Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar sizi okuyup okuyup ciktim acayip bi halsizlik var üstümde iki saatte uyumusum zaten
Menü
Sabah:tost paprika domates dokuz zeytin
Ara:bir mandalina
Ögle aksam arasi:yesil fasulye yemegi bi kase yogurt iki dilim ekmek
Ara:tarcinli süt
Su:2 litre iki gündür cok iciyorum agzim kuruyo nedense
Spor:5000 adim 100 kere zipladim ama dedigim gibi halsizlik cok niyeyse

Ben artık hiç mutlu degilim karataydan yaa basladıgımdan beri sekerden söylenşyorum da regl yakkastıgınicin artık tavan yaptı acaba su incşr uyutmasınvar ya o yenirmiki P pembebulut5 fattylamb94

Yemesen iyi olur kilo verme aşamasında meyve yenmiyor ama dayanamayacak gibiysen ben sana bakayım bişeyler canım pastası falan vardı sanki

Hosgeldin cnm suan tamda ayni kilodayizz

Malzemeler:
2 muz
Kıvam verecek kadar süt
2 tatlı kaşığı kakao

Yapılışı:
Malzemeleri derin bir kaba koyup mikserleyin. İçine dövülmüş ceviz, badem ve yaban mersini ekleyin.
Kilo verme sürecinde yenilmesi önerilmiyor ama yiyecek olursanız da sabah kahvaltısı ardına tüketip yürüyüş yaparak yediğinizi yakmanız gerekecek

Huzurvermeyolunda

ikimizde yanilmisiz

Afiyet olsun kuzu bende bugun karatay usulu beslendim :)
hosgeldin canim. Kuzucugu Allah bagislasin.boyun uzun oldugu icin kilon fazla rahatsiz etmez. Oyle diyenler halt yemis
Uzulmeee heraber zayiflariz :) hedef kilon nr
Inşallah:)) 60 kilo olmak istiyorum haziran ayına kadar

Canım hoşgeldin aramıza ben de emziriyorum simdiden baslamıs olman cok guzel mezirdigin icin cok hızlı gşder emin ol sporla desteklersen kolayca verirsin esin de sonuc olarak bşr daha hayran olur sana
Inşallah :)) hoş buldum

Ben artık hiç mutlu degilim karataydan yaa basladıgımdan beri sekerden söylenşyorum da regl yakkastıgınicin artık tavan yaptı acaba su incşr uyutmasınvar ya o yenirmiki P pembebulut5 fattylamb94
Mutsuzsan zaten cok devam ettiremezsin, ya kendine daha uygun bir beslenme tarzi bul, yada biraz degisiklik yapip tam karatay degil de karatay bazli beslenmeye calis Ama tatli olayini yine öglende önce kesmeye calis.. canin Cok istiyorsa aksamdan yapip kahvaltiya ek tüketebilirsin bence ama tabi Cok asiri yemiyeceksin, icine sadece kuru incir Ve süt girdigi icin karatay acisindan bir Sorun yok bence tabi abartmazsan

Hosgrldin bence hic uzulme daha bebesin cok kucuk yani erken dur demissin kendine emziriyorsunda daha ne olsun verirsin en kisa surede
Aslında doğumdan sonra 8 kilo aldım :))) yedikçe yedim emzirmeyle verirmiyim bakacağım sonuca :)) bu arada hosbuldum

Hosgeldin cnm suan tamda ayni kilodayizz
Hosbuldum evet boylarda hemen hemen aynı :)

Bugünki menüm:

Uyaninca: maydonoz kürü, limonlu su
Kahvalti: 2 yumurta, yarim kapya biberi, zeytin, peynir, süt
Öglen: yogurtlu karnabahar kavurmasi, 1/2 kapya biberi
Aksam: köfte, yogurtlu közlenmis Biber, tarhana corbasi

Yatana kadar 2.5 lt, sütlü filtre kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…