- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Tesekkürler bende seni tebrik ederimAblacım tebrik ederim -500 icin :)
Çok az cıktıNiye fazlami gösteriyo azmi
Yapman gereken bsey yok ben listeye izine ayrildi yazicam sadece cnmTamam nasıl izne ayrılınıyor izne ayrılayım
Niye kiz
Tebrik ederim abla
kiz hic yanlis girermiyim
tsk ederim cnm. Oh iyi olduysan daha cabuk gider kilolar artik :)Tbrkler bu arada mens de oldum 16 ay sonra
hic tartilmadin mi hafta iciÇok az cıktı
50.8
51.6 cuma günü
800 vermiş olamam ya
Olur tabiki kus kadar yiyosun canim ben öyle yesem varya haftada iki kilo veririmÇok az cıktı
50.8
51.6 cuma günü
800 vermiş olamam ya
Cok güzel
Gecmis olsun annesiİui abla kızım çok hasta onunla uğraşıyorum sen nasılsın
Pazartesi tartılmıştım sanırımhic tartilmadin mi hafta ici
Ama duraklamaya girdiğimi düşünüyordum ben vermiyorum gibi geliyodu banaOlur tabiki kus kadar yiyosun canim ben öyle yesem varya haftada iki kilo veririm
Bence biraz daha bekle cunku simdi alsan onlarda bol gelcek ilerde. Evdekileri daralttirSimdi gencler ben kadınlar klbuyle 7.5 kilo öncesindeki 15 gundede 2 kilo kadar verdim ve heersey cuval gibi olmaya basladı sizce simdi alısveris yapmalımıyım yoksa 2.hedefe kadar beklemelimiyim ki bu en az 1.5 2 ay hatta daha fazla demek
Bekle ama Eger Cok alisveris yapmak istiyorsan simdikinden bir beden kücügünü alSimdi gencler ben kadınlar klbuyle 7.5 kilo öncesindeki 15 gundede 2 kilo kadar verdim ve heersey cuval gibi olmaya basladı sizce simdi alısveris yapmalımıyım yoksa 2.hedefe kadar beklemelimiyim ki bu en az 1.5 2 ay hatta daha fazla demek
Teşekkür ederim kızlar hepinize kanında enfeksiyon çıktı oda inatçı ateş yapıyor işte ama şimdi daha iyi .benimde izne ayrılmam iyi olacak çünkü nurası olmayın ca motivasyon çok düşüyor kendinize iyi bakınElif-Hakan gecmis olsun kuzucuga
Bidaha hesaplim cnm tam soylim sanaCanimKanguru_ tekrar tartıldım aynı
Cuma 51.6
Bugün 50.8
Bu kiloyu baz alıcaz mi
Bide mezun olmak için 50 mi olmam gerekiyordu
Canim tam olarak 50.38 kilo olursan mezunsun :) oda haftaya olur insallahCanimKanguru_ tekrar tartıldım aynı
Cuma 51.6
Bugün 50.8
Bu kiloyu baz alıcaz mi
Bide mezun olmak için 50 mi olmam gerekiyordu
Canim tam olarak 50.38 kilo olursan mezunsun :) oda haftaya olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?