- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Teşekkr ederizzz teyzesi :)Masalh cok tatlı
Güzel menü :)Dunku menum
900 papatya cayi
11 haslanmis yumurts 5 zeytin 6 dilim peynir tere maydonoz 1 dilim ekmek
14 elma
15 30 sutlu kahve findik fistik badem
19 yogurt salata yogurtun icine lahana ve kuru biber iclerini cocuklara yedirdim:)
Tünaydın aşkım nerelerdesin senTünaydın kızlar
TünaydııınTünaydın kızlar
Kahvaltını her zaman yapmaya çalış. Belki işe yaramaya başlamıştır yürüyüş, biraz daha egzersiz ekleyebilirsin etkili olması içinSabah kahvaltı istemedi canım. Sadece 1 portakal yedim. Yürüyüşümü yaptım şimdi. 1 saat tempolu yürüdüm. 7707 adım adıp 5.41 km yol yaptım ve 269 kalori yaktm.
Kızlar neredeyse 1 aydır düzenli yürüyorum ama 3 gündür falan bi yanma yada ağrı tam çözemedim öyle birşey var üst bacak bölgemde. Acaba kaslarım mı çalışıuor yoruldu mu bilemedim ki. Yaşayan oldu mu hiç ?
Ben ne zaman listeye girebileceğim yahu
Yürüyüş sonrası pilates yapıyorm 30 dk da cnm.. + 5kg ağırlk ile de çalışıyorm kollarm içinKahvaltını her zaman yapmaya çalış. Belki işe yaramaya başlamıştır yürüyüş, biraz daha egzersiz ekleyebilirsin etkili olması için
Çok güzel bence pilatesin etkisini görüyosun senYürüyüş sonrası pilates yapıyorm 30 dk da cnm.. + 5kg ağırlk ile de çalışıyorm kollarm için
Bende sabah gec ve siki bi kahvalti yaptim iki ogun olucak bnimkide ama aksama karar veremedim daha tonbalikli salata die dusunuyirum ama kararim degisebilirdeee boll su icelim bide atalirm pis yagciklariiGunaaaydın arkadaslaaar :) nasılsınız bugun bakalım
Ben efsane bi karatay kahvaltısı yapıyorum bugun 2 öğün yapmak niyetim aksam yemeginde salata yogurt yiyip hafif kapatıcam bide kosubandı yaoarsam super olcak
Bilemedim kii yoksa çok yüklendim de ağrı mı oluyor anlamadım gitti .. inşallah önemli birşey değildir.Çok güzel bence pilatesin etkisini görüyosun sen
Yok ya çok bişey yapmıyorsun ki. Unsuz pankek yapabilirsin geç olmadan yersin :)Bilemedim kii yoksa çok yüklendim de ağrı mı oluyor anlamadım gitti .. inşallah önemli birşey değildir.
Kızlar canım acayip pankek çekti. Diyet için olanı yapsam mııı kii
Cnm benimde dunden 60 puancigim var arkadaslarinkinin yaninda komik duruyor amaKızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyo
Olsun hiç hareketsizlikten iyidir :) bende salı günü yürüdüm ama kaç dk hic hatirlamiyorum o yuzden yazmadimCnm benimde dunden 60 puancigim var arkadaslarinkinin yaninda komik duruyor ama
Evet evetttt şöyle 2 dilim yesem yeter..Yok ya çok bişey yapmıyorsun ki. Unsuz pankek yapabilirsin geç olmadan yersin :)
Kızlar pazartesi artı çıktığım için bugün dayanamayıp tartıldım 50.5 cıktı
Bugün yedigime dikkat edip spor yapmam lazım 50.3 e düşersem mezunum
Cnm meyve yedigin zaman yanina 1 cb sut yada iki kasik yogurt tuketirsen meyvenin sekerini dengelemis olursun aksinde hem kan sekerinde ani dalgalanma hemde meyvenin sekerini direk vucuduna yuklemis oluyorsun cig kuruyemis falan da olabilir agrili yanma olunca aslarin calisiyor die biliyorum ben son zmanlarda sporunda bir artis yaptiysan yada zorladiysan o yuzden olmustr iki hafta aktif buralarda takilorsan listeye giriyorsun cnmSabah kahvaltı istemedi canım. Sadece 1 portakal yedim. Yürüyüşümü yaptım şimdi. 1 saat tempolu yürüdüm. 7707 adım adıp 5.41 km yol yaptım ve 269 kalori yaktm.
Kızlar neredeyse 1 aydır düzenli yürüyorum ama 3 gündür falan bi yanma yada ağrı tam çözemedim öyle birşey var üst bacak bölgemde. Acaba kaslarım mı çalışıuor yoruldu mu bilemedim ki. Yaşayan oldu mu hiç ?
Ben ne zaman listeye girebileceğim yahu
Önerilerin için çoook tşk ederimm yapıcam bunları :)Cnm meyve yedigin zaman yanina 1 cb sut yada iki kasik yogurt tuketirsen meyvenin sekerini dengelemis olursun aksinde hem kan sekerinde ani dalgalanma hemde meyvenin sekerini direk vucuduna yuklemis oluyorsun cig kuruyemis falan da olabilir agrili yanma olunca aslarin calisiyor die biliyorum ben son zmanlarda sporunda bir artis yaptiysan yada zorladiysan o yuzden olmustr iki hafta aktif buralarda takilorsan listeye giriyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?