Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünki menüm:

Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, kirmizi/yesil biber, peynir, zeytin, süt, 1/2 cb ceviz, az tahin helvasi
Öglen: az sebzeli bulgur Pilavi, 2 yk kabak yemegi, biraz firinda mantar, yogurt (hepsi toplam bir pasta tabagi)
Aksam: yogurtlu corba (nohutlu+bugdayli), yogurt

40 dkk tempolu yürüyüs, 2.8 lt su, soda

Tahin helvasini gormedim sayiyorum :) gerisi guzrl afiyet olsun

Ah keske biri bana dese yardim edeyimmi diye. Seve seve kabul ederim. Yapmam demem. Bilirim ki iyiligim isteniyor. Bilirim ki deger gordugum icin yardim ediliyor...

Canım ben hep böyleyim İnan kendimden çok başkasına yardım ederim, burada da spor konusunda başka konularda herkese yardım etmeye çalıştım, gerçek hayatta da böyleyim Bi gece aniden sırf bana ihtiyacı var diye 600 km yol götürdüm arkadaşımı, hiç üşenmem yardım konusunda asla ama hep adım atıp atıp karşılığında duvar örülmesi kimsenin hoşuna gitmez bana biri yardımcı olsa mutlu olurum, dediklerini de yaparım cunku o da çabalıyor ben neden çabalamayayım, 1 hafta dene dedim bende zaten her seferinde bakalım verecek misin 1 hafta nedir Yani bu kadar uzanan eli red etmeye değmez, biz burada aile gibiyiz birbirimize yoldaşız dostuz ne olacak 1 haftadan

Ne kadar yardimsever oldugunu biliyorum canim. Ama dedigin gibi duvar orulunce hos olmuyo. Artik yapacak bisey yok. Yardim kabul etmiyo. Ozaman kendi cabalariyla zayiflayacak +gelmeyecek artik. Onada dedim + geldigi hafta izine cikar bira ksfa dagitir doner.

Kanguru_ canım ben reglim ve sancım çok fazla.1 saat tempolu yürüyüş yaptım belki iyi gelir diye bi değişiklikte yok.İzinli kaç gün olunabilir peki?
Gecmis olsun cnm. Cumaya kdr istersen izinr cikabilirsin. Normalde resmi olarak izine cikmak istersen en az 2 hafta izinde oluyosun

Sevgili grup arkadasım sen yine esmişsin tarzından baskalarının rahatsız oldugunu dusunuyorsun heralde :) ben size elif konusunda hak verdigim icin simdi kaptan patlar diye dusunmustum ama tam tersi hareket edince tebrik etmek istedim . Sen memnun oldugun tarzda paylasımlar yapmaya devam edersin buranın özguven abidesisin anladık :) ama biz de kendimizi ifade edebilecek kadar kalem tuttuk cok sukur dolaylı anlatıma ihtiyacımız yok :) sevgiler benden..

Iyi aksamlar.kizlar

Bugunki menum kizlar

Kahvalti 11.00
2 haslama yumurta
1kk peynir
3 hurma
1 kasik.cig kabak cekirdegi
2 ceri yarim slaatalik
Tere kinzi bol

Ara 14.45
Tadimin mix kuruyemislerinden kizlar findik kavrulmusmuss cok.pisman oldm yedigime gorunce diger mixler hep cig oluyor die bakmadm

Aksam 17.45
6 kasik.pirincsiz ispanak yaninda 1 kase yogurt az da yesillik yedim

2 lt su daha icicem
3 kupa cay
Spor yarim saat tempolu yurudum 10 dakikada otobuse yetismek icin kostum 10 dk 10 dkdirr hayatta es gecmem
Birazdanada bacak simit falan calisicm hemde esimin yanindaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…