Yap cnm bi iki gun yapinca insan yorulmuyo sadece saymak sıkici geliyo :)Ooo cok iyi kaptanim ben bosladm bugun bende yapaymm
Sayaçlı ip alYap cnm bi iki gun yapinca insan yorulmuyo sadece saymak sıkici geliyo :)
Onhda dusundumde ondada dugmeye basmak lazim heralde o daha zor olur fazla vasarim az basarimSayaçlı ip al
Çok yaşayın emiOnhda dusundumde ondada dugmeye basmak lazim heralde o daha zor olur fazla vasarim az basarimhem ben ipsiz atliyorum halilardabn toz kaldiriyo ip bide kendime is cikarmim
Evet evet ben
Bizim karatayda haftada 1 gün lahmacun vardı heealde dimi ya
Ahahhahahahahha güldürdün beniOnhda dusundumde ondada dugmeye basmak lazim heralde o daha zor olur fazla vasarim az basarimhem ben ipsiz atliyorum halilardabn toz kaldiriyo ip bide kendime is cikarmim
Evet evet benfattylamb94 ın paylastıgı videodaki egzersizleri yaptım 3 kere perşşan oldu kollarım ya
Basit görünüyor ama 3 set yap diyor öldün vsllaAy bende temizlik bitince duş alıp sporumu yapcam o hareketleri yapayım bakayım nasılmış
O hareketleri platese giderken hoca yaptiriyodu tahmin edebiliyorum insanın kolları yanıyo resmenBasit görünüyor ama 3 set yap diyor öldün vslla
Acaba niye duş aldıktan sonra spor yapıyorumAy bende temizlik bitince duş alıp sporumu yapcam o hareketleri yapayım bakayım nasılmış
Acaba niye duş aldıktan sonra spor yapıyorum
Kız ne lahmacunu biz grup yarismiyo muyuz yimeyiiiiiinnn :))))Esra lahmacunane diyosun
Bende yapiyorum onu bazen cok kotu yakiyo ama faydalida :)Basit görünüyor ama 3 set yap diyor öldün vslla
Bendr onu dicektimAcaba niye duş aldıktan sonra spor yapıyorum
yap arkadasim yap guzrlce sporunuBende akşama güzel bi spor yapcam
ye ye 4 5 tane yeEsra lahmacunane diyosun
O yesin karsi grupdan oKız ne lahmacunu biz grup yarismiyo muyuz yimeyiiiiiinnn :))))
PiiiisO yesin karsi grupdan o
eeereessssrrrrraaaaaaaaaaaAcaba niye duş aldıktan sonra spor yapıyorum
Yap valla 2 saat 3 saatBende akşama güzel bi spor yapcam
Ayda 1 yenilebilir ama sen yarışmadayken yeme bak karşı gruptakiler pusuda bekliyoEsra lahmacunane diyosun
Kız kuran okuyam dedim ondan dus alcaktimda sanki spordan sonra okunmuyoBende yapiyorum onu bazen cok kotu yakiyo ama faydalida :)
Bendr onu dicektim
yap arkadasim yap guzrlce sporunu
ye ye 4 5 tane yed
Saka bi yana karatay lahmacuna izin veriyo yiyebilirsin
E biz huzurla 2. Gruptan değil miyizO yesin karsi grupdan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?