Tarcinli sut ic:)
Afiyet olsun canim :) spor yok mu spor9 30 limonlu su
11 omlet 2 dilim peynir 4 zeytin
14 portakal
15 30 sut ceviz gun kurusu
18.00 sehriye corbasi et sote
2 litre su
Baktim biraZ. O hindi salamli salata neydi oyle canim cekti yarin yapcam onu :)
tarcinli turk kahvesi yanina hurma yada kuru kayisi
Ben artık hiç mutlu degilim karataydan yaa basladıgımdan beri sekerden söylenşyorum da regl yakkastıgınicin artık tavan yaptı acaba su incşr uyutmasınvar ya o yenirmiki P pembebulut5fattylamb94
Hayırlı akşamlar :)) öncelikle kendimi tanıtayım 28 yaşında 167 boy ve 76.5 kiloya sahibim( 6 aylık kızım var hamilelikten sonra sütüm olmuyor diye yedikçe yedim şimdi ek gıdaya geçtik şükür artık zayıflamam lazım özellikle eşim kilolarımdan çok rahatsız beni gören yarım dünya olmuşsun diyor ( kendimi çok mutsuz ve çirkin hissediyorum ( kendi başıma vermeye çalıştım olmadı benide aranıza alırsanız birbirimize destek olarak ve beni anlayan insanların olduğunu bilerek inşallah basaracagima inanıyorum baştaki kuralları okudum inşallah uyarım diye düşünüyorum fakat menulere çok yorum yapamam çok bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem deneyim kazandikca yorumlarımı yazarım :))
Ev isi 3 cocuk bunlar sayilir mu saka saka 3 mil tamamlamaya calisiyorum 15 er periyotlarlaAfiyet olsun canim :) spor yok mu spor
Kesinlikle yaşımdan küçük gösteriyorum şanslıyımBoydan resmin yok ama cok kilolu gozukmuyosun. Bide yasindan daha genc gorunuyosun
Off bende yaa bugun cok sacma yemek yedimm toparlamam lazm kndimi sa_li_yo_rum ve salimcada kacamak yapmasamda duzensiz ve sagliklo baslanamiyorummm o zmnda veremiyorum kilo falnBen aciktim ya
Kesinlikle yaşımdan küçük gösteriyorum şanslıyım
Yok canım instagram dan ekleştikAy fotoğraf mı paylaştiniz yoksa :)
Inşallah:)) 60 kilo olmak istiyorum haziran ayına kadarikimizde yanilmisiz
Afiyet olsun kuzu bende bugun karatay usulu beslendim :)
hosgeldin canim. Kuzucugu Allah bagislasin.boyun uzun oldugu icin kilon fazla rahatsiz etmez. Oyle diyenler halt yemis
Uzulmeee heraber zayiflariz :) hedef kilon nr
Inşallah :)) hoş buldumCanım hoşgeldin aramıza ben de emziriyorum simdiden baslamıs olman cok guzel mezirdigin icin cok hızlı gşder emin ol sporla desteklersen kolayca verirsin esin de sonuc olarak bşr daha hayran olur sana
Mutsuzsan zaten cok devam ettiremezsin, ya kendine daha uygun bir beslenme tarzi bul, yada biraz degisiklik yapip tam karatay degil de karatay bazli beslenmeye calis Ama tatli olayini yine öglende önce kesmeye calis.. canin Cok istiyorsa aksamdan yapip kahvaltiya ek tüketebilirsin bence ama tabi Cok asiri yemiyeceksin, icine sadece kuru incir Ve süt girdigi icin karatay acisindan bir Sorun yok bence tabi abartmazsanBen artık hiç mutlu degilim karataydan yaa basladıgımdan beri sekerden söylenşyorum da regl yakkastıgınicin artık tavan yaptı acaba su incşr uyutmasınvar ya o yenirmiki P pembebulut5fattylamb94
Aslında doğumdan sonra 8 kilo aldım :))) yedikçe yedim emzirmeyle verirmiyim bakacağım sonuca :)) bu arada hosbuldumHosgrldin bence hic uzulme daha bebesin cok kucuk yani erken dur demissin kendine emziriyorsunda daha ne olsun verirsin en kisa surede
Hosbuldum evet boylarda hemen hemen aynı :)Hosgeldin cnm suan tamda ayni kilodayizz
C9k az deilmi cnm yediklerin afiyet olan9 30 limonlu su
11 omlet 2 dilim peynir 4 zeytin
14 portakal
15 30 sut ceviz gun kurusu
18.00 sehriye corbasi et sote
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?