Sen kafana gore bi diyetisyen bulsaydin simdi daha cok vermis olcaktinbenim tam onun kadar vermem gerekiyor 21 ni verdim kaldı 19
Aynen canım ve en önemlisi de bu kadar çok sıkılmayacaktım.Sen kafana gore bi diyetisyen bulsaydin simdi daha cok vermis olcaktin
Insallah bu son olur da guzelce verirsin kilolariAynen canım ve en önemlisi de bu kadar çok sıkılmayacaktım.
Demekki o kadin kedilere takmis kafayi yanina yoldas aradi :) evet kedilerden rahatsizim deseydin kedilerdeb dert yanardi sana
Takipteym cnm soyle bi baktimda salatalarin istah acici. Bos zamanimda iyice incelicem :)
Heee su 40 kilo nasil gider mi biliyom onuBen instagramda gördüm 40 kilo verdi hatun
Ee cogu gitmiss cnmmbenim tam onun kadar vermem gerekiyor 21 ni verdim kaldı 19
Hani orucken eliniz ayagınız üsür bir türlü halinşz olmaz ya bugun öyleyim sekersizlik yine zirve heralde regle de az kaldı ondan galiba
Baktim biraZ. O hindi salamli salata neydi oyle canim cekti yarin yapcam onu :)Olabilir :) ülkenin delisi beni bulur hep zaten :) Herşeyin salatasını yapıyorum :)
tarcinli turk kahvesi yanina hurma yada kuru kayisiKızlar az önce r tatlı krizinin esiğinden döndüm :). Allahını seven tarcınlı sütten başka bir tavsiye versin :))
uc kasik yulaf uc hurma 1 cb ilik sut ceyrek muz 1 wilme kakaon cnm varsa malezelerin harika bi ogun cikiyo orataya hem saglikli diyetini bozmuyor hemde akaam yemegi niyetine yiyebilirsinHani orucken eliniz ayagınız üsür bir türlü halinşz olmaz ya bugun öyleyim sekersizlik yine zirve heralde regle de az kaldı ondan galiba
Bizim karatayda bu saatte hiç biri yokmus canım artık bunsaatte ne yesem gec yani gunkurusu hurma ceviz de en cok 2-3 tane o da sabah yenmiliymiş :) muz yersen yumurta yok yumurtanyersem muzuc kasik yulaf uc hurma 1 cb ilik sut ceyrek muz 1 wilme kakaon cnm varsa malezelerin harika bi ogun cikiyo orataya hem saglikli diyetini bozmuyor hemde akaam yemegi niyetine yiyebilirsin
Evet o benim
Nasil buldun beniEvet o benim
HarikasınNasil buldun beni
Anladım kiO anlamda demedim kizinstagramda nasil buldun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?