- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Dün menümü paylaşmamıştım bugün paylaşmış olayım sen de eleştir :)menülerini yazmaya başla bende sopamı alıp geleyim..
Karatayi 3.5 aydir yapiyorum 3-4 haftasi disinda eksiksiz yaptim ve hicbir sekilde aciktigimi hissetmedim. Bende ayni sekilde düsünüyorum eger beslenme tarzi mutsuz ediyorsa, yapmanin bir anlami yok. Ondan devam ettiriyorum cünkü gayet mutluyum kendimi 'diyet' yapiyormus gibi hissetmiyorum ama son zamanlarda bakliyati cogaltip proteini azaltmisim, büyük yanlis. Pko'dan dolayi kilo vermem zaten yavas ve regl döneminde durakliyor. Yaklasik 3/4 diyetisyenle calistim en son yaklasik bir sene önce bazilari cok sıkıydi digerleri sok diyet tarzi ondan 1 ay Sonra verdigimi mutsuz olup herseye saldirdigim icin geri aliyordum. Bu sekilde proteini ve sporu arttirip devam etmeyi düsünüyorumkaratay güzel bir beslenme modeli ama herkese uyun olmayabilir. leptin hormonuna çok takılmamak lazım. belli bir noktaya sağlıklı indip sonra bakmak lazım.
ne zamandır karatay yapıyorsun. açlık hissediyor musun bu beslenme modelini hayatın boyu sürdürebilir misin?
hayat boyu sürdürülemeyecek bir diyet programı çok başarılı olamıyor .biliyorum herkes hızlı kilo vermek istiyor bu yüzden hzılı kilo verdiren yöntemleri deniyorsunuz dukan, karatay, patates diyeti ayran detoksu vs vs..
ama diyette temel olan şeyler
diyetiniz sizi mutsuz ediyorsa DURUN
diyetiniz sizin hayatınızı etkiliyorsa (mesela artık dışarı hiç çıkmıyor kimseyle görüşmüyorsanız yemek yememek için ) DURUN
açlık çekiyorsanız DURUN
çok hızlı kilo veriyorsanız DURUN
ciddi kas ağrlarınız varsa DURUN
saçlarınız aşırı dökülüyorsa DURUN
Tmm bu hafta menulerde etiketleyelim birbirimizi spor konusundada birbirimizi gaza getirelim :)Benimki gecti bile tarti korkunc...
Aynen canım biran önce listeye girmemiz lazım böyle olmuyo aldikalrimizida veremiyoruz ve ben listede degilim rahatligi var üstümde onu biturlu atamıyorum gerçekten moralim çok bozuk ve lütfen ikimiz listeye girmek için birbirimize çok destek olalim yoksa ha bugün ha yarın derken bi bakmisiz yaz gelmişss' 4 günlük diyet listesi yaptım yarindan itibaren uyguliycam eğer uyarsam güzel sonuç alacağımı düşünüyorum..
Evet cnm haklisin gecdr olsa hedefe varicammmm :)Kabullenmiyeceğiz ve pes etmeyeceğiz o yüzden beraber devam ediyoruz ayağı takılanın elinden tutup kaldırıp yola devam edicez
Çıkmaz canım dengelemişsin merak etme
Sağol canım sevindim yol uzun insan durup dinlenmek isteyebiliyor önemli olan birbirimize desteğimiz
Teşekkür ederim canım, bak en önemli nokta şu bence, takılsanda, süreç uzasa da yola devam etmek, bırakıcam ne demek, elbette takıldığımız olacak hemen pes mi edeceğiz, kız yağlar bizden daha mı akıllı yenecekler bizi :) kontrol bizde, obez beynimiz bizi yönetemez kontrolü verme, biz buradayız aşarız herşeyi yeter ki bırakma yola devam et geçte olsa varacaksın
Sağol canım
Ooohhh superrrGünaydın kızlar ben kilomu bildireyim
Geçen hafta : 93
Güncel: 92
Fark : -1 kg
Yüzde : %1,075 (yuvarlayacak mıyız?Kanguru_ )
Gecmis olsun cnmGünaydın kızlar.Nasılsınız?
@plasticwoman ağzına ve yüreğine sağlık.Ne güzelde anlstmışsın yaşadıklarımızı.İki haftadır ne diyet var bende ne spor.
İki gündür soğan suyu içiyordum mahvetti beni.İnanılmaz bi kasık ağrısı.İlaç almama rağmen ağrı kesilmedi.Dün akşam ağrıdan nefes alamadım.Kürü bırakmama rağmen hala şiddetli ağrıyor.Karnım felaket bir şekilde şiş.Nasıl geçer bilmiyorum.Jinekologlarda randevu yok 6 Marta kadar.Sinirlerim ve moralim çok bozuk
Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.6
Fark: 1.2
% 1.74
@plasticwoman teşekkür ederim
Kanguru_
Olsun cnm senin kilon icin gayet guzel bi yuzde tebrik ederimGecen cuma 66.7
Bu cuma 66
Fark: 0.7
% 1.049 bu hafta genel itibari sabit gibiydim bide listede oldugumu bilmiyodum
GunaydinGünaydın kızlar kambersiz düğün olmaz bende burdayım :)
Hay Allah. Haftaya guzel olur cnmGeçen hafta cuma:96,8
Güncel : 97,9
Fark : +1,100
Kızlar aşırı şişim.Gerçek kilom olmadığını düşünüyorum.
Hosgeldin cnm burda 100 lerden dusen arkadaslarimiz var sendr dusersin insallahMerhaba kızlar
24 yaşında 1.74 boyunda 103,5 kiloyum.
Yoluma sizlerle devam etmek istiyorum
hosgeldin canimMerhaba kizlar
Kanguru_ kaptanim @berilceee kaptanimin ricasini kirmayip bizi kabul ettiğin için çok tesekkür ederiz.
SupersinGunaydin kizlar ve hayirli cumalar hepimize
Kilo bildirimi
Gecen hafta 71.3
Bu hafta 71
Giden 300 gr.
Yuzde : 0.42
Kanguru_
Oooowwwwwww harikasin canimGecen hafta cuma:76
Bu hafta : 74.9
Fark:-1.100 %1.44
Al canim butun roller senin olsunmerhaba kızlar dün gece hızlı bir dalış yaptım. bende 13. takımın mezunlarındanım. beni onların yancısı, eli sopalı yol arkadaşları, geveze, çokbilmişi olarak tanıyabilirsiniz.
her şeyi direk söylemeyi severim bu yüzden sinir bozucu olabilirim. nacizene diyet ve spor konularında biraz bilgi sahibi olabilirim. laflarıma umarım alınmaz ve gücenmezsiniz. bir şey yazıyorsam bu kişisel sizinle alakalı değil yapılan yanlış ile alakalıdır. fazla üzerinize gidersem söyleyin.Kanguru_ kaptanım biraz rol çalmayı severim umarım kusura bakmazsın..
hepiniz hosgeldiizMerhaba hanımlar. Bizler arkadaşlarımla 6. takıma katılmaya geldik. ÖncelikleKanguru_ kaptanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz. @berilceee ablamda bize yeni yuvamızı bulmamızı sağladı sağolsun. Bu arada biz yanımızda 3 tane de mezun getiriyoruz.Mezun oldular ama hala peşimizi bırakmıyorlar İyiki de bırakmıyorlar. @Bengi__ beslenme konusunda inanılmaz bilgilidir. Bizlere düzgün beslenmeyi sopalarla kovalaya kovalaya o öğretti. (Tavsiyem gazabından korkun :) ) @keryneia Spordan sorumlu bakandır :) Kendisi yogasına kadar herşeyi yapar. Birde tatlı prensesimiz @sevimlimmm var. İnşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz :)
Allahdan menumu yazmaisimbittiniz sizdün bi baktım zaten bazı menüler korkunç..
Menunu degistirsen karataya arami versen acabaSon cuma: 86.3
Bu cuma: 85.7
Fark: -600
yüzdeyi bilmiyorum bakip hesaplayinca eklicem
gecen haftada Kilo vermem durmustu ona göre cokta gitmemis daha hizli vermek icin ne yapmam gerek
Super canim haftaya 7 lere hosgeldin derizBu arada bu hafta kilo bildirimimizi buraya yapacakmışız sanırım.
Geçen hafta:80,8
Bu hafta:80,1
Fark:-700 gr
%:0,86
Kanguru_
gunaydinnmm hosgeldinnnGünaydın 6. Takım bende geldim :)
50.3 demi mezun olabiliyodun. Eger oyleysr azcik gezin evde kahvaltini birz gec yap 200 gr gider oyle :)
Bi degisiklik yapman sart canim oyle dene bakalimKanguru_ protein agirlikli besleniyim bir süre bulguru, kurubaklagili tamamen kesiyim diyorum
Haftaya cuma geliyo Elifcim. O sabah yola çıkmadan önce tartılayım sonra izne ayrılırım o zaman :)esraaaa bu ne guzel bi bildirim sabah sabah keyfin yerine geldi bide izine cikcan diyosun kardesin ne zmn gelcek eger bidahaki cumaya kadr gelmiyosa bi hafta daha izin yok sana
50.3 demi mezun olabiliyodun. Eger oyleysr azcik gezin evde kahvaltini birz gec yap 200 gr gider oyle :)
Hosbulduk canimBu arada Yeni katilanlar, hosgeldiniiz
Hosbuldum canimHoşgeldin canım takım baya renklendi :)
Hoşgeldinizz :)
Tebrik ederim nehir hoşgeldin :)
Vay bee iste buu emeklerinin karsılıgı tebrik ederim bştanem
Hoşgeldin spordan sorumlu bakanımız ben sporu cok severim yardımcı olursan cok sevinirim :)
Size cok ihtiyqcımız var hele benim bu aralar sıkı bir sopaya asırı ihtiyacım varverdigim 10 kilonun ardından sanki 36 bedenmişim gibi bi havalar birinşn beni kendime getirmesi lazım
Heppiniz heppiniz hoşgeldiniz takımımıza renk heycan verdiniz cok aevindim kendim adıma :))
Benim o korkunc öenü benimama duzelicem bugunden itibaren sözzz
canımm olsun sıkma canını 600 de iyi aslında spor vs de yaptın sen
tebrikler :)
hoşgeldinnn
Aynen oyle yapalim cnmHaftaya cuma geliyo Elifcim. O sabah yola çıkmadan önce tartılayım sonra izne ayrılırım o zaman :)
Tmm hesaplim ama 50.3 du hatirladigim sen yeme biraz gezin bakalim :)Aslında Öyle yapacaktim seni bekletmek istemedim tekrar bi hesaplayabilir misin kuzum ❤
Geçen cuma: 68.8
Bu cuma: 67.6
Fark: 1.2
% 1.74
@plasticwoman teşekkür ederim
Kanguru_
Evet cnm 50.3 de mezunsun.Aslında Öyle yapacaktim seni bekletmek istemedim tekrar bi hesaplayabilir misin kuzum ❤
Durmayalım valla ben bu gazla istesemde duramamAynen oyle yapalim cnm
Hazir vermeye basladin durmayalim
Kuzum seninle aramizda 15 kg var benle kendini kıyaslama senin az vermen çok normal
Kız bu nasıl bildirim ya utandım kendimden
Insallah haftaya daha guzel eksi ile gelicem kaptanim soz veriyorumTmm bu hafta menulerde etiketleyelim birbirimizi spor konusundada birbirimizi gaza getirelim :)
Evet cnm haklisin gecdr olsa hedefe varicammmm :)
Ooohhh superrrdarisi diger 20 lere
Gecmis olsun cnm
esraaaa bu ne guzel bi bildirim sabah sabah keyfin yerine geldi bide izine cikcan diyosun kardesin ne zmn gelcek eger bidahaki cumaya kadr gelmiyosa bi hafta daha izin yok sana
Olsun cnm senin kilon icin gayet guzel bi yuzde tebrik ederim
Gunaydinhosgeldiiinnn
Hay Allah. Haftaya guzel olur cnm
Hosgeldin cnm burda 100 lerden dusen arkadaslarimiz var sendr dusersin insallah
hosgeldin canim
Supersinhaftaya dahada guzel olcak insallah
Oooowwwwwww harikasin canimaz kaldi 6 lara
Al canim butun roller senin olsunbizede acik sozlu insanlar lazim zaten. Sonucta niyetimiz belli. Arada bi silkelenmek yada birinin bizi silkelemesi gerekiyo
hepiniz hosgeldiiz
Allahdan menumu yazmaisim
Menunu degistirsen karataya arami versen acaba
Super canim haftaya 7 lere hosgeldin deriz
gunaydinnmm hosgeldinnn
Geçen hafta cuma:96,8
Güncel : 97,9
Fark : +1,100
Kızlar aşırı şişim.Gerçek kilom olmadığını düşünüyorum.
Gecen hafta cuma:76
Bu hafta : 74.9
Fark:-1.100 %1.44
Hosbulduk canim sen hala çıtır olanadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?