Ben gaziantepBursa sen hangi şehir :) yok yok ingilizce kursu kpss falan yeni bir sınav hiç benlik değil artık kafam kaldırmaz
Anladik abla zayifsinHicbir sosyal medyada resmim yok sekerim prensip meselesi ama normal zayif basörtülü zayif güzel ve zayif bir gadinim cok dersen biseyi olurmusya
tmmdirrr
sevgililer gunu geldi ya bide bakti hatun zayifliyo guzellesti yeniden asik olmustur :)Eşim dün Bi iltifat Bi iltifat çok şaşırdım ve mutlu oldum :)
2 yasina kadar sabret cnm:) ne zmnki emmeyi birakir ozaman duzelir uykusuGünaydın kızlar hayırlı bol kalori harcamali günler dilerim :) cadı kızım saolsun hiç uyutmadı beni ne zaman uyku düzenim olacak çok meraktayım
Zamanla alisirsin cnm 1 haftaya duzenib oturmus olurBir önceki menumu yazsam dersin içinde bir ordumu besliyorsun o kadar zorlandım ki midem her dk açlık sinyalleri veriyor :))ama bundan sonra kaçamak yok
Hosbuldum:))
aaa bende varimBelcim seninle kapısalım bugun de ne dersin motşvasyon olur ikimize de
Anladik abla zayifsin
tmmdirrr
sevgililer gunu geldi ya bide bakti hatun zayifliyo guzellesti yeniden asik olmustur :)
2 yasina kadar sabret cnm:) ne zmnki emmeyi birakir ozaman duzelir uykusu
Zamanla alisirsin cnm 1 haftaya duzenib oturmus olur
aaa bende varimdun hic atlayamadim ki bugum isim yok atlarim
Gunaydinnn fistiklaaarrrr
Sevgililer gununuz kutlu olsun. Seneye 14 subatta fit olmamiz dilegiyleeee
Kilo bildirimi
Sali 83.6
Carsamba 83
Guzellestirce kiskanmaya basladi isteÖyle oldu :) dün birdefattylamb94 konuşuyorduk geldi bakıyor bu kim diye :)) kıskanma huyu bitmişti adamın ne güzel diyordum başladı yine :))
seneye bi 20 kilo daha az olursun insallah :)Sevgililer günümüz kutlu olsun :) inşallah kız, geçen seneden 20 kg daha azım bu da mutluluk :)
Süper canım
Kizlar sizi okuyup okuyup ciktim acayip bi halsizlik var üstümde iki saatte uyumusum zaten
Menü
Sabah:tost paprika domates dokuz zeytin
Ara:bir mandalina
Ögle aksam arasi:yesil fasulye yemegi bi kase yogurt iki dilim ekmek
Ara:tarcinli süt
Su:2 litre iki gündür cok iciyorum agzim kuruyo nedense
Spor:5000 adim 100 kere zipladim ama dedigim gibi halsizlik cok niyeyse
Ev isi 3 cocuk bunlar sayilir mu saka saka 3 mil tamamlamaya calisiyorum 15 er periyotlarla
hanimlar sporlariniza beni etiketleyinSabah
Bir haşlanmış yumurtA
Bir simit
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı bal- tereyağı
Akşam
Brokoli sebzeli
Bir kase yo.gurt
Saat beş gibi bir dilim pasta yedim( eşim almıştı dayanamadım
Su : 2 lt
Spor: leslie 3 mile
Öyle oldu :) dün birdefattylamb94 konuşuyorduk geldi bakıyor bu kim diye :)) kıskanma huyu bitmişti adamın ne güzel diyordum başladı yine :))
Super bi gunde 600 darisi basimaGunaydinnn fistiklaaarrrr
Sevgililer gununuz kutlu olsun. Seneye 14 subatta fit olmamiz dilegiyleeee
Kilo bildirimi
Sali 83.6
Carsamba 83
Olur cnm olur sen kac gr verdn bi gunde :)Super bi gunde 600 darisi basima
Iyiyiz canim sen nasilsin.?İyi günler efendim.Nasılsınız?Sabahtan beri yoğun bir gün yaşıyorum.
@rzgrece cuma günü ben şehir dışında eğitimde olacağım.
Ne güzel harikaymışIyiyiz canim sen nasilsin.?
Ozaman persembe sabahi bildirirsin kilonu sorun olmaz :)
Ben anca 300 gr bide benim ufaklik nasil emmesine ragmen dun 30 dklik yapabildim 2mil aslinda her gun tamamlamaya calisiyom 3 bi dun yapamadimOlur cnm olur sen kac gr verdn bi gunde :)
Dun leslie 3 yaptin mk yazayim puanini
Yarin sabah yaparsin bildirimini :)Ne güzel harikaymış
ama senin kilon daha az 300 gr normal o yuzden. Tmm 30 dk yazarimBen anca 300 gr bide benim ufaklik nasil emmesine ragmen dun 30 dklik yapabildim 2mil aslinda her gun tamamlamaya calisiyom 3 bi dun yapamadim
Ben yiyor acaba o Önemli tavuk falan yemesin çorba içmesin ekmek, kurubaklagil yemesin
Aç kız Bi hesap :)
Aaa canım senin de sevgililer gunun kutlu olsun senden baaka kutlayanımız olmayacak galiba bugun zira aramız bşraz limoni
Canım 18. Aydan bildiriyorum hala uyku duzeni yok zırt bırt kalkıs vara yoga aglayıs var zira sütten kesene kadar da umidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?