Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Demekki o kadin kedilere takmis kafayi yanina yoldas aradi :) evet kedilerden rahatsizim deseydin kedilerdeb dert yanardi sana

Takipteym cnm soyle bi baktimda salatalarin istah acici. Bos zamanimda iyice incelicem :)

Olabilir :) ülkenin delisi beni bulur hep zaten :) Herşeyin salatasını yapıyorum :)

Kızlar az önce r tatlı krizinin esiğinden döndüm :). Allahını seven tarcınlı sütten başka bir tavsiye versin :))

Hani orucken eliniz ayagınız üsür bir türlü halinşz olmaz ya bugun öyleyim sekersizlik yine zirve heralde regle de az kaldı ondan galiba

Hani orucken eliniz ayagınız üsür bir türlü halinşz olmaz ya bugun öyleyim sekersizlik yine zirve heralde regle de az kaldı ondan galiba
uc kasik yulaf uc hurma 1 cb ilik sut ceyrek muz 1 wilme kakaon cnm varsa malezelerin harika bi ogun cikiyo orataya hem saglikli diyetini bozmuyor hemde akaam yemegi niyetine yiyebilirsin

uc kasik yulaf uc hurma 1 cb ilik sut ceyrek muz 1 wilme kakaon cnm varsa malezelerin harika bi ogun cikiyo orataya hem saglikli diyetini bozmuyor hemde akaam yemegi niyetine yiyebilirsin
Bizim karatayda bu saatte hiç biri yokmus canım artık bunsaatte ne yesem gec yani gunkurusu hurma ceviz de en cok 2-3 tane o da sabah yenmiliymiş :) muz yersen yumurta yok yumurtanyersem muz

Sabah 11.30
2 yumurta
Peynir
Domates
Cay

Aksam
17.30
4 yk sebze yemegi
Yogurt
Salata

Su
2 lt tarcinli su

Spor bitince yazsrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…