Bu hareketlerde tüm sinir uçların uyarılıyor.. 15 dak içerisinde miden, bağırsaklarından tut.. saç diplerine kadar uyarıldığını hissediyosun :)) ben herkese tavsiye ediyorum ama herkes kendine uyan sporu yapmalı elbetteSpor yapiyorum ama yoga biraz daha sakinlik isteyen bisey ona vaktim yok. :)
Ben spor yaparken ruzgar bi yandan ece bi yandan saldiriyolar biri sirtima cikiyo biri bacagima yapisiyoBu hareketlerde tüm sinir uçların uyarılıyor.. 15 dak içerisinde miden, bağırsaklarından tut.. saç diplerine kadar uyarıldığını hissediyosun :)) ben herkese tavsiye ediyorum ama herkes kendine ıyan sporu yapmalı elbette
Bence boşuna hesaplama kaptanım 1. BelliBugun eceyi uyuturken gruplarin hesappamasini yapip yeniden 2 takim kurcam
Ben de bunu soracaktım grup olayı nedir acaba? Takım kendi içerisinde mi yarisiyorBugun eceyi uyuturken gruplarin hesappamasini yapip yeniden 2 takim kurcam
Masallah onlara :)) ne guzel iste cıvıl cıvıl bir ortam.. cook seviyorum bende Uzay ile yapmayi.. ama kisa birsey seciyorum dedigin gibi sirtima cikiyor altima giriyor sinav cekerken filan ahaha.. yeterki onlar mutlu olsunlar yaaBen spor yaparken ruzgar bi yandan ece bi yandan saldiriyolar biri sirtima cikiyo biri bacagima yapisiyo
Evet canım kendi aramızda 2 grup yaptık yarışıyoruzBen de bunu soracaktım grup olayı nedir acaba? Takım kendi içerisinde mi yarisiyor
Bizim grupta hastaliklar oldu ama bence sayilmazzBence boşuna hesaplama kaptanım 1. Belli
Hastalıkta insan yemeden içmeden kesilirBizim grupta hastaliklar oldu ama bence sayilmazz
Bence boşuna hesaplama kaptanım 1. Belli
Evet cnm 2 grup yaptik yarisiyoruz cok cekismeli geciyo :)Ben de bunu soracaktım grup olayı nedir acaba? Takım kendi içerisinde mi yarisiyor
Hepsi ayni drmekkiMasallah onlara :)) ne guzel iste cıvıl cıvıl bir ortam.. cook seviyorum bende Uzay ile yapmayi.. ama kisa birsey seciyorum dedigin gibi sirtima cikiyor altima giriyor sinav cekerken filan ahaha.. yeterki onlar mutlu olsunlar yaa
sayalim sayalim :dBizim grupta hastaliklar oldu ama bence sayilmazz
Ay doğrucnm sumeyyeyi hatirlatirim 2 kilo aldi ve sizin grupta
Evet cnm 2 grup yaptik yarisiyoruz cok cekismeli geciyo :)
Hepsi ayni drmekki
sayalim sayalim :d
Trbrikler:)1 grup
Plasticwoman 1.08
Ngy 1.45
Seyhan77 1.01
Belcimim 1.05
Rzgrece -1.45
1.grup ortalamasi %0.628
2.grup
Smygnc -2.19
Fattylamb94 1.74
Huzurvermeyolunda 2.11
Pembebulut5 0.70
Deli ve cesur 0.59
2.grup ortalamasi % 0.590
2 kilo almadım kaptanım sen bana cumartesi tartıl öyle yazalım demiştin.Tartıldığımda 96,8 dimcnm sumeyyeyi hatirlatirim 2 kilo aldi ve sizin grupta
Evet cnm 2 grup yaptik yarisiyoruz cok cekismeli geciyo :)
Hepsi ayni drmekki
sayalim sayalim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?