Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok.oyle bir bekelntim cnm zaten az buz anliyayim cat pat karsiya bende cvp verebilcek duzeye geleyim yeter turkiyenin ingiltere konsolosu olmucam sonucta saol cnmm
Gelirsin 1 seneden uzun sürer ama çok çalışırsan olur. Ben sadece kursa gittim geldim ve ödevleri yaptım hiç kelime ezberlemedim o yüzden my names esrada kaldım

Reactions: NGY
Cocukluktan böyle ilgi manyagı olmaya alışmışlar sorumluluk almamıslar eve ocaga dair ,insan gönlü almak nedir biri
verxem vercem evde misafir var suan fırtına öncesi seslik dönemini yasıyoruz az kaldı

Cocukluktan böyle ilgi manyagı olmaya alışmışlar sorumluluk almamıslar eve ocaga dair ,insan gönlü almak nedir biri

verxem vercem evde misafir var suan fırtına öncesi seslik dönemini yasıyoruz az kaldı

Öyle adamın hiç bir işini yapmıcaksın işte. Sanki senin görevinmiş gibi davranınca insan soğuyor.

Yok ya gercekten degilsi cocuk gece 3 te de aglasa alır evde gezidrir uyutur bakardı 1.5 yasından snra evde birlşkte kalırdı gezmeye götürür ilgilenşrdi simdi geceleri dunya yıkılsa duymuyor daha dogrusu duyuyor ama takmıyor gecen kucugum hstaydı abartmıyorum 2 gece toplam 2 saat uyumamısımdır gözümü kıromadım bşdaha ates fırlar diye. 3. Gece atesten uyumadı cocuk booboom diye agladı agladı durdu adam da tıkk yok ben hepsini duydum ama kalkıp napim diyor kalk da yastıgı bastır diyo seytan . Yani ne bilim elimize cok alıstırdık dedigin gibi ama duyuyorum iş yerşnde pek hanaratmıs sofra toplar kaldırır kahvaltı super hazırlarmıs ama aksam eve gelince ayak uzatıp yatma modu calışmaksa ben de calıştım 2.den önce ama yine de evde işimizi yaptık ay bu toplumun bir dayatması kadınlar hep dönecek erkekler hazıra koncak oglumu guzel yetiştirsem bari

Ay nasıl doluysam sana döktürmüşüm

Reactions: NGY
simartiyoruz canim cocuk gibi pohpohluyoruz malesef. Sonra niye boyle diye yakiniyoruz iste
Kızlar ya ben duraklama dönemine girdim galiba veremiyorum sanki ne yapmam lazım?? Fikri olan var mi
Verecek kilon kalmamistir cnm
Birşey yaptığında zaten ben senin öküzünüm diyor.Aksini iddia etmiyor
Yontulur cnm egitilir tecrubeyle sabit
ay sizinki ikinciden sonra bozulmus bnmki ikinciden sonra duzeldi

Cocuk yetistirme konusunda bende elimden geleni yapiyorum. En ufak bisey sofrayi kurarken biseler tasitiyorum ona ekmek kasik vs. Ogrensin bunlar kadinin gorevi degil

Aaa aynindan kaynimdada varrr

Yok ben o kadar gommim simdiallah var onlari eksiksiz yapar hic tatili olmayip pazar gec gider ise öğün kahvaltiyi bile o kurar benim sikayetim ilk cocuktaki gibi ikincide hevesinin omayisi onu vuruyorum yuzune hicmi icin titremio ona cok yaptim buna yapmiom diee bi alt degiamekle ilgim yok mu oluo getr degiseyim getr diyim siyrilioo hemen erkek milleti iste bu kadar basit goruyo

E bnmki hic alt degismedi. Onu goze alamadim heryeri batirir
Benim esim ikinci cocukdan sonra degisti bayaga. Artik tecrubeli olduundan heralde. Daha ilgilim ama kucuguyle ilgilenirken buyugunu ihmal etmiyo
Off kızlar valla odun erkekle olmak çok zor
noldu kiz kutlamadimi seninkidr

Aynen kaptan bende yaptıeyırum az önce bulasık yıkattım mesela oglana öğrensinler geecekten elin kızı da bize laf etmesin :)
Aaa aynindan kaynimdada varrr

Off kızlar valla odun erkekle olmak çok zor

Aynen canım bi söz senin sevdigini degil seni seveni sev diye tüm kriterlerine uymayan adamla aynı yolda yurumeyeceksin sen daha yolun basındasın iyi ölc biç cok sukur pişman degiliz guzel bir yuvamız cocuklarımız var ama ask sevgi ugruna cok seyi görmezden gelmek heleki kendinden sevdigin seylerden ödün vermel hiç mantıklı degil

E bnmki hic alt degismedi. Onu goze alamadim heryeri batirir
Benim esim ikinci cocukdan sonra degisti bayaga. Artik tecrubeli olduundan heralde. Daha ilgilim ama kucuguyle ilgilenirken buyugunu ihmal etmiyo
noldu kiz kutlamadimi seninkidr

Sadece dün gece uzun bi mesaj döşemiş seni çok seviyorumlar falan kutlama bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…