- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Gelirsin 1 seneden uzun sürer ama çok çalışırsan olur. Ben sadece kursa gittim geldim ve ödevleri yaptım hiç kelime ezberlemedim o yüzden my names esrada kaldımYok.oyle bir bekelntim cnm zaten az buz anliyayim cat pat karsiya bende cvp verebilcek duzeye geleyim yeter turkiyenin ingiltere konsolosu olmucam sonucta saol cnmm
Cocukluktan böyle ilgi manyagı olmaya alışmışlar sorumluluk almamıslar eve ocaga dair ,insan gönlü almak nedir biriValla bende oyle diyorum erkek olsam sevgilim yaşamıştı. Bütün erkekler düşüncesiz dicem ama kesinlikle değil. Bize düşenler düşüncesiz ve öküz. Acaba her istediklerini yapıyoruz değer verip seviyoruz diye mi
verxem vercem evde misafir var suan fırtına öncesi seslik dönemini yasıyoruz az kaldıKeşke olsaydı ya
Kesinlikle özgüvensizlik kaynaklı :)
Canım farklı dil ailelerinden gelmesi değil olay, olay dik bilgisi bilmen, edat ne fiil ne vs kuzenim 5 dil biliyor, 2 dili ana dili gibi biliyor o da hep aynı şeyi söyler önce Türkçeyi iyi öğreneceksin sonra diğer diler diye, ayrıca benimde ufakken İngilizce öğretmeni olmak gibi hayalim vardı, ve İstanbul’un en bilinen ailesinden aldım bu eğitimide, baya ilgilenirdi benimle, o da önce Türkçe dil kurallarını öğretmişti bana. Zaten çoğu hoca bunu kabullense ve önce Türkçeden başlatsa şu an herkes biliyor olur, bu işi gerçekten bilen, konuşan kime sorduysam ve sohbet ettiysek hepsi de aynı şeyi söylüyor.
Canım Bi ultimatom verme zamanın gelmiştir geçiyor bile, benimki de Bi ara Nirvana yapmıştı bu konuda Bi verdim ayarı tamamen değişti sevgili günlerine döndü :)
Cocukluktan böyle ilgi manyagı olmaya alışmışlar sorumluluk almamıslar eve ocaga dair ,insan gönlü almak nedir biri
verxem vercem evde misafir var suan fırtına öncesi seslik dönemini yasıyoruz az kaldı
Yok ya gercekten degilsi cocuk gece 3 te de aglasa alır evde gezidrir uyutur bakardı 1.5 yasından snra evde birlşkte kalırdı gezmeye götürür ilgilenşrdi simdi geceleri dunya yıkılsa duymuyor daha dogrusu duyuyor ama takmıyor gecen kucugum hstaydı abartmıyorum 2 gece toplam 2 saat uyumamısımdır gözümü kıromadım bşdaha ates fırlar diye. 3. Gece atesten uyumadı cocuk booboom diye agladı agladı durdu adam da tıkk yok ben hepsini duydum ama kalkıp napim diyor kalk da yastıgı bastır diyo seytanIlkinde oyle degildi dimi benimkide oyle suan ne yazikki bizim sucumuz yani bennkndimi oyle goruyorum ona anlatip yaptirana kadar iki dakikaya bn yaparim dusuncesiyle herseye elimi attigimdan boyle oldu arada cocugun alti pis degisirmisin isim var diyorum aa ben mi dioo cildiriyorum ilkinde aa babacim altinami yaptinn dr hemen degiseyim diyip kndi yapardi hic yapmamis olsa tepkisini anliycam degisik gelmis olck ama zaten bildigi ve yaptigi birsey olunca bu tepkisi ve boyle tepkileri benide cilden cikartiyor
Yapma yavrum sen de yapma boşver otur diyor bana lee havle yine dönüp ben yapıcam sonucta pislik icinde mi kalalım dimiÖyle adamın hiç bir işini yapmıcaksın işte. Sanki senin görevinmiş gibi davranınca insan soğuyor.
Ama mezun olmam için 51 kilo olmam lazım canimValla diyorumideal kilonun altındasın zaten bence korumaya geçmelisin. Kızartmaları meyvesularını kessen korursun kuzum kilonu bence yeter artık
Ay nasıl doluysam sana döktürmüşümIlkinde oyle degildi dimi benimkide oyle suan ne yazikki bizim sucumuz yani bennkndimi oyle goruyorum ona anlatip yaptirana kadar iki dakikaya bn yaparim dusuncesiyle herseye elimi attigimdan boyle oldu arada cocugun alti pis degisirmisin isim var diyorum aa ben mi dioo cildiriyorum ilkinde aa babacim altinami yaptinn dr hemen degiseyim diyip kndi yapardi hic yapmamis olsa tepkisini anliycam degisik gelmis olck ama zaten bildigi ve yaptigi birsey olunca bu tepkisi ve boyle tepkileri benide cilden cikartiyor
Yapma yavrum sen de yapma boşver otur diyor bana lee havle yine dönüp ben yapıcam sonucta pislik icinde mi kalalım dimi
Sen bilirsin canım senin vücudun senin kararınAma mezun olmam için 51 kilo olmam lazım canim
Yok korumaya geçerdim de 51 olmam lazım canim en azından mezun olayım korumada zorlanmiyrum çok şükür 2 buçuk yıl yani yeniden hamile kalana kadar korudumSen bilirsin canım senin vücudun senin kararın
Yok korumaya geçerdim de 51 olmam lazım canim en azından mezun olayım korumada zorlanmiyrum çok şükür 2 buçuk yıl yani yeniden hamile kalana kadar korudum
Aynen canim bide spor çok önemli yaDediğim gibi sen zararlı şeyler yemeyi bıraksan süper olur canım yavaş yavaş onları bırak 51 olursun
Valla bende oyle diyorum erkek olsam sevgilim yaşamıştı. Bütün erkekler düşüncesiz dicem ama kesinlikle değil. Bize düşenler düşüncesiz ve öküz. Acaba her istediklerini yapıyoruz değer verip seviyoruz diye mi
Verecek kilon kalmamistir cnmKızlar ya ben duraklama dönemine girdim galiba veremiyorum sanki ne yapmam lazım?? Fikri olan var mi
Yontulur cnm egitilirBirşey yaptığında zaten ben senin öküzünüm diyor.Aksini iddia etmiyor
ay sizinki ikinciden sonra bozulmus bnmki ikinciden sonra duzeldiYok ya gercekten degilsi cocuk gece 3 te de aglasa alır evde gezidrir uyutur bakardı 1.5 yasından snra evde birlşkte kalırdı gezmeye götürür ilgilenşrdi simdi geceleri dunya yıkılsa duymuyor daha dogrusu duyuyor ama takmıyor gecen kucugum hstaydı abartmıyorum 2 gece toplam 2 saat uyumamısımdır gözümü kıromadım bşdaha ates fırlar diye. 3. Gece atesten uyumadı cocuk booboom diye agladı agladı durdu adam da tıkk yok ben hepsini duydum ama kalkıp napim diyor kalk da yastıgı bastır diyo seytan. Yani ne bilim elimize cok alıstırdık dedigin gibi ama duyuyorum iş yerşnde pek hanaratmıs sofra toplar kaldırır kahvaltı super hazırlarmıs ama aksam eve gelince ayak uzatıp yatma modu calışmaksa ben de calıştım 2.den önce ama yine de evde işimizi yaptık ay bu toplumun bir dayatması kadınlar hep dönecek erkekler hazıra koncak oglumu guzel yetiştirsem bari
Yok ya gercekten degilsi cocuk gece 3 te de aglasa alır evde gezidrir uyutur bakardı 1.5 yasından snra evde birlşkte kalırdı gezmeye götürür ilgilenşrdi simdi geceleri dunya yıkılsa duymuyor daha dogrusu duyuyor ama takmıyor gecen kucugum hstaydı abartmıyorum 2 gece toplam 2 saat uyumamısımdır gözümü kıromadım bşdaha ates fırlar diye. 3. Gece atesten uyumadı cocuk booboom diye agladı agladı durdu adam da tıkk yok ben hepsini duydum ama kalkıp napim diyor kalk da yastıgı bastır diyo seytan. Yani ne bilim elimize cok alıstırdık dedigin gibi ama duyuyorum iş yerşnde pek hanaratmıs sofra toplar kaldırır kahvaltı super hazırlarmıs ama aksam eve gelince ayak uzatıp yatma modu calışmaksa ben de calıştım 2.den önce ama yine de evde işimizi yaptık ay bu toplumun bir dayatması kadınlar hep dönecek erkekler hazıra koncak oglumu guzel yetiştirsem bari
simartiyoruz canim cocuk gibi pohpohluyoruz malesef. Sonra niye boyle diye yakiniyoruz iste
Verecek kilon kalmamistir cnm
Yontulur cnm egitilirtecrubeyle sabit
ay sizinki ikinciden sonra bozulmus bnmki ikinciden sonra duzeldi
Cocuk yetistirme konusunda bende elimden geleni yapiyorum. En ufak bisey sofrayi kurarken biseler tasitiyorum ona ekmek kasik vs. Ogrensin bunlar kadinin gorevi degil
E bnmki hic alt degismedi. Onu goze alamadim heryeri batirirYok ben o kadar gommim simdiallah var onlari eksiksiz yapar hic tatili olmayip pazar gec gider ise öğün kahvaltiyi bile o kurar benim sikayetim ilk cocuktaki gibi ikincide hevesinin omayisi onu vuruyorum yuzune hicmi icin titremio ona cok yaptim buna yapmiom diee bi alt degiamekle ilgim yok mu oluo getr degiseyim getr diyim siyrilioo hemen erkek milleti iste bu kadar basit goruyo
noldu kiz kutlamadimi seninkidrOff kızlar valla odun erkekle olmak çok zor
Aynen kaptan bende yaptıeyırum az önce bulasık yıkattım mesela oglana öğrensinler geecekten elin kızı da bize laf etmesin :)simartiyoruz canim cocuk gibi pohpohluyoruz malesef. Sonra niye boyle diye yakiniyoruz iste
Verecek kilon kalmamistir cnm
Yontulur cnm egitilirtecrubeyle sabit
ay sizinki ikinciden sonra bozulmus bnmki ikinciden sonra duzeldi
Cocuk yetistirme konusunda bende elimden geleni yapiyorum. En ufak bisey sofrayi kurarken biseler tasitiyorum ona ekmek kasik vs. Ogrensin bunlar kadinin gorevi degil
Aaa aynindan kaynimdada varrr
Off kızlar valla odun erkekle olmak çok zor
E bnmki hic alt degismedi. Onu goze alamadim heryeri batirir
Benim esim ikinci cocukdan sonra degisti bayaga. Artik tecrubeli olduundan heralde. Daha ilgilim ama kucuguyle ilgilenirken buyugunu ihmal etmiyo
noldu kiz kutlamadimi seninkidr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?