- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yok kız orda çalışıyorum ya belki aklında o kalmıştır. Sen nerde oturuyodunAaaa sen eriklide misin ben seni niluferde saniyordum nieyse
Saol cnm evet yesillikli herseyyy saglikli tabi bide pratik yemek yapmaya usendigim zman yada evimde dgilsem tonbalikli salata peynirli cevizli salatalar kurtaricimm cokta seviyormAfiyet olsun canım daha ne olsun İşte en sağlıklısı olmuş
Himm ondan cok erkn cikiyosun sen evdenn bende gursu tokilerde oturuyorum ama yakinda tasinicam hasanaga tarafinaYok kız orda çalışıyorum ya belki aklında o kalmıştır. Sen nerde oturuyodun
Hasanağa çok uzak ya her yere uzakHimm ondan cok erkn cikiyosun sen evdenn bende gursu tokilerde oturuyorum ama yakinda tasinicam hasanaga tarafina
Hey masallah :)Kız çok sportif oldum bu ara500 tane ip atladım ama tek seferde değil 100 er 100 er wc ye gittikçe öğlen 45 dk tempolu yürüdüm. Akşam eve geldim 45 dk leslie yaptım. Bikaç tanede kol göğüs karın bacak hareketi yaptım da isimlerini bilmiyorum
Cok guzsl seyler ama bunlar icin vakit lazim bendede o yokÇin eriştesi çornası :)
Yoga gayet güzel kilo verdirir, ben bunu daha çok sağlıklı kalmak için yapıyorum..
Gelelim fiziksel bedeni yaşlandırmayan 5 adet mucize tibet hareketine:
Başlangıçta her hareketin 3 kez yapılması tavsiye ediliyor. Daha sonra her hafta tekrar sayısını 2 şer arttırarak 21 tekrara ulaşıncaya kadar arttırmaya devam edin.Yani 2.hafta her hareketi 5 kez, 3. hafta 7 kez, 4. hafta 9 kez ve bu şekilde arttırmaya devam edin 10 hafta sonra her hareketi 21 kere yapabilir duruma geleceksiniz.
Bu 5 hareketi tamamladıktan sonra ılık yada serin suyla duş almanız tavsiye ediliyor. Ama asla soğuk suyla yıkanmayınız.
Bu aman da neymiş dediğiniz ya da giderek zor gelmeye başlayan hareketler sizin enerjinize nefesinizle birlikte çok şey katacak ve belki çok kısa bir süre sonra hayata bakış açınızı, yaşam tarzınızı tazeleyecek. Lütfen küçümsemeyin !
HAREKET 1;
Faydaları : Dolaşımı geliştirerek varisli damarlar, osteoporoz ve bas ağrılarına iyi geliyor. Her gün yapmak tüm bedeni gençleştiren bir süreci başlatabilir.
Uygulanışı : Kollarınızı iki yana açarak avuç içleriniz yere bakacak şekilde saat yönünde dönün.
HAREKET 2;
Faydaları : Tiroit bezi, böbreküstü bezleri, böbrekler, sindirim organları ve prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organlar ve bezler üzerinde onarıcı bir etkisi var. Arterit, osteoporoz, düzensiz regller, menopoz semptomları, sindirim ve bağırsak sorunları, sırt ağrısı, bacak ve boyunlardaki sertliğe iyi geliyor.
Uygulanışı :
1-Sırtüstü yatarak ellerinizi vücudunuzun yanına koyun.
2-Çenenizi göğsünüze doğru yaklaştırın
3-Bacaklarınızı yere dik olacak şekilde kaldırırken dizlerinizin dik olmasına gayret edin
HAREKET 3;
Faydaları : İkinci gibi üçüncü de tiroit bezlerini, böbreküstü bezleri, böbrekleri, sindirim sistemi organlarını ve prostat ile rahmi de içine alarak cinsel organları gençleştiriyor. Menopoza girmiş ve düzensiz veya tembel regl dönemleri geçirme eğilimindeki kadınlar için özellikle iyi.
Uygulanışı :
1-Vücudunuzu dik tutarak dizlerinizin üzerinde durun.Ellerinizi kalçalarınızın altına dayayın
2-Çenenizi göğsünüze yaklaştırın.
3-Başınızı yavaşça mümkün olduğu kadar geriye doğru eğerken,sırtınızı arkaya doğru esnetin.
HAREKET 4;
Faydaları : Tiroit bezi, sindirim sistemi, prostat ile rahmi de içine alacak şekilde cinsel organları ve bezleri dolaşım ve lenfatik akış üzerinde canlılık veren bir etkisi var. Karın bölgesini, uylukları, kolları ve omuzları güçlendirir. eğer sinüs tıkanıklığınız varsa bu hareketin burun deliklerinizi açtığını da fark edebilirsiniz.
Uygulanışı :
1-Bacaklarınızı ileriye doğru uzatarak yere oturun.Ayaklarınız hafifçe aralık olsun ve ellerinizi yere koyun
2-Çenenizi göğsünüze doğru eğin.
3-Başınızı mümkün olduğunca arkaya doğru eğin.
4-Kollarınızı düz tutarak ayak tabanlarınızı ve ellerinizi yere basarken dizlerinizi kırın ve gövdenizi yere paralel olacak şekilde havaya kaldırın.Adalelerinizi bir süre kasın ve ardından gevşeyin.
HAREKET 5;
Faydaları : Bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkisi olan dolaşım ve lenfatik akışın geliştirilmesine yardımcı olur. Derin soluk alıp vermeyi, enerji ve canlılığı uyarır. Diğer hareketlerde olduğu gibi özellikle menopoz ve düzensiz regl dönemleri semptomlarını hafifletiyor.
Uygulanışı :
1-Kollarınız dik ve bedeniniz aşağı sarkmış halde ( kobra yılanı ) şeklinde durun. Avuçlarınızı yere koyun. Başınızı yumuşak bir şekilde mümkün olduğu kadar geriye yatırın.
2-Ayaklarınızı ve ellerinizi oynatmadan,kalçanızı yukarıya kaldırın ve vücudunuzla ters "V" şekli meydana getirin. Çenenizi göğsünüze doğru yaklaştırın
Alıntıdır..
Orasi belli olmaz belki 55 i goruruz :)Anca 59.99 u görürüz zaten bebegim
Afiyet olsun cnm guzel menuBugunki menum
Kahvalti 09.00
1 yumurta 1 peynir 5 dal roka 10 cig badem yarim kapya biber
Oglen 13.15
Kiymali prasa 6 kasik 1 kas3 yogurt
Ara.16.00
1 kucuk muz 1 brd kefir
Aksam 18.30
Tonbalikli yesil salata (annemdeyim en pratik bunu yapabildm)
4 lt su 2 kupa cay 1 kupa yesil cay
6000 adim ama gunluk adim olarak deil ayriyetten tempolu sekilde yuruyerek saydim
Goruruz cnm yeterki isteyelim. Ben bu hafta cok sasirdim yuzdelere. Harikaydi cunku. Bu grup isi ise yaramks anlasilan :)Insallah kaptamcim insallah her hafta boyle eksiler gorsekk ne gzell olurr ah ah
senin menun harika cnm afiyet olsunHani bana -_-
Evet ama mecburum.annem burda kucugume o bakicak bakiciya vermek istemiyorum zatn buyugune baktim bu daha kucuk birakip calisicam die vijdanim rahat deil bide bakiciya vermek zornda oldummi hic yapamazdm cnmHasanağa çok uzak ya her yere uzak
Anladım canım mecburiyet varsa yapacak bisey yok hakkınızda hayırlısı olsunEvet ama mecburum.annem burda kucugume o bakicak bakiciya vermek istemiyorum zatn buyugune baktim bu daha kucuk birakip calisicam die vijdanim rahat deil bide bakiciya vermek zornda oldummi hic yapamazdm cnm
Günaydın kızlaaar.. Kaçamaksız, enerji dolu bir haftasonu olsun hepimize :)
Günaydın kızlarrr.. bu sene kaçıncı bilmiyorum yine boğazlarım ağrıyorUzay kreşten eve virus taşıyor galiba
Sabah uyandım tüm keyfim kaçtı.. vücudum ağırlaşmış peh bugün zorda olsa spor yapmam lazım.. dün yarım saat pek yetmedi çünkü..
Şimdi kahvaltımı yapıp ofise geçicem toplantımız var dilerim bana birley sormazlar
Esra çok güzel canım sporla daha da hızlanacak bence bu hafta :)Kız çok sportif oldum bu ara500 tane ip atladım ama tek seferde değil 100 er 100 er wc ye gittikçe öğlen 45 dk tempolu yürüdüm. Akşam eve geldim 45 dk leslie yaptım. Bikaç tanede kol göğüs karın bacak hareketi yaptım da isimlerini bilmiyorum
günaydın arkadaşım sanada mutlu hafta sonları :)Günaydın kızlaaar.. Kaçamaksız, enerji dolu bir haftasonu olsun hepimize :)
Geçmiş olsun canım işinde kolaylıklar diliyorum bu hastalık sebebiyle ben de oğluma bu yıl kreşe geç veriyorum mart gibi başlamayı düşünüyoruz bana tavsiyelerin olur mu :)Günaydın kızlarrr.. bu sene kaçıncı bilmiyorum yine boğazlarım ağrıyorUzay kreşten eve virus taşıyor galiba
Sabah uyandım tüm keyfim kaçtı.. vücudum ağırlaşmış peh bugün zorda olsa spor yapmam lazım.. dün yarım saat pek yetmedi çünkü..
Şimdi kahvaltımı yapıp ofise geçicem toplantımız var dilerim bana birley sormazlar
Sana da Mutlu hafta sonlarııı :)Gunaydin kızlar mutlu hafta sonlari
Kilom 82 kaptanımKanguru_
Aynen normalde bir iki kere bilemedin geçirip atlatırken şimdi iki üç haftada bir nezle griple boğuşuyorumGünaydın canim
Günaydın canım
Geçmiş olsun malesef kışın böyle olur ama sanki bize daha çok oldu gibibende bu kış boyu grip boğaz ağrısı vs geçirdim şuan bile atlatmış degilim yani. Allah yardımcın olsun...
Gunaydin kızlar mutlu hafta sonlari
Aynen normalde bir iki kere bilemedin geçirip atlatırken şimdi iki üç haftada bir nezle griple boğuşuyorumSanada geçmiş olsun bu arada
Çok sağol :)Esra çok güzel canım sporla daha da hızlanacak bence bu hafta :)
günaydın arkadaşım sanada mutlu hafta sonları :)
Geçmiş olsun canım işinde kolaylıklar diliyorum bu hastalık sebebiyle ben de oğluma bu yıl kreşe geç veriyorum mart gibi başlamayı düşünüyoruz bana tavsiyelerin olur mu :)
Sana da Mutlu hafta sonlarııı :)
Her akşam içiyoruz, malum doktor kulak iltihabı için tavsiye etmişti, ama yetmiyor ben yemeğini filan yapiyim en iyisiMutlu haftasonları tatlım :)
Çok geçmiş olsun tatlım. Ihlamur iç iyi gelir :)
Aynen normalde bir iki kere bilemedin geçirip atlatırken şimdi iki üç haftada bir nezle griple boğuşuyorumSanada geçmiş olsun bu arada
Kreslerde de sınıf annesi oldugunu bilmşyordumÇok sağol :)
Canım sınıf annesi ile önce bir tanış en çok yükü onlar taşıyor :) kendi öğretmenide önemli tabi, ama diğer derslere girdiğinde yanında olan sınıf annesi olucak.. tabi göndericeğin okulun düzeni çok önemli, referans bulmanı tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?