Tmm cnm ekledimBende varım
OooowwwwwAyıpsın google spor yaz huzur cıkar
Spor salonunhn kesinlikle erkisi olacak bence elif yılma sakın
Sen yaparsin
ben annemdeyim bugun arada bakiyorum sadrce
Kolay gelsin kuzu
nie boyle oldu ki
Olsun gec olsun guzel olsun
bak buraya sen hergun ne yiyecrgini yaz sabahtan. Yanlisin varsa biz duzeltelim
tamam tatlım akşamları yazayım müsait olunca düzenleyelim çok sevinirim sağolHafta sonu müsait değildim doğru düzgün uyuyamadım bile o nedenle fırsat bulamadım akşam eve gidince atarım, öncesinde salon bakmaya gidicem 20:00 bulur sanırım
Canım listeden ziyade ne yemeyi düşünüyorsun onu yaz ya da evinde olanları yaz ben, bana yazılana göre senin listeni ayarlayın
Benimde sporsuz yavaş gidiyordu Çünkü yanlış besleniyordum, doğru sanarak, ben size direk liste değilde neler yiyorum onu yazabilirim zaten menülerimi de yazıyorum, bana göre yazdığı için sizde etkili olur mu bilemiyorum, görürsün güzel spor yapıyorsun beslenmende sorunsuz olursa tamamdır
Ben varım bu hafta çok spor yapacağı
İş yeri sporum
400 ip atlama
200 squat
60 Sumo squat
120 Bacak açma,kapama
Yanlış anlama canım benim annemde erken evlenmiş mecbur kalmış, her zaman o yüzden güçlü kadınlar olmalı, hemcinslerim çok zeki, herşeyin üstesinden gelebilecek güçteler ama her zaman okuyup güzel meslekleri olup, kendilerini geliştirmelerini ve güçlü Kadınlar olmalarını istiyorum, oyunu bırakmayacaksın
Kız dur başladı mı bi yemeğimizi yapsaydıkBen 500 ip atladım bileee kalkın kalkın kalkııın yansın yanlar bacakalr
Tmm cnm musait olduunda yazarsin olculerini.
Yaris icinde tamam
tamam tatlım akşamları yazayım müsait olunca düzenleyelim çok sevinirim sağol
Canim eşim acısından bi sıktı çekmedim çok şükür okumam için her şeyi yapıyor derslerde yardım eder ehliyet alsam diye 1 kere dedim ve hemen beni kursa yazdırmaya kalktı o konuda ıyi çok şükür
Şimdi pırasa yapıyorum zeytinyağlı pirinç bulgur yok ) havuç koydum bira bide mercimek çorbası yapıyorum ama ondan içmeyeyim yoğurtla pıras yemeyi düşünüyorum uygunmudurplasticwoman
Ooo bebegim biz coktan yaptık ben kahvaltıdan sonra baslıyorum cocuklarsan fırsat kalmıuor diyeKız dur başladı mı bi yemeğimizi yapsaydık
Gogus 92Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.
Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111
Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
Fattylamb
Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111
Smygnc
Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117
Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85
NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108
Pembebulut
Gögüs :101
Bel :88
Kalça :107
Turkuvaz-
Gögüs :111
Bel : 107
Kalça: 109
AhSen
Gogus : 110
Bel : 86
Kalça : 105
90 60 90 olana kadar devam
GuncelleyinnKanguru_
Hemen bakiyorumRzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111
Huzur
G: 98
B: 80
K : 108
Fattylamb
Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111
Smygnc
Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117
Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85
Elif
Göğüs 116
Bel 94
Kalça120
NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108
Seyhan
Gögüs 95
Bel 80
Kalca 108
90 60 90 olana kadar devam
@pembebulut5 senin ki yine kaybolmjs
plasticwoman
@Turkuvaz- B belcimim Z Zayiflayanaydemir kizlar olculer nerde ? P.tesi aksama kadar bildirin lutfen
Anlaştık :)
Tamam bugün başlayalım
Ben genel olarak söyledim canım, zaten desteklemeli, aksi düşünülmemeli bile ama bizde alışkanlık olmuş destekleyen olunca hep aynı tepki veriliyor ataerkil toplumu çevirmeye çalışmanın zorluklar, Hale’n okuma yazma bilmeyen var, eşi izin vermeyen, izine tabi Bi durum değilken izin alıyor kocaman kadın, 60 yaşına gelmiş izin alıyor eşinden
Canim ben hiç pişman olmadım kişiye hayata göre değişir herkesin fikri de farklıdır saygı duymak gerek
Menum
Sabah:nesfit k (6.45) ekmek yok
Oglen :az corba bir dilim t. B. Ekmek aci biber suyu. 12.30
Aksam:3 yemek kasigi bulgur 1 kepceden az nohut ekmek yok (5.40)
Ara ogunler
3 kayisi biraz da kuru uzum
Kraker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?