Gecmis olsun ablacim afiyet olsnKizlar sizi okuyup okuyup ciktim acayip bi halsizlik var üstümde iki saatte uyumusum zaten
Menü
Sabah:tost paprika domates dokuz zeytin
Ara:bir mandalina
Ögle aksam arasi:yesil fasulye yemegi bi kase yogurt iki dilim ekmek
Ara:tarcinli süt
Su:2 litre iki gündür cok iciyorum agzim kuruyo nedense
Spor:5000 adim 100 kere zipladim ama dedigim gibi halsizlik cok niyeyse
Bendede 2 cocuk bi de es kisisi var ve su saate kadar hic spor yapamadimEv isi 3 cocuk bunlar sayilir mu saka saka 3 mil tamamlamaya calisiyorum 15 er periyotlarla
Ssttt salmak yok silkelen bakim aaaaaOff bende yaa bugun cok sacma yemek yedimm toparlamam lazm kndimi sa_li_yo_rum ve salimcada kacamak yapmasamda duzensiz ve sagliklo baslanamiyorummm o zmnda veremiyorum kilo faln
60 olursun cnm sıkı tutarsan 55 bile olursunInşallah:)) 60 kilo olmak istiyorum haziran ayına kadar
Inşallah :)) hoş buldum
afiyet olsunBugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü, limonlu su
Kahvalti: 2 yumurta, yarim kapya biberi, zeytin, peynir, süt
Öglen: yogurtlu karnabahar kavurmasi, 1/2 kapya biberi
Aksam: köfte, yogurtlu közlenmis Biber, tarhana corbasi
Yatana kadar 2.5 lt, sütlü filtre kahve
Ac kiz bende yeni actim :)Hıı tüh benim yok yahepinizi çok merak ediyorum
simit bal tereyag pastaSabah
Bir haşlanmış yumurtA
Bir simit
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı bal- tereyağı
Akşam
Brokoli sebzeli
Bir kase yo.gurt
Saat beş gibi bir dilim pasta yedim( eşim almıştı dayanamadım
Su : 2 lt
Spor: leslie 3 mile
Öyle öyle yani onlara takılıp moral bozmanın anlamı yok. Kendimizi mutlu hissedeceğimiz kilolara geliriz inşallahAh bide insanlar anlaya bilse nerede kusur eksik var onu bulup kendine bakmadan başkasına laf ediyorlar
Onu bile zayıflayınca açmayı düşünüyorumGecmis olsun ablacim afiyet olsn
Bendede 2 cocuk bi de es kisisi var ve su saate kadar hic spor yapamadimyemekti cocuktu
Ssttt salmak yok silkelen bakim aaaaa
60 olursun cnm sıkı tutarsan 55 bile olursun
afiyet olsun
Ac kiz bende yeni actim :)
simit bal tereyag pastaolmamis. Ama ilk gunun gunahi olmaz yarin daha guzrl olur
O ne alakaOnu bile zayıflayınca açmayı düşünüyorum
Ah de yapabilseydik ben sadece 800 ip atladım bi başlasam devamı gelecek de el kol kalkmıyor mutfak oldugu gibi duruyor cocuklar uyudu neyseki!!!!!!!!!!!Kizlar spor puanlarina beni etiketlemeyi unutmayin !!!!!!!!!!!!!
O zaman fotoğraf paylaşabilirim diye :) şimdi hayata küs olduğumdan fotoğraf çekinmiyorumO ne alakaherseyi erteleme yahu
Ben senden çok kat kiloluyum ama fotoğraf paylaşıyorum ama üst profilO zaman fotoğraf paylaşabilirim diye :) şimdi hayata küs olduğumdan fotoğraf çekinmiyorum
Iste ben nasıl küstüysem kendimeBen senden çok kat kiloluyum ama fotoğraf paylaşıyorum ama üst profil
Kızzz küsme kendine ohhhoooo daha yolun tee başındasınIste ben nasıl küstüysem kendime
65 olsam bi nebze kendime güven gelecek ama olamıyorum ya gerçekten çok kötüyüm artık depresyona girdim galibaKızzz küsme kendine ohhhoooo daha yolun tee başındasın
Canım benim kilo ile mi bağlantılı kendine güvenmen.Girdiğin yerden çık kuzum hiç eğlenceli değil oralar65 olsam bi nebze kendime güven gelecek ama olamıyorum ya gerçekten çok kötüyüm artık depresyona girdim galiba
Once spor yapmak lazm!!!!!!!!!!!Kizlar spor puanlarina beni etiketlemeyi unutmayin !!!!!!!!!!!!!
Cocuklar uyuduysa her is bitmiş sayilir simdi ya allah bismillah dee bak nasil bitmiş anlamicnAh de yapabilseydik ben sadece 800 ip atladım bi başlasam devamı gelecek de el kol kalkmıyor mutfak oldugu gibi duruyor cocuklar uyudu neyseki
Kesinlikle yaşımdan küçük gösteriyorum şanslıyım
Benim ki kilo ile bağlantılıCanım benim kilo ile mi bağlantılı kendine güvenmen.Girdiğin yerden çık kuzum hiç eğlenceli değil oralar
Kız benim ben anamdan takip ettim istemezsen kabul etme gerçi açık ama profilinSelma kimdi kızlar ben isim özürlüyüm biraz :))Kanguru_ şahsi hesabımdan da takip edeyim mi :)
Ben selma değilim ki.Sümeyye ben.instagram hesabım gncsmyGız Selma sen misin seni sen şaahsiden takip edeyim mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?