Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa öyle sey mi olur salata riskli hem iyi yikaniyor mu toprak kaliyor mu mikroorganismalar canli duruyor mu ben güvenip yiyemem sahsen sanada tavsiye etmem ama kizarmis patates öyle mi
Ben guvenilir bi yerde yerim merak etme sen
Dimi tadı da çok güzel bide ranch sos ketçap ohhh afiyet olsun
bak sen biliyon soslari fln sen ye ozaman

Yok canim ben almim aslinda yerim onlar cok saglikli seyler ama bugun disari cikmicam siz yiyin onlari saglikli beslenin

Merhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgili toplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430

Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/

Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar

O hareketleri platese giderken hoca yaptiriyodu tahmin edebiliyorum insanın kolları yanıyo resmen
Aynen yaylım yaylım yandı esra
Yok yok yemedim merak etme o ödülü 1. Takıma kaptıracak diiilim herılllda

Iyi maden cok istiyosun 10 dkk yuru sonrada hamburger pizza fln ye yaninda buz gibi kolayla iiiimmm nefisss
Ayyy fenaaaa fenaa cok fena ama guzelim senin yaptıgın gider bizim hosumuza gider devam et sen

40-50 dkk tempolu yürüyüp bol Protein yemeyi düsünüyorum ama hatta aksam misafir var diye evde bile olmiyacagim nefsimi gidiklamaya ne gerek var
Harikasın bacım nefisle saka olmaz zaten

Aynen esra dogru tavsiyeler vermişsin
Allah kabul etsin bu arada kızımızın 10 parmagında 10 marifet masallah aksam sporunu da yaoar hıııh

Evet ama ben 1. Gruptayim o yuzden yesin diyorum hrmde 4 5 tane yesin

fattylamb94 canim sende kuran oku spor yapma bugun. Sevap kazan bol bol spor yapip napcan. Oteki tarafta spor isine yaramicak. Bugun hatim indir
Allah iyiligini versin kaptanim cok guldurdun beniii allahta seni guldursun

Aaa öyle sey mi olur salata riskli hem iyi yikaniyor mu toprak kaliyor mu mikroorganismalar canli duruyor mu ben güvenip yiyemem sahsen sanada tavsiye etmem ama kizarmis patates öyle mi
Saka bi yana b3n bu saydiklarindan dolayi pek yiyemiyorum disarda salata o yuzden gemelde ev yemeklerinde ispanak oluyor onu ve yogurdu tercih ediyorum

Simdi bende markete gidicem mark 5dk ama ben taa uc dort sokak dolanip oyle gidicem adimmo saysam dk mk tutsam bilemedm burda olaniniz bi cvp verin bakim ne yapim

Tekrar ellerinize saglik
Allah iyiligini versin kaptanim cok guldurdun beniii allahta seni guldursun
amin canim

Kizlar ben napam nerelere gidem 2.takimkn dualari kabul oldu esim pide yaptirmis
ben zaten bu sabah tartida + gordum bide pide yersem

Son düzenleme:

Valla lesliemi yaptim ustune kol ve göğüste çalıştım

afiyet olsun cnm spor yok mu sporrr

Cocuklar uyurken yapiyorum yoksa firsat vermiyllar ki :)
gorceeezzz

Canım boynum tutuk kafamı bile çeviremiyorum

Menüm

07.30
1 portakal
1 y.kaşığı chia
2 y.kaşığı yoğurt

12.30
5 y.kaşığı ıspanak
Salata
Yoğurt

18.20
Izgara köfte
Akdeniz salata

Su 1.5 lt hala içiyorum 2.5 olur.

plasticwoman

Süper canım

Benim hafta sonu yoğunluğu

Kizlar ben napam nerelere gidem 2.takimkn dualari kabul oldu esim pide yaptirmis
ben zaten bu sabah tartida + gordum bide pide yersem
At kendi hakkini kaptanim buzluga cuma tartidan sonra bikerecik odul yaparsin kndine oo esine de soyleeee boyle seyler yapip durmasinnn icindeki seytani durtmesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…