Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Regl icin bise diyemem ama listeye girmekk icin kendini zorlamalisin

Kanguru_
kiz bu ne

Bugun ip atlamada meydan okuyorum sana en az 4000 [/QUOTE]
Sevgili kaptanım Hiç yapabilecegimi sanmıyorum hem dunden cok yorgunum hemde sen ben bizim oglan takılıyoruz herkes kendi sevdasında yine de elimden geleni yaparım

Cok cok iyi hem.ac yatilmaz hemde biz emzirenlerin sutunude cogaltr ama sanki yatmadan bisey yer icersem sabah + cikarmisim gibine geliyor benim
Tarxinli sut iyiymis bak cok acikirsam icer yatarim :)
kiz bu ne

Bugun ip atlamada meydan okuyorum sana en az 4000 [/
Sevgili kaptanım Hiç yapabilecegimi sanmıyorum hem dunden cok yorgunum hemde sen ben bizim oglan takılıyoruz herkes kendi sevdasında yine de elimden geleni yaparım
tmm cnm

Yarın yeniden başka bir diyetisyene gitmeye karar verdim.21 kilo verdiren diyetisyenimi bırakıp yeni bir diyetisyene başlamıştım günlük 7 dlm ekmekten vazgeçmedi kendisi.Kilo verme aşamamda beni oyaladığını düşünerek yeni bir diyetisyenle tlfla görüştüm,yarın sabah yüzyüze görüşcez.Umarım bende bana hızlı ve sağlıklı bir şekilde yol gösterecek diyetisyeni bulurum.

Plastigin diyetisyeniyle gorussene canim.

Aynen canim toz tüy polen alerjisi ayda bir vuruyor

Plastigin diyetisyeniyle gorussene canim.
Bende öyle düşünmüştüm İstanbulda yaşamadığım için online diyet olacak.Ben bulunduğum şehirdeki son diyetisyenle de görüşüp öyle online olsun diye karar verdim.Yarın görüşeceğimde son diyetisyen :))

Bugunki yemegim
1 yk zeytin yaginnda
2 sogan
2 kabak
3 domates
2 patlican
2 sarimsak

Tam diyet yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…