Gecmis olsum cnm bol bol su icmeyi ihmal etme benimde zirt pirt bogazim agrir ama bu kis ne hikmetse hoc agrimadi cok su tuketiyorum ona bagliyorum bn bide emzirmeyeGünaydın kızlarrr.. bu sene kaçıncı bilmiyorum yine boğazlarım ağrıyorUzay kreşten eve virus taşıyor galiba
Sabah uyandım tüm keyfim kaçtı.. vücudum ağırlaşmış peh bugün zorda olsa spor yapmam lazım.. dün yarım saat pek yetmedi çünkü..
Şimdi kahvaltımı yapıp ofise geçicem toplantımız var dilerim bana birley sormazlar
GunaydinnnGünaydın kızlaaar.. Kaçamaksız, enerji dolu bir haftasonu olsun hepimize :)
Gecmis olsun canim. Malesef karda yagmadigi icin heryer virus dolu. Bol bol c vitamini al bagisiklik sistemini guclendirici seyler ye :)Günaydın kızlarrr.. bu sene kaçıncı bilmiyorum yine boğazlarım ağrıyorUzay kreşten eve virus taşıyor galiba
Sabah uyandım tüm keyfim kaçtı.. vücudum ağırlaşmış peh bugün zorda olsa spor yapmam lazım.. dün yarım saat pek yetmedi çünkü..
Şimdi kahvaltımı yapıp ofise geçicem toplantımız var dilerim bana birley sormazlar
gunaydin cnmGunaydin kızlar mutlu hafta sonlari
tamamKilom 82 kaptanımKanguru_
Gunaydin cnm sen nasilsin agrin gectimi dr randevun kacdaGünaydın kızlar.Nasılsınız?
Yok canım geçmedi sabah kadar oturduk annemle.14-14.30 arası.Gunaydin cnm sen nasilsin agrin gectimi dr randevun kacda
Cok gecmis olsun insallah ilac tedavisiyle atlatirsinYok canım geçmedi sabah kadar oturduk annemle.14-14.30 arası.
İnşallah canım endişeliyim.Korkuyorum.Dua edinCok gecmis olsun insallah ilac tedavisiyle atlatirsin
Korkma cnm Allahin izniyle birsey olmazİnşallah canım endişeliyim.Korkuyorum.Dua edin
İnşallah canım.Teşekkür ederim sorduğun içinKorkma cnm Allahin izniyle birsey olmaz
Ana okulunda bile var biliyorum benKreslerde de sınıf annesi oldugunu bilmşyordum
Şöyle düşün bebeğin için çok fazla antikor üretiyosun şuan bağışıklığını dolaylı yoldan geliştiriyosunGecmis olsum cnm bol bol su icmeyi ihmal etme benimde zirt pirt bogazim agrir ama bu kis ne hikmetse hoc agrimadi cok su tuketiyorum ona bagliyorum bn bide emzirmeye
Haha teşekkürler.. kış tam gelemedi maalesef hoop bahar gelicek, napalım bu senede böyle olsunGunaydinnn
Gecmis olsun canim. Malesef karda yagmadigi icin heryer virus dolu. Bol bol c vitamini al bagisiklik sistemini guclendirici seyler ye :)
Uzay isimini de cok severim adiyla yasasin kuzucuk. Daha dogrusu ben degisik boyle dogayla dunyayla alakali isimleri isimleri cok severim
gunaydin cnm
tamam
Masallah canim erken anne oldun demekkiAmin canim bide torunum var bi yasinda
Spor un harika canim5 km 55 dk kosubandı
2000 ip
60 duvar şınavı
100 sag sol sırt bel calısma
100 sag iç bacak
100 soliç bacak
30 tum bacak indirip kaldırma
75 yarım mekik
Göğüs hareketli ( 63 puanlık)
100 bisiklet
941 puan @fattylamb94Kanguru_
Gecmis olsun canimGünaydın kızlarrr.. bu sene kaçıncı bilmiyorum yine boğazlarım ağrıyorUzay kreşten eve virus taşıyor galiba
Spor yapiyorum ama yoga biraz daha sakinlik isteyen bisey ona vaktim yok. :)Kanguru_ Çok üzücü.. aslında 5 dak diye başlanıp çoğaltılabilir.. ben spora ilk 5 dak başlamıştım şimdi 30 dak yaptığımda az yaptım diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?