Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsum cnm bol bol su icmeyi ihmal etme benimde zirt pirt bogazim agrir ama bu kis ne hikmetse hoc agrimadi cok su tuketiyorum ona bagliyorum bn bide emzirmeye

Günaydın kızlaaar.. Kaçamaksız, enerji dolu bir haftasonu olsun hepimize :)
Gunaydinnn
Gecmis olsun canim. Malesef karda yagmadigi icin heryer virus dolu. Bol bol c vitamini al bagisiklik sistemini guclendirici seyler ye :)
Uzay isimini de cok severim adiyla yasasin kuzucuk. Daha dogrusu ben degisik boyle dogayla dunyayla alakali isimleri isimleri cok severim
Gunaydin kızlar mutlu hafta sonlari
gunaydin cnm

tamam

Gecmis olsum cnm bol bol su icmeyi ihmal etme benimde zirt pirt bogazim agrir ama bu kis ne hikmetse hoc agrimadi cok su tuketiyorum ona bagliyorum bn bide emzirmeye
Şöyle düşün bebeğin için çok fazla antikor üretiyosun şuan bağışıklığını dolaylı yoldan geliştiriyosun :))

Haha teşekkürler.. kış tam gelemedi maalesef hoop bahar gelicek, napalım bu senede böyle olsun

Kanguru_ Çok üzücü.. aslında 5 dak diye başlanıp çoğaltılabilir.. ben spora ilk 5 dak başlamıştım şimdi 30 dak yaptığımda az yaptım diyorum :))

Amin canim bide torunum var bi yasinda
Masallah canim erken anne oldun demekki
Spor un harika canim
Gecmis olsun canim

Günaydın kızlaarr.. Kaçamaksız bir haftasonu dilerm.
Uyanınca ılık limonlu su içtim.

09.00 Sbah kahvaltm

4 tuzsuz zeytin
Kibrit kutusu yarısında light peyaz peynir
3 çeri domates
Bol roka ve kıvırcık limonlanmış
Birde diyet pankek yaptım ( yumurta ve muzdan)
Yanında da bir kupa yeşil çay.

Oğluşumu attım arabasına 3000 adım atıp gldikk..
Arkadaşlar daha yeniyim menü ayarlayamıyorm bi türlü. Bana örnek menü yaoablr msniz rica etsem. Şey bide ben et yemiyorm balık dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…