- 2 Şubat 2018
- 67
- 86
- 38
- 22
Aci biber ve limon suyu yazmaya calismisim aslinda . Yedigim her seye limon ve aci biber katiyorum daHangi ara öğünde yedin onları canım o araya yazarsan iyi olur, güzel menün, nohut ve bulgur yerken ekmek yememen falan güzel, acı biber suyu ne
Bana esim guzel bi soz soyle dese cocuklar uyudu mutfakta tertemiz cayda hazir acta bi film izleyelim derimmmmYani araması da güzel değişim var demek ki, mesela eşim bana dese, bana güzel söz söyle hiç söylemiyorsun bende söyleyemem herhalde :) akışına bırak bakalım Bi şey demeden ne olacak
maydonoz dicem ama onuda hergun iciyosun zaten. Kac gun geciktin
idare etsin bi zahmetadam gitmis cicek almis bide sen her sene mi bekliyosun nankorluk yapma
Kız ben sormadan o peşin peşin söyledi ki. Aşkım evine bişey gönderemiyorum babandan çekiniyorum dedi. Ama istese gönderir babam ne alaka yani sanki adam evde mi kargocuların geldiği saatte bana bahane gibi geldi.
Ansızın olanı tabiki hepimiz severizde bugün hediye almayan kalmadığı için sinir oldum
Arkadaş bulabilsem iyi olacak
Şimdilik tarçın yeme kesinlikle. Dr. Saraçın soğan suyu kürünü yap. Dereotu kaynatip içebilirsin. Kahvaltıda falan da tüket regl olursun
3 gün oldu geceli son dönemde hic olmuyordu
55 balık et duruyo bende kuzum
Bana esim guzel bi soz soyle dese cocuklar uyudu mutfakta tertemiz cayda hazir acta bi film izleyelim derimmmm
Aci biber ve limon suyu yazmaya calismisim aslinda . Yedigim her seye limon ve aci biber katiyorum da
Ay Elifcim asıl ona bahane hazır ben babamla aynı işyerinde çalışıyorumIsyerine gonderseydi :) azcik ucundan dokundur bence.isyerndeki kizlara hep hediye gldi fln diyelaf arasinda soyle anlar ozmn biraz egitcen cnm yok onmli degil dersen oda onmsemez boyle uzuldugunle kalirsb
Valla yapalım geliştirelim ingilizcemizi :)Aynen olmadı onu da beraber yapalım kız :)
Valla ya aman almasınlar onlar utanmıyosa bize ne
Dimi yaaaaValla ya aman almasınlar onlar utanmıyosa bize ne
Valla bugün gördüm ya en ilgisiz alakasız bile erkeklerin hediye alma çabasını orda sinir oldum. Her kadın hediye beklemiyorum, ben önemsemiyorum der ama bekler ve geldiğinde mutlu olurDimi yaaaa
Dunki ogunum
Sabah :nesfit k
Oglen:az corba az tam bugday ekmekgi
Aksam:karnibahar
Cok az yiyosun boyle olmazBu gunki ogunum
Sabah; nesfit k
Oglen az corba
Aksam ; corba ve fasulye 1 dilim tam bugday ekmegi
Cok az ;(Menüm
Sabah yumurtalı soğan kavurma(2yumurta)
2 dilim ekmek
Akşam
1 kase yoğurt+musli
Vicdanin sizladimiBak beyimin hakkında attım tuttum adam aksam e solu gelmiş unutmamıs canım benim yaabenim uni den beri kar küresi koleksiyonum var cok severim guzel anlamlı bir kar kuresi almış
AaaAy Elifcim asıl ona bahane hazır ben babamla aynı işyerinde çalışıyorum
Valla yapalım geliştirelim ingilizcemizi :)
Afiyet olsun cnmSabah 9.30
1 haslanmıs yumurta
2 ceviz 2 gun kurusu
1 kk peynir
Domates biber
1 bardk tsrcıblı süt
Oglen 14.00
Az tuzlu yogurt
8-9 adet minik kırma yesil zeytin
1 tatlı kasıgı kadar acı cevizli sos
Aksam 18.00
3 ymk kasıgı kurufasulye
2 ymk kasıgı morlahana tursusu
2.5 litre detoks suyu
2 kupa yesilcay
Soor henuz bitmedi
banada gelmedi
Haha valla ya eşime söyledim gülüyor :)) ömür yeter buna işte daha ne diyor :)
Aynen olmadı onu da beraber yapalım kız :)
Canım benim bol gecikmeli olunca doğal çözümleri çok iyi bilirim, en iyisi civanperçemidir adaçayı da söktürücü özelliği vardır
Ben senin yerinde olsam koruma yapar bol bol spora yönelirim mesela p90x yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?