Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hicbir sosyal medyada resmim yok sekerim prensip meselesi ama normal zayif basörtülü zayif güzel ve zayif bir gadinim cok dersen biseyi olurmusya
Anladik abla zayifsin
2100 ip atlma
100 sag iç bck
100 sol iç bck
100 bisiklet

600 puan Kanguru_
tmmdirrr

Eşim dün Bi iltifat Bi iltifat çok şaşırdım ve mutlu oldum :)
sevgililer gunu geldi ya bide bakti hatun zayifliyo guzellesti yeniden asik olmustur :)

Günaydın kızlar hayırlı bol kalori harcamali günler dilerim :) cadı kızım saolsun hiç uyutmadı beni ne zaman uyku düzenim olacak çok meraktayım
2 yasina kadar sabret cnm:) ne zmnki emmeyi birakir ozaman duzelir uykusu
Bir önceki menumu yazsam dersin içinde bir ordumu besliyorsun o kadar zorlandım ki midem her dk açlık sinyalleri veriyor :))ama bundan sonra kaçamak yok

Hosbuldum:))
Zamanla alisirsin cnm 1 haftaya duzenib oturmus olur
Belcim seninle kapısalım bugun de ne dersin motşvasyon olur ikimize de
aaa bende varim dun hic atlayamadim ki bugum isim yok atlarim

Öyle oldu :) dün birde fattylamb94 konuşuyorduk geldi bakıyor bu kim diye :)) kıskanma huyu bitmişti adamın ne güzel diyordum başladı yine :))

Öyle oldu :) dün birde fattylamb94 konuşuyorduk geldi bakıyor bu kim diye :)) kıskanma huyu bitmişti adamın ne güzel diyordum başladı yine :))
Guzellestirce kiskanmaya basladi iste bnmkide diyo bak zayifliyosun zqyiflayinca dikkat cekici seyler giymek yok
Sevgililer günümüz kutlu olsun :) inşallah kız, geçen seneden 20 kg daha azım bu da mutluluk :)
Süper canım
seneye bi 20 kilo daha az olursun insallah :)

6. Takim puan skorlari

Pazartesi
Huzurvermeyolunda 1260
Plasticwomen 583
NGY. 115
[/QUOTE]

Ev isi 3 cocuk bunlar sayilir mu saka saka 3 mil tamamlamaya calisiyorum 15 er periyotlarla

hanimlar sporlariniza beni etiketleyin gozden kacmasin

İyi günler efendim.Nasılsınız?Sabahtan beri yoğun bir gün yaşıyorum.
@rzgrece cuma günü ben şehir dışında eğitimde olacağım.

Saol cnm ee sizin gene araniz limoniymis bizim oyle bi durumda yok deil hazirlanmak bisey yapmak kutlucagini bile sanmam bende hic onem vermem boyle seylerede iki cocuktanmidir nedir bu sene sanki kutlamak istedim

6. Takim puan skorlari

Pazartesi
Huzurvermeyolunda 1260
Plasticwomen 583
NGY. 115

Sali
Huzurvermeyolunda 600
Seyhan77 95
Mina025 135
Belcimim 90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…