- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Boyun kacdi ceyda seninBen hastayken yedim ona rağmen 1 kg yağ vermişim :) yılbaşında içtim yine verdim :) valla Avrupadan Anadolu’ya geçiyorum ama değiyor diyorum bu yüzden :) bu yol dümdüz Bi yol değil canım illa ki yokuşlar oluyor, başarıya giden yol dümdüz değil, inişli çıkışlıdır önemli olan dönmemek
Kesinlikle öyle açıkçası ben cuma günleri kim 1. Olmuş biz kaçıncı olmuşuz diye bakmıyorum bazen. Benim burda olmamdaki tek amaç aynı yolda yürüdüğüm arkadaşlarıma destek olmak ve onlardan destek görmek. Bir menü paylaştığım zaman eleştirilmek o kadar hoşuma gidiyor ki. Elif için ben yemin etmiştim asla menüsüne yorum yapmam diye çünkü 4 aydır uyarıların bir önemi olmuyor. Aslında tek amaç var ona destek olmak. Biraz dinlemeyi bilmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Burda kimsenin zamanı çok değil herkesin çocuğu eşi işi var, birileri bizim için zaman ayırıyosa her lafı altın değerindedir.
Bizim toplumumuzda genellikle hamur işi pilav makarna abur cubur dışındaki herşey sağlıklı gibi algılanıyor. Turp tabi ki faydalı ama şu aşamada demek ki değil. Gezen köy tavuğu tabi ki faydalı proteinin en çok bulunduğu gıda ama hangimiz ulaşabiliyoruz köy tavuğuna. Hormon yiyoruz. Yani dediğin gibi bişeylerden vazgeçmeden olmaz bu iş
Boyun kacdi ceyda senin
Kizlar menümü yazıyorum ve bastan belirtiyorum normalde bu cuma izne çıkacaktım.. eşim bu sağlık ile ilgili konuyu diyet yapmama bağlayıp yapmamam için konuştu benimle bir iki gündür uğraşıyorum ikna ettim ama söyle ki biraz esnek bi diyet olacak bir süre sonra yine tam diyete dönücem çünkü annemle herkesle konuştu yemiyorum diye yemem konusunda uyardı herkesi
Menü
Sabah yok
Öğlen
4 tatlı k. Büyüklüğünde hamur kızartma
4 çatal kabak haşlama
3 bardak çay
Akşam 1 kase karnabaharli patates yemeği
1 kase yoğurt
Su
Günaydın, valla bende aynı senin gibiyim kız 10 15 dk suruyo evden çıkışımGünaydın kızlar :) 15 dk’da kahvaltı hazırlayıp, yapıp, giyinip çıkmış oluyorum :) nasıl hız hatta çoğu zaman 10 dk :)
Günaydın, valla bende aynı senin gibiyim kız 10 15 dk suruyo evden çıkışım
gunaydin seyhancim peki ise yaradi mi 2 gundeB belcimim burcucugum dört kasik nohut dört kasik mercimek ve dört kasik bulguru haslayip yogurda katiyosun az su ilave edip koyu bi ayran elde ediyosun sonra sabah haslanmis yumurtali normal bi kahvalti yapip iki saate bi bi kase bu karisimdan iciyosun kahve cay yasak ben ictim tabiki caysiz olmaz yesilcay bol su iciliyo tuz kesinlikle yasak baharat serbest
Ne is yapiyon plastikGünaydın kızlar :) 15 dk’da kahvaltı hazırlayıp, yapıp, giyinip çıkmış oluyorum :) nasıl hız hatta çoğu zaman 10 dk :)
Günaydin bugün bakacagim bakalimgunaydin seyhancim peki ise yaradi mi 2 gunde
Insallah gönlünüzdeki olsun canimKizlar dua edin bugun tayin isimiz belli olcak ins memeleketimiz malatyaya gidebiliriz
SağolasınInsallah gönlünüzdeki olsun canim
Zaten uyuşuk olsak hiç bir işimiz yetişmez kiEşim benden geç hazırlanıyor :)) ben 10 dk’da kapıdayım :) şantiyeci olmak bunu gerektirir :)
Saol cnm su detoks tarifini versene
İyi hatırlattın canım ben ara vermiştim 3-4 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?