- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Oii minyon tiplisin ne gzll :) bnm çok hoşuma gdiyo güccük bağyanlar :)
Canım benim teşekkür ederim senin için nisanda izne ayrılıyorum öyleyseCanım ben varım desteklerim seni yemek yemeden önce konuşalım hep 7/24 hattım emrinde cicim
ıspanağı hiç yazmadım ama protenin yanında yememelisin yani köftenin..Meyveli yoğurttan o kadar çok sıkıldım ki hemen bitsin diye az yoğurt koyuyorum. Ben yumurta peynir zeytin yeşillik kuruyemiş olan kahvaltı severim ama bir süre böyle yapmam gerekiyor. Pazartesi günü diyetisyenimin verdiği listeye geri döncem onda da meyveli yoğurt var kahvaltıda. Zaten sabahları çok az vaktim oluyo işyerinde yapıyorum kahvaltımı 10 dakikada ben öyle peynirli zeytinli kahvaltıyı bitiremem keyif yapmam lazım
Ispanağın yanında yoğurt yenmez biliyorum ama çok güzel oluyo be
harika...Canım ben varım desteklerim seni yemek yemeden önce konuşalım hep 7/24 hattım emrinde cicim
Canım ben diyetisyene gidiyorum ayrıca oyalanmak istemediğim için gidiyorum diyetisyene, diyet ve spor konularında 10 yılllık tecrübem var 2008’den beri spor yapıyorum ve beslenme ile araştırıyorum vs ama benim şu an takip edilmem gerek randevum var diye kendimi ayarlamam gerek, benim dönüşüm listem Yok, diyet ürünler tüketmiyorum yasaklarım çok ama daha seri Bi şekilde vermek üzere kurulu listem dolayısıyla bu benim tercihim, zaten diyetisyenimde hiç oyalanmadan kilo verdirmesiyle de ünlü, Bi sorunum olduğunda extra Bi şey yiyeceğimde ertesi gün ona göre değiştiriyor zaten listemi teşekkür ederim
Kesinlikle ünlü de olsan evlendikten sonra kilo alıyorsunİnş canım evlilik çok aldırıyor ya anlamıyorsun bile hele ilk başlarda :)) sonra alıştıkça değişebiliyor
Oii minyon tiplisin ne gzll :) bnm çok hoşuma gdiyo güccük bağyanlar :)
Olsuunn erkeklerin çoğu minyon kadınları severmişBen fazla kuccukum ama
Bengi ben sana demedim mi gerçek yüzünü birden gosterme diyebittiniz sizdün bi baktım zaten bazı menüler korkunç..
Oo ben bunu yapayım da yiyeeyimıspanağı hiç yazmadım ama protenin yanında yememelisin yani köftenin..
ıspanak en güzel kıymalı yumurtalı yenir. oh oh bolca demir bolca protein.
Yalan benceOlsuunn erkeklerin çoğu minyon kadınları severmişhaha
yazarken benimde canım çekti. geçen haftadan buzdolabında ıspanak vardı umarım bozulmamıştır yarın öğlen yeriz.Oo ben bunu yapayım da yiyeeyim
canıım cok teşekkürederim bu hafta cok sacmalık yaptım haftaya daha duzenli bol sporlu bol sulu olucam hep birlikte daha dikkat edelim sen de kardesin gelmeden önceki bir hafta cok dikkat et de rahat kacamak yapar vicdan azabı duymazsınHuzurcuğum süpersin sen ya emeklerinin karşılığı alıyosun ya çok mutlu oluyorum. Tebrik ederim arkadaşım
Hoşgeldin canım tebrik ederiiim :)Merhaba arkadaşlar 13. Takımdan aranıza katılmış bulunmaktayim. Kendimi size tanıtacak bir mesaj atacağım ilk fırsatta ama öncelikle kilo bildirimin de bulunayım
Geçen Cuma:61.900
Bu cuma: 61.300
Gark: -600gr @Rzgrece
Maşallahhh
bende 2 gündür aynıyım noluyo anlamadımTuvalete çıkaydım iyiydi
yazarken benimde canım çekti. geçen haftadan buzdolabında ıspanak vardı umarım bozulmamıştır yarın öğlen yeriz.
canıım cok teşekkürederim bu hafta cok sacmalık yaptım haftaya daha duzenli bol sporlu bol sulu olucam hep birlikte daha dikkat edelim sen de kardesin gelmeden önceki bir hafta cok dikkat et de rahat kacamak yapar vicdan azabı duymazsın
Hoşgeldin canım tebrik ederiiim :)
bende 2 gündür aynıyım noluyo anlamadım
Hosbuldum kaptanım :))Tmm bu hafta menulerde etiketleyelim birbirimizi spor konusundada birbirimizi gaza getirelim :)
Evet cnm haklisin gecdr olsa hedefe varicammmm :)
Ooohhh superrrdarisi diger 20 lere
Gecmis olsun cnm
esraaaa bu ne guzel bi bildirim sabah sabah keyfin yerine geldi bide izine cikcan diyosun kardesin ne zmn gelcek eger bidahaki cumaya kadr gelmiyosa bi hafta daha izin yok sana
Olsun cnm senin kilon icin gayet guzel bi yuzde tebrik ederim
Gunaydinhosgeldiiinnn
Hay Allah. Haftaya guzel olur cnm
Hosgeldin cnm burda 100 lerden dusen arkadaslarimiz var sendr dusersin insallah
hosgeldin canim
Supersinhaftaya dahada guzel olcak insallah
Oooowwwwwww harikasin canimaz kaldi 6 lara
Al canim butun roller senin olsunbizede acik sozlu insanlar lazim zaten. Sonucta niyetimiz belli. Arada bi silkelenmek yada birinin bizi silkelemesi gerekiyo
hepiniz hosgeldiiz
Allahdan menumu yazmaisim
Menunu degistirsen karataya arami versen acaba
Super canim haftaya 7 lere hosgeldin deriz
gunaydinnmm hosgeldinnn
Hosbulduk canim
Tesekkurler :))Hoşgeldin canım takım baya renklendi :)
Hoşgeldinizz :)
Tebrik ederim nehir hoşgeldin :)
Vay bee iste buu emeklerinin karsılıgı tebrik ederim bştanem
Hoşgeldin spordan sorumlu bakanımız ben sporu cok severim yardımcı olursan cok sevinirim :)
Size cok ihtiyqcımız var hele benim bu aralar sıkı bir sopaya asırı ihtiyacım varverdigim 10 kilonun ardından sanki 36 bedenmişim gibi bi havalar birinşn beni kendime getirmesi lazım
Heppiniz heppiniz hoşgeldiniz takımımıza renk heycan verdiniz cok aevindim kendim adıma :))
Benim o korkunc öenü benimama duzelicem bugunden itibaren sözzz
canımm olsun sıkma canını 600 de iyi aslında spor vs de yaptın sen
tebrikler :)
hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?