- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yeme bacım seneeereessssrrrrraaaaaaaaaaa
Yap valla 2 saat 3 saat
Ayda 1 yenilebilir ama sen yarışmadayken yeme bak karşı gruptakiler pusuda bekliyo
Kız kuran okuyam dedim ondan dus alcaktimda sanki spordan sonra okunmuyo
Takılıyorum kuzum 1 saat gayet iyi. Bugün yediklerinede dikkat edersen güzel olur3 saat durmaz fatih ama 1 saat yapcam
Piiiis
Evet ama ben 1. Gruptayim o yuzden yesin diyorumE biz huzurla 2. Gruptan değil miyiz
Hergun hergun spor yapma hele ki dun cok yorulduysan hic yapma dinlen 1 hafta sonra tekrar yaparsinDün Spor salonunda agirliklari cok yüksege ayarladim zor yürüyorumama yinede pes etmek yok bugün yürüyüse cikcam
Yok yok arayi hic acmim Ben yarin salona bugün yürüyüseHergun hergun spor yapma hele ki dun cok yorulduysan hic yapma dinlen 1 hafta sonra tekrar yaparsin
Iyi maden cok istiyosun 10 dkk yuru sonrada hamburger pizza fln ye yaninda buz gibi kolayla iiiimmm nefisssYok yok arayi hic acmim Ben yarin salona bugün yürüyüse
Yok bebeğim ben ikisinide yaparım evelallah
Evet ama ben 1. Gruptayim o yuzden yesin diyorumhrmde 4 5 tane yesin
fattylamb94 canim sende kuran oku spor yapma bugun. Sevap kazan bol bol spor yapip napcan. Oteki tarafta spor isine yaramicak. Bugun hatim indir
40-50 dkk tempolu yürüyüp bol Protein yemeyi düsünüyorum ama hatta aksam misafir var diye evde bile olmiyacagim nefsimi gidiklamaya ne gerek varIyi maden cok istiyosun 10 dkk yuru sonrada hamburger pizza fln ye yaninda buz gibi kolayla iiiimmm nefisss
Takılıyorum kuzum 1 saat gayet iyi. Bugün yediklerinede dikkat edersen güzel olur
Yakinda avm var ama ben genelde yemek bolumune cikmiyorumKanguru_ yakinda bir avm yok mu hazir haftasonu gidersin yukardada missss gibi hamburger yaninda citir patates yersin
Aaa öyle sey mi olur salata riskli hem iyi yikaniyor mu toprak kaliyor mu mikroorganismalar canli duruyor mu ben güvenip yiyemem sahsen sanada tavsiye etmem ama kizarmis patates öyle miYakinda avm var ama ben genelde yemek bolumune cikmiyorumama seni mi kircam gider bi salata yerim
Dimi tadı da çok güzel bide ranch sos ketçap ohhh afiyet olsunAaa öyle sey mi olur salata riskli hem iyi yikaniyor mu toprak kaliyor mu mikroorganismalar canli duruyor mu ben güvenip yiyemem sahsen sanada tavsiye etmem ama kizarmis patates öyle mi
Yanlış insanın üstüne oynuyosun canısıspora hic gerek yok aslinda
Sağol kuzum :)Allah kabul etsin kuzum maşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?