Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ha-ri-ka-sın ya super sana 20 kilo neder kesinlikle verirsin hepsini

Esraaa bu neee masallah sana durdun durdun plasticle turnayı gözünden vurdun tebrik ederim canımmmm

Seninkide cok guzel canım tebrikler

37 kg var canım ama veririm :)

Neredeyse 15 kg var vermem gereken pes edemem ama arada duraklamalar oluyor ya o insanın motivasyonunu düşürüyor. Bundan heralde 1.5 2 ay once yine 1 haftada 2 kilo civari vermistim ama devamı hüsran oldu aklıma o geliyo

Canım 15 kg nedir verirsin, hayır demeyi öğren canım bence yanında yesinler hayır de, sağlıklı tercihler yap izne ayrılma

Susuzluktan agrima ihtimali yok ya ben gunluk en az 3 lt tuketiyorum cogu zman geciyordr bile

Bende 3 Lt içiyorum ama çoğu zaman az geliyor

Geçen hafta cuma:96,8
Güncel : 97,9
Fark : +1,100

Kızlar aşırı şişim.Gerçek kilom olmadığını düşünüyorum.

-_-

Merhaba kızlar
24 yaşında 1.74 boyunda 103,5 kiloyum.
Yoluma sizlerle devam etmek istiyorum

Hoşgeldin canım, 75 düştün sonda 103’mü oldun

Gecen hafta cuma:76

Bu hafta : 74.9

Fark:-1.100 %1.44

Süper canım tebrikler

Hoşgeldin canım

Düşünülen menüm

Uyanınca: çörek otu yağı

Kahvaltı: Bol kıvırcık
3-4 küçük küp otlu peynir
2 yeşil zeytin

Ara : 7 çiğ badem

Öğle: et döner
Salata

Ara: taze naneli ayran

Akşam: köfte
Az salata
2-3 yk yoğurt

bak bu güzel bir menü,
sadece bir şeye değineceğim. protein yediğin zaman yanında yoğurt tüketme. çünkü biz kadınlar bilinen nedenden ötürü demir eksikliğimiz var. yoğurt proteindeki demirin alınımını azaltıyor.
isteğe bağlı olarak sabahki yoğurt 1 yk çok çok az 1 su bardağı kadar yapabilirsin. süzme yoğurt ise 3/4 su bardağı 1 porsiyondur. sanırım bu kahvaltının üzerine tarçın serpsen acayip lezzetli olur. belkide yapıyorsundur..
cevizin sayısı da 2 olabilir.
az değil doğru şeyleri yemek önemli olan.

Canım 15 kg nedir verirsin, hayır demeyi öğren canım bence yanında yesinler hayır de, sağlıklı tercihler yap izne ayrılma
Inan ki kendi kendime diyorum kesinlikle kaçamak yapmak yok emek veriyosun ve anlık mutluluk için başa dönme vs vs. Ama ben böyle diyince kesinlikle bozuyorum. O yüzden kasmıcam kendimi bozmamaya çalışcam. Izne haftaya ayrılcam o zaman ayrılmasam da zaten ondan 2 hafta sonra mecburen ayrılcam

sen diyetisyene gidiyorsun değil mi?
diyetisyen menülerine karışmama. ama 1 şeye alternatif ararsan yardımcı olurum. dönüşüm listendekiler alternatif.
mesela diyet bisküvi yazıyorlar danışan da gidip yiyor o diyet bisküviyi ama bence hazır pakatli gıdaların %75 sağlıksız. işte kalan %25i önerebilirim.

Meyveli yoğurttan o kadar çok sıkıldım ki hemen bitsin diye az yoğurt koyuyorum. Ben yumurta peynir zeytin yeşillik kuruyemiş olan kahvaltı severim ama bir süre böyle yapmam gerekiyor. Pazartesi günü diyetisyenimin verdiği listeye geri döncem onda da meyveli yoğurt var kahvaltıda. Zaten sabahları çok az vaktim oluyo işyerinde yapıyorum kahvaltımı 10 dakikada ben öyle peynirli zeytinli kahvaltıyı bitiremem keyif yapmam lazım
Ispanağın yanında yoğurt yenmez biliyorum ama çok güzel oluyo be

Durumu şöyle izah edeyim, 1 sene içerisinde 35 kilo verdim. Sonra o kilomu 2,5 sene korudum.
Sonrasında ameliyat, evlilik derken aldım başımı gittim.
İnşallah bu sefer gidecekler ve bir daha gelmemek üzere

Canım ben varım desteklerim seni yemek yemeden önce konuşalım hep 7/24 hattım emrinde cicim

Canım ben diyetisyene gidiyorum ayrıca oyalanmak istemediğim için gidiyorum diyetisyene, diyet ve spor konularında 10 yılllık tecrübem var 2008’den beri spor yapıyorum ve beslenme ile araştırıyorum vs ama benim şu an takip edilmem gerek randevum var diye kendimi ayarlamam gerek, benim dönüşüm listem Yok, diyet ürünler tüketmiyorum yasaklarım çok ama daha seri Bi şekilde vermek üzere kurulu listem dolayısıyla bu benim tercihim, zaten diyetisyenimde hiç oyalanmadan kilo verdirmesiyle de ünlü, Bi sorunum olduğunda extra Bi şey yiyeceğimde ertesi gün ona göre değiştiriyor zaten listemi teşekkür ederim

Durumu şöyle izah edeyim, 1 sene içerisinde 35 kilo verdim. Sonra o kilomu 2,5 sene korudum.
Sonrasında ameliyat, evlilik derken aldım başımı gittim.
İnşallah bu sefer gidecekler ve bir daha gelmemek üzere

İnş canım evlilik çok aldırıyor ya anlamıyorsun bile hele ilk başlarda :)) sonra alıştıkça değişebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…