- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet canm 6 olmasına 100. Gr kaldı bugun ay dönümümHuzur maslh sen iyi verdin bi ayda 6 kilo demi ben anca 1.5 ayda 4 kilo falan
Hıı tüh benim yok yaYok canım instagram dan ekleştik
İnşallah bi gün buluşma gerçekleştiririz İstanbulda orada görüşürüxHıı tüh benim yok yahepinizi çok merak ediyorum
Aynen kaptanım ben de ondan korkuyorum bu sınır meselesi insan da gerginlik yapıyor bakalım cuma tartıdaki rakama göre devam yada tamam dicem :) bide evde yatılı misaifirim varya habire öilletw pasta börek meyve cay yapıyorum kendim bakıyorum öyle bi alternatifim olmuyor pek o da geriyıe insanıHuzurvermeyolunda mutsuzsan birak cnm karatayi. Normal beslenmene geri don. Biktirma kendini bide bi patlama yasarsin butun verdiklerin geri gelir
Aynı tepkileri bende alıyorum ve bunu söyleyenlerin hic biri manken değil. Hep birlikte zayıflıcaz inşallah burda :) Bu arada ben esraHosbuldum :)) aynen başta kendim için istiyorum ama insan ister istemez canını sıkıyor
Evet cnm benimde 6 aylik oglum var ve emziriyorum sen yine iyisin cabuk verirsin ben 90dan imdim simdi cok yavas gidiyor ilk hedegim 70 olmak bnde dogumdan once yine 86dan 70 e inmistim ki hamile kaldim simdi gene inmeye calisiyorumAslında doğumdan sonra 8 kilo aldım :))) yedikçe yedim emzirmeyle verirmiyim bakacağım sonuca :)) bu arada hosbuldum
Hosbuldum evet boylarda hemen hemen aynı :)
Canım menün de saglıksı birsey yok da az sanki biraz sabah karatay gibi ceviz va yiyebilirsin. Aksam güzel ama tabi :)9 30 limonlu su
11 omlet 2 dilim peynir 4 zeytin
14 portakal
15 30 sut ceviz gun kurusu
18.00 sehriye corbasi et sote
2 litre su
Afiyet olsun abla derokstan sonra tartıldınmı heeycanla bekliyoruz :)Kizlar sizi okuyup okuyup ciktim acayip bi halsizlik var üstümde iki saatte uyumusum zaten
Menü
Sabah:tost paprika domates dokuz zeytin
Ara:bir mandalina
Ögle aksam arasi:yesil fasulye yemegi bi kase yogurt iki dilim ekmek
Ara:tarcinli süt
Su:2 litre iki gündür cok iciyorum agzim kuruyo nedense
Spor:5000 adim 100 kere zipladim ama dedigim gibi halsizlik cok niyeyse
Canım cok haklısın belki denmeyve yemedigimden hızlı gitti ilk 10 gun karatayla dedigim gibi simdi tartı gunu eksş görürsem iyi yşne yemem meyve gaza gelirimYemesen iyi olur kilo verme aşamasında meyve yenmiyor ama dayanamayacak gibiysen ben sana bakayım bişeyler canım pastası falan vardı sanki
Heh işte yine sporla yak diyo te allahım yaaMalzemeler:
2 muz
Kıvam verecek kadar süt
2 tatlı kaşığı kakao
Yapılışı:
Malzemeleri derin bir kaba koyup mikserleyin. İçine dövülmüş ceviz, badem ve yaban mersini ekleyin.
Kilo verme sürecinde yenilmesi önerilmiyor ama yiyecek olursanız da sabah kahvaltısı ardına tüketip yürüyüş yaparak yediğinizi yakmanız gerekecek
Huzurvermeyolunda
Canım mutsuzluk genel diyet mutsuzlugu baklavalar tatlılar yas pastalar akıp gidiyor ne tüm bunlara hayır diyip elinle itmek arsda zorluyor nefsimi onun mutsuzlugu bu :) incir uyutmsını yarına yaparım kahvaltıdaki kuru meyve yerine yemiş olurum sagolasınMutsuzsan zaten cok devam ettiremezsin, ya kendine daha uygun bir beslenme tarzi bul, yada biraz degisiklik yapip tam karatay degil de karatay bazli beslenmeye calis Ama tatli olayini yine öglende önce kesmeye calis.. canin Cok istiyorsa aksamdan yapip kahvaltiya ek tüketebilirsin bence ama tabi Cok asiri yemiyeceksin, icine sadece kuru incir Ve süt girdigi icin karatay acisindan bir Sorun yok bence tabi abartmazsan
Canım bal tereyegı kaymak recel vs gibi seyleri yememelisin hele ki bir dilim pastaya hiç birşey dşyemedim :) olsun daha basındasın yolun zaman gectikce sine de hayır demeyi öğreneceksin inşSabah
Bir haşlanmış yumurtA
Bir simit
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı bal- tereyağı
Akşam
Brokoli sebzeli
Bir kase yo.gurt
Saat beş gibi bir dilim pasta yedim( eşim almıştı dayanamadım
Su : 2 lt
Spor: leslie 3 mile
Ac bitane takipleselim cnmHıı tüh benim yok yahepinizi çok merak ediyorum
Manken olup dislari gzel olsa ne olur ki icleri kotu icleri pislerrrAynı tepkileri bende alıyorum ve bunu söyleyenlerin hic biri manken değil. Hep birlikte zayıflıcaz inşallah burda :) Bu arada ben esra
Bendekiler manken gibi olmasada zayıflar sen en azından o yönden şanslısınAynı tepkileri bende alıyorum ve bunu söyleyenlerin hic biri manken değil. Hep birlikte zayıflıcaz inşallah burda :) Bu arada ben esra
Bugün başladım bende sen çok iyi vermişsin hiç vermemekten iyidir yavaslamalar olacak tabii ki :)) bakalım ben verebilecekmiyimEvet cnm benimde 6 aylik oglum var ve emziriyorum sen yine iyisin cabuk verirsin ben 90dan imdim simdi cok yavas gidiyor ilk hedegim 70 olmak bnde dogumdan once yine 86dan 70 e inmistim ki hamile kaldim simdi gene inmeye calisiyorum
Aslında yemwyecektim eşim yarın yok sevgililer günü için almış kıramadım dayanamadım da yedim pastayıanım bal tereyegı kaymak recel vs gibi seyleri yememelisin hele ki bir dilim pastaya hiç birşey dşyemedim :) olsun daha basındasın yolun zaman gectikce sine de hayır demeyi öğreneceksin inş
Vucudun şuan direniyor tatlı istiyo ama dayan bence çok çok güzel kilo verdinCanım menün de saglıksı birsey yok da az sanki biraz sabah karatay gibi ceviz va yiyebilirsin. Aksam güzel ama tabi :)
Afiyet olsun abla derokstan sonra tartıldınmı heeycanla bekliyoruz :)
Canım cok haklısın belki denmeyve yemedigimden hızlı gitti ilk 10 gun karatayla dedigim gibi simdi tartı gunu eksş görürsem iyi yşne yemem meyve gaza gelirim
Heh işte yine sporla yak diyo te allahım yaa
Neyse yapacak bşrlet yık abartmadan tadına bakarım olmadı bi öğün yerşnenyerim sabah falan
Canım mutsuzluk genel diyet mutsuzlugu baklavalar tatlılar yas pastalar akıp gidiyor ne tüm bunlara hayır diyip elinle itmek arsda zorluyor nefsimi onun mutsuzlugu bu :) incir uyutmsını yarına yaparım kahvaltıdaki kuru meyve yerine yemiş olurum sagolasın
Canım bal tereyegı kaymak recel vs gibi seyleri yememelisin hele ki bir dilim pastaya hiç birşey dşyemedim :) olsun daha basındasın yolun zaman gectikce sine de hayır demeyi öğreneceksin inş
Evet ya 21 gün sabretmek lazımmıs ondan sonra alısıyormus hersey hadş bakalım sen mi buyuksun ben mi buyygum vucudum :)). Verdim cok sukur ama alıştım bu halime vermemişim gibi hissediyorum 65 artık hedefimVucudun şuan direniyor tatlı istiyo ama dayan bence çok çok güzel kilo verdin
Ben eski usul face kullanıyorumAc bitane takipleselim cnm
Tamam bana diyenlerde zayıf ama bana göre hepsinin bi kusuru var her insan gibiBendekiler manken gibi olmasada zayıflar sen en azından o yönden şanslısınbende zeynep memnun oldum :))
Bugün başladım bende sen çok iyi vermişsin hiç vermemekten iyidir yavaslamalar olacak tabii ki :)) bakalım ben verebilecekmiyim
Aslında yemwyecektim eşim yarın yok sevgililer günü için almış kıramadım dayanamadım da yedim pastayı( inşallah bundan sonra kaçamak yok :))
Aynen öyle özellikle eşler sevgililer kiloya laf edince daha çok sinir oluyorum. Buz gibi soğuma sebebiManken olup dislari gzel olsa ne olur ki icleri kotu icleri pislerrr
Ah bide insanlar anlaya bilse nerede kusur eksik var onu bulup kendine bakmadan başkasına laf ediyorlarTamam bana diyenlerde zayıf ama bana göre hepsinin bi kusuru var her insan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?