- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Nerdeydin esraKız bugün daha yeni oturdum var ya sabahtan beri koşturmaca
Niye gidiyosun elifim bi hafta daha deneseydin keske@Seyhan77 ablacım sende kendine iyi bak yasmincim ,fattylamb94 sende kendinize iyi bakın allah a emenet olun inşallah ulaşırsınız istediğiniz kilolara
Kuzum illaki bi yerde yanlışın var bunu en iyi diyetisyenede gitsen ne o çözebilir ne biz. Kendini dinle biraz insan hissediyo neyin yaramadığını. Sende kendine iyi bak kendini üzmefattylamb94 aslında bu sefer hiç olmadığım kadar azmetdim ve bukadar dayandım ama bu seferde olmadı . tatlım seni de çok sevmiştim biliyorsun allah işinde ve okulunda yardımcın olsun
Waw super evde ses olmuyor mu aşağıya ben oldu pitti toplu sporlaru sevdim simdide artik cocukla olmuyor tabi onlarCanım bütün ayaktabanınla dokunma yere ayak parmaklarını dokundurup hemen geri zıpla seri olmaya calış bde spor syakkabı ile yaparsan daha rahat olursun ben ilk başladımda 50 yapıp kesikiyordum simdi hiç durmadan 250 yapıyorum
Elifle aranızdaki durum beni ilgilendirmiyor ben benimle alaklı kısma cevap verdim sen üstüne alındıgın icin..
Abla sabahtan beri çarşamba gününe yetişirelecek iş var ona koşturuyorum. Akşam da eşofman almistim pacasi yapilcakti onu almaya gittim. Ordan geldim yarın annemin gunu vardi kek borek tatli falan biseyler yaptik daha yeni oturdumNerdeydin esra
Ablacım olmuyor ya zaten kendimle bi savaş halindeyim hiç olmadığım kadar azimli oldum hiç bu kadar uzun dayanmamıştım bide başkalarına sürekli kaçamak yapmadığımı falan anlatmak yordu beni arada yazarım yine sizeNiye gidiyosun elifim bi hafta daha deneseydin keske
Yogurt detoksu ise yarasa bende yapayim surekli yeme isi kulaga hos geliyor icinde ne vardi yogurdunGeldim kizlar
Menü
Sabah:menemen cay zeytin yedi adet bir dilim ekmek(ekmegi hatirlayamadim kizlar yememis olabilirim)
Ara:bi mandalina sütlü kahve
Iki saate bir yogurtlu karisim
Su:üc litre cok susadim bugün detoksla alakali olabilir
Spor;bir saat yürüyüs
Abla sabahtan beri çarşamba gününe yetişirelecek iş var ona koşturuyorum. Akşam da eşofman almistim pacasi yapilcakti onu almaya gittim. Ordan geldim yarın annemin gunu vardi kek borek tatli falan biseyler yaptik daha yeni oturdum
Gece gece canımı menemen cektirdin abla ya :) detoks bitti miGeldim kizlar
Menü
Sabah:menemen cay zeytin yedi adet bir dilim ekmek(ekmegi hatirlayamadim kizlar yememis olabilirim)
Ara:bi mandalina sütlü kahve
Iki saate bir yogurtlu karisim
Su:üc litre cok susadim bugün detoksla alakali olabilir
Spor;bir saat yürüyüs
Abla sabahtan beri çarşamba gününe yetişirelecek iş var ona koşturuyorum. Akşam da eşofman almistim pacasi yapilcakti onu almaya gittim. Ordan geldim yarın annemin gunu vardi kek borek tatli falan biseyler yaptik daha yeni oturdum
Ben aksi konusuyırsun dite ne sana hitap ettim ne de baska birine sadece kaptana tersi konussa idin yardımetmk isteyen birine uygun olmazdı dedim neyse konu gereksiz uzadı Grupta daha cok dagılma olmadan bz dagılakım burdan :)Ama o konuya cevap verdiğin için yazıyorum, çünkü konu seninle alakalı değildi aksi konuşuyorsun diye yazdığın için cevap verdim... nedeni de belli mesajımın
Kız yemek yemeye bile fırsat bulamadım inanır mısın ama aklım hep sizdeydiBende yazacaktım sana nerelerdesin diye sen geldin :)
Bence diyetteykn su akraba gelmesi gun ev halkinin aksam cay icmesi faln hicbirinin olmamasi lazm yaa off ne kadar cok deneniyoruz suan varya bnde oyle bi masadayim.ki yas pastanin bile iki cesidi var cikolatalar en unlulerinden aglamak istiyorum herkes cay iciyo bn suu bi yandan guruelu bissediyorum dayandigim.icin biyandan isyannnnn
Kız yemek yemeye bile fırsat bulamadım inanır mısın ama aklım hep sizdeydi
plasticwoman Huzurvermeyolunda kızlar şimdi okudum konuşmalarınızı birbirinizi yanlış anladınız ikinizde tekrar mesajlara dönerseniz anlarsınız. Boşuna gerilmeyin derim. Plasticçim sen elinden gelenin fazlasını yaptın keza kaptanımızda öyle ama olmuyorsa olmuyodur. Huzur geçmişi çok fazla bilmediğinden olayı anlayamamış seni sert bulmuş olabilir ama öyle bir ifade de bulunmamış, orda aksi kelimesi yanlış anlaşılmış sadece.
Ama bak sen yemiyosun iradene sahip çıkıyorsun. Nefis bu hepimizin canı istiyor zaten istemesek bu kilolarda olmazdık ki. Hepimiz yemeyi seven insanlarız ama bu yola girdiysek başararak çıkmalıyız tekrar yolun başına dönmek bizi yorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?