Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah sifa versin genc galibaa insallah cabucak atlatirr bu zman boyle hersey katkili hormonlu hastaliklar artti ailesine bagislasin allahim

01 Mart Menum

Sabah: 06.35

2 ceri domates
Yarım salatalık
3 siyah zeytin
2 ceviz
1 kk suzme peynir

Oglen: 12.20

Bir kepce mercimek çorbası
5 yk kyrufasulye
Ayran

Aksam: 19.30

1 kepce yalancı işkembe çorbasi ( tavukla yapildi)
1 kase yogurt
1 dilim tavuk göğsü.

2.6 lt su.
42 dk kardiyo
8'er dk kol, sırt, karın çalışması

Sporunda menünde çok güzel. Afiyet olsun

Sporun harika cnm menuye dbisey diyip hic moralini bozmim

Kola ah ne yaptın Canim benim

Grupdasimm menun sporun harika yarın güzel eksilerle gelelim

Esracımmm noldu ya yapma kuzum böyle lütfen gececek senin dedigin gibi bu gunler

Kahvalti 10.30
Yarim muz 1 yumurta ( plastigin pankekinden yaptim harika oldu yaninda)
1kk peynir
3 ceri domates
5 zeytin

Ara 15.30
1 yk kuru uzum 1 nescafe

Aksam 18.10
100 gr tonbalikli yesil salata 1 sade wasa

Su 3.5 lt
25 dk tempolu yuruyus yaptim bebek arabasiyla
50 squat

Canım afiyet olsun yarın bende yapmayı dusunuyrum gercekten guzel m yaa menn cok guzel sabaha bol eksi olsun inş bitanem

TAVADA KOLAY TART ( RAFİNE ŞEKERSİZ-UNSUZ ) .
1 büyük çay bardağı glutensiz yulaf Aynı bardağın yarısı kadar süt ..( #bademsutu , #kajusutune isterseniz) .
2 tane çilek ( ne isterseniz elma, armut muz ) .
2 kaşık kadar ceviz .
hepsini robotta kısa süre çevirdim. Yulafları tam parçalanmadan. Sonra sıvıyı ceksin diye biraz beklettim. .

Çok az #sadeyag veya zeytinyağı eklenen tavaya karşımı yerleştirip, kısık ateşte ağır, ağır pişmeye bıraktım
.

Üzeri için .
.
evde quark yani kefir peynirim vardı. İçine tarçın ekledim ama siz labne veya süzme peynir kullanabilirsiniz . .
.En üzeri için çilekleri bir tavaya, hiç birşey ilave etmeden, tanelerin şeklini koruyacak şekilde az biraz pişirmekten ibaret. Piştikten sonra içine 1-2 tatlı kaşığı bal . Artık sizin damak tadınıza kalmış. Bal hafif ılıdığında eklemeyi unutmayın. 40 C üzerindeki ısı, balın yapısında bozulmaya neden oluyor. .

Yine yazması, yapmasından uzun tarif. 5-10 dk içinde hazırlanacak pratik, kolay, un kullanmadan, rafine şeker olmadan, hafifçe tatlı isteğini geçiştirebileceğiniz ister kahvaltı ister tatlı niyetine birşey işte
Kızlar bunu instagramdan #fitmühendisce canan hanımdan gördüm cok harika tarifler var bizim karatayda bal yulaf yasak olduu icşn yapamıyorum ama siz yapın yiyin col guzel tarifler var ben de hedef kiloma ulasınca bunlardan yapıcaö

Sıkma canını biliyorum sıkmadsn olmuyır ama böyle durumlarda ben hep söyle dusunuruö ben ya ben ben herkesten degerliyim canımın bu kasar yanmasına degiypröu acaba yasdıhım durum ya da kişi
Ben ona üzülmüyorum ben giden yıllarıma emeklerime üzülüyorum. Hemde çok üzülüyorum. Herşey mükemmel giderken noldu acaba bu 10 günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…