Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor salonunhn kesinlikle erkisi olacak bence elif yılma sakın

Sen yaparsin
ben annemdeyim bugun arada bakiyorum sadrce

Kolay gelsin kuzu
nie boyle oldu ki

Olsun gec olsun guzel olsun
bak buraya sen hergun ne yiyecrgini yaz sabahtan. Yanlisin varsa biz duzeltelim

tamam tatlım akşamları yazayım müsait olunca düzenleyelim çok sevinirim sağol

Canim eşim acısından bi sıktı çekmedim çok şükür okumam için her şeyi yapıyor derslerde yardım eder ehliyet alsam diye 1 kere dedim ve hemen beni kursa yazdırmaya kalktı o konuda ıyi çok şükür

Şimdi pırasa yapıyorum zeytinyağlı pirinç bulgur yok ) havuç koydum bira bide mercimek çorbası yapıyorum ama ondan içmeyeyim yoğurtla pıras yemeyi düşünüyorum uygunmudur plasticwoman

Tmm cnm musait olduunda yazarsin olculerini.

Yaris icinde tamam

Anlaştık :)

tamam tatlım akşamları yazayım müsait olunca düzenleyelim çok sevinirim sağol

Tamam bugün başlayalım

Ben genel olarak söyledim canım, zaten desteklemeli, aksi düşünülmemeli bile ama bizde alışkanlık olmuş destekleyen olunca hep aynı tepki veriliyor ataerkil toplumu çevirmeye çalışmanın zorluklar, Hale’n okuma yazma bilmeyen var, eşi izin vermeyen, izine tabi Bi durum değilken izin alıyor kocaman kadın, 60 yaşına gelmiş izin alıyor eşinden

Şimdi pırasa yapıyorum zeytinyağlı pirinç bulgur yok ) havuç koydum bira bide mercimek çorbası yapıyorum ama ondan içmeyeyim yoğurtla pıras yemeyi düşünüyorum uygunmudur plasticwoman

Uygun yoğurt salata da yap istersen acıkma, salatana turp koyma ama havuç koyabilirsin
Yasakları söyleyeyim sana
Çorba
Patates
Mısır
Kurubaklagil
Tavuk
Dana eti
Sakatat
Şekerli herşey (meyve doğal şeker o hariç)
Unlu herşey ekmek dahil, çavdar vs ekmekte dahil
Şu an bunlar aklımda gelirse yazarım yine

Sabah: peynir
Salatalık

Ara : 1 elma

Öğle: karanabahar
Yoğurt
Salatalık turşusu
1 acı biber

Ara : 1 hurma

Akşam : 4 köfte
Salata

3 lt su
1 Türk kahvesi
2 soda (midem çok yandı, sade soda)
Beyaz çay

400 ip atlama
200 squat
60 squat sumo
120 bacak açma kapama

Akşam evde devam edicem spora

Gogus 92
Bel 80
Kalca 100

Hemen bakiyorum

Canim ben hiç pişman olmadım kişiye hayata göre değişir herkesin fikri de farklıdır saygı duymak gerek

Menum
Sabah:nesfit k (6.45) ekmek yok
Oglen :az corba bir dilim t. B. Ekmek aci biber suyu. 12.30
Aksam:3 yemek kasigi bulgur 1 kepceden az nohut ekmek yok (5.40)
Ara ogunler
3 kayisi biraz da kuru uzum
Kraker

Canim ben hiç pişman olmadım kişiye hayata göre değişir herkesin fikri de farklıdır saygı duymak gerek

Pişmanlık İçin söylemiyorum zaten senin içinde söylemedim genel olarak diye ifade ettim önceki mesajımda da bu genelin içinde annem de var :) ben onun şu an ki pişmanlığını biliyorum, yaşadıklarını biliyorum o yüzden benim karşı olmam yoksa sana karşıt görüş olayım, eleştireyim diye değil zaten ne benim, ne kimsenin haddine değil ki ben her zaman insanların istedikleri hayat yaşamakta özgür olduklarını savunurum

Kız ben sabah öğle akşam turp yiyorum turp u artık ekmek yerine yiyorum ondan ne olur ki acaba ? Bide tavuk u göğüs eti olarak yağsız haşlayıp yada tavada kızartarak salata ile tüketiyorum bunun da zararı varmı ? Valla diyete sırf rahat rahat tavuk tüketiyorum diye katlanıyorum

Menum
Sabah:nesfit k (6.45) ekmek yok
Oglen :az corba bir dilim t. B. Ekmek aci biber suyu. 12.30
Aksam:3 yemek kasigi bulgur 1 kepceden az nohut ekmek yok (5.40)
Ara ogunler
3 kayisi biraz da kuru uzum
Kraker

Hangi ara öğünde yedin onları canım o araya yazarsan iyi olur, güzel menün, nohut ve bulgur yerken ekmek yememen falan güzel, acı biber suyu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…