Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boyun kacdi ceyda senin

Öyle canım ama zorla olmuyor işte bazı şeyler biraz diyet ve sağlıklı beslenme moduna girmek gerekiyor yoksa tavsiyeler gereksiz mesaj olarak yer alıyor sürekli söyleyince ve karşılık bulmayınca da insan kendini kötü hissediyor normal olarak

Ne yazlık öyle ben çorba çok severim çorba yasak mesela ayrıca bende tavuk çok severim Hatta diyetimin vazgeçilmezdiydi önceki listemde hatırlarsınız belki hep tavuktu eti seviyordum ama yasak dedi çıkardım hayatımdan hastayken yedim Bi parça o da annemler getirdiği için, işyerinde çıkıyor yemiyorum salata yapıp yiyorum bugün Bi şey olmaz diyebilirim ama oluyor işte

Boyun kacdi ceyda senin

1.64 canım

Bu eşin olduğu gün yediğin mi? Hiç sağlıklı değil Yani eşin buna tamam diyor mu :) merak ettim tercihlerini sağlıklı yönde kullanabilirsin diyet yapıyorum demeden sağlıklı beslenebilirsin en iyisi de o olur bence de zaten kilon Fazla yok, spor da yaparsan fit olursun tamamdır

gunaydin seyhancim peki ise yaradi mi 2 gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…