- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Mantık açısından kusursuz diyebilirim her huyunu çok seviyorum iyi bir insan. Öyle ben erkeğim diyip oturanlardan da değil annesi öyle yetistirmemiş. Kadın yemek yapiyosa bulaşıgı kocasına yıkatiyor kahveyi ogluna yaptiriyor. Ama hediye alayim falan hic yok. Benimle birlikte aldığı şeyi hediyeden sayarAynen kaptan bende yaptıeyırum az önce bulasık yıkattım mesela oglana öğrensinler geecekten elin kızı da bize laf etmesin :)
Aynen canım bi söz senin sevdigini degil seni seveni sev diye tüm kriterlerine uymayan adamla aynı yolda yurumeyeceksin sen daha yolun basındasın iyi ölc biç cok sukur pişman degiliz guzel bir yuvamız cocuklarımız var ama ask sevgi ugruna cok seyi görmezden gelmek heleki kendinden sevdigin seylerden ödün vermel hiç mantıklı degil
daha ne olsun kuzum uzaksinizSadece dün gece uzun bi mesaj döşemiş seni çok seviyorumlar falan kutlama bu
E bnmki hic alt degismedi. Onu goze alamadim heryeri batirir
Benim esim ikinci cocukdan sonra degisti bayaga. Artik tecrubeli olduundan heralde. Daha ilgilim ama kucuguyle ilgilenirken buyugunu ihmal etmiyo
noldu kiz kutlamadimi seninkidr
Bizimki yakında ne yaptı paşam annesini Sakaryaya doktora götürdü.daha ne olsun kuzum uzaksinizyakin olsaydin yapardi guzel biseler
Ne biliyim kız bugün bizim fabrikada en odun bişeyden anlamaz dediğim adamlar bile eşlerine hediye aldıdaha ne olsun kuzum uzaksinizyakin olsaydin yapardi guzel biseler
bizimde oyle suan. Hatta pazar gunu avm de ikisinidr kucaginda tasidi birini biraksa agliyoKucugu daha pek farkinda deil bide buyuk babasina ck dskun die buyukteydi tum ilgi su 1 haftadr kucuktaa onu gorunce cildirmaya basladi o evdeykn hep onun kucaginda olsn istiyo simdi yandi istee
Dur bakalim daha gun bitmediBizimki yakında ne yaptı paşam annesini Sakaryaya doktora götürdü.
sen laf arasinda soylicektin aslinda. 14 subat geliyo bana hediye aldin mi vs. Sonucda 3 yil olmus bunu sormakdak utanmazsin hrralde :) 1 2 sen soylesen alisir :)Ne biliyim kız bugün bizim fabrikada en odun bişeyden anlamaz dediğim adamlar bile eşlerine hediye aldı
simartiyoruz canim cocuk gibi pohpohluyoruz malesef. Sonra niye boyle diye yakiniyoruz iste
Verecek kilon kalmamistir cnm
Yontulur cnm egitilirtecrubeyle sabit
ay sizinki ikinciden sonra bozulmus bnmki ikinciden sonra duzeldi
Cocuk yetistirme konusunda bende elimden geleni yapiyorum. En ufak bisey sofrayi kurarken biseler tasitiyorum ona ekmek kasik vs. Ogrensin bunlar kadinin gorevi degil
Yok almadı eminim.Çok söylenmişim ben söyledikten sonra alsa kıymeti olmazmış.İş arkadaşlarımın hepsi ya çiçek aldı yada çiçek gönderdi sevgililerine.Dur bakalim daha gun bitmedi
Off kızlar valla odun erkekle olmak çok zor
Aynen kaptan bende yaptıeyırum az önce bulasık yıkattım mesela oglana öğrensinler geecekten elin kızı da bize laf etmesin :)
Aynen canım bi söz senin sevdigini degil seni seveni sev diye tüm kriterlerine uymayan adamla aynı yolda yurumeyeceksin sen daha yolun basındasın iyi ölc biç cok sukur pişman degiliz guzel bir yuvamız cocuklarımız var ama ask sevgi ugruna cok seyi görmezden gelmek heleki kendinden sevdigin seylerden ödün vermel hiç mantıklı degil
Bugun gotrmesi sarttiysa iyi yspmis ama baska gndd goturubilidiyseee möööööBizimki yakında ne yaptı paşam annesini Sakaryaya doktora götürdü.
Bende oyleydimm diom ya 2 cocuklu olmanin etkisi heralde eskimis falam hissettim kndimi bugun istedim ama bisey demedm sabah normal yolladm oda kutlamadi kutlamick sandm ki aradi benimki hazirlan aksam diaari cikarcm seni dediBenim böyle derdim yok kızrahatım
Istemiyorum kutlamasını ki eşim hiç bir günü unutmaz ben herkesin kutladığı zamanı değil ansızın olanı daha çok seviyorum sanırsam
Bende oyleydimm diom ya 2 cocuklu olmanin etkisi heralde eskimis falam hissettim kndimi bugun istedim ama bisey demedm sabah normal yolladm oda kutlamadi kutlamick sandm ki aradi benimki hazirlan aksam diaari cikarcm seni dedi
Dün akşam konuştuk annenin tansiyonu düzensiz bi randevu alalım dedim, o da saolsun bu akşam almış.Sözümü dinlemiş paşam.Bugun gotrmesi sarttiysa iyi yspmis ama baska gndd goturubilidiyseee mööööö
Dediğim gibi bende yatkınlık hiç yok. Türkçedeki kuralları çok iyi bilmeme rağmen hiç bir artısını görmedim. Sana kesinlikle katılıyorum kursla olacak iş değil. Kurstaki a1 a2 b1 bilmem ne seviylerinin en üstünede gelsen sadece temelin olur. O yüzden kurstan çok soğudum. Emeğime zamanıma yazık dedim. Burda bir arkadaşım vardı 4 yıl kursa gitti baya baya konuşuyordu yabancı hocalarla ama 2 ay önce amerikaya taşındı hiç bir şey bilmiyormuşum diyo.
Birşey yaptığında zaten ben senin öküzünüm diyor.Aksini iddia etmiyor
Sana yazarken harfleri eksiltmeden tane tane yazarim canin
Vazgeç mi diyosun
Cocukluktan böyle ilgi manyagı olmaya alışmışlar sorumluluk almamıslar eve ocaga dair ,insan gönlü almak nedir biri
verxem vercem evde misafir var suan fırtına öncesi seslik dönemini yasıyoruz az kaldı
Baska bi gun telafi eder belki :/Yok almadı eminim.Çok söylenmişim ben söyledikten sonra alsa kıymeti olmazmış.İş arkadaşlarımın hepsi ya çiçek aldı yada çiçek gönderdi sevgililerine.
ooowwww kalk kiz hazirlanBende oyleydimm diom ya 2 cocuklu olmanin etkisi heralde eskimis falam hissettim kndimi bugun istedim ama bisey demedm sabah normal yolladm oda kutlamadi kutlamick sandm ki aradi benimki hazirlan aksam diaari cikarcm seni dedi
Dün akşam konuştuk annenin tansiyonu düzensiz bi randevu alalım dedim, o da saolsun bu akşam almış.Sözümü dinlemiş paşam.
Aslında takmazdım 14 şubata ama etrafımdaki herkes çiçekler hediyeler alınca sanırım biraz kıskandım
Ama ben sevmiyorum :) dogum gunu yildonumu fln tmmda sevgililer gunu bana sacma geliR. Sevgiliykende kutlamazdik. Bisey alirsa sevinirim ama almazsa uzulmem bi beklentm yok bugune dairAy bak canım, önemli olan hediye değil ki, Bi çikolata bile alabilir, pırlanta ile aynı olur değeri, önemli olan hatırlanmak, hatırlamak, ilgi göstermek, ay ben sevmiyorum vs diyenlere bakma kocalarından beklentileri kalmamış artık ondan :)
Ufacık bi not benim için pırlantalara değer.Ama bizimki dümdüz bilmiyor öyle şeyler.Sabah aradı sevgililer günün kutlu olsun dedi.Bu kadar başka birşey yok.Bu bide yontmuş halimAy bak canım, önemli olan hediye değil ki, Bi çikolata bile alabilir, pırlanta ile aynı olur değeri, önemli olan hatırlanmak, hatırlamak, ilgi göstermek, ay ben sevmiyorum vs diyenlere bakma kocalarından beklentileri kalmamış artık ondan :)
Ama ben sevmiyorum :) dogum gunu yildonumu fln tmmda sevgililer gunu bana sacma geliR. Sevgiliykende kutlamazdik. Bisey alirsa sevinirim ama almazsa uzulmem bi beklentm yok bugune dair
En iyisi evde kendin geliştirip ayrıca İngilizce konuşacağın arkadaşlar edinmek sanal da olur, kuzenim hep öyle başladı ben ilerletti
İnsanın kendini bilmesi de güzel :)
Ben sana takıldım ama o yazım şekline de kılım ayrı :)
Senin boyun kaç
Canın fırtına olmayacak taktik insanı olacaksın erkeklere öyle, kavga edince anlamaz ben kavga etmedim, bağırmadım o zaman anladı, bağırsam aman yine klasik kavga derdi, bak şimdi dün gece 00:00 oldu hemen sevgililer gününü kutladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?