- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Ha-ri-ka-sın ya super sana 20 kilo neder kesinlikle verirsin hepsini
Esraaa bu neee masallah sana durdun durdun plasticle turnayı gözünden vurdun tebrik ederim canımmmm
Seninkide cok guzel canım tebrikler
Neredeyse 15 kg var vermem gereken pes edemem ama arada duraklamalar oluyor ya o insanın motivasyonunu düşürüyor. Bundan heralde 1.5 2 ay once yine 1 haftada 2 kilo civari vermistim ama devamı hüsran oldu aklıma o geliyo
Susuzluktan agrima ihtimali yok ya ben gunluk en az 3 lt tuketiyorum cogu zman geciyordr bile
Geçen hafta cuma:96,8
Güncel : 97,9
Fark : +1,100
Kızlar aşırı şişim.Gerçek kilom olmadığını düşünüyorum.
Merhaba kızlar
24 yaşında 1.74 boyunda 103,5 kiloyum.
Yoluma sizlerle devam etmek istiyorum
Gecen hafta cuma:76
Bu hafta : 74.9
Fark:-1.100 %1.44
Merhaba hanımlar. Bizler arkadaşlarımla 6. takıma katılmaya geldik. Öncelikle @Rzgrece kaptanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz. @berilceee ablamda bize yeni yuvamızı bulmamızı sağladı sağolsun. Bu arada biz yanımızda 3 tane de mezun getiriyoruz.Mezun oldular ama hala peşimizi bırakmıyorlarİyiki de bırakmıyorlar. @Bengi__ beslenme konusunda inanılmaz bilgilidir. Bizlere düzgün beslenmeyi sopalarla kovalaya kovalaya o öğretti. (Tavsiyem gazabından korkun :) ) @keryneia Spordan sorumlu bakandır :) Kendisi yogasına kadar herşeyi yapar. Birde tatlı prensesimiz @sevimlimmm var. İnşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde kilolarımızı veririz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz :)
Hoşgeldin canım
bak bu güzel bir menü,Dün menümü paylaşmamıştım bugün paylaşmış olayım sen de eleştir :)
07.30
1 dilim ananas
1 y.kaşığı yulaf
1 y.kaşığı yoğurt
1 tam ceviz
( yumurta bu hafta yemedim, haftaya eklicem)
12.30
4 tane köfte ( ekmek yada galete unu yok)
Salata
Yoğurt
19.30
Ispanak yemeği
Yoğurt
Araöğün yapmıyorum
Durmayalım valla ben bu gazla istesemde duramam
Kuzum seninle aramizda 15 kg var benle kendini kıyaslama senin az vermen çok normal
Inan ki kendi kendime diyorum kesinlikle kaçamak yapmak yok emek veriyosun ve anlık mutluluk için başa dönme vs vs. Ama ben böyle diyince kesinlikle bozuyorum. O yüzden kasmıcam kendimi bozmamaya çalışcam. Izne haftaya ayrılcam o zaman ayrılmasam da zaten ondan 2 hafta sonra mecburen ayrılcamCanım 15 kg nedir verirsin, hayır demeyi öğren canım bence yanında yesinler hayır de, sağlıklı tercihler yap izne ayrılma
Hosbulduk canim sen hala çıtır olanadın mı
Senin hasretine dayanamadik bak takimi topladik geldik
sen diyetisyene gidiyorsun değil mi?Düşünülen menüm
Uyanınca: çörek otu yağı
Kahvaltı: Bol kıvırcık
3-4 küçük küp otlu peynir
2 yeşil zeytin
Ara : 7 çiğ badem
Öğle: et döner
Salata
Ara: taze naneli ayran
Akşam: köfte
Az salata
2-3 yk yoğurt
Senin kilon gayet güzel öyle düşün artık senin için önemli olan kilonu koruyabilmekBende 1 kilo vereydim iyiydi 49 48 leri görmüş idim
Ama sen çok uğraştın canim uğraşının karşılığını da aldın
Inşallah gider o 200 yoksaEvet cnm 50.3 de mezunsun.
Meyveli yoğurttan o kadar çok sıkıldım ki hemen bitsin diye az yoğurt koyuyorum. Ben yumurta peynir zeytin yeşillik kuruyemiş olan kahvaltı severim ama bir süre böyle yapmam gerekiyor. Pazartesi günü diyetisyenimin verdiği listeye geri döncem onda da meyveli yoğurt var kahvaltıda. Zaten sabahları çok az vaktim oluyo işyerinde yapıyorum kahvaltımı 10 dakikada ben öyle peynirli zeytinli kahvaltıyı bitiremem keyif yapmam lazımbak bu güzel bir menü,
sadece bir şeye değineceğim. protein yediğin zaman yanında yoğurt tüketme. çünkü biz kadınlar bilinen nedenden ötürü demir eksikliğimiz var. yoğurt proteindeki demirin alınımını azaltıyor.
isteğe bağlı olarak sabahki yoğurt 1 yk çok çok az 1 su bardağı kadar yapabilirsin. süzme yoğurt ise 3/4 su bardağı 1 porsiyondur. sanırım bu kahvaltının üzerine tarçın serpsen acayip lezzetli olur. belkide yapıyorsundur..
cevizin sayısı da 2 olabilir.
az değil doğru şeyleri yemek önemli olan.
Haftaya kesin mezunsun ozaman canimSorma
Mezun olmam için 200 gramı bekliyorum
Bugün oldum oldum olmadım 1 hafta beklicem
37 kg var canım ama veririm :)
Canım 15 kg nedir verirsin, hayır demeyi öğren canım bence yanında yesinler hayır de, sağlıklı tercihler yap izne ayrılma
Bende 3 Lt içiyorum ama çoğu zaman az geliyor
-_-
Hoşgeldin canım, 75 düştün sonda 103’mü oldun
Süper canım tebrikler
Hoşgeldin canım
Huzurcuğum süpersin sen ya emeklerinin karşılığı alıyosun ya çok mutlu oluyorum. Tebrik ederim arkadaşımGecen cuma 71.0
Bu cuma 69.5
Fark 1.500
Inan ki kendi kendime diyorum kesinlikle kaçamak yapmak yok emek veriyosun ve anlık mutluluk için başa dönme vs vs. Ama ben böyle diyince kesinlikle bozuyorum. O yüzden kasmıcam kendimi bozmamaya çalışcam. Izne haftaya ayrılcam o zaman ayrılmasam da zaten ondan 2 hafta sonra mecburen ayrılcam
sen diyetisyene gidiyorsun değil mi?
diyetisyen menülerine karışmama. ama 1 şeye alternatif ararsan yardımcı olurum. dönüşüm listendekiler alternatif.
mesela diyet bisküvi yazıyorlar danışan da gidip yiyor o diyet bisküviyi ama bence hazır pakatli gıdaların %75 sağlıksız. işte kalan %25i önerebilirim.
Merhaba canım hosbulduk :*
Durumu şöyle izah edeyim, 1 sene içerisinde 35 kilo verdim. Sonra o kilomu 2,5 sene korudum.
Sonrasında ameliyat, evlilik derken aldım başımı gittim.
İnşallah bu sefer gidecekler ve bir daha gelmemek üzere
MaşallahhhGecen cuma 71.0
Bu cuma 69.5
Fark 1.500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?