Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fattylamb94 aslında bu sefer hiç olmadığım kadar azmetdim ve bukadar dayandım ama bu seferde olmadı . tatlım seni de çok sevmiştim biliyorsun allah işinde ve okulunda yardımcın olsun
Kuzum illaki bi yerde yanlışın var bunu en iyi diyetisyenede gitsen ne o çözebilir ne biz. Kendini dinle biraz insan hissediyo neyin yaramadığını. Sende kendine iyi bak kendini üzme

Waw super evde ses olmuyor mu aşağıya ben oldu pitti toplu sporlaru sevdim simdide artik cocukla olmuyor tabi onlar

Niye gidiyosun elifim bi hafta daha deneseydin keske
Ablacım olmuyor ya zaten kendimle bi savaş halindeyim hiç olmadığım kadar azimli oldum hiç bu kadar uzun dayanmamıştım bide başkalarına sürekli kaçamak yapmadığımı falan anlatmak yordu beni arada yazarım yine size

Yogurt detoksu ise yarasa bende yapayim surekli yeme isi kulaga hos geliyor icinde ne vardi yogurdun

Bende yazacaktım sana nerelerdesin diye sen geldin :)

Sporumu yazayım:
500 ip atlama - 100 puan
200 squat - 120
60 sumo squat - 36 puan
120 bacak açma kapama - 72 puan

30 dk insanity - 135 puan
30 dk eliptik - 120 puan

Toplam: 583 puan

Son düzenleme:
Gece gece canımı menemen cektirdin abla ya :) detoks bitti mi

Bence diyetteykn su akraba gelmesi gun ev halkinin aksam cay icmesi faln hicbirinin olmamasi lazm yaa off ne kadar cok deneniyoruz suan varya bnde oyle bi masadayim.ki yas pastanin bile iki cesidi var cikolatalar en unlulerinden aglamak istiyorum herkes cay iciyo bn suu bi yandan guruelu bissediyorum dayandigim.icin biyandan isyannnnn

Ama o konuya cevap verdiğin için yazıyorum, çünkü konu seninle alakalı değildi aksi konuşuyorsun diye yazdığın için cevap verdim... nedeni de belli mesajımın
Ben aksi konusuyırsun dite ne sana hitap ettim ne de baska birine sadece kaptana tersi konussa idin yardımetmk isteyen birine uygun olmazdı dedim neyse konu gereksiz uzadı Grupta daha cok dagılma olmadan bz dagılakım burdan :)

plasticwoman Huzurvermeyolunda kızlar şimdi okudum konuşmalarınızı birbirinizi yanlış anladınız ikinizde tekrar mesajlara dönerseniz anlarsınız. Boşuna gerilmeyin derim. Plasticçim sen elinden gelenin fazlasını yaptın keza kaptanımızda öyle ama olmuyorsa olmuyodur. Huzur geçmişi çok fazla bilmediğinden olayı anlayamamış seni sert bulmuş olabilir ama öyle bir ifade de bulunmamış, orda aksi kelimesi yanlış anlaşılmış sadece.

Ama bak sen yemiyosun iradene sahip çıkıyorsun. Nefis bu hepimizin canı istiyor zaten istemesek bu kilolarda olmazdık ki. Hepimiz yemeyi seven insanlarız ama bu yola girdiysek başararak çıkmalıyız tekrar yolun başına dönmek bizi yorar

Kız yemek yemeye bile fırsat bulamadım inanır mısın ama aklım hep sizdeydi

Bilirim canım hafta sonu bende öyleydim :)

Canım ben yanlış anlamadım zaten huzur yanlış anladığı İçin açıkladım, ayrıca bak okuyan herkes aynısını anlamış, yani benim anladığım şey doğru imiş :) konuyu bilmediği için açıklama getirdim bende tabi ki, süreç yeni olsa haklı derim ama öyle değil durum, onu açıklama gereği hissettim normal olarak

Ben hastayken yedim ona rağmen 1 kg yağ vermişim :) yılbaşında içtim yine verdim :) valla Avrupadan Anadolu’ya geçiyorum ama değiyor diyorum bu yüzden :) bu yol dümdüz Bi yol değil canım illa ki yokuşlar oluyor, başarıya giden yol dümdüz değil, inişli çıkışlıdır önemli olan dönmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…