- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Bencede o zaten farkından ona göre davranıyor :)
Ben şu an tatlı da yiyemiuorum
Beynim yandı matematik hesaplarınızdan valla :)))) 82,8-83,6 = 1,2 ? Nasıl oluyor yahu :)))
Süper canım
Canım ilk sayfadan bakabilirsin cuma bildirimlerini oraya yüklüyor kaptan
Canım çok az değil bence sen off verme, 800 gr bu kilo İçin iyi, kilo vermek yavaşlar hedefe yaklaştıkça 3 gün saf protein yap serbest beslenme yapma
Ben bekliyorum valla 20 kg verdim herşeyim bol hoşuma gidiyor öyle giymek :))
Bu duraklama değil canım - görüyorsun duraklama dediğinde haftalarca sabit kalırsın senin sadece yavaşlamış bu da normal beklenen Bi durum
Süpersin bebeğim mezun olmana bişet kalmadı :)
Şuan indirim zamanı baya uyguna geliyor pantolon falan değilde üstüne ćok dar giyinmiyosan bence bişeyler alabilirsin çünkü yavaştan yeni sezon geliyo
Bence birer tane yeseniz biseycik olmaz tabi sporda takviye olursaBen hangisi zararsiz derken komsum tulumba tatlisi getirmis bi tabak imtihan zor kizlar bugün hakkinizi helal edin sorarlarsa sebebi bogazi oldu dersiniz
Ben hangisi zararsiz derken komsum tulumba tatlisi getirmis bi tabak imtihan zor kizlar bugün hakkinizi helal edin sorarlarsa sebebi bogazi oldu dersiniz
Tulumba tatlisi 1 hafta burnum dibinde dursa cnm istemez halbuki serbetli tatlilara bayilirimm sana kolay gelsin abla gercektennisin zorBen hangisi zararsiz derken komsum tulumba tatlisi getirmis bi tabak imtihan zor kizlar bugün hakkinizi helal edin sorarlarsa sebebi bogazi oldu dersiniz
Kanguru_ bşzimki kadar berbat değildir korkma
Benim kızım hasta onla uğraşıyorum rica etsem bizim listemizi taşıyabilir misin
Ama dun tartil demistimKızlar eğitimdeyim ondan dolayı sabah tartılamadım.Sabah 5.30 da çıktık yola.Ama salı sabah tartıldığım da 96.2 idim.
Evet haklısın kaptanım dün sabah geç uyandığım için tartılamadım.işe de geç kaldım.Ama dun tartil demistim
Aayy evett evett hirslanirizz hepKizlar bu hafta 2 grup olusturalim yarisalim :) hangi grup kazanirsa diger gruba ceza versin
neyse haftaya yuzden ikiye bolunurEvet haklısın kaptanım dün sabah geç uyandığım için tartılamadım.işe de geç kaldım.
listeyi yayimlim hemen o ise el atalim :)Aayy evett evett hirslanirizz hep
Cok seviyom kiz seniBence birer tane yeseniz biseycik olmaz tabi sporda takviye olursa
Ben @plasticwomen ceydanin takimindayim demi kaptanim huzur ve burcuyla beraber nergiside alalimneyse haftaya yuzden ikiye bolunur
listeyi yayimlim hemen o ise el atalim :)
Geriye ne kaldiBen @plasticwomen ceydanin takimindayim demi kaptanim huzur ve burcuyla beraber nergiside alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?