Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim kaptanim Kanguru_ ve saz arkadaslarim bugün kizimi ve damadimi yemege cagirdim ciss olarak sütlac portakalli kek ve pirinc pilavi var en masim hangisi ben simdi hangisinden bi parca yesem diyetimi bozmam

Bizimkilerde oyle ya zaten bi ustlerini cikariyorum bi makine camasir cikiyo sen cise mi alistiyosun sanki oyle hatirliyorum
Valla ben aylardır alıştırıyorum son zamanlarda artık cişini söylüyor ama üstüne baya kacırdıktan sonra artık ben de kecilerş kacırıcam ama ne yaoarsın ki tuvalet egitimi hasssad sukunetimi koruyorum :)

Canim kaptanim Kanguru_ ve saz arkadaslarim bugün kizimi ve damadimi yemege cagirdim ciss olarak sütlac portakalli kek ve pirinc pilavi var en masim hangisi ben simdi hangisinden bi parca yesem diyetimi bozmam
ay abla asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık biz de misafirlikteyiz kek börek pilav bs var ama allahtan tavuk ve corba var salata da olursa ben de onlardan yemeyi planlıyorum

Benimde hwrseyim bol.oluyor ama bebekten once olan kiyafetlerime simdi girdigim icin idare ediyorum 70 e kadar idare eder bazi kiyafetleri daralttirdim bn kotlari falanda daha ucuza maloluyor iki kere masraf olur şimdi alirsan cnki 4 5 kiloda bi beden kuculuyor insan ben suan erteliyorum erteleyehildigim kadar yaza insallah tümüyle dolabimi degisicem bugun sadece bikac takim ic cmasiri alicm cnki onlar idare etcek gibi deil bildigin altlar popumdan dusuyor ustlerinde telleri batiyorr

Sütlac nasil ablam hemi sütlü

Kiyafet almayi biraz daha ertele bence sonra üstüne göre alirsin canim

Kanguru_
Iki saat normal tempo yuruyus 120puan
50 sag yan bel 30 puan
50 sol yan bel 30 puan
100 sag sol yan donme 60 puan
100 sag bacak acma kapama 60 p
100 sol bacak acma kapama 60 p
Toplam 360 puan

Abla once -500 icin tebrikler ben utu isini iki makina biriktirip aksam cocuklari uyuttuktan sonra tv karsisinda yapiyorum o zmn zor olmuyor
Güzel fikir canim benim kücük cocugumda yokki hervakit yapabilirim aslinda bende seni tebrik ederim eksi 700 de hic fena degil

Güzel fikir canim benim kücük cocugumda yokki hervakit yapabilirim aslinda bende seni tebrik ederim eksi 700 de hic fena degil
Oo huzurun -700 u abla benimki bu hafta -400 de kaldi ama uzulmedim bu hafta jnceldigimi hissediyorum ondan sanirim

Hepsi ayni bence abla illa yicem diyosan yarim sutlac yada ince dilim kek ye
[QUOTE1="Seyhan77, post: 54877372, member: 294425"]Kacinci olduk kaptanim [/QUOTE]
Aksam 8 de belli olur abla
Kac yasindaki? Bende ruzgarda cok ugrastim. Kac defa basladik biraktik en sonunda kendi cikardi bezi
En sevmedigim is camasir yikayip asmak katlamakkk offf niyeyse utuyu seviyorum ama
ben camasir asmayi cok severdim simdi nefret ediyorum 2 gunde bir asinca

Hepsi ayni bence abla illa yicem diyosan yarim sutlac yada ince dilim kek ye
[QUOTE1="Seyhan77, post: 54877372, member: 294425"]Kacinci olduk kaptanim
Aksam 8 de belli olur abla

Kac yasindaki? Bende ruzgarda cok ugrastim. Kac defa basladik biraktik en sonunda kendi cikardi bezi
ben camasir asmayi cok severdim simdi nefret ediyorum 2 gunde bir asinca [/QUOTE]
Kücük seninkiler kaptanim gerci camasir büyüdüklerindede bitmiyo

Oo huzurun -700 u abla benimki bu hafta -400 de kaldi ama uzulmedim bu hafta jnceldigimi hissediyorum ondan sanirim
Gitsinde az az gitsin canim gelmesin geri simardigimi hissediyom kilo verebildikce soruma baksana kekmi yesem sütlacmi

Reactions: NGY
Ay ne güldürdün beni ya

Sütlac nasil ablam hemi sütlü
En mantıklı o sanırım abla en guzeli hemde

Camasir bitmiyo benimde ütü cogaldi bi baslasam süper olacak
abla utu masasını acıp koyma asamasına bi gelsek bitecek de ben de üseniyorum cok ya

Cocuklardan ziyade esimdr hergun ustunu degistirir onun yuzunden aciyorum makineyi daha cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…