Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bencede cumaya kadar bekle :) zaten vermen grreken cok az onu verir mezun olur mezuniyet yazini yazar kepini takar korumaya baslarsin artik :)

Evet karincalar geldi hayirli olsun :)
Inşallah canım bu hafta protein yapcam hep pazar günü başlıcam bugün yarın yicem biraz çok pazar günü de sıkı bir spor ve diyet cumaya kadar ❤

6. Takim puan skorlari

Pazartesi
Huzurvermeyolunda 1260
Plasticwomen 583
NGY. 115

Sali
Huzurvermeyolunda 600
Seyhan77 95
Mina025 135
Belcimim 90

Carsamba
Seyhan77 120
Ngy 60
Rzgrece 200
Huzurvermeyolunda 780
Belcimim 305

Persembe
Plasticwoman 1020
Huzurvermeyolunda 864
Seyhan77 90
Belcimim 150

Çok az cıktı
50.8
51.6 cuma günü
800 vermiş olamam ya
Süpersin bebeğim mezun olmana bişet kalmadı :)
Şuan indirim zamanı baya uyguna geliyor pantolon falan değilde üstüne ćok dar giyinmiyosan bence bişeyler alabilirsin çünkü yavaştan yeni sezon geliyo

Süpersin bebeğim mezun olmana bişet kalmadı :)

Şuan indirim zamanı baya uyguna geliyor pantolon falan değilde üstüne ćok dar giyinmiyosan bence bişeyler alabilirsin çünkü yavaştan yeni sezon geliyo
Yeni sezon da fırlamıs masallah gördüm gecen kıs sezonunda da baya indirim var da cpcuklardan dgru duZgun alısverşse cıkamam en az bir ay sonra anne destegiyle cıkabilirim bakalım. Ozamana 3-4 kilo daha veririm ne kalırsa alırım :)

Öubarek bereketli camasır benim kucugu mutlaka üstünü ıslatacak bişey buluyor buyugu desen esofman hiç kuru kalmıyor dun gece 3 kere altüst camasır degiştik
Bizimkilerde oyle ya zaten bi ustlerini cikariyorum bi makine camasir cikiyo sen cise mi alistiyosun sanki oyle hatirliyorum

Bencede o zaten farkından ona göre davranıyor :)
Ben şu an tatlı da yiyemiuorum

Kizlar ben pazartesi kilomu baz alcam. Cunku ciddi anlamda diyete ozaman basladim
Pazartesi 83.8
Bugun 83.6
Fark 1.2 kg

Beynim yandı matematik hesaplarınızdan valla :)))) 82,8-83,6 = 1,2 ? Nasıl oluyor yahu :)))

Günaydin kizlar
Gecen hafta:69,5
Bu hafta:69,0
Fark;500 gram
Yüzde:0,8 yanlis olabilir ama Kanguru_

Süper canım

Canım ilk sayfadan bakabilirsin cuma bildirimlerini oraya yüklüyor kaptan

Çok az cıktı
50.8
51.6 cuma günü
800 vermiş olamam ya

Canım çok az değil bence sen off verme, 800 gr bu kilo İçin iyi, kilo vermek yavaşlar hedefe yaklaştıkça 3 gün saf protein yap serbest beslenme yapma

Ben bekliyorum valla 20 kg verdim herşeyim bol hoşuma gidiyor öyle giymek :))

Ama duraklamaya girdiğimi düşünüyordum ben vermiyorum gibi geliyodu bana

Bu duraklama değil canım - görüyorsun duraklama dediğinde haftalarca sabit kalırsın senin sadece yavaşlamış bu da normal beklenen Bi durum

Kalır kalır acelesi yok sen kiloları verde kıyafet alınır :)

K
ya yanlis yazmisim 82.6 olcak. Tlfnu degistim alisana kdr yanlis yazarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…