- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Tahin helvasini gormedim sayiyorum :) gerisi guzrl afiyet olsunBugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurtadan peynirli omlet, kirmizi/yesil biber, peynir, zeytin, süt, 1/2 cb ceviz, az tahin helvasi
Öglen: az sebzeli bulgur Pilavi, 2 yk kabak yemegi, biraz firinda mantar, yogurt (hepsi toplam bir pasta tabagi)
Aksam: yogurtlu corba (nohutlu+bugdayli), yogurt
40 dkk tempolu yürüyüs, 2.8 lt su, soda
Ah keske biri bana dese yardim edeyimmi diye. Seve seve kabul ederim. Yapmam demem. Bilirim ki iyiligim isteniyor. Bilirim ki deger gordugum icin yardim ediliyor...
Ne kadar yardimsever oldugunu biliyorum canim. Ama dedigin gibi duvar orulunce hos olmuyo. Artik yapacak bisey yok. Yardim kabul etmiyo. Ozaman kendi cabalariyla zayiflayacak +gelmeyecek artik. Onada dedim + geldigi hafta izine cikar bira ksfa dagitir doner.Canım ben hep böyleyim İnan kendimden çok başkasına yardım ederim, burada da spor konusunda başka konularda herkese yardım etmeye çalıştım, gerçek hayatta da böyleyim Bi gece aniden sırf bana ihtiyacı var diye 600 km yol götürdüm arkadaşımı, hiç üşenmem yardım konusunda asla ama hep adım atıp atıp karşılığında duvar örülmesi kimsenin hoşuna gitmez bana biri yardımcı olsa mutlu olurum, dediklerini de yaparım cunku o da çabalıyor ben neden çabalamayayım, 1 hafta dene dedim bende zaten her seferinde bakalım verecek misin 1 hafta nedir Yani bu kadar uzanan eli red etmeye değmez, biz burada aile gibiyiz birbirimize yoldaşız dostuz ne olacak 1 haftadan
Hadi bakalim yak kalorileri gel :)Ben spora geçiyorum bakalım neler olacak :)
Gecmis olsun cnm. Cumaya kdr istersen izinr cikabilirsin. Normalde resmi olarak izine cikmak istersen en az 2 hafta izinde oluyosunKanguru_ canım ben reglim ve sancım çok fazla.1 saat tempolu yürüyüş yaptım belki iyi gelir diye bi değişiklikte yok.İzinli kaç gün olunabilir peki?
Yarında toparlayamazsam kendimi cumada dahil çıkabilir miyim?Gecmis olsun cnm. Cumaya kdr istersen izinr cikabilirsin. Normalde resmi olarak izine cikmak istersen en az 2 hafta izinde oluyosun
Ayıpsın google spor yaz huzur cıkar
Yok cankm aksi derken tersi uslup uygun. OlmaZdı bi kaptan icin dedim senin nevi sahsına munhasır bşr yapın var özelsinAksi konuşan ben miyim
bakmam lazIm. Listeye girdikden 2 ay sonra izine cikabiliyosun. Yarin bakar sana bildirirmYarında toparlayamazsam kendimi cumada dahil çıkabilir miyim?
Sevgili grup arkadasım sen yine esmişsin tarzından baskalarının rahatsız oldugunu dusunuyorsun heralde :) ben size elif konusunda hak verdigim icin simdi kaptan patlar diye dusunmustum ama tam tersi hareket edince tebrik etmek istedim . Sen memnun oldugun tarzda paylasımlar yapmaya devam edersin buranın özguven abidesisin anladık :) ama biz de kendimizi ifade edebilecek kadar kalem tuttuk cok sukur dolaylı anlatıma ihtiyacımız yok :) sevgiler benden..Başka Bi şey olacağını sanmıyorum, ben net konuşan Bi insanım, ki çoğu kez konuştum, çoğu kez yaz menünü ayarlayayım dedim, her seferinde olumsuz olmasına rağmen yine de yoğunluğumun arasında yardımcı olmaya çalıştım ama ben vazgeçemem dedikten sonra ve + çıkması demek ki diyet kafasında değil, yapacak bir şeyim Yok, bazen gerçekleri yüzüne vurmak gerekiyor, bunu ben kendime de yapıyorum, gerçekler iyidir ayrıca birine Bi şey söyleyeceksem de dolaylı yoldan değil direkt konu muhattabına iletirim :) net olmak güzeldir herkesin kendi tarzı var
Canım 2 haftalık istemiyorum ben cumartesine kadar istiyorum.bakmam lazIm. Listeye girdikden 2 ay sonra izine cikabiliyosun. Yarin bakar sana bildirirm
Yok cankm aksi derken tersi uslup uygun. OlmaZdı bi kaptan icin dedim senin nevi sahsına munhasır bşr yapın var özelsin
Hadi bakalim yak kalorileri gel :)
Ozaman cuma bildirm yapar gidersn ????Canım 2 haftalık istemiyorum ben cumartesine kadar istiyorum.
Canım cumaya kadar istiyorum ben izin cuma bildirim yaparım olmaz mıOzaman cuma bildirm yapar gidersn ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?