Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım daha ne olsun İşte en sağlıklısı olmuş
Saol cnm evet yesillikli herseyyy saglikli tabi bide pratik yemek yapmaya usendigim zman yada evimde dgilsem tonbalikli salata peynirli cevizli salatalar kurtaricimm cokta seviyorm

Hey masallah :)
Cok guzsl seyler ama bunlar icin vakit lazim bendede o yok bilgi icin tesekkur ederin cnm birinin isine yarar umarim
Anca 59.99 u görürüz zaten bebegim
Orasi belli olmaz belki 55 i goruruz :)
Afiyet olsun cnm guzel menu
Insallah kaptamcim insallah her hafta boyle eksiler gorsekk ne gzell olurr ah ah
Goruruz cnm yeterki isteyelim. Ben bu hafta cok sasirdim yuzdelere. Harikaydi cunku. Bu grup isi ise yaramks anlasilan :)
senin menun harika cnm afiyet olsun

(Gormeden yorum yaptim. Cunku oyle oldugunu biliyorum )

Hasanağa çok uzak ya her yere uzak
Evet ama mecburum.annem burda kucugume o bakicak bakiciya vermek istemiyorum zatn buyugune baktim bu daha kucuk birakip calisicam die vijdanim rahat deil bide bakiciya vermek zornda oldummi hic yapamazdm cnm

Evet ama mecburum.annem burda kucugume o bakicak bakiciya vermek istemiyorum zatn buyugune baktim bu daha kucuk birakip calisicam die vijdanim rahat deil bide bakiciya vermek zornda oldummi hic yapamazdm cnm
Anladım canım mecburiyet varsa yapacak bisey yok hakkınızda hayırlısı olsun

Reactions: NGY
Günaydın kızlarrr.. bu sene kaçıncı bilmiyorum yine boğazlarım ağrıyor Uzay kreşten eve virus taşıyor galiba

Sabah uyandım tüm keyfim kaçtı.. vücudum ağırlaşmış peh bugün zorda olsa spor yapmam lazım.. dün yarım saat pek yetmedi çünkü..

Şimdi kahvaltımı yapıp ofise geçicem toplantımız var dilerim bana birley sormazlar

Günaydın kızlaaar.. Kaçamaksız, enerji dolu bir haftasonu olsun hepimize :)

Günaydın canim

Günaydın canım

Geçmiş olsun malesef kışın böyle olur ama sanki bize daha çok oldu gibi bende bu kış boyu grip boğaz ağrısı vs geçirdim şuan bile atlatmış degilim yani. Allah yardımcın olsun...

Reactions: NGY
Esra çok güzel canım sporla daha da hızlanacak bence bu hafta :)

Günaydın kızlaaar.. Kaçamaksız, enerji dolu bir haftasonu olsun hepimize :)
günaydın arkadaşım sanada mutlu hafta sonları :)

Geçmiş olsun canım işinde kolaylıklar diliyorum bu hastalık sebebiyle ben de oğluma bu yıl kreşe geç veriyorum mart gibi başlamayı düşünüyoruz bana tavsiyelerin olur mu :)

Gunaydin kızlar mutlu hafta sonlari
Sana da Mutlu hafta sonlarııı :)

Aynen normalde bir iki kere bilemedin geçirip atlatırken şimdi iki üç haftada bir nezle griple boğuşuyorum Sanada geçmiş olsun bu arada

Çok sağol :)

Canım sınıf annesi ile önce bir tanış en çok yükü onlar taşıyor :) kendi öğretmenide önemli tabi, ama diğer derslere girdiğinde yanında olan sınıf annesi olucak.. tabi göndericeğin okulun düzeni çok önemli, referans bulmanı tavsiye ederim..

Kreslerde de sınıf annesi oldugunu bilmşyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…