Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

BEnde bugün sabah delirdim, kadın binada sigara içmiş asansör dahil kokuyor, baktım kapıda devam ediyor, yeni içilmiş zaten belli kokudan, dedim ki bina hep sigara kokmuş rahatsız oluyorum, içmeyin burada lütfen, kedilerden rahatsız olmuyor musunuz diyor, ne alaka dedim kediler, kediler sigara içmiyor sen içiyorsun, kendi kokuları olabilir seninde kendi kokun var, ter kokuyorsun durma burada mı dedim sigara içme dedim ayrıca benimde kedim falan Yok beynini kayıp etmiş kadın ya, Hale’n konuşuyor, döndüm geri hanfendi bunun o, su bu su yok rahatsız oluyorum, sevmiyorum sabah sabah bunu çekmek zorunda değişim ayrıca da alerjim var beni rahatsız edemezsiniz içmeyin dedim gittim salak kadın

@plasticwomen memnun gibi hemde meshur ecenin diyetisyeni. Ayda 1 defa gelebilirsin buraya cok uzak degilsin geri kalanini online idare edersin. Bence bosuna baska diyetisyene gidip zaman kaybetme. Surekli bastan baslamak sıkar bi sure sonra

Aynen canim toz tüy polen alerjisi ayda bir vuruyor

Anladım canım aynı ben ilaç kullanmıyorum

Adin ne hemen takip edeyim :)

hedef_57kilo

Bence hiç hırpalama kendini bende senşn gibi gezdim gezdim kaç diyetisyen değiştirdim en sonunda buldum tavsiye ederim

@plasticwomen memnun gibi hemde meshur ecenin diyetisyeni. Ayda 1 defa gelebilirsin buraya cok uzak degilsin geri kalanini online idare edersin. Bence bosuna baska diyetisyene gidip zaman kaybetme. Surekli bastan baslamak sıkar bi sure sonra
Yarın az çok anlarım diyet verme şeklini ve ilgisini olmadı zaten plasticin diyetisyeni

Laf anlamiyo bazilari malesef. Duvara anlatsan anlar dile gelir ama bazi insanlar anlamamk icin diretiyo sanki

Memnunum canım inanılmaz inceldim 1 Ayda 5,9 kg verdim

Yarın az çok anlarım diyet verme şeklini ve ilgisini olmadı zaten plasticin diyetisyeni

Tamam canım yaz bana telefonunu veririm

Laf anlamiyo bazilari malesef. Duvara anlatsan anlar dile gelir ama bazi insanlar anlamamk icin diretiyo sanki

Ne yazık ki birde kedi diyor ne alaka aynı şeymi hayvanın doğal kokusu ne yapayım yani mallıkda zirve Yani bide kedilerle uzaktan yakından ilgim Yok :)

Siz yine sigarayla uğraşıyorsunuz.Ben kocaman kocaman insanlara lavaboya kağıt atmamaları gerektiğini anlatıyorum.kaçıncıya vidanjör çağırdığımı unuttum.
Bizde binanın temizlik işlerinin yetkisi de bende.Kendi evraklarımı bırakıp birde onunla uğraşıyorum

Tamam canım yaz bana telefonunu veririm

Ne yazık ki birde kedi diyor ne alaka aynı şeymi hayvanın doğal kokusu ne yapayım yani mallıkda zirve Yani bide kedilerle uzaktan yakından ilgim Yok :)
Demekki o kadin kedilere takmis kafayi yanina yoldas aradi :) evet kedilerden rahatsizim deseydin kedilerdeb dert yanardi sana

Takipteym cnm soyle bi baktimda salatalarin istah acici. Bos zamanimda iyice incelicem :)

Meshur ece kim kaptanim

Metonu sasirtiyor ise yarar dedik ama iatedihin gibi olmadi galiba cnm hayirlisi olsn insallh bu yeni diyetisyen sana iyi gelir sunu da demeden edemiycem yanlis anlamazsan aksam yemeginden sonra meyve yazdrma bnce listene direk seker oluyor cnm sut yogurt belki tuzsuz oeynir falan olsa daha iyi olur senin icin

Meshur ece kim ya

Yanlış anlamam canım sonuçta birbirimize destek oluyoruz.Yarın gideyim bakalım ne diyecek ona göre şekillendircem artık.

Reactions: NGY
Meshur ece kim kaptanim
Youtube kanali var kadin kisa surede zayifladi plastigin diyetisyeniyle oylede meshur oldu :)
Aynen tam diyet yemegi bmde aksama kndime kapuska uapmayi dusunuyorum
tadi nasi olcak bakalim normalde patates havucdak oyuyodum seker orucunda oldugum icin koymadm

Meshur ece kim ya
ecece diye bi youtuber cnm kisa surede cok kilo verdi plastigin diyetisyeniyle

Ben instagramda gördüm 40 kilo verdi hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…