- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yok canım o mesajda bence aksi dusunulemezdi bir kaptan böyle yaklaşmalı vs anlamında öyle demiş sanki. Senin sinirlenme gerilmene hak vermeyen burda bir kişi bile olamaz. O kadar yoğun çalışıyorsun ilgilenmen gereken bi evin bi çocuğun var üstelik spora gidiyosun ona rağmen Elifin üstüne çok düştün. Kimse sana öyle bir imada bulunmadı yaniBilirim canım hafta sonu bende öyleydim :)
Canım ben yanlış anlamadım zaten huzur yanlış anladığı İçin açıkladım, ayrıca bak okuyan herkes aynısını anlamış, yani benim anladığım şey doğru imiş :) konuyu bilmediği için açıklama getirdim bende tabi ki, süreç yeni olsa haklı derim ama öyle değil durum, onu açıklama gereği hissettim normal olarak
Bende çok ama çok zor kilo veriyorum aylardır aynı kilolardayım ama sorunu kendimde arıyorum. Mesela dediğin gibi tavuk yememek lazım ben arada yiyorum. Troid hastasıyım lahana brokoli tarzında yememem gerekiyor ama yapmak kolayıma geliyo yiyorum. Insan biraz düşününce hatalarını bulabilir. Yoksa ben simdi burda yazsam menumu akşam haslanmis brokoli yogurt desem kim ne bilcek bana yaramadigini herkes cok iyi menu diyip gececek. Elifinde o tarz yanlislari vardır illakoBen hastayken yedim ona rağmen 1 kg yağ vermişim :) yılbaşında içtim yine verdim :) valla Avrupadan Anadolu’ya geçiyorum ama değiyor diyorum bu yüzden :) bu yol dümdüz Bi yol değil canım illa ki yokuşlar oluyor, başarıya giden yol dümdüz değil, inişli çıkışlıdır önemli olan dönmemek
Yok canım o mesajda bence aksi dusunulemezdi bir kaptan böyle yaklaşmalı vs anlamında öyle demiş sanki. Senin sinirlenme gerilmene hak vermeyen burda bir kişi bile olamaz. O kadar yoğun çalışıyorsun ilgilenmen gereken bi evin bi çocuğun var üstelik spora gidiyosun ona rağmen Elifin üstüne çok düştün. Kimse sana öyle bir imada bulunmadı yani
Bende çok ama çok zor kilo veriyorum aylardır aynı kilolardayım ama sorunu kendimde arıyorum. Mesela dediğin gibi tavuk yememek lazım ben arada yiyorum. Troid hastasıyım lahana brokoli tarzında yememem gerekiyor ama yapmak kolayıma geliyo yiyorum. Insan biraz düşününce hatalarını bulabilir. Yoksa ben simdi burda yazsam menumu akşam haslanmis brokoli yogurt desem kim ne bilcek bana yaramadigini herkes cok iyi menu diyip gececek. Elifinde o tarz yanlislari vardır illako
Bende çok ama çok zor kilo veriyorum aylardır aynı kilolardayım ama sorunu kendimde arıyorum. Mesela dediğin gibi tavuk yememek lazım ben arada yiyorum. Troid hastasıyım lahana brokoli tarzında yememem gerekiyor ama yapmak kolayıma geliyo yiyorum. Insan biraz düşününce hatalarını bulabilir. Yoksa ben simdi burda yazsam menumu akşam haslanmis brokoli yogurt desem kim ne bilcek bana yaramadigini herkes cok iyi menu diyip gececek. Elifinde o tarz yanlislari vardır illako
Kesinlikle öyle açıkçası ben cuma günleri kim 1. Olmuş biz kaçıncı olmuşuz diye bakmıyorum bazen. Benim burda olmamdaki tek amaç aynı yolda yürüdüğüm arkadaşlarıma destek olmak ve onlardan destek görmek. Bir menü paylaştığım zaman eleştirilmek o kadar hoşuma gidiyor ki. Elif için ben yemin etmiştim asla menüsüne yorum yapmam diye çünkü 4 aydır uyarıların bir önemi olmuyor. Aslında tek amaç var ona destek olmak. Biraz dinlemeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Burda kimsenin zamanı çok değil herkesin çocuğu eşi işi var, birileri bizim için zaman ayırıyosa her lafı altın değerindedir.Neyse artık eskiye dayanan konuları bilmeyince farklı şeyler çıkabiliyor ortaya, herkes kendine yapıyor burada, elimden geldiğince de herkese yardımcı olmaya çalışıyorum, benim örgün okulum, işim, çocuğum birde eş olan çocuğum var gece, gündüz vardiyalı çalışan birde onun kaprisi vs o kadar şeyin arasında herkese el uzatmaya çalışıyorum bu durum beni yormuyor da ama haksızca hiç bir gerekçe olmadan, sadece seviyorum diyerek geri çevirince insan ister istemez tepki gösterebilir bu normal, birde onca mesajıma yazmadın demek :) dediğim gibi yarış vs işin bahanesi, burada 1. Olmuşuz sonuncu olmuşuz mevzu o değil, mevzu birbirimize dokunabilmekte, yardımcı olabilmekte bu yol arkadaşlarını devam ettirip sonuca ulaştırabilmekte, yoksa 1. Olamadık puanımız düştü diye değil asıl kaygı, asıl kaygı yardımcı olamamakta ve buna karşı da yardımlara kapalı olmakta
Var zaten kilo vermeyi yavaşlatan her şeyi bana yasakladı diyetisyenim, Hale’n diyet yaparak + oluyorsan kan ver Bi bakılsın da dedim ben ona, turp tavuk Yani bu kadar emek veriyoruz neden vazgeçilmez olsun ki tavuk, neden vazgeçilmez olsun ki turp, vazgeçilmez olursa diyet yapmamak en iyisi zaten sürekli + hiç olmazsa diyet psikolojisinde olup iyice kafaya takıp veremediğin süreç biter, bunu Bi diyetisyene söylesen seninle çalışmaz, şunu bırakamam bunu bırakamam dese çalışmaz cidden kilo veremediğini görüp listeni değiştirecek sen hayır diyeceksin ee niye çalışsın o halde boşa kürek çekmek emeğine yazık, cidden emeğe üzülüyorum
Ben diyorum ki diyetisyenime bilmeden turplu salata yapıyorum artık aa yeme turp dedi, peki dedim, tavuk severim dedim yasak dedi tamam dedim, sorgulamadım uzman o kadın yıllarını vermiş, uzman olmuş, belli sayıda hastaya bakmış, doktorasını yapmış, binlerce kişiyi zayıflatmış o mu daha iyi bilecek ben mi, benim işte diyet sürecim ancak ama o işin ustası kendimi teslim ettim, diyete ara verdiğimde bile kilo verdim ama işte sonuçlarını alıyorum daha da inceyim kabullenmek şart yoksa zor
Ama bak sen yemiyosun iradene sahip çıkıyorsun. Nefis bu hepimizin canı istiyor zaten istemesek bu kilolarda olmazdık ki. Hepimiz yemeyi seven insanlarız ama bu yola girdiysek başararak çıkmalıyız tekrar yolun başına dönmek bizi yorar
Evet esracım aynen senin dedigin gibi söykeneye calstm orada plastic sözkonusu degildi ama o elife olan gerginliğinden yanlış anladı heralde hatta arkadasa oln izahımdada dedim size hakverdigim için kptn kızack sanıyrdm oyuzden tebrikettim dedim elifin gecmişini bilip bilmememlede ilgili degil yani. birde üstüne netlik iyidir dolaylamaya gerek yok demek hoş degil zamnımca herkesin agzı dili var cok şükğr konusabiliyoruzYok canım o mesajda bence aksi dusunulemezdi bir kaptan böyle yaklaşmalı vs anlamında öyle demiş sanki. Senin sinirlenme gerilmene hak vermeyen burda bir kişi bile olamaz. O kadar yoğun çalışıyorsun ilgilenmen gereken bi evin bi çocuğun var üstelik spora gidiyosun ona rağmen Elifin üstüne çok düştün. Kimse sana öyle bir imada bulunmadı yani
Canim esnek bi diyet olcak derken?Kizlar menümü yazıyorum ve bastan belirtiyorum normalde bu cuma izne çıkacaktım.. eşim bu sağlık ile ilgili konuyu diyet yapmama bağlayıp yapmamam için konuştu benimle bir iki gündür uğraşıyorum ikna ettim ama söyle ki biraz esnek bi diyet olacak bir süre sonra yine tam diyete dönücem çünkü annemle herkesle konuştu yemiyorum diye yemem konusunda uyardı herkesi
Menü
Sabah yok
Öğlen
4 tatlı k. Büyüklüğünde hamur kızartma
4 çatal kabak haşlama
3 bardak çay
Akşam 1 kase karnabaharli patates yemeği
1 kase yoğurt
Su
Yani eşimin olduğu zamanlar tam anlamıyla yaptırmaz canim yemiyorsun diyo çünküCanim esnek bi diyet olcak derken?
Aman aksam cipsleri fln goturup kilo almadaYani eşimin olduğu zamanlar tam anlamıyla yaptırmaz canim yemiyorsun diyo çünkü
Yok onları zaten çok nadir yeriz canim sağlıksız çünküAman aksam cipsleri fln goturup kilo almadaonun yaninda kilomu koruyorun fln ayagina yat
Hanimlar...
Yanlis anlasilmalar yuzunden gerilmeyelim lutfen...
Elif gitti diye uzuldum ciddi anlamda.. keske biraZ gayret etseydi ve burdan mezun olup gitseydi. Inanin sunlari yazarken gozlerim doldu....
Benim umrumda degil birincilik sonunculuk..
Bazen sizlere diyorum hadi birinci olalim diye yada sonuncu olduk bize yakismadi vs. Sirf biraz motive saglayip hirslanalim diye yapiyorum. Yoksa birinci olsak bana para vermicekler yada sonuncu olsak benden para almiyacaklar. Her kosulda kazanan biz kaybedilen yaglar olacak...
Burayi ailemin bir parcasi olarak goruyorum. Yeri geliyo hepimiz biseylerden kisarak buraya zaman harciyoruZ. Hepimizin derdi Burda birbirimize yardim ederek kilo vermek...
Elestirilere acik olmamiz lazim. Yardim eli uzandiginda sikica tutmak lazim..
Elifi karakter olarak oyle cok sevdim ki hic kirnak istemedim. Ama diyet arkadasligi yapamadik. Biryerlerdeki yanlisi bulmamiza musade etmedi
Insallah zayiflar ve bi kac ay sonra buraya gelip kizlar ben hedefime ulastim diyip bizleri sevindirir...
Velhasil kelam..
Hadi kizlarr... bu hafta birinci olalim :)
Gel arada mutlakaAblacım olmuyor ya zaten kendimle bi savaş halindeyim hiç olmadığım kadar azimli oldum hiç bu kadar uzun dayanmamıştım bide başkalarına sürekli kaçamak yapmadığımı falan anlatmak yordu beni arada yazarım yine size
Evet huzurcugum iki günlük detoks buGece gece canımı menemen cektirdin abla ya :) detoks bitti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?