- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ibrahim Saracoglu dün aciklama yapti meyve'yi fruktoz yüzünden yasaklamak Cok yanlis dedi.. ben de haftada ~2 defa glisemik indeksi düsük meyve yemeyi düsünüyorum meyve konusunda kafam karisik aslinda iki tarafta hakli
Ama Sonucta sebzeler de öyle onda bir kisitlama yokKaratay fruktozdan ziyade artık genetikleriyle oynanıp vitamini kalmadığı, bir faydası olmadığından yasaklıyo canım. Ama yiyoruz işte
Işte meyvede boşuna şeker alıyoruz bilemiyorum ki ya ne yiyeceğimizi şaşırdıkAma Sonucta sebzeler de öyle onda bir kisitlama yok
evet o yönden dogru.. aynen öyle yesek olmuyor yemesek olmuyor. Tasköprüde bile çin sarmisagi ekiliyorsa vay ben ölem atin toprak üstümeIşte meyvede boşuna şeker alıyoruz bilemiyorum ki ya ne yiyeceğimizi şaşırdık
Aman ya o kadar düşünmemek lazım :) Akşam yemekleri çok önemli diye düşünüyorum ve hareketevet o yönden dogru.. aynen öyle yesek olmuyor yemesek olmuyor. Tasköprüde bile çin sarmisagi ekiliyorsa vay ben ölem atin toprak üstüme
Hic gerek yok canim spor yapma neden yapiyosun ki yorulma bosuna
evet aksam cok önemli bence protein + sebze en ideal kombi aksam icin.. bakliyat Falan Öglen yense daha iyi, hareket önemli hareketi cok gece birakmamakta cok önemliAman ya o kadar düşünmemek lazım :) Akşam yemekleri çok önemli diye düşünüyorum ve hareket
o zaman birakayim Ben hemen ikna oldumHic gerek yok canim spor yapma neden yapiyosun ki yorulma bosuna
evet aksam cok önemli bence protein + sebze en ideal kombi aksam icin.. bakliyat Falan Öglen yense daha iyi, hareket önemli hareketi cok gece birakmamakta cok önemli
Ben de öyleyim aslinda günlük total adimlarin ne kadar?Ben yapı olarak çok hareketsizim ya tek sorunum o gibi geliyo artık
Valla çok bi adımım yoktur ya. Adım sayarlara hiç inanmıyorum, her kıpırdamayı adım sayıyor. Fabrikada 4 kere falan dolaşıyorum, sabah evden çıkarken ve akşam eve dönerken servisle ev arasındaki mesafeyi yürüyorum işte bütün hareketim bundan ibaretBen de öyleyim aslinda günlük total adimlarin ne kadar?
Önceden birsey lazim oldugunda marketten yada sabah ekmek almaya hayatta kalkip gitmezdim simdi yemememe ragmen ben gidiyorum Sirf daha hareketli olmak icin
Bu ne ya ben hala hali siliyom2400 ip
100 sag bck
100 sol iç
40 duvr sınavı
90 sn plank
100 sag sol bel cevirme
100 bisiklet
40 bütün halde iki bck indrp kldrma
50 yarım kekik
50 sag arka bck
50 sol arka bck
888 puan kaptancımKanguru_
Serviste durak olayi var mi tam bilmiyorum ama mesela kendine en yakininda degilde bir öncekinde insen yine cok fark eder hareket olarakValla çok bi adımım yoktur ya. Adım sayarlara hiç inanmıyorum, her kıpırdamayı adım sayıyor. Fabrikada 4 kere falan dolaşıyorum, sabah evden çıkarken ve akşam eve dönerken servisle ev arasındaki mesafeyi yürüyorum işte bütün hareketim bundan ibaret
Serviste istediğim yerde inebiliyorum ama kendime havaların soğuk olmasını bahane ettim galiba. O yüzden yarın evde denicem bakalım. Artık kursa ara verdim akşam 8den sonra evdeyim zamanım var spor yapabilirim ya da salona yazılayım diyorumServiste durak olayi var mi tam bilmiyorum ama mesela kendine en yakininda degilde bir öncekinde insen yine cok fark eder hareket olarak
pazartesi günü biraz daha erken insen bir denesen soguga zaten 2-3 dkk icinde alisiyorsun ben eksi derecelerde yürüyüs yapiyordum bi kac dakika icinde alisiyorsun yeterki isteServiste istediğim yerde inebiliyorum ama kendime havaların soğuk olmasını bahane ettim galiba. O yüzden yarın evde denicem bakalım. Artık kursa ara verdim akşam 8den sonra evdeyim zamanım var spor yapabilirim ya da salona yazılayım diyorum
pazartesi günü biraz daha erken insen bir denesen soguga zaten 2-3 dkk icinde alisiyorsun ben eksi derecelerde yürüyüs yapiyordum bi kac dakika icinde alisiyorsun yeterki isteSpor salonu eve yakin mi? Degilse eger zor olabilir kendimden biliyorum
Bence önce yürüyüs + evde bölgesel'le basla sonra hala istersen yazilirsin. ben suan kayitli olmasam bir kac agirlik alip evde yaparim hem zaman tasarrufu olur ama üyelik bitene kadar gidiyorum. Eger aylik üye olabiliyorsan daha rahat kayit olabilirsin sonucta bir sene baglanmak zorunda kaliyorsun yillik üyelik oluncaSpor salonu eve 10 dakika ama ben aslında dediğin gibi yapmak istiyorum erken inip yürümek. Artık hava karanlıkta olmuyor çok fazla. Evde de biraz kol bacak çalıştırsam süper olur. Salonu istememdeki tek sebep orda insan çok terliyo vücut ısısı artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?