Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım boynum tutuk kafamı bile çeviremiyorum

Süper canım

Benim hafta sonu yoğunluğu
Gecmis olsun canim
Bebegiiim adam almıs kırma sakın hep beraber ailemdaadeti icinde bi yeyin icin üstğne de tatlııı :))
Ay yemedim pide kocisim beni dusunerek lahmacunda almis yarim 1 tane lahmacun yedim onu yemesem kuserdim cunku pide yemezsin diye sana lahmacun aldim dedi canim kocam seviyorum onu
At kendi hakkini kaptanim buzluga cuma tartidan sonra bikerecik odul yaparsin kndine oo esine de soyleeee boyle seyler yapip durmasinnn icindeki seytani durtmesinnnn
Kiz daha 2 tane daha lahmacun var onlari cocuklar yemezse atim dolaba yerim cuma gunu
Kanguru_ sen listede değildin kız doğru ye gitsin o zaman ohh pide ne güzel olur şimdi
1 tane lahmacun yedim canim yarin kesin + gelcem ama olsundu esim dusunmus bana lahmacun almis yemesem olmaDi

Afiyet olsun ama baska heme bide yakmak icin aksam leslie falan yap

Iyi olmuş yediğin pidede yeseydin

Menum
Sabah 11 de kalktim kahvalti yok o yuzden arada kalktigimda su ictim iki bard

Oglen 11.30
1 kase sari mec corbasi 3 ceri 1 salatalik 1kk peynir

Ara 15.30
3 kucuk hurma 10 çiğ badem

Aksam 18.20
140 gr mantarli tavuk sote az salata 1 kase yogurt

2 lt su ya4im litre detoks suyu
1 kupa yesil cay

Bugün ki menüm;
Sabah (10.00): 1 yumurta,1 kk peynir,1 küçük salatalık,5 zeytin,1 dlm ekşi mayalı ekmek,1 kupa y.çay

Ara (12.30): 2 hurma

Öğlen(14.54): 3 yk yumurtalı ıspanak ,1 dlm e.m.ekmek,1 sb ayran

Ara (16.50) : 1 elma,1 kupa y.çay

Akşam (18.15): 1/2 kase y.mercimek çorbası,7 yk barbunya,1 k.kase yoğurtlu brokoli haşlaması ,salata

Ara (21.00) : 2 ceviz ve 1 kupa y.çay

Sanırım 2 lt su içtim

Oooh oh ye canım yee yag bal olsun

Afiyet olsun canım.Tam diyet menüsü olmuş.

Reactions: NGY
Bugün bulunduğum şehrin son diyetisyeniyle bambaşka bir sayfa açtım diyet sürecimde.İnşallah bu son diyetisyenim olur.

Reactions: NGY
Bugün bulunduğum şehrin son diyetisyeniyle bambaşka bir sayfa açtım diyet sürecimde.İnşallah bu son diyetisyenim olur.

Hayirli olsum cnm bol eksi gorursun insallah liste bu son diyetisyenin verdigi listemi gene ekmekli masallag aksam ki corba olmasada doyarmissin afiyet olsun

Çok güzel niye kahvaltı yok
Afiyet olsun menün güzel. Ekmeği diyetisyen mi verdi

Hayirli olsum cnm bol eksi gorursun insallah liste bu son diyetisyenin verdigi listemi gene ekmekli masallag aksam ki corba olmasada doyarmissin afiyet olsun
Bu ilk hafta olduğu için sabah ve öğlen 1 dlm ekmek toplam 2 dlm ekmek canım.
Evet diyetisyen verdi canım.Çavdar tercihimdi ama bugünlük ekşi mayalı oldu

Afiyet olsun ama baska heme bide yakmak icin aksam leslie falan yap
Yapcam cnm cocuklar uyusun ip atlamays devam
Iyi olmuş yediğin pidede yeseydin

Az olmus sumeyyecim yarin daha cok ye
Oooh oh ye canım yee yag bal olsun

Afiyet olsin ortim guzel menu. Sporda var dimi

Bu ilk hafta olduğu için sabah ve öğlen 1 dlm ekmek toplam 2 dlm ekmek canım.
Evet diyetisyen verdi canım.Çavdar tercihimdi ama bugünlük ekşi mayalı oldu

Heralde yavas yavas kesicek cnm insallah bunda tam istedigin gibi verirsin bence auyunu 1 lt daha arttirmalisin her 25 kiloda 1 litre die biliyorum bn

Çok güzel niye kahvaltı yok

Afiyet olsun menün güzel. Ekmeği diyetisyen mi verdi
Ogluslar bugun gec kalkinca bende bigzel uyuyakalmisim cnm o yuzden sabah 7 gibi kalkmistim su icip yatmistim cnm bisey istemiyodu 9 gibi kahvalti yaparim diede bisey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…