- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
@plasticwomen memnun gibi hemde meshur ecenin diyetisyeni. Ayda 1 defa gelebilirsin buraya cok uzak degilsin geri kalanini online idare edersin. Bence bosuna baska diyetisyene gidip zaman kaybetme. Surekli bastan baslamak sıkar bi sure sonraBende öyle düşünmüştüm İstanbulda yaşamadığım için online diyet olacak.Ben bulunduğum şehirdeki son diyetisyenle de görüşüp öyle online olsun diye karar verdim.Yarın görüşeceğimde son diyetisyen :))
Bizde takip edebiliyor muyuz??sadece kaptana özel mi??
Aynen canim toz tüy polen alerjisi ayda bir vuruyor
Adin ne hemen takip edeyim :)
Bende öyle düşünmüştüm İstanbulda yaşamadığım için online diyet olacak.Ben bulunduğum şehirdeki son diyetisyenle de görüşüp öyle online olsun diye karar verdim.Yarın görüşeceğimde son diyetisyen :))
Yarın az çok anlarım diyet verme şeklini ve ilgisini olmadı zaten plasticin diyetisyeni@plasticwomen memnun gibi hemde meshur ecenin diyetisyeni. Ayda 1 defa gelebilirsin buraya cok uzak degilsin geri kalanini online idare edersin. Bence bosuna baska diyetisyene gidip zaman kaybetme. Surekli bastan baslamak sıkar bi sure sonra
Laf anlamiyo bazilari malesef. Duvara anlatsan anlar dile gelir ama bazi insanlar anlamamk icin diretiyo sankiBEnde bugün sabah delirdim, kadın binada sigara içmiş asansör dahil kokuyor, baktım kapıda devam ediyor, yeni içilmiş zaten belli kokudan, dedim ki bina hep sigara kokmuş rahatsız oluyorum, içmeyin burada lütfen, kedilerden rahatsız olmuyor musunuz diyor, ne alaka dedim kediler, kediler sigara içmiyor sen içiyorsun, kendi kokuları olabilir seninde kendi kokun var, ter kokuyorsun durma burada mı dedim sigara içme dedim ayrıca benimde kedim falan Yok beynini kayıp etmiş kadın ya, Hale’n konuşuyor, döndüm geri hanfendi bunun o, su bu su yok rahatsız oluyorum, sevmiyorum sabah sabah bunu çekmek zorunda değişim ayrıca da alerjim var beni rahatsız edemezsiniz içmeyin dedim gittim salak kadın
@plasticwomen memnun gibi hemde meshur ecenin diyetisyeni. Ayda 1 defa gelebilirsin buraya cok uzak degilsin geri kalanini online idare edersin. Bence bosuna baska diyetisyene gidip zaman kaybetme. Surekli bastan baslamak sıkar bi sure sonra
Yarın az çok anlarım diyet verme şeklini ve ilgisini olmadı zaten plasticin diyetisyeni
Laf anlamiyo bazilari malesef. Duvara anlatsan anlar dile gelir ama bazi insanlar anlamamk icin diretiyo sanki
Siz yine sigarayla uğraşıyorsunuz.Ben kocaman kocaman insanlara lavaboya kağıt atmamaları gerektiğini anlatıyorum.kaçıncıya vidanjör çağırdığımı unuttum.Laf anlamiyo bazilari malesef. Duvara anlatsan anlar dile gelir ama bazi insanlar anlamamk icin diretiyo sanki
Demekki o kadin kedilere takmis kafayi yanina yoldas aradi :) evet kedilerden rahatsizim deseydin kedilerdeb dert yanardi sanaTamam canım yaz bana telefonunu veririm
Ne yazık ki birde kedi diyor ne alaka aynı şeymi hayvanın doğal kokusu ne yapayım yani mallıkda zirve Yani bide kedilerle uzaktan yakından ilgim Yok :)
Meshur ece kim kaptanim@plasticwomen memnun gibi hemde meshur ecenin diyetisyeni. Ayda 1 defa gelebilirsin buraya cok uzak degilsin geri kalanini online idare edersin. Bence bosuna baska diyetisyene gidip zaman kaybetme. Surekli bastan baslamak sıkar bi sure sonra
Metonu sasirtiyor ise yarar dedik ama iatedihin gibi olmadi galiba cnm hayirlisi olsn insallh bu yeni diyetisyen sana iyi gelir sunu da demeden edemiycem yanlis anlamazsan aksam yemeginden sonra meyve yazdrma bnce listene direk seker oluyor cnm sut yogurt belki tuzsuz oeynir falan olsa daha iyi olur senin icinYarın yeniden başka bir diyetisyene gitmeye karar verdim.21 kilo verdiren diyetisyenimi bırakıp yeni bir diyetisyene başlamıştım günlük 7 dlm ekmekten vazgeçmedi kendisi.Kilo verme aşamamda beni oyaladığını düşünerek yeni bir diyetisyenle tlfla görüştüm,yarın sabah yüzyüze görüşcez.Umarım bende bana hızlı ve sağlıklı bir şekilde yol gösterecek diyetisyeni bulurum.
Aynen tam diyet yemegi bmde aksama kndime kapuska uapmayi dusunuyorumBugunki yemegim
1 yk zeytin yaginnda
2 sogan
2 kabak
3 domates
2 patlican
2 sarimsak
Tam diyet yemegi
Meshur ece kim ya@plasticwomen memnun gibi hemde meshur ecenin diyetisyeni. Ayda 1 defa gelebilirsin buraya cok uzak degilsin geri kalanini online idare edersin. Bence bosuna baska diyetisyene gidip zaman kaybetme. Surekli bastan baslamak sıkar bi sure sonra
Yanlış anlamam canım sonuçta birbirimize destek oluyoruz.Yarın gideyim bakalım ne diyecek ona göre şekillendircem artık.Metonu sasirtiyor ise yarar dedik ama iatedihin gibi olmadi galiba cnm hayirlisi olsn insallh bu yeni diyetisyen sana iyi gelir sunu da demeden edemiycem yanlis anlamazsan aksam yemeginden sonra meyve yazdrma bnce listene direk seker oluyor cnm sut yogurt belki tuzsuz oeynir falan olsa daha iyi olur senin icin
Youtube kanali var kadin kisa surede zayifladi plastigin diyetisyeniyle oylede meshur oldu :)Meshur ece kim kaptanim
tadi nasi olcak bakalim normalde patates havucdak oyuyodum seker orucunda oldugum icin koymadmAynen tam diyet yemegi bmde aksama kndime kapuska uapmayi dusunuyorum
ecece diye bi youtuber cnm kisa surede cok kilo verdi plastigin diyetisyeniyleMeshur ece kim ya
Ben instagramda gördüm 40 kilo verdi hatunYoutube kanali var kadin kisa surede zayifladi plastigin diyetisyeniyle oylede meshur oldu :)
tadi nasi olcak bakalim normalde patates havucdak oyuyodum seker orucunda oldugum icin koymadm
ecece diye bi youtuber cnm kisa surede cok kilo verdi plastigin diyetisyeniyle
Ahhh ben onun yarisi kadar versem yeterBen instagramda gördüm 40 kilo verdi hatun
benim tam onun kadar vermem gerekiyor 21 ni verdim kaldı 19Ahhh ben onun yarisi kadar versem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?