Iyi yapmissin. Takipteyim. Ben seni nedense tesettursuz hayal etmistim hep:)Anladım kiplastici ekleyince oradan çıkartım da bulundum
Ne hikmetse bende seni öyle tahmin etmiştimIyi yapmissin. Takipteyim. Ben seni nedense tesettursuz hayal etmistim hep:)
Afiyet olsun canım.pırasalı yeşil mercimek nasıl bir yemek?Daha önce hiç duymamıştım.Kendi tarifin mi?Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
2 ceviz
1 kk peynir
Domates biber
2 günkurusu
Oglen 13.30
Pırasalı yesilmercimek omleti 1 dilim
Bol salata
Havuc tarator
Aksam 18.00
1 dilim pırasalı yesilmercimek
Morlahana tursusu
Bitki cayı
Su 2 lirre detoks suyu
3 kupa bşrki cayı
Çspor henuz yapmadım yapınca ekleyecegim
Hoşgeldin aramıza.Hep beraber zayıflayacağızHayırlı akşamlar :)) öncelikle kendimi tanıtayım 28 yaşında 167 boy ve 76.5 kiloya sahibim( 6 aylık kızım var hamilelikten sonra sütüm olmuyor diye yedikçe yedim şimdi ek gıdaya geçtik şükür artık zayıflamam lazım özellikle eşim kilolarımdan çok rahatsız beni gören yarım dünya olmuşsun diyor ( kendimi çok mutsuz ve çirkin hissediyorum ( kendi başıma vermeye çalıştım olmadı benide aranıza alırsanız birbirimize destek olarak ve beni anlayan insanların olduğunu bilerek inşallah basaracagima inanıyorum baştaki kuralları okudum inşallah uyarım diye düşünüyorum fakat menulere çok yorum yapamam çok bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem deneyim kazandikca yorumlarımı yazarım :))
Hoş buldum :)) inşallah En kısa sürede kurtuluruz fazlaliklarimizdanHoşgeldin aramıza.Hep beraber zayıflayacağız
ikimizde yanilmisizNe hikmetse bende seni öyle tahmin etmiştim
Afiyet olsun kuzu bende bugun karatay usulu beslendim :)Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
2 ceviz
1 kk peynir
Domates biber
2 günkurusu
Oglen 13.30
Bol salata
Havuc tarator
Aksam 18.00
Morlahana tursusu
Bitki cayı
Su 2 lirre detoks suyu
3 kupa bşrki cayı
hosgeldin canim. Kuzucugu Allah bagislasin.boyun uzun oldugu icin kilon fazla rahatsiz etmez. Oyle diyenler halt yemisHayırlı akşamlar :)) öncelikle kendimi tanıtayım 28 yaşında 167 boy ve 76.5 kiloya sahibim( 6 aylık kızım var hamilelikten sonra sütüm olmuyor diye yedikçe yedim şimdi ek gıdaya geçtik şükür artık zayıflamam lazım özellikle eşim kilolarımdan çok rahatsız beni gören yarım dünya olmuşsun diyor ( kendimi çok mutsuz ve çirkin hissediyorum ( kendi başıma vermeye çalıştım olmadı benide aranıza alırsanız birbirimize destek olarak ve beni anlayan insanların olduğunu bilerek inşallah basaracagima inanıyorum baştaki kuralları okudum inşallah uyarım diye düşünüyorum fakat menulere çok yorum yapamam çok bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem deneyim kazandikca yorumlarımı yazarım :))
Sen beni nasıl buldunikimizde yanilmisiz
Afiyet olsun kuzu bende bugun karatay usulu beslendim :)
hosgeldin canim. Kuzucugu Allah bagislasin.boyun uzun oldugu icin kilon fazla rahatsiz etmez. Oyle diyenler halt yemis
Uzulmeee heraber zayiflariz :) hedef kilon nr
Yok canım karatayın börek niyetine olan bşr tarifi yesil merciöegi haslayıp pırasa ve soganı soreleyip karıstırıp yumueta ile harc yapıyorsun fırına veriyosun börek kadar olmasada eh işte peynirle va idare ediyorAfiyet olsun canım.pırasalı yeşil mercimek nasıl bir yemek?Daha önce hiç duymamıştım.Kendi tarifin mi?
Canım hoşgeldin aramıza ben de emziriyorum simdiden baslamıs olman cok guzel mezirdigin icin cok hızlı gşder emin ol sporla desteklersen kolayca verirsin esin de sonuc olarak bşr daha hayran olur sanaHayırlı akşamlar :)) öncelikle kendimi tanıtayım 28 yaşında 167 boy ve 76.5 kiloya sahibim( 6 aylık kızım var hamilelikten sonra sütüm olmuyor diye yedikçe yedim şimdi ek gıdaya geçtik şükür artık zayıflamam lazım özellikle eşim kilolarımdan çok rahatsız beni gören yarım dünya olmuşsun diyor ( kendimi çok mutsuz ve çirkin hissediyorum ( kendi başıma vermeye çalıştım olmadı benide aranıza alırsanız birbirimize destek olarak ve beni anlayan insanların olduğunu bilerek inşallah basaracagima inanıyorum baştaki kuralları okudum inşallah uyarım diye düşünüyorum fakat menulere çok yorum yapamam çok bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem deneyim kazandikca yorumlarımı yazarım :))
Boydan resmin yok ama cok kilolu gozukmuyosun. Bide yasindan daha genc gorunuyosunSen beni nasıl buldun
Hayal edemedim kuzum yaaaYok canım karatayın börek niyetine olan bşr tarifi yesil merciöegi haslayıp pırasa ve soganı soreleyip karıstırıp yumueta ile harc yapıyorsun fırına veriyosun börek kadar olmasada eh işte peynirle va idare ediyor
Ben artık hiç mutlu degilim karataydan yaa basladıgımdan beri sekerden söylenşyorum da regl yakkastıgınicin artık tavan yaptı acaba su incşr uyutmasınvar ya o yenirmiki P pembebulut5ikimizde yanilmisiz
Afiyet olsun kuzu bende bugun karatay usulu beslendim :)
hosgeldin canim. Kuzucugu Allah bagislasin.boyun uzun oldugu icin kilon fazla rahatsiz etmez. Oyle diyenler halt yemis
Uzulmeee heraber zayiflariz :) hedef kilon nr
Tarcinli sut ic:)Ben aciktim ya
Dur foto atıyım sanaHayal edemedim kuzum yaaa
Hosgrldin bence hic uzulme daha bebesin cok kucuk yani erken dur demissin kendine emziriyorsunda daha ne olsun verirsin en kisa suredeHayırlı akşamlar :)) öncelikle kendimi tanıtayım 28 yaşında 167 boy ve 76.5 kiloya sahibim( 6 aylık kızım var hamilelikten sonra sütüm olmuyor diye yedikçe yedim şimdi ek gıdaya geçtik şükür artık zayıflamam lazım özellikle eşim kilolarımdan çok rahatsız beni gören yarım dünya olmuşsun diyor ( kendimi çok mutsuz ve çirkin hissediyorum ( kendi başıma vermeye çalıştım olmadı benide aranıza alırsanız birbirimize destek olarak ve beni anlayan insanların olduğunu bilerek inşallah basaracagima inanıyorum baştaki kuralları okudum inşallah uyarım diye düşünüyorum fakat menulere çok yorum yapamam çok bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem deneyim kazandikca yorumlarımı yazarım :))
Huzur maslh sen iyi verdin bi ayda 6 kilo demi ben anca 1.5 ayda 4 kilo falanSabah 9.30
1 yumurtadan omlet
2 ceviz
1 kk peynir
Domates biber
2 günkurusu
Oglen 13.30
Bol salata
Havuc tarator
Aksam 18.00
Morlahana tursusu
Bitki cayı
Su 2 lirre detoks suyu
3 kupa bşrki cayı
Incir uyutmasi yenir ya seker koymuyosun sonucda. Incir ve sutten yapiliyoBen artık hiç mutlu degilim karataydan yaa basladıgımdan beri sekerden söylenşyorum da regl yakkastıgınicin artık tavan yaptı acaba su incşr uyutmasınvar ya o yenirmiki P pembebulut5fattylamb94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?