- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bence önce yürüyüs + evde bölgesel'le basla sonra hala istersen yazilirsin. ben suan kayitli olmasam bir kac agirlik alip evde yaparim hem zaman tasarrufu olur ama üyelik bitene kadar gidiyorum. Eger aylik üye olabiliyorsan daha rahat kayit olabilirsin sonucta bir sene baglanmak zorunda kaliyorsun yillik üyelik olunca
Burda maalesef hep yillik var bir dönem heves edip yaziliyorum arkadaslarimla planlar programlar yapiliyor sonuc ayda 1-2 defa para bosa gitmesin diyd gidiliyorBiliyosun salonlar yıllık üyelik yapmak için ellerinden geleni yapıyolar. Aylık 210 lira 3 aylık 250 gibi saçmalıklar yaptıklarından 3 ay cazip geliyor. Senin dediğin gibi yapayim ben en iyisi. Biraz erken inip tempolu yürürüm sonra bölgesel çalışırım. Dinlenmeye vaktimde kalır salona gidersem pek vakit kalmaz heralde
Yatmadık calıstık calısacagız cannımBu kadar spor yapma ne gerek var arkadasim :) yat dinlen zaten 2 cocukla butun gun yoruluyosun
Ay esra supersin bizim gruba da at 1. Grup burussunAtarım tabi kız yüz yogası bile yapmayi dusunuyorum genç kalmak için
koyden gelen meyve bulabilsek aslında super olacakIbrahim Saracoglu dün aciklama yapti meyve'yi fruktoz yüzünden yasaklamak Cok yanlis dedi.. ben de haftada ~2 defa glisemik indeksi düsük meyve yemeyi düsünüyorum meyve konusunda kafam karisik aslinda iki tarafta hakli
Yok profiline gir kişisel bilgilerden özel başlık kısmına yazEe benim olmadı.Durum güncellemeden olmuyor mu grup ismi yazma?
Teşekkür ederim canımYok profiline gir kişisel bilgilerden özel başlık kısmına yaz
Ay esra supersin bizim gruba da at 1. Grup burussun
koyden gelen meyve bulabilsek aslında super olacak
Ooo cok iyi kaptanim ben bosladm bugun bende yapaymmOkadar alistim ki ip atlamaya dun bi seferde 400 yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?