim ama bu hafta daha cok yaparim umarimCanım bütün ayaktabanınla dokunma yere ayak parmaklarını dokundurup hemen geri zıpla seri olmaya calış bde spor syakkabı ile yaparsan daha rahat olursun ben ilk başladımda 50 yapıp kesikiyordum simdi hiç durmadan 250 yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?