Tunaydin cnm niye kalktin ki aksama az kaldiTünaydın takimcanlar♡♡♡♡
Yeni uyandım uykunun dibine vurdum bugün vallahi
bende dpgum gunu yildonumu fln kutlarim ama sevgililer gunu bana hep sacma gelmistir :) yildiz tilbenin sarkisi varya sevgililer gunu 1 gun ben seni seviyorum hergunSaol cnm ee sizin gene araniz limoniymis bizim oyle bi durumda yokdeil hazirlanmak bisey yapmak kutlucagini bile sanmam bende hic onem vermem boyle seylerede iki cocuktanmidir nedir bu sene sanki kutlamak istedim
O kadar çalışmıyorumda işten çıkınca kursa gidiyorum eve gidip duş al falan derken saat 1 oluyo. Beni dışarı hayatı çok yoruyor evdeyken bütün evi temizlesem hic oturmasam yorulmuyorum ama trafik o sesler vs bitiriyo beni
NolduBen bu adamı boğacağım.Gidip en öküzünü nasıl itinayla seçtim arkadaş
Stres kilo vermeyi zorlaştırıyor ya ben ondan veremiyorum
Tunaydin cnm niye kalktin ki aksama az kaldi
bende dpgum gunu yildonumu fln kutlarim ama sevgililer gunu bana hep sacma gelmistir :) yildiz tilbenin sarkisi varya sevgililer gunu 1 gun ben seni seviyorum hergunaynen oyle bencede :) bi gune sigdirmak sacma.
Sen neden kursa gitmek istiyosun konuşmak için mi yds falan mıCnm ne kkursuma gidiyorsun b3nim cok iyi bi inhilizce kursu bulmama lazm
Sevgililer gününü geçtim insan iki güzel söz söylemeyide mi beceremez.Az önce güzel sözcüklerle bir msj attım.Öküzümün cvbı bende
Sen neden kursa gitmek istiyosun konuşmak için mi yds falan mı
Gel benim kursa beraber gidelim :) ben dondurcam şimdi vizeler falan ağır gelir diye 2 ay sonra falan devam etmeyi dusunuyorumOff abim başıma is acti illa ingilizce ogr3ncen dio zman yok dio bende nasil.olck ing kolay deil diom sen salak deilsin ogrencen dio cok sikti gerdi beni hem bul bi tame iyisinden dio knusmak icin yazismak icin cnmm
6 aylık kızım var zaten çok sütüm yok 2 yaşına kadar süt olurmu bilmiyorumNe kadarlık çocuk, bu durum çocuğa göre değişir ama emen çocuğun uyku düzeni pek olmuyor
Amin inşallah :))Valla benim 1 saattede gecmiyo bağımlızı olmuşum artık ama kendimi tutuyorum mecburen.
Allah yardımcın olsun bebeğin biraz büyüyünce herşey güzel olur şimdi en zor zamanlarınız
Zamanla alisirsin cnm 1 haftaya duzenib oturmus olur
6. Takim puan skorlari
Pazartesi
Huzurvermeyolunda 1260
Plasticwomen 583
NGY. 115
Benim erkek versiyonum
Iyiyiz canim sen nasilsin.?
Ozaman persembe sabahi bildirirsin kilonu sorun olmaz :)
Kizzz benim adam izin vermezki
Cnm ne kkursuma gidiyorsun b3nim cok iyi bi inhilizce kursu bulmama lazm
Off abim başıma is acti illa ingilizce ogr3ncen dio zman yok dio bende nasil.olck ing kolay deil diom sen salak deilsin ogrencen dio cok sikti gerdi beni hem bul bi tame iyisinden dio knusmak icin yazismak icin cnmm
Belki bi surpriz yapar kiz :)Sevgililer gününü geçtim insan iki güzel söz söylemeyide mi beceremez.Az önce güzel sözcüklerle bir msj attım.Öküzümün cvbı bende
Ya bu adam şirket yönetiyor iki kelimeyi bi araya getir be adam
Olmaz dedi diger kaptanlar kaldi oyle :)Sen kıskançmısın ben değilim :)
Cumartesi kilo bildirim konusu vardı Bi de o neydi :)
Kendini koyma motivasyon sayfası aç yemeklerini paylaş
Canım önce Türkçe kursuna gitmen gerekiyor :) kız bu yazı ne :) cidden Türkçeyi iyi bilmezsen İngilizce öğrenemezsin, dil bilgin iyi olmalı, biz hep orada hata yapıyoruz o yüzden kimse öğrenemiyor
Sen kıskançmısın ben değilim :)
Cumartesi kilo bildirim konusu vardı Bi de o neydi :)
Kendini koyma motivasyon sayfası aç yemeklerini paylaş
Canım önce Türkçe kursuna gitmen gerekiyor :) kız bu yazı ne :) cidden Türkçeyi iyi bilmezsen İngilizce öğrenemezsin, dil bilgin iyi olmalı, biz hep orada hata yapıyoruz o yüzden kimse öğrenemiyor
Delirtti beni dün aksam ben aksama kadar iki kıcuk cocuk biri mızmız hastalıktan yeni cıkıyo biri wc ye alısıyo surekli kacırıyo evin camasırı bitmiyo bulasık makşnesi bozuldu servis gelemedi bulasıgı hiç birmiyo evde k. Pederim var salatasından tutta taltısına kadar 3. Öğün veriyorum misafir diye inanırmısınız oturmuyrm ya 5 dk yer görmedim :) ama aksam cocuk uyurken kanepeye kacırmıs kalktım tuvalete götürdüm üstünü giydir diye camasırlarını veriyrm ben koltugu silicem diye yok işi varmıs içerde giydiremezmiş delirdim delirdim k.pederim var dşye bişey demedim döşedim msjı odaya gidip bu kadar da vurdumduymaz degildi ama artık cidden abarttıSaol cnm ee sizin gene araniz limoniymis bizim oyle bi durumda yokdeil hazirlanmak bisey yapmak kutlucagini bile sanmam bende hic onem vermem boyle seylerede iki cocuktanmidir nedir bu sene sanki kutlamak istedim
Bence evlilikten önce erkeklere bu konuds kurs acıp sertifika vermeli cok zor sanki dimimbugun ne guzel gözüküyorsun demek yasa arada sevgi dolu sözler etmek ayda biri gectim 3 ayda bir bir demet gülle gelmek ay yemin ederim erkek olsam heraldenyasamıstı sevsihim kz :)Sevgililer gününü geçtim insan iki güzel söz söylemeyide mi beceremez.Az önce güzel sözcüklerle bir msj attım.Öküzümün cvbı bende
Ya bu adam şirket yönetiyor iki kelimeyi bi araya getir be adam
Bence evlilikten önce erkeklere bu konuds kurs acıp sertifika vermeli cok zor sanki dimimbugun ne guzel gözüküyorsun demek yasa arada sevgi dolu sözler etmek ayda biri gectim 3 ayda bir bir demet gülle gelmek ay yemin ederim erkek olsam heraldenyasamıstı sevsihim kz :)
Kızgın surat yolladım.Sevdiğimi söylüyorum hala memnun edemiyorum diyor.ne gerek varmış öyle tatlı cümlelere kısa ve öz anlatırmış o.Seviyorum dediğinde kısa ve net oluyormuş.Öküz işte öküzBence evlilikten önce erkeklere bu konuds kurs acıp sertifika vermeli cok zor sanki dimimbugun ne guzel gözüküyorsun demek yasa arada sevgi dolu sözler etmek ayda biri gectim 3 ayda bir bir demet gülle gelmek ay yemin ederim erkek olsam heraldenyasamıstı sevsihim kz :)
Olmaz dedi diger kaptanlar kaldi oyle :)
Hemde nasıl kıskancım var ya sinir oluyorum bu huyuma. Kıskançlığımın sebebide özgüvensizlik. Biraz aşmaya başladım tabi 3 senede
Aslında ingilizcenin türkçeyle ilgisi yok. Ikisi farklı dil ailelerinden geliyor. Kursta bize hoca, kesinlikle türkçeyi unutup bir kenara bırakıyorsunuz diyo. Hani bizde her kelimenin anlamını sorma huyu var ya o yanlış işte
Delirtti beni dün aksam ben aksama kadar iki kıcuk cocuk biri mızmız hastalıktan yeni cıkıyo biri wc ye alısıyo surekli kacırıyo evin camasırı bitmiyo bulasık makşnesi bozuldu servis gelemedi bulasıgı hiç birmiyo evde k. Pederim var salatasından tutta taltısına kadar 3. Öğün veriyorum misafir diye inanırmısınız oturmuyrm ya 5 dk yer görmedim :) ama aksam cocuk uyurken kanepeye kacırmıs kalktım tuvalete götürdüm üstünü giydir diye camasırlarını veriyrm ben koltugu silicem diye yok işi varmıs içerde giydiremezmiş delirdim delirdim k.pederim var dşye bişey demedim döşedim msjı odaya gidip bu kadar da vurdumduymaz degildi ama artık cidden abarttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?