- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Reglim yine erken geldibir düzene girmedi
beni etiketlemedi ki kimseKaptancıgım dunki spor yarısması ne oldu ben bugun pertim nasıl gaza geldiysek kolumu bile kaldıramıyorum
Hosgeldin canim. Dun ki sporun kac puan di brni etiketleyerek yazar misin not alayimTünaydın takimcanlarim
beni etiketlemedi ki kimseyazcaktim bidahaki p.tesi aciklariz diye... bugun yazin bana spor puanlarinizi. Duninkinide
Hımm unutmusuz etiketlemeyi ozmanbeni etiketlemedi ki kimseyazcaktim bidahaki p.tesi aciklariz diye... bugun yazin bana spor puanlarinizi. Duninkinide
Hosgeldin canim. Dun ki sporun kac puan di brni etiketleyerek yazar misin not alayim
Regl icin bise diyemem ama listeye girmekk icin kendini zorlamalisinKaptanım malesef regli oldum bu durumum biraz sıkıntılı gectigi için yoğun spor yapamam hem listede olmadığım için kendimi zorlamamam gerektiğini dusundum ama yine hafif egzersizler yaparım
150 sagicbacak
150 sol içback
100 duvae sınavı
100 bisiklet
100 yarım mekik
200 sag sol dönerek sırt bel calışma
200 sag sol yan bel
Bank seklinde durup ayagı yukarı kaldırma calışması 50 sag bc 50. Sol bck
3000 ip atlama 600
Bölgeseller 660
Toplam 1260
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Limon maydanoz zencefil tarçın var canımSaol cnm su detoks tarifini versene
Tsk ederimLimon maydanoz zencefil tarçın var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?