Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ufacık bi not benim için pırlantalara değer.Ama bizimki dümdüz bilmiyor öyle şeyler.Sabah aradı sevgililer günün kutlu olsun dedi.Bu kadar başka birşey yok.Bu bide yontmuş halim

Kesinlikle benim içinde Hatta en sevdiğim uyumadan masal anlatması :) o kadar mutlu olurum ki, Kadınlar ilgi sever sevmiyorum diyen kendi ile yüzleşmemiştir, dışa vurmuyordur bende önceden öyle diyordum ama artık daha iyi anlıyorum kendimi de kadınları da, seviyoruz bu kötü Bi şey değil ki, evine köpek alsan akşam senden ilgi bekler, her canlı sever ilgiyi, Kadınlar ilgiyi erkekler övgüyü sever. En azından aramış :) bende eşimi almaya geldim dışarıda olucaz, bak şunu tavsiye ederim, eşinin organizasyon yeteneği yoktur sen yap gidiyoruz de bu da kötü Bi şey değil hemde ikinizde mutlu olursunuz, eşimin Yok mesela planlayamaz, Bi kere ona bırakmıştım yine ben devr aldım, beklentilerini küçük tut Yani ne ise ona göre davran mutlu olmak İçin hareket gerekiyorsa yap ve mutlu ol, başkasından bekleme, o da o kadar yapabiliyor demek ki de

Bende oyleydimm diom ya 2 cocuklu olmanin etkisi heralde eskimis falam hissettim kndimi bugun istedim ama bisey demedm sabah normal yolladm oda kutlamadi kutlamick sandm ki aradi benimki hazirlan aksam diaari cikarcm seni dedi
Waaaw super bekledigine degdi cok sevindim canım yuzunde guller acsın :)

Benim tarzımdan da anlamıssındır zaten ben hiç sabşt kalamıyorum oyle mutlaka yumusarım gulumseriö bi sebeklik yapsa cok istiyorum haklı oldugum konularda duvar gibi durayıö ama bu da benim yapım heralde bir noktadan sonra bak böyle yaptın bu yanlış ama gel orta yolu bulalım modundayım ki zaten kendisi ertesi güne bile unutuyor ne oldugunu ben kendimi yedigimle kalırım genelde :)

Reactions: NGY

Bende öyleyim asla kin tutmam, kavga olsun o haksız olsun iki dk geçmez normal olurum, bende hep kendimi yiyordum en son aldım karşıma konuştum ciddi ciddi; nelerinden mutsuz olduğumu anlattım, ve bu sorunlar beni ciddi anlamda etkilediğini anlattım, ben bu yüzden evlenmediğimi söyledim, ki evlenmeden söylemiştim ona böyle Bi evlilik istemiyorum diye, birbirimizi mutsuz edeceksek, hayatı paylaşmayacaksak böyle devam edeceksek herkes kendi yoluna baksın dedim ertesi gün düzeldi :) çok başıboş bırakmışım onu anladım :) kontrolü elden bırakmamak lazım

Planlama işini bana bırakıyor zaten.Ben istediğim birşey varsa ilk önce ben yaparım.Mesela bugün o kuru kuru kutladı.Ben bi dörtlük yazdım altına duygularımı yazarak kutladım.O benim böyle birşey beklediğimi anladı umarım bi daha ki özel günde bu şekilde yapar

Yapar herhalde sen iyice kilo Verde zora ki değişir :))

Kesinlikle değişecek ondan eminim.Önceden daha kötüydü şimdi bu hali daha iyi

Yani araması da güzel değişim var demek ki, mesela eşim bana dese, bana güzel söz söyle hiç söylemiyorsun bende söyleyemem herhalde :) akışına bırak bakalım Bi şey demeden ne olacak

Ay supersin ya bizim adamlarında hizaya getiren olsa keske

kizlar hala regl olmadim ne yapabilirim fikri olan var mi sinavlarimda var stresliyim ondan, ondan dolayida biraz gecikmis Olabilir Ama cok sis hissediyorum kendimi
hemde tartida Bundan dolayi eksi görmemekten korkuyorum spora gitcem az sonra sinav stresinden cikmak icin

maydonoz dicem ama onuda hergun iciyosun zaten. Kac gun geciktin

14 şubatta evde olunca sevgilim ilk kez :) çiçeğimide almış :) Bi dört sene idare eder artık :))))
idare etsin bi zahmet adam gitmis cicek almis bide sen her sene mi bekliyosun nankorluk yapma

Dur bakalim daha gun bitmedi
sen laf arasinda soylicektin aslinda. 14 subat geliyo bana hediye aldin mi vs. Sonucda 3 yil olmus bunu sormakdak utanmazsin hrralde :) 1 2 sen soylesen alisir :)
Kız ben sormadan o peşin peşin söyledi ki. Aşkım evine bişey gönderemiyorum babandan çekiniyorum dedi. Ama istese gönderir babam ne alaka yani sanki adam evde mi kargocuların geldiği saatte bana bahane gibi geldi.

Benim böyle derdim yok kız rahatım
Istemiyorum kutlamasını ki eşim hiç bir günü unutmaz ben herkesin kutladığı zamanı değil ansızın olanı daha çok seviyorum sanırsam
Ansızın olanı tabiki hepimiz severizde bugün hediye almayan kalmadığı için sinir oldum

En iyisi evde kendin geliştirip ayrıca İngilizce konuşacağın arkadaşlar edinmek sanal da olur, kuzenim hep öyle başladı ben

Arkadaş bulabilsem iyi olacak

Şimdilik tarçın yeme kesinlikle. Dr. Saraçın soğan suyu kürünü yap. Dereotu kaynatip içebilirsin. Kahvaltıda falan da tüket regl olursun

Sogan kürü bittikten 2./10. gün diyordu simdi yapsam olur mu? Aralikta 15 gün yapmistim ama bidaha yapmadim Sonra.. Ama dereotunu gidip aliyim, tesekkür ederim

Sogan kürü bittikten 2./10. gün diyordu simdi yapsam olur mu? Aralikta 15 gün yapmistim ama bidaha yapmadim Sonra.. Ama dereotunu gidip aliyim, tesekkür ederim
Ben geciktiği zaman yapmıştım işe yaradı ama belki olacağı vardır bilemiyorum. Bir dene istersen zararlı bir şey değil

Ben beklemiyorum işte kuzum ki özellikle alma diyorum

Isyerine gonderseydi :) azcik ucundan dokundur bence.isyerndeki kizlara hep hediye gldi fln diye laf arasinda soyle anlar ozmn biraz egitcen cnm yok onmli degil dersen oda onmsemez boyle uzuldugunle kalirsb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…