Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mantık açısından kusursuz diyebilirim her huyunu çok seviyorum iyi bir insan. Öyle ben erkeğim diyip oturanlardan da değil annesi öyle yetistirmemiş. Kadın yemek yapiyosa bulaşıgı kocasına yıkatiyor kahveyi ogluna yaptiriyor. Ama hediye alayim falan hic yok. Benimle birlikte aldığı şeyi hediyeden sayar

E bnmki hic alt degismedi. Onu goze alamadim heryeri batirir
Benim esim ikinci cocukdan sonra degisti bayaga. Artik tecrubeli olduundan heralde. Daha ilgilim ama kucuguyle ilgilenirken buyugunu ihmal etmiyo
noldu kiz kutlamadimi seninkidr

Kucugu daha pek farkinda deil bide buyuk babasina ck dskun die buyukteydi tum ilgi su 1 haftadr kucuktaa onu gorunce cildirmaya basladi o evdeykn hep onun kucaginda olsn istiyo simdi yandi istee

Kucugu daha pek farkinda deil bide buyuk babasina ck dskun die buyukteydi tum ilgi su 1 haftadr kucuktaa onu gorunce cildirmaya basladi o evdeykn hep onun kucaginda olsn istiyo simdi yandi istee
bizimde oyle suan. Hatta pazar gunu avm de ikisinidr kucaginda tasidi birini biraksa agliyo kollari koptu adamin

Bizimki yakında ne yaptı paşam annesini Sakaryaya doktora götürdü.
Dur bakalim daha gun bitmedi
Ne biliyim kız bugün bizim fabrikada en odun bişeyden anlamaz dediğim adamlar bile eşlerine hediye aldı
sen laf arasinda soylicektin aslinda. 14 subat geliyo bana hediye aldin mi vs. Sonucda 3 yil olmus bunu sormakdak utanmazsin hrralde :) 1 2 sen soylesen alisir :)

Hiçte bi kerem daha var

Off kızlar valla odun erkekle olmak çok zor

Benim böyle derdim yok kız rahatım
Istemiyorum kutlamasını ki eşim hiç bir günü unutmaz ben herkesin kutladığı zamanı değil ansızın olanı daha çok seviyorum sanırsam

Benim böyle derdim yok kız rahatım
Istemiyorum kutlamasını ki eşim hiç bir günü unutmaz ben herkesin kutladığı zamanı değil ansızın olanı daha çok seviyorum sanırsam
Bende oyleydimm diom ya 2 cocuklu olmanin etkisi heralde eskimis falam hissettim kndimi bugun istedim ama bisey demedm sabah normal yolladm oda kutlamadi kutlamick sandm ki aradi benimki hazirlan aksam diaari cikarcm seni dedi

Bende oyleydimm diom ya 2 cocuklu olmanin etkisi heralde eskimis falam hissettim kndimi bugun istedim ama bisey demedm sabah normal yolladm oda kutlamadi kutlamick sandm ki aradi benimki hazirlan aksam diaari cikarcm seni dedi

Yok canım çocuktan değil ben sevgili doneminde ve evlendigimden beri istemiyorum :)

Bugun gotrmesi sarttiysa iyi yspmis ama baska gndd goturubilidiyseee mööööö
Dün akşam konuştuk annenin tansiyonu düzensiz bi randevu alalım dedim, o da saolsun bu akşam almış.Sözümü dinlemiş paşam.
Aslında takmazdım 14 şubata ama etrafımdaki herkes çiçekler hediyeler alınca sanırım biraz kıskandım

Reactions: NGY

En iyisi evde kendin geliştirip ayrıca İngilizce konuşacağın arkadaşlar edinmek sanal da olur, kuzenim hep öyle başladı ben ilerletti

Birşey yaptığında zaten ben senin öküzünüm diyor.Aksini iddia etmiyor

İnsanın kendini bilmesi de güzel :)

Sana yazarken harfleri eksiltmeden tane tane yazarim canin

Ben sana takıldım ama o yazım şekline de kılım ayrı :)

Vazgeç mi diyosun

Senin boyun kaç

Cocukluktan böyle ilgi manyagı olmaya alışmışlar sorumluluk almamıslar eve ocaga dair ,insan gönlü almak nedir biri

verxem vercem evde misafir var suan fırtına öncesi seslik dönemini yasıyoruz az kaldı

Canın fırtına olmayacak taktik insanı olacaksın erkeklere öyle, kavga edince anlamaz ben kavga etmedim, bağırmadım o zaman anladı, bağırsam aman yine klasik kavga derdi, bak şimdi dün gece 00:00 oldu hemen sevgililer gününü kutladı :)

Yok almadı eminim.Çok söylenmişim ben söyledikten sonra alsa kıymeti olmazmış.İş arkadaşlarımın hepsi ya çiçek aldı yada çiçek gönderdi sevgililerine.
Baska bi gun telafi eder belki :/
ooowwww kalk kiz hazirlan

Reactions: NGY

Ay bak canım, önemli olan hediye değil ki, Bi çikolata bile alabilir, pırlanta ile aynı olur değeri, önemli olan hatırlanmak, hatırlamak, ilgi göstermek, ay ben sevmiyorum vs diyenlere bakma kocalarından beklentileri kalmamış artık ondan :)

Ama ben sevmiyorum :) dogum gunu yildonumu fln tmmda sevgililer gunu bana sacma geliR. Sevgiliykende kutlamazdik. Bisey alirsa sevinirim ama almazsa uzulmem bi beklentm yok bugune dair

Ufacık bi not benim için pırlantalara değer.Ama bizimki dümdüz bilmiyor öyle şeyler.Sabah aradı sevgililer günün kutlu olsun dedi.Bu kadar başka birşey yok.Bu bide yontmuş halim

Ama ben sevmiyorum :) dogum gunu yildonumu fln tmmda sevgililer gunu bana sacma geliR. Sevgiliykende kutlamazdik. Bisey alirsa sevinirim ama almazsa uzulmem bi beklentm yok bugune dair

İşten kilit nokta *sevinirim işte demek istediğim tam da bu, yoksa evlilik yıldönümü vs hep unutuyorum zaten eşim genelde evde olmuyor, genelde çalışıyor gece gündüz dönüşümlü omunla geçirdiğim her dakikanın kıymetini biliyorum ve gerçekten önemsiyorum, işinden dolayı asla asla sık Boğaz etmem, kızmam vs o da sağolsun hatırlar, onca çalışma sisteminin arasında el emeği şeyler hazırlar beni çok mutlu eder, haftalarca uğraşır emek verir, işte zaten konu o gün değil Kadınlar hep sever ilgiyi, hatırlanmayı doğamızda var kabullenmek lazım

158 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…