Begeni ve takip sekline gore kesfette hep onlar cikiyo kaptanim benimkode oyle cok iyi oluo degisik yemek falan ogreniyorumInstgrama uye oldum ana sayfam hep diyetle ilgiliiyi oluyo gordukce gaza gleiyorum
kiz bu ne
Tarxinli sut iyiymis bak cok acikirsam icer yatarim :)Cok cok iyi hem.ac yatilmaz hemde biz emzirenlerin sutunude cogaltr ama sanki yatmadan bisey yer icersem sabah + cikarmisim gibine geliyor benim
tmm cnmkiz bu ne
Bugun ip atlamada meydan okuyorum sana en az 4000[/
Sevgili kaptanım Hiç yapabilecegimi sanmıyorum hem dunden cok yorgunum hemde sen ben bizim oglan takılıyoruz herkes kendi sevdasında yine de elimden geleni yaparım
Nerdeyse buyun zayiflama sayfalarini takip ediyorm ")Begeni ve takip sekline gore kesfette hep onlar cikiyo kaptanim benimkode oyle cok iyi oluo degisik yemek falan ogreniyorum
Ayyy insanlarla ugrasmak zor. Allah yardim etsinBenim keçiler buraya kaçmış olabilir mi acaba?
Bugün tüm anlamazlar beni buldu.Parayla gelseler iyi sırayla geliyorlar.
Aminnn.Bazen bu insanlar bu rütbelere nasıl gelmiş anlamıyorumAyyy insanlarla ugrasmak zor. Allah yardim etsin
Sadece diploma icin okuyanlar onlar. Kendini gelistirememis varliklar iste :/Aminnn.Bazen bu insanlar bu rütbelere nasıl gelmiş anlamıyorum
Allah sabir versin cnm zor grcktnBenim keçiler buraya kaçmış olabilir mi acaba?
Bugün tüm anlamazlar beni buldu.Parayla gelseler iyi sırayla geliyorlar.
583 canımplasticwoman sende spor yapmistin dun puanini bana yazarmisin
Instgrama uye oldum ana sayfam hep diyetle ilgiliiyi oluyo gordukce gaza gleiyorum
Plastigin diyetisyeniyle gorussene canim.Yarın yeniden başka bir diyetisyene gitmeye karar verdim.21 kilo verdiren diyetisyenimi bırakıp yeni bir diyetisyene başlamıştım günlük 7 dlm ekmekten vazgeçmedi kendisi.Kilo verme aşamamda beni oyaladığını düşünerek yeni bir diyetisyenle tlfla görüştüm,yarın sabah yüzyüze görüşcez.Umarım bende bana hızlı ve sağlıklı bir şekilde yol gösterecek diyetisyeni bulurum.
Aynen canim toz tüy polen alerjisi ayda bir vuruyorİç mimarım canım
İnşallah istediğin gibi olur canım, bizimde şark var tercih yapacağız bakalım ben olacak
Geçmiş olsun canım neye alerjin var, benimde var alerjim ama toza ve tüye
Aynen canım hiç sevmem mıymıy iş yapanı :) seri olacak, hızlı olacak :)
Adin ne hemen takip edeyim :)Beni de takip et yemeklerimi yüklüyorum :)
Bende öyle düşünmüştüm İstanbulda yaşamadığım için online diyet olacak.Ben bulunduğum şehirdeki son diyetisyenle de görüşüp öyle online olsun diye karar verdim.Yarın görüşeceğimde son diyetisyen :))Plastigin diyetisyeniyle gorussene canim.
Bizde takip edebiliyor muyuz??sadece kaptana özel mi??Beni de takip et yemeklerimi yüklüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?