Kaptanim misafir geldi kosturuyom dolayisiylada artida degilim:)Tekrar ellerinize saglik
amin canim
Gecmis olsun canimCanım boynum tutuk kafamı bile çeviremiyorum
Süper canım
Benim hafta sonu yoğunluğu
Ay yemedim pide kocisim beni dusunerek lahmacunda almis yarim 1 tane lahmacun yedimBebegiiim adam almıs kırma sakın hep beraber ailemdaadeti icinde bi yeyin icin üstğne de tatlııı :))
Kiz daha 2 tane daha lahmacun var onlari cocuklar yemezse atim dolaba yerim cuma gunuAt kendi hakkini kaptanim buzluga cuma tartidan sonra bikerecik odul yaparsin kndine oo esine de soyleeee boyle seyler yapip durmasinnn icindeki seytani durtmesinnnn
1 tane lahmacun yedim canim yarin kesin + gelcem ama olsundu esim dusunmus bana lahmacun almis yemesem olmaDi
Afiyet olsun ama baska heme bide yakmak icin aksam leslie falan yapGecmis olsun canim
Ay yemedim pide kocisim beni dusunerek lahmacunda almis yarim 1 tane lahmacun yedimonu yemesem kuserdim cunku pide yemezsin diye sana lahmacun aldim dedi canim kocam seviyorum onu
Kiz daha 2 tane daha lahmacun var onlari cocuklar yemezse atim dolaba yerim cuma gunu
1 tane lahmacun yedim canim yarin kesin + gelcem ama olsundu esim dusunmus bana lahmacun almis yemesem olmaDi
Iyi olmuş yediğin pidede yeseydinGecmis olsun canim
Ay yemedim pide kocisim beni dusunerek lahmacunda almis yarim 1 tane lahmacun yedimonu yemesem kuserdim cunku pide yemezsin diye sana lahmacun aldim dedi canim kocam seviyorum onu
Kiz daha 2 tane daha lahmacun var onlari cocuklar yemezse atim dolaba yerim cuma gunu
Oooh oh ye canım yee yag bal olsunGecmis olsun canim
Afiyet olsun canım.Tam diyet menüsü olmuş.Menum
Sabah 11 de kalktim kahvalti yok o yuzden arada kalktigimda su ictim iki bard
Oglen 11.30
1 kase sari mec corbasi 3 ceri 1 salatalik 1kk peynir
Ara 15.30
3 kucuk hurma 10 çiğ badem
Aksam 18.20
140 gr mantarli tavuk sote az salata 1 kase yogurt
2 lt su ya4im litre detoks suyu
1 kupa yesil cay
Bugün bulunduğum şehrin son diyetisyeniyle bambaşka bir sayfa açtım diyet sürecimde.İnşallah bu son diyetisyenim olur.
Çok güzel niye kahvaltı yokMenum
Oglen 11.30
Ara 15.30
Aksam 18.20
1 kupa yesil cay
Afiyet olsun menün güzel. Ekmeği diyetisyen mi verdiBugün ki menüm;
Sabah (10.00): 1 yumurta,1 kk peynir,1 küçük salatalık,5 zeytin,1 dlm ekşi mayalı ekmek,1 kupa y.çay
Ara (12.30): 2 hurma
Öğlen(14.54): 3 yk yumurtalı ıspanak ,1 dlm e.m.ekmek,1 sb ayran
Ara (16.50) : 1 elma,1 kupa y.çay
Akşam (18.15): 1/2 kase y.mercimek çorbası,7 yk barbunya,1 k.kase yoğurtlu brokoli haşlaması ,salata
Ara (21.00) : 2 ceviz ve 1 kupa y.çay
Sanırım 2 lt su içtim
Kolay gelsin cnmKaptanim misafir geldi kosturuyom dolayisiylada artida degilim:)
Bu ilk hafta olduğu için sabah ve öğlen 1 dlm ekmek toplam 2 dlm ekmek canım.Hayirli olsum cnm bol eksi gorursun insallah liste bu son diyetisyenin verdigi listemi gene ekmekli masallag aksam ki corba olmasada doyarmissin afiyet olsun
Yapcam cnm cocuklar uyusun ip atlamays devamAfiyet olsun ama baska heme bide yakmak icin aksam leslie falan yap
Iyi olmuş yediğin pidede yeseydin
Az olmus sumeyyecim yarin daha cok yeBugün ki menüm;
Sabah (10.00): 1 yumurta,1 kk peynir,1 küçük salatalık,5 zeytin,1 dlm ekşi mayalı ekmek,1 kupa y.çay
Ara (12.30): 2 hurma
Öğlen(14.54): 3 yk yumurtalı ıspanak ,1 dlm e.m.ekmek,1 sb ayran
Ara (16.50) : 1 elma,1 kupa y.çay
Akşam (18.15): 1/2 kase y.mercimek çorbası,7 yk barbunya,1 k.kase yoğurtlu brokoli haşlaması ,salata
Ara (21.00) : 2 ceviz ve 1 kupa y.çay
Sanırım 2 lt su içtim
Oooh oh ye canım yee yag bal olsun
Yok canım .Doydum bugünde.Şükürler olsun.Az olmus sumeyyecim yarin daha cok ye
Afiyet olsin ortim guzel menu. Sporda var dimiMenum
Oglen 11.30
Ara 15.30
Aksam 18.20
1 kupa yesil cay
Bu ilk hafta olduğu için sabah ve öğlen 1 dlm ekmek toplam 2 dlm ekmek canım.
Evet diyetisyen verdi canım.Çavdar tercihimdi ama bugünlük ekşi mayalı oldu
Ogluslar bugun gec kalkinca bende bigzel uyuyakalmisim cnm o yuzden sabah 7 gibi kalkmistim su icip yatmistim cnm bisey istemiyodu 9 gibi kahvalti yaparim diede bisey yemedimÇok güzel niye kahvaltı yok
Afiyet olsun menün güzel. Ekmeği diyetisyen mi verdi
Olmaz mi kaptanim daha yapiyorum da gece etiketlerim seni yada sabahAfiyet olsin ortim guzel menu. Sporda var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?