- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Cok az yiyosun boyle olmaz
Cok az ;(
Vicdanin sizladimi
Aaae cocuk hakli ozmn
Afiyet olsun cnm
banada gelmedi
Üçümüz sarılıp ağlayalım o zamanbanada gelmedi
Ay Elifcim asıl ona bahane hazır ben babamla aynı işyerinde çalışıyorum
Valla yapalım geliştirelim ingilizcemizi :)
plasticwoman ben yurtdisinda oldugum icin aktar yok ondan civanpercemi bulamam maalesef adacayi türk marketinde var ama poset olarak o olur mu?
En azından 50 e düşsem korumaya geçicem
Deneyeyim baktım olmuyor korumaya geçiş
Olur kuzenimin sözü var bende ona program öğreticem açarız Whatsapp Grubu
Kız sen evli değil miydin
Olur canım ama poşeti yurt dök suya demle süz poşet zararlı
P90x yap rutini boz mesela 3 gün saf protein yap kırarsın duraklamayı ya da 2 gün serbest beslen o da bozar
Yok değilim dahaOlur kuzenimin sözü var bende ona program öğreticem açarız Whatsapp Grubu
P90x yap rutini boz mesela 3 gün saf protein yap kırarsın duraklamayı ya da 2 gün serbest beslen o da bozar
Aç aç ingilizce konusuruz :) kuzeninde mi mimarOlur kuzenimin sözü var bende ona program öğreticem açarız Whatsapp Grubu
Ay severim sizi ya cok tatlısınız
Ay severim sizi ya cok tatlısınızValla ya aman almasınlar onlar utanmıyosa bize ne
Yaaa pek bi tatlıyız bizAy severim sizi ya cok tatlısınız
Ay severim sizi ya cok tatlısınız
yok ben aglamamÜçümüz sarılıp ağlayalım o zaman
Bende bugün dedim ki ;çiçek almıyoruz bari şu reklamlarda sattıklarından alalımyok ben aglamamsaat aldircam esime hem sevgikiler gunu hem dogum gunu icin pahali bise olcak pazar gunu alcaktim cok yagmur yagiyodu alamadim
Niye hep biz aldırıyoruz acabayok ben aglamamsaat aldircam esime hem sevgikiler gunu hem dogum gunu icin pahali bise olcak pazar gunu alcaktim cok yagmur yagiyodu alamadim
Ne kiz o reklamdakiler anlamadim :)Bende bugün dedim ki ;çiçek almıyoruz bari şu reklamlarda sattıklarından alalım
ben istiyodum saat bayagadir. Gecende goster bakim hangisini istiyosun dedi gosterdim onu alcakNiye hep biz aldırıyoruz acaba
Hani beş taş olanlar var ya gerçi ben tam tur istiyorumNe kiz o reklamdakiler anlamadim :)
ben istiyodum saat bayagadir. Gecende goster bakim hangisini istiyosun dedi gosterdim onu alcakbegenmedigim bseyi alcana brgendigimi alsin takim rahat rahat
mrblar 3 milyok ben aglamamsaat aldircam esime hem sevgikiler gunu hem dogum gunu icin pahali bise olcak pazar gunu alcaktim cok yagmur yagiyodu alamadim
Hee benim 5 tas tek tas var ama tamtur almadim taslari cabuk dusuyo diyolar. Favorim 5 tas :)Hani beş taş olanlar var ya gerçi ben tam tur istiyorum
afiyet olsun pilav bulgur mu pirincmi9.30 limonlu su
11.00 kasarli omlet 4 zeytin
14 armut
15 30 sut ceviz dut badem
1830 adana ayran 2 kasik pilav
2 litre su
Tek taş sevmiyorum şükür onu anladı öküzüm.Beş mi tam mı artık ona kendi karar verecekHee benim 5 tas tek tas var ama tamtur almadim taslari cabuk dusuyo diyolar. Favorim 5 tas :)
afiyet olsun pilav bulgur mu pirincmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?