Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ya ben duraklama dönemine girdim galiba veremiyorum sanki ne yapmam lazım?? Fikri olan var mi

Gel benim kursa beraber gidelim :) ben dondurcam şimdi vizeler falan ağır gelir diye 2 ay sonra falan devam etmeyi dusunuyorum
Hangisine gidiyorsun cnm hic zmanim yok hemen baslamam lazm cok iyi bi is teklifiyle geldi butun yasam kalitemi etkiliycek elimi cabuk tutmam lazmm

Valla benim ingilizceye yatkınlığım sıfır. Türkçe konsusunda kendime güvenirim, her ne kadar burda hızlı yazmak adına saçma sapan yazsam da Ingilizcede bilirsin mesela posessesive pronounslar var bunun türkçede bir karşılığı yok. Türkçede 5 tane zaman varken ingilizcede 12 tane zaman var. Bunun gibi farklılıkları olduğu için türkçeyle alakası yok dedim. Ama tabi ki türkçeyi doğru kullamak çok önemli.

Hangisine gidiyorsun cnm hic zmanim yok hemen baslamam lazm cok iyi bi is teklifiyle geldi butun yasam kalitemi etkiliycek elimi cabuk tutmam lazmm

Ya açıkçası sana hiç bir kurs o kadar hızlı öğretemez. En az ama en az 1 seneni alır o da sürekli çalışırsan, gün içinde bol bol ingilizce konuşursan, sürekli yabancı dizi film izlersen çat pat konuşursun. Yurt dışına çıkabilirsen belki 6 - 7 ayda öğrenebilirsin. Ama çıkan arkadaşlarımın söylediğine göre o kadar sürede anca anlamaya başlıyolarmış. Ne işi çok merak ettim :)

plasticwoman canim sen diyetisyene gidiyodun sanırım bu duraklama dönemli hakkında bilgin var mi

Evet canım gidiyorum, duraklama döneminde diyetisyenim bunu atlatacak menü veriyor, değiştiriyor değişiklik yapman lazım

Canım sen bunu Türkçeyle karşılaştırma, konu o değil :) aslında ne olduğunu sana anlatabilsem kavrayacaksın :))) sen buraya gelince kuzenimi de çağırırım kafa dengidir, sana anlatır, tamamen dil kuralı bilmekle alakalı, ayrıca kurslar en yazık ki ve okullar da buna dahil doğru eğitimi vermiyorlar, kurs da öğrenmek zor ihtimal

Dediğim gibi bende yatkınlık hiç yok. Türkçedeki kuralları çok iyi bilmeme rağmen hiç bir artısını görmedim. Sana kesinlikle katılıyorum kursla olacak iş değil. Kurstaki a1 a2 b1 bilmem ne seviylerinin en üstünede gelsen sadece temelin olur. O yüzden kurstan çok soğudum. Emeğime zamanıma yazık dedim. Burda bir arkadaşım vardı 4 yıl kursa gitti baya baya konuşuyordu yabancı hocalarla ama 2 ay önce amerikaya taşındı hiç bir şey bilmiyormuşum diyo.

Int biraz baktim dedihin ikisi ve akademik bati dilleri iyi demisler biraz daha arastirip birebir gorusmeye gideyim.en iyisi saol cnmm

Sana yazarken harfleri eksiltmeden tane tane yazarim canin

Ilkinde oyle degildi dimi benimkide oyle suan ne yazikki bizim sucumuz yani bennkndimi oyle goruyorum ona anlatip yaptirana kadar iki dakikaya bn yaparim dusuncesiyle herseye elimi attigimdan boyle oldu arada cocugun alti pis degisirmisin isim var diyorum aa ben mi dioo cildiriyorum ilkinde aa babacim altinami yaptinn dr hemen degiseyim diyip kndi yapardi hic yapmamis olsa tepkisini anliycam degisik gelmis olck ama zaten bildigi ve yaptigi birsey olunca bu tepkisi ve boyle tepkileri benide cilden cikartiyor

Bnlari bende soyledim ki ben siradan ev hanimiyim o kadar kolay degil dedim ne ladar cabuk baslarsan o kadar iyi baskasi yapmicak sen yapcaksin die tutturdu basta tabi yardimci oluck kendisi bakalim hakkimizxa hayırlısı olsun

Dediğim gibi 1 seneden önce öğrenirim beklentisine girme yoksa benim gibi hayal kırıklığına uğrarsın

Yok.oyle bir bekelntim cnm zaten az buz anliyayim cat pat karsiya bende cvp verebilcek duzeye geleyim yeter turkiyenin ingiltere konsolosu olmucam sonucta saol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…