- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Kızgın surat yolladım.Sevdiğimi söylüyorum hala memnun edemiyorum diyor.ne gerek varmış öyle tatlı cümlelere kısa ve öz anlatırmış o.Seviyorum dediğinde kısa ve net oluyormuş.Öküz işte öküz
Hangisine gidiyorsun cnm hic zmanim yok hemen baslamam lazm cok iyi bi is teklifiyle geldi butun yasam kalitemi etkiliycek elimi cabuk tutmam lazmmGel benim kursa beraber gidelim :) ben dondurcam şimdi vizeler falan ağır gelir diye 2 ay sonra falan devam etmeyi dusunuyorum
Valla benim ingilizceye yatkınlığım sıfır. Türkçe konsusunda kendime güvenirim, her ne kadar burda hızlı yazmak adına saçma sapan yazsam daKeşke olsaydı ya
Kesinlikle özgüvensizlik kaynaklı :)
Canım farklı dil ailelerinden gelmesi değil olay, olay dik bilgisi bilmen, edat ne fiil ne vs kuzenim 5 dil biliyor, 2 dili ana dili gibi biliyor o da hep aynı şeyi söyler önce Türkçeyi iyi öğreneceksin sonra diğer diler diye, ayrıca benimde ufakken İngilizce öğretmeni olmak gibi hayalim vardı, ve İstanbul’un en bilinen ailesinden aldım bu eğitimide, baya ilgilenirdi benimle, o da önce Türkçe dil kurallarını öğretmişti bana. Zaten çoğu hoca bunu kabullense ve önce Türkçeden başlatsa şu an herkes biliyor olur, bu işi gerçekten bilen, konuşan kime sorduysam ve sohbet ettiysek hepsi de aynı şeyi söylüyor.
Canım Bi ultimatom verme zamanın gelmiştir geçiyor bile, benimki de Bi ara Nirvana yapmıştı bu konuda Bi verdim ayarı tamamen değişti sevgili günlerine döndü :)
Hangisine gidiyorsun cnm hic zmanim yok hemen baslamam lazm cok iyi bi is teklifiyle geldi butun yasam kalitemi etkiliycek elimi cabuk tutmam lazmm
plasticwoman canim sen diyetisyene gidiyodun sanırım bu duraklama dönemli hakkında bilgin var mi
Valla benim ingilizceye yatkınlığım sıfır. Türkçe konsusunda kendime güvenirim, her ne kadar burda hızlı yazmak adına saçma sapan yazsam daIngilizcede bilirsin mesela posessesive pronounslar var bunun türkçede bir karşılığı yok. Türkçede 5 tane zaman varken ingilizcede 12 tane zaman var. Bunun gibi farklılıkları olduğu için türkçeyle alakası yok dedim. Ama tabi ki türkçeyi doğru kullamak çok önemli.
Evet canım gidiyorum, duraklama döneminde diyetisyenim bunu atlatacak menü veriyor, değiştiriyor değişiklik yapman lazım
Canım sen bunu Türkçeyle karşılaştırma, konu o değil :) aslında ne olduğunu sana anlatabilsem kavrayacaksın :))) sen buraya gelince kuzenimi de çağırırım kafa dengidir, sana anlatır, tamamen dil kuralı bilmekle alakalı, ayrıca kurslar en yazık ki ve okullar da buna dahil doğru eğitimi vermiyorlar, kurs da öğrenmek zor ihtimal
Birşey yaptığında zaten ben senin öküzünüm diyor.Aksini iddia etmiyorRuh öküzüm yazsaydın sende kısa ve öz :)
Sen yazdıkça ben dertlendim. Öküzlük yüzünden tam ayrılma kararı almıştım neyse ki dun arayıp romantik bir iki kelime etti. Boyle evlilik olur mu bilmiyorumBirşey yaptığında zaten ben senin öküzünüm diyor.Aksini iddia etmiyor
N NGY görüklüye yakınsan ordaki amerikan kültür çok iyiymiş ama bana ters kalıyo diye fomaradaki amerikan kültüre gittim. Alt katında british kültür vardı. 1 ay önce falan ikisi birleşip mentora diye bi kurs oldu. Hafta sonları konuşma kulubü var. Yabancı bir hoca eşliğinde sohbet ediyorsun sadece ingilizce. O baya verimli oluyo konuşmada. Ama ben pek gidemiyordum speaking clublara
Ideal kilon 53 54 olduğu için durakladığını düşünüyorumKızlar ya ben duraklama dönemine girdim galiba veremiyorum sanki ne yapmam lazım?? Fikri olan var mi
Dediğim gibi 1 seneden önce öğrenirim beklentisine girme yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrarsınInt biraz baktim dedihin ikisi ve akademik bati dilleri iyi demisler biraz daha arastirip birebir gorusmeye gideyim.en iyisi saol cnmm
Sana yazarken harfleri eksiltmeden tane tane yazarim caninSen kıskançmısın ben değilim :)
Cumartesi kilo bildirim konusu vardı Bi de o neydi :)
Kendini koyma motivasyon sayfası aç yemeklerini paylaş
Canım önce Türkçe kursuna gitmen gerekiyor :) kız bu yazı ne :) cidden Türkçeyi iyi bilmezsen İngilizce öğrenemezsin, dil bilgin iyi olmalı, biz hep orada hata yapıyoruz o yüzden kimse öğrenemiyor
Delirtti beni dün aksam ben aksama kadar iki kıcuk cocuk biri mızmız hastalıktan yeni cıkıyo biri wc ye alısıyo surekli kacırıyo evin camasırı bitmiyo bulasık makşnesi bozuldu servis gelemedi bulasıgı hiç birmiyo evde k. Pederim var salatasından tutta taltısına kadar 3. Öğün veriyorum misafir diye inanırmısınız oturmuyrm ya 5 dk yer görmedim :) ama aksam cocuk uyurken kanepeye kacırmıs kalktım tuvalete götürdüm üstünü giydir diye camasırlarını veriyrm ben koltugu silicem diye yok işi varmıs içerde giydiremezmiş delirdim delirdim k.pederim var dşye bişey demedim döşedim msjı odaya gidip bu kadar da vurdumduymaz degildi ama artık cidden abarttı
Vazgeç mi diyosunIdeal kilon 53 54 olduğu için durakladığını düşünüyorum
Vazgeç mi diyosun
Ben de çok romantik değilim ama arada söylese iyi olurSen yazdıkça ben dertlendim. Öküzlük yüzünden tam ayrılma kararı almıştım neyse ki dun arayıp romantik bir iki kelime etti. Boyle evlilik olur mu bilmiyorum
Bnlari bende soyledim ki ben siradan ev hanimiyim o kadar kolay degil dedim ne ladar cabuk baslarsan o kadar iyi baskasi yapmicak sen yapcaksin die tutturdu basta tabi yardimci oluck kendisi bakalim hakkimizxa hayırlısı olsunYa açıkçası sana hiç bir kurs o kadar hızlı öğretemez. En az ama en az 1 seneni alır o da sürekli çalışırsan, gün içinde bol bol ingilizce konuşursan, sürekli yabancı dizi film izlersen çat pat konuşursun. Yurt dışına çıkabilirsen belki 6 - 7 ayda öğrenebilirsin. Ama çıkan arkadaşlarımın söylediğine göre o kadar sürede anca anlamaya başlıyolarmış. Ne işi çok merak ettim :)
Dediğim gibi 1 seneden önce öğrenirim beklentisine girme yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?