Sen bilirsin cnm :)çoğu kişi bırak diyor artık kuzum vücuduna daha fazla yüklenme diyolar ne yapsam
Cumaya kadar devam edelim bakalım noluyo canim :)))Sen bilirsin cnm :)
bencede cumaya kadar bekle :) zaten vermen grreken cok az onu verir mezun olur mezuniyet yazini yazar kepini takar korumaya baslarsin artik :)Cumaya kadar devam edelim bakalım noluyo canim :)))
Karincam gelmiş ❤
Inşallah canım bu hafta protein yapcam hep pazar günü başlıcam bugün yarın yicem biraz çok pazar günü de sıkı bir spor ve diyet cumaya kadar ❤bencede cumaya kadar bekle :) zaten vermen grreken cok az onu verir mezun olur mezuniyet yazini yazar kepini takar korumaya baslarsin artik :)
Evet karincalar geldi hayirli olsun :)
Basarirsin cnm sen olmuyosa yapcak bse yok. Keske hedefini bu kdr kucuk tutmasaydinInşallah canım bu hafta protein yapcam hep pazar günü başlıcam bugün yarın yicem biraz çok pazar günü de sıkı bir spor ve diyet cumaya kadar ❤
Ne bilim canim eskisi gibi genç zannettim kendimi galibaBasarirsin cnm sen olmuyosa yapcak bse yok. Keske hedefini bu kdr kucuk tutmasaydin
Gencsin zaten ama 48 cok az 50 den sonra zorlama korumaya gec. 48 ne ya cocuk gibi olursun ozmnNe bilim canim eskisi gibi genç zannettim kendimi galiba
Süpersin bebeğim mezun olmana bişet kalmadı :)Çok az cıktı
50.8
51.6 cuma günü
800 vermiş olamam ya
Şuan indirim zamanı baya uyguna geliyor pantolon falan değilde üstüne ćok dar giyinmiyosan bence bişeyler alabilirsin çünkü yavaştan yeni sezon geliyoSimdi gencler ben kadınlar klbuyle 7.5 kilo öncesindeki 15 gundede 2 kilo kadar verdim ve heersey cuval gibi olmaya basladı sizce simdi alısveris yapmalımıyım yoksa 2.hedefe kadar beklemelimiyim ki bu en az 1.5 2 ay hatta daha fazla demek
Yeni sezon da fırlamıs masallah gördüm gecen kıs sezonunda da baya indirim var da cpcuklardan dgru duZgun alısverşse cıkamam en az bir ay sonra anne destegiyle cıkabilirim bakalım. Ozamana 3-4 kilo daha veririm ne kalırsa alırım :)Süpersin bebeğim mezun olmana bişet kalmadı :)
Şuan indirim zamanı baya uyguna geliyor pantolon falan değilde üstüne ćok dar giyinmiyosan bence bişeyler alabilirsin çünkü yavaştan yeni sezon geliyo
Ben evi topluyorum camasir katlicam camasir asicam. Biktim camasirdan valla yaSizler ne yapıyorsunuz arkadaslar gununuz nasıl geciyor
Öubarek bereketli camasır benim kucugu mutlaka üstünü ıslatacak bişey buluyor buyugu desen esofman hiç kuru kalmıyor dun gece 3 kere altüst camasır degiştikBen evi topluyorum camasir katlicam camasir asicam. Biktim camasirdan valla ya
Bizimkilerde oyle ya zaten bi ustlerini cikariyorum bi makine camasir cikiyoÖubarek bereketli camasır benim kucugu mutlaka üstünü ıslatacak bişey buluyor buyugu desen esofman hiç kuru kalmıyor dun gece 3 kere altüst camasır degiştik
Senden terlik benden oklava yerayagini denk al esra bu isin sonu kotu dayak yiceksin
Bende artik oyle vicik vicik seylerden tiksiniyorum gormek bile istemiyorum
Hedefe emin adimlarla... :)
neden sabitsin ki
regl oldun ya bu hafta dususr grcer haftaya cuma bomba gibi bi yuzdeyle listeye girersin
Kizlar ben pazartesi kilomu baz alcam. Cunku ciddi anlamda diyete ozaman basladim
Pazartesi 83.8
Bugun 83.6
Fark 1.2 kg
yaa pırasalı mercimekliyi begenmedim pek kötünün iyisi tabi ama mercimek köftesini sevecegime eminimevet ya ilk hedefim 70ti sonra 65 bakalım az kaldı inş sabah kahvaltıdaydık gözlemeler biberli ekmekler hashaslılar bir ton baskılar ben yemiyorum dedim de baska bişey demedim artık hayır demek okadar da zor gelmiyor
İnş canım ya hep birlikte inş
kız bilemedim plastic de öyle demiş 71.6 pazartesiydi heralde karıstırdım ben
Canım regldendir uzulme
valla öyleymiş ben p.tesiyle karıstırmısım ozaman da bildirim yaptık ya :)
Çok az cıktı
50.8
51.6 cuma günü
800 vermiş olamam ya
Simdi gencler ben kadınlar klbuyle 7.5 kilo öncesindeki 15 gundede 2 kilo kadar verdim ve heersey cuval gibi olmaya basladı sizce simdi alısveris yapmalımıyım yoksa 2.hedefe kadar beklemelimiyim ki bu en az 1.5 2 ay hatta daha fazla demek
Ama duraklamaya girdiğimi düşünüyordum ben vermiyorum gibi geliyodu bana
Kalır kalır acelesi yok sen kiloları verde kıyafet alınır :)Yeni sezon da fırlamıs masallah gördüm gecen kıs sezonunda da baya indirim var da cpcuklardan dgru duZgun alısverşse cıkamam en az bir ay sonra anne destegiyle cıkabilirim bakalım. Ozamana 3-4 kilo daha veririm ne kalırsa alırım :)
ya yanlis yazmisimBencede o zaten farkından ona göre davranıyor :)
Ben şu an tatlı da yiyemiuorum
Beynim yandı matematik hesaplarınızdan valla :)))) 82,8-83,6 = 1,2 ? Nasıl oluyor yahu :)))
Süper canım
Canım ilk sayfadan bakabilirsin cuma bildirimlerini oraya yüklüyor kaptan
Canım çok az değil bence sen off verme, 800 gr bu kilo İçin iyi, kilo vermek yavaşlar hedefe yaklaştıkça 3 gün saf protein yap serbest beslenme yapma
Ben bekliyorum valla 20 kg verdim herşeyim bol hoşuma gidiyor öyle giymek :))
Bu duraklama değil canım - görüyorsun duraklama dediğinde haftalarca sabit kalırsın senin sadece yavaşlamış bu da normal beklenen Bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?