Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama deme yeme var yeme bahane üretme uygula :)

Menum
Sabah:nesfit k (6.45) ekmek yok
Oglen :az corba bir dilim t. B. Ekmek aci biber suyu. 12.30
Aksam:3 yemek kasigi bulgur 1 kepceden az nohut ekmek yok (5.40)
Ara ogunler
3 kayisi biraz da kuru uzum
Kraker
Canım. Menün güzel ama şu sabahki Nesfit'i bir değiştirebilirsen çok güzel olacak bence Kuyt sağlıklı gidiyorsun akşamları salata yoğurt gibi eklemeler de yapabilirsin artık oturtmışsın hayatına herhalde diyeti ve bugün spor Olarak ne yapmayı hedefliyorsun bugün spor yarışması yapıyoruz. Biz

Sabah 9.30
1 yumurtadan kurutulmus biberli omlet
1 kk peynir
Domates biber
2 gun kurusu
1.5 ceviz
1 bardak tarcınlı süt

Oglen 13.30
1 avuc dolısu fındık
Bitki cayı

Aksam 18.00
3 ymk kasıgı ıspnak yrmegi
3 ymk kasıgı havuc tarator

Tarcınlı süt içicem birazdan

3 brdk bitki cay içildi 2 litre su

Spor nonstop devam edecek

Menün Cok güzel Ve dengeli aksam 6 kasik yemekle doyduguna eminmisin, sonradan acikmada

kizlar sizce sporda hangisine yogunlasmali? Cardio mu yoksa bölgesel (agirlikla birlikte) mi? Internettede arastirdim kesin bir sonuc bulamadim, daha cok ikisini beraber yapiyorum ama hangisi daha etkili ona göre yogunlascam

Menün Cok güzel Ve dengeli aksam 6 kasik yemekle doyduguna eminmisin, sonradan acikmada
Yok canım doydum küçük tabak kullanıyorum bunları Koyduğumda tam da olduğu için sanırım psikolojik olarak duyduğum hissediyorum zorlasam patatesli @ yemeği vardı O yüzden +1 şey yemek istemedim

Anladım canım :)

kizlar sizce sporda hangisine yogunlasmali? Cardio mu yoksa bölgesel (agirlikla birlikte) mi? Internettede arastirdim kesin bir sonuc bulamadim, daha cok ikisini beraber yapiyorum ama hangisi daha etkili ona göre yogunlascam

En iyi kaloriyi ağırlık antrenmanlar ile yakarsın, cardiodan daha fazla kalori yakarsın ayrıca sıkılaşırsın yani aslında ağırlık antrenmanları daha iyidir ama kadınlar ağırlıktan korktukları İçin pek tercih etmezler

Evet bende aslinda öyle düsünüyorum agirlik diyince halter kaldiracagim anlamina gelmiyor Sonucta kas yaparim diye korkup uzak duruyor cogu kadin galiba Ama önce yaglarin yok olmasi gerekir yani o pek mümkün degil benim icinde genel düsünce o.. o zaman ben agirliga yogunlasim spor salonunda

Yağın erimesi ne alaka canım neden öyle düşünüyorsun, ayrıca 100 kg ağırlık ile bile çalışsan öyle üçgen vücütlü olamazsın takviye almadan, kadınların vücudunda testeron yok dolayısıyla büyüme hormonu yok, o kocaman olan Kadınlar sesine bak erkek gibi, yüzleri erkek gibi, neden hepsi mi denk geliyor :) hayır aldıkları takviyelerden öyle, ergen Bi erkeğin vücudunda ki kadar testeron alıyorlar

Kizlar yarin aksama kadar olculerinizi bu mesajin altina yazin. Ayni spor listesindeki gibo herkes son yazandan guncellesin.

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108

Pembebulut
Gögüs :101
Bel :88
Kalça :107

Turkuvaz-
Gögüs :111
Bel : 107
Kalça: 109

AhSen
Gogus : 110
Bel : 86
Kalça : 105

90 60 90 olana kadar devam

Belcimim
Gogus 92
Bel 80
Kalca 100

Zayiflayanaydemir,
Gogus 102
Bel 85
Kalca 103[

tam olarak ifade edemedim kendimi galiba benim demek istedigim Ben kas Falan gelistirmek istemiyorum bence de yakismiyor kadinlara hormon takviyesiyle zaten bambaska bir Hale dönüsüyorlar Ama cardionun daha cok tercih edilmesinin nedeni herkesin agirlik calisinca kas gelistirecegini saniyor, bende simdi agirlik calisirsam yaglar daha cabuk yanacak cünkü vücud daha cok enerji harciyor agirlikla birlikte hareket edince.. cardioda metabolizmayi daha cok hizlandiriyor galiba Ama hangisinin totalde daha cabuk yag yakmami sagliyacagini tam bilemedim Ama simdi bir gün yürüyüs bir gün spor salonu (cardio+agirlik) yapmayi planliyorum
Ve normalde önce cardio yapiyorum sporsalonunda Ama Internette arastirdim tam tersi daha etkiliymis

Canım ben anladım seni cevabı da verdim, sadece biraz daha yağ yakmak lazım kas çalışmak gibi Bi şey yazmışsın o kısmı anlayamadım, yani neden böyle düşündüğünü, kas çalışmak her zaman daha fazla yağ yakar, salonda vücudunu bölgelere böl, mesela bigün bacak çalış, Bi gün kol+sırt, Bi gün göğüs, karın vs bölgelere ayır ağırlık sonrası da 30 dk cardio çalış kas sonrası cardio daha etkili, önemli noktaları var 1 saat kas çalışamazsın, ağırlık çalışırken cardio yapıyormuş gibi nefes nefese kalmamalısın nabız sabit olmalı

verdiginiz faydali bilgiler icin tesekkür ederim Bundan Sonra öyle yapcam kol calisamiyorum gecen sene kaburga kismimi zedeledim yanlis hareket yaparak hala gecmedi Ama kol disinda bütün aletlerle caliscam Bundan Sonra.. bana verilen Plan 15x3 set Ama bence cok az sadece baslangic icin galiba, sizce ne kadar calismali her aletle/her bölge?

Rzgrece
Gogus 90
Bel 88
Kalca 111

Huzur
G: 98
B: 80
K : 108

Fattylamb

Göğüs: 84
Bel: 79
Kalça: 111

Smygnc

Göğüs : 103
Bel: 91
Kalça: 117

Deli ve cesur
Göğüs :80
Bel: 55
Kalça: 85

NGY
Gogus:108
Bel:98
Kalca:108

Pembebulut
Gögüs :101
Bel :88
Kalça :107

Turkuvaz-
Gögüs :111
Bel : 107
Kalça: 109

AhSen
Gogus : 110
Bel : 86
Kalça : 105

Belcimim
Gogus 92
Bel 80
Kalca 100

Zayiflayanaydemir,
Gogus 102
Bel 85
Kalca 103

Plasticwonan
Göğüs: 94
Bel: 96
Kalça: 116

Rica ederim, bana göre tükenene kadar *3 set Yani hareketi yaptın artık son harekette zorla yapmalısın işte o zaman 10 sn ara sonra diğeri şeklinde 3 kere yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…