Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
2 ceviz
1 kk peynir
Domates biber
2 günkurusu

Oglen 13.30
Pırasalı yesilmercimek omleti 1 dilim
Bol salata
Havuc tarator

Aksam 18.00
1 dilim pırasalı yesilmercimek
Morlahana tursusu
Bitki cayı

Su 2 lirre detoks suyu
3 kupa bşrki cayı
Çspor henuz yapmadım yapınca ekleyecegim

Afiyet olsun canım.pırasalı yeşil mercimek nasıl bir yemek?Daha önce hiç duymamıştım.Kendi tarifin mi?

Hayırlı akşamlar :)) öncelikle kendimi tanıtayım 28 yaşında 167 boy ve 76.5 kiloya sahibim ( 6 aylık kızım var hamilelikten sonra sütüm olmuyor diye yedikçe yedim şimdi ek gıdaya geçtik şükür artık zayıflamam lazım özellikle eşim kilolarımdan çok rahatsız beni gören yarım dünya olmuşsun diyor ( kendimi çok mutsuz ve çirkin hissediyorum ( kendi başıma vermeye çalıştım olmadı benide aranıza alırsanız birbirimize destek olarak ve beni anlayan insanların olduğunu bilerek inşallah basaracagima inanıyorum baştaki kuralları okudum inşallah uyarım diye düşünüyorum fakat menulere çok yorum yapamam çok bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem deneyim kazandikca yorumlarımı yazarım :))

Hoşgeldin aramıza.Hep beraber zayıflayacağız

Ne hikmetse bende seni öyle tahmin etmiştim
ikimizde yanilmisiz

Afiyet olsun kuzu bende bugun karatay usulu beslendim :)
hosgeldin canim. Kuzucugu Allah bagislasin.boyun uzun oldugu icin kilon fazla rahatsiz etmez. Oyle diyenler halt yemis
Uzulmeee heraber zayiflariz :) hedef kilon nr

Afiyet olsun canım.pırasalı yeşil mercimek nasıl bir yemek?Daha önce hiç duymamıştım.Kendi tarifin mi?
Yok canım karatayın börek niyetine olan bşr tarifi yesil merciöegi haslayıp pırasa ve soganı soreleyip karıstırıp yumueta ile harc yapıyorsun fırına veriyosun börek kadar olmasada eh işte peynirle va idare ediyor

Canım hoşgeldin aramıza ben de emziriyorum simdiden baslamıs olman cok guzel mezirdigin icin cok hızlı gşder emin ol sporla desteklersen kolayca verirsin esin de sonuc olarak bşr daha hayran olur sana

ikimizde yanilmisiz

Afiyet olsun kuzu bende bugun karatay usulu beslendim :)
hosgeldin canim. Kuzucugu Allah bagislasin.boyun uzun oldugu icin kilon fazla rahatsiz etmez. Oyle diyenler halt yemis
Uzulmeee heraber zayiflariz :) hedef kilon nr
Ben artık hiç mutlu degilim karataydan yaa basladıgımdan beri sekerden söylenşyorum da regl yakkastıgınicin artık tavan yaptı acaba su incşr uyutmasınvar ya o yenirmiki P pembebulut5 fattylamb94

Hosgrldin bence hic uzulme daha bebesin cok kucuk yani erken dur demissin kendine emziriyorsunda daha ne olsun verirsin en kisa surede

Huzur maslh sen iyi verdin bi ayda 6 kilo demi ben anca 1.5 ayda 4 kilo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…