- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Afiyet olsun ablacım.Geldim kizlar esimin araba bozuldu otobüsle gidip geldim dikis kursuna bu saatte yeni girdim eve saat sekiz bucuga geliyo bu arada
Menü
Sabaheynir zeytin yesil biber maydonoz salatalik iki dilim beyaz ekmek cay
Ara:tekrar cay
Kursta:iki fistikli bisküvi sütlü kahve
Aksam:bi tabak pirasa yemegi
Tekrar kahve yol yordu cünkü
Su:2 litre
Spor:8000 adim cok yürüdüm o durak senin bu durak benim
Dörtledik ne güzel ne güzelBanada hediye yok bende almadim banane
Afiyet olsuun, Menün Cok güzel cigköftenin saati disinda keski aksam yemegine ekleyebilseydin o zaman hic Sorun olmazdiMenum
Sabah
Lorlu omlet
Peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
5 kuru kayisi
Aksam
1 tabak taze fasulye
Yogurtlu havuc salatasi
Kiymali yumurta 2 catal
22.00
5 tane cigkofte
Su
2 lt
Spor
1000 ip atlama
PrincHee benim 5 tas tek tas var ama tamtur almadim taslari cabuk dusuyo diyolar. Favorim 5 tas :)
afiyet olsun pilav bulgur mu pirincmi
Çok güzel menünSabah 9.30
1 haslanmıs yumurta
2 ceviz 2 gun kurusu
1 kk peynir
Domates biber
1 bardk tsrcıblı süt
Oglen 14.00
Az tuzlu yogurt
8-9 adet minik kırma yesil zeytin
1 tatlı kasıgı kadar acı cevizli sos
Aksam 18.00
3 ymk kasıgı kurufasulye
2 ymk kasıgı morlahana tursusu
2.5 litre detoks suyu
2 kupa yesilcay
Soor henuz bitmedi
Çok fazla karbonhidrat alıyosun bence9.30 limonlu su
11.00 kasarli omlet 4 zeytin
14 armut
15 30 sut ceviz dut badem
1830 adana ayran 2 kasik pilav
2 litre su
Çiğköfte dışında gayet güzelMenum
Sabah
Lorlu omlet
Peynir
Cay
Ogle
Yok
Ara
5 kuru kayisi
Aksam
1 tabak taze fasulye
Yogurtlu havuc salatasi
Kiymali yumurta 2 catal
22.00
5 tane cigkofte
Su
2 lt
Spor
1000 ip atlama
Bu hafta bidaha bulgur yemezsin olur biter bence gayet güzel menünUyaninca: 1 yumurta
Kahvalti: beyaz peynir, kapya Biberi, zeytin, 1 hurma, roka
Öglen: ceviz, tavuk, az bulgur pilavi, 2 kuru kayisi (tavukla bulgur pilavi planda yoktu, Bi teyzeye ugrayinca yemek zorunda kaldim)
Aksam: firinda brokoli, havuc, ketentohumu + yogurt
2.5 lt su, 1 bardak süt
evet cunku hep boyle besleniyorum aslinda yavas yavas gitsin hic geri gelmesin die sadece abur cubur ve ogun sayimi azalttimÇok güzel menün
Çok fazla karbonhidrat alıyosun bence
Çiğköfte dışında gayet güzel
Bu hafta bidaha bulgur yemezsin olur biter bence gayet güzel menün
Karbonhidratıda azaltırsın inşallah zamanla o zaman hem sağlıklı beslenmiş olursun hemde kilo vermiş olursunevet cunku hep boyle besleniyorum aslinda yavas yavas gitsin hic geri gelmesin die sadece abur cubur ve ogun sayimi azalttim
evet öyle yapmayi planliyorum haftada 1'e indirmem gerek o zaman daha iyi olur kuru meyveyide ögleni disarda yapacam diye almistim yanima yoksa bilseydim orda yiyecegimi yolda yemezdimÇok güzel menün
Çok fazla karbonhidrat alıyosun bence
Çiğköfte dışında gayet güzel
Bu hafta bidaha bulgur yemezsin olur biter bence gayet güzel menün
Menün Cok güzel, kahvaltida degisiklige gitmissin Ama sabah evden cikmadan yumurta yesen olmuyor mu Bu kahvaltiyla? Yoksa güzel bir kahvalti, hem yaninda rahat götürebiliyorsundur iseMenüm
07.30
1 dilim ananas
2 çilek
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı chia
10.00
1 wasa sandviç
12.30
4 y.kaşığı zeytinyağlı pırasa
Salata
Yoğurt
19.30
6 y.kaşığı kıymalı ıspanak
Yoğurt
Su 1.5 lt spor yok
Kuru meyveyi çıkartsan süper olurevet öyle yapmayi planliyorum haftada 1'e indirmem gerek o zaman daha iyi olur kuru meyveyide ögleni disarda yapacam diye almistim yanima yoksa bilseydim orda yiyecegimi yolda yemezdim
Evet canım çok rahat götürüyorum iyi oldu böyle. Bi 15 gün yumurtasız denicem bakalımMenün Cok güzel, kahvaltida degisiklige gitmissin Ama sabah evden cikmadan yumurta yesen olmuyor mu Bu kahvaltiyla? Yoksa güzel bir kahvalti, hem yaninda rahat götürebiliyorsundur ise
Son 3/4 gündür hic yemiyorumdum bugün böyle oldu Bundan Sonra da yemicem amaKuru meyveyi çıkartsan süper olur
Belki de iyi olur Eger alistiysa vücud Sonra tekrar yersen daha etkili olurEvet canım çok rahat götürüyorum iyi oldu böyle. Bi 15 gün yumurtasız denicem bakalım
Yeme canım boşuna şeker yüklüyoruz vücudaSon 3/4 gündür hic yemiyorumdum bugün böyle oldu Bundan Sonra da yemicem ama
Denicem ya inşallah veririm artık sıkıldım bi 10 kilo versem rahatlıcamfattylamb94 bende ayni kahvaltiyi gecen sene diyetisyenle yapmistim, o zaman günde bir porsiyon istedigim meyveyi secip yiyebiliyordum. Bence 1 ay sürdür böyle, o zaman kesin sonuc alirsin, Ben de almistim
Verirsin Inshallah Yemek konusunda gayet istikrarlisin, menülerin de Cok güzel Ama sporda sart maalesef bendede öyle. Sen D vitaminini ölctürmüsmüydün?Yeme canım boşuna şeker yüklüyoruz vücuda
Denicem ya inşallah veririm artık sıkıldım bi 10 kilo versem rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?