Ben guvenilir bi yerde yerim merak etme senAaa öyle sey mi olur salata riskli hem iyi yikaniyor mu toprak kaliyor mu mikroorganismalar canli duruyor mu ben güvenip yiyemem sahsen sanada tavsiye etmem ama kizarmis patates öyle mi
bak sen biliyon soslari fln sen ye ozamanDimi tadı da çok güzel bide ranch sos ketçap ohhh afiyet olsun
Yok canim ben almim aslinda yerim onlar cok saglikli seyler ama bugun disari cikmicamYanlış insanın üstüne oynuyosun canısısen otur yapma sporunu bol bol ye bak arkadaşlar hamburger demiş mis gibi hamburger yanına soğan halkası nugget falan ne varsa ye kola meyvesuyu icetea ne varsa iç
Sağol kuzum :)
Mideme dokunuyor canımBen guvenilir bi yerde yerim merak etme sen
bak sen biliyon soslari fln sen ye ozaman
Benim akşam yemeğim mis gibi bamya ne hamburgeri kızYok canim ben almim aslinda yerim onlar cok saglikli seyler ama bugun disari cikmicamsiz yiyin onlari saglikli beslenin
Aynen yaylım yaylım yandı esraO hareketleri platese giderken hoca yaptiriyodu tahmin edebiliyorum insanın kolları yanıyo resmen
Yok yok yemedim merak etme o ödülü 1. Takıma kaptıracak diiilim herıllldaYeme bacım sen
Ayyy fenaaaa fenaa cok fena ama guzelim senin yaptıgın gider bizim hosumuza gider devam et senIyi maden cok istiyosun 10 dkk yuru sonrada hamburger pizza fln ye yaninda buz gibi kolayla iiiimmm nefisss
Harikasın bacım nefisle saka olmaz zaten40-50 dkk tempolu yürüyüp bol Protein yemeyi düsünüyorum ama hatta aksam misafir var diye evde bile olmiyacagim nefsimi gidiklamaya ne gerek var
Aynen esra dogru tavsiyeler vermişsinYanlış insanın üstüne oynuyosun canısısen otur yapma sporunu bol bol ye bak arkadaşlar hamburger demiş mis gibi hamburger yanına soğan halkası nugget falan ne varsa ye kola meyvesuyu icetea ne varsa iç
Sağol kuzum :)
Allah iyiligini versin kaptanim cok guldurdun beniii allahta seni guldursun
Evet ama ben 1. Gruptayim o yuzden yesin diyorumhrmde 4 5 tane yesin
fattylamb94 canim sende kuran oku spor yapma bugun. Sevap kazan bol bol spor yapip napcan. Oteki tarafta spor isine yaramicak. Bugun hatim indir
Saka bi yana b3n bu saydiklarindan dolayi pek yiyemiyorum disarda salata o yuzden gemelde ev yemeklerinde ispanak oluyor onu ve yogurdu tercih ediyorumAaa öyle sey mi olur salata riskli hem iyi yikaniyor mu toprak kaliyor mu mikroorganismalar canli duruyor mu ben güvenip yiyemem sahsen sanada tavsiye etmem ama kizarmis patates öyle mi
Hızlı hızlı yürüyeceksen dakika tut derim benSimdi bende markete gidicem mark 5dk ama ben taa uc dort sokak dolanip oyle gidicem adimmo saysam dk mk tutsam bilemedm burda olaniniz bi cvp verin bakim ne yapim
Tekrar ellerinize saglikMerhabalar sevgili arkadaşlar
5.takımın miyav kaptan yardımcısıyım ben tanıyanlarınız vardır belki.
Son zamanlarda hep konuştuğumuz "10 yıldır devam eden yarışma " başlığından yola çıkarak ne var acaba bu 10 yılda dedik. Sevgilitoplight kaptanım kızlar bi fikrim var dedi sonra bütün 5.takım oturduk konuştuk.Herkes farklı bi çerçeveden baktı ve naçizane fikirler üretildi. Vakti müsait olan arkadaşlarla veri girişi yapmaya ve analizler hazırlamaya başladık. Dün akşam ilk yavru meyvelerimizi sizinle paylaştık bakınız burada
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2430
Ama bunlar arada kaybolmasın ve yeni fikir tekliflerini daha rahat görelim diye yine güzel düşünceli kaptanlarım böyle bi sayfa açtı ve analizlerimizi buraya taşıdık
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/grafiklerle-cuma-zayiflama-yarismasi.1058619/
Müsait olduğunuzda inceleyip yeni fikirler sunmanızı çok isteriz ve çok seviniriz.
Yıllardır burada emek verenler kendilerini görüp geçmişi hatırlayıp gülümserler belki... Daha çömez biz gibi arkadaşlara da motivasyon ve ışık olur belki. Taze fikirler tazelik sunsun hayatlarımıza.
Keyifli haftasonları güzel insanlar
amin canimAllah iyiligini versin kaptanim cok guldurdun beniii allahta seni guldursun
Çünkü şu an 21 yaşındayım ve annem 60'ına merdiven dayadı. Babamı 16 yaşında kaybettim. Hastalık diye bir şey var. Siz çocuk sevdiğiniz için yapıyorsunuz ama size bir şey olsa onlara bakabilecek kimse yok. Devlete mi güveneceksiniz? O çocuklara neler olduğunu okuyoruz her gün. Gurbettesiniz üstelik sizin deyiminizle. Size bir şey olduğu an o çocuklar bir başına kalacak demek yani. Bu dediklerimden çok yaşlısınız çıkarımı yapılmasın. 20 yaşında doğursanız da aynısı yaşanacak belki, sadece daha detaylı düşünmek gerek belli bir yaştan sonra. Kendi adıma böyle düşünüyorum. Sizin kararınız ve hayatınız sonuçta tabii ki. Yine de iki çocuğunuz varken üçüncü çocuğu bunca istediğiniz için ilişkinizi tehlikeye atacak duruma gelmeyin. Çünkü bazı yorumlarınızdan bunun olabileceğini sezdim.
Valla lesliemi yaptim ustune kol ve göğüste çalıştımAynen yaylım yaylım yandı esra
Yok yok yemedim merak etme o ödülü 1. Takıma kaptıracak diiilim herılllda
Ayyy fenaaaa fenaa cok fena ama guzelim senin yaptıgın gider bizim hosumuza gider devam et sen
Harikasın bacım nefisle saka olmaz zaten
Aynen esra dogru tavsiyeler vermişsin
Allah kabul etsin bu arada kızımızın 10 parmagında 10 marifet masallah aksam sporunu da yaoar hıııh
Kizlar ben napam nerelere gidem2.takimkn dualari kabul oldu esim pide yaptirmis
ben zaten bu sabah tartida + gordum bide pide yersem
afiyet olsun cnm spor yok mu sporrr
Cocuklar uyurken yapiyorum yoksa firsat vermiyllar ki :)
gorceeezzz
Menüm
07.30
1 portakal
1 y.kaşığı chia
2 y.kaşığı yoğurt
12.30
5 y.kaşığı ıspanak
Salata
Yoğurt
18.20
Izgara köfte
Akdeniz salata
Su 1.5 lt hala içiyorum 2.5 olur.
plasticwoman
Bebegiiim adam almıs kırma sakın hep beraber ailemdaadeti icinde bi yeyin icin üstğne de tatlııı :))Kizlar ben napam nerelere gidem2.takimkn dualari kabul oldu esim pide yaptirmis
Oo supersin esra ya benim de ip atlamam lazım ama hic elim kolum kalkmıyor yaValla lesliemi yaptim ustune kol ve göğüste çalıştım
Mesele ayağa kalkabilmek huzurcum kalkarsan yaparsinOo supersin esra ya benim de ip atlamam lazım ama hic elim kolum kalkmıyor ya
At kendi hakkini kaptanim buzluga cuma tartidan sonra bikerecik odul yaparsin kndine oo esine de soyleeee boyle seyler yapip durmasinnn icindeki seytani durtmesinnnnKizlar ben napam nerelere gidem2.takimkn dualari kabul oldu esim pide yaptirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?