ooooo :))) sen bu yuzden bana 55 olursun dedin :)) ben hayatimda bu kadar kilo vermemisimdir tebrik ederim
Cuma 83.8
Bugun 81.6
Fark 2.2
Yuzde 2.63
Tesekkur ederim caninooooo :))) sen bu yuzden bana 55 olursun dedin :)) ben hayatimda bu kadar kilo vermemisimdir tebrik ederim
Senin kilonu goremedimKızlarrr hepinizi tebrik tebrik ederim eksileriniz harikaaaaa darisı haftaya inşallahh
Tesekkur ederim caninbende ilk defa verdim devami gelir insallah
Tebrik ederim cnm 1 1 gidiyo 2 haftadir :) 8 lere bise kalmadi ha gayret :)
haftaya cuma 80 yazcak ordaKilo bildirimim
Geçen cuma; 82.00
Bu cuma; 81.6
Fark; 400
Dünkü menüye bu eksi berbatttt
Tam uyamadim sabah yogurt yiyemedim mesela cunku kahvalti yapmaya vaktim olmuyoduUydun mu diyete süper ya çok sevindim :)
Aynen canım 17 Mart randevum var hedefim 88 olmak :) uğraşıyorum bakalım :))Tebrik ederim cnm 1 1 gidiyo 2 haftadir :) 8 lere bise kalmadi ha gayret :)
haftaya cuma 80 yazcak orda
Tebrik ederim cnm 1 1 gidiyo 2 haftadir :) 8 lere bise kalmadi ha gayret :)
haftaya cuma 80 yazcak orda
Tam uyamadim sabah yogurt yiyemedim mesela cunku kahvalti yapmaya vaktim olmuyoduama diger ogunlerde sebze ve et yedim dedigin gibi ve sonuc ortada
Senin kilonu 69.9 yazmisim gecen hafta
Sen basarirsinAynen canım 17 Mart randevum var hedefim 88 olmak :) uğraşıyorum bakalım :))
sana guveniyorumİnşallah canım hatta haftaya 79 rakamıni görmek için çok çaba sarfedicem
bence en onemli sey zeytinyagim onceden azda olsa aycicek yagi kullaniyodum simdi her yemege 1 yada 2 yk zeytinyagi koyuyorum hem hafif oluyo hemde doyuyorumOlsun canım bende her zaman uyamıyorum sabahları öyle oluyor mesela bugün canım meyve istedi sadece 1 portakal yedim ama yine de verirsin diğer öğünler önemli
Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese :))
Kilo bildirimi
Gecen hafta ...71
Bugun ...69.1
Fark...1.9
Yuzde ...2.68
Kanguru_
Hizlica 6 lara gecis yaptim kizlar cok mutluyum
Kilo bildirimi
Gecen Cuma: 66
Bu cuma 65.5
Fark: 500 gr
%0.76
Kanguru_
Niye gıdım gıdım gidiyo yaaaa
Günaydın kızlar
Geçan hafta : 97.9
Bugün : 97.3
Fark : - 600 gr
Günaydın Kızlar
Geçen hafta: 103,3
Bugün: 102,7
Fark: -600 gr
Gecen cuma 69.5
Bugun 68.5
Fark -1000 gr
Gecen cuma 74.9
Bu hafta 74.2
Fark -700
%0.93
goruyosunuz dimi mercimek koftesi ve cig kofteler suralarda geziniyorrr off offf
Kilo bildirimim
Geçen cuma; 82.00
Bu cuma; 81.6
Fark; 400
Dünkü menüye bu eksi berbatttt
Aynen canım 17 Mart randevum var hedefim 88 olmak :) uğraşıyorum bakalım :))
Tebrik ederim kızlar. Benim de hedefim haftaya 59.900 bile olsa 50li bir rakam görmek. Artık sıkıldım bu 60 lı sayılardan. Inşallah hepimiz haftaya istediğimiz sonuçları görürüzİnşallah canım hatta haftaya 79 rakamıni görmek için çok çaba sarfedicem
Evet canım çıkıyorumEllerine saglik cnm
hadi ya gecmis olsun bebek mi hasta
65 e az kaldi :) izine cikiyosun dimi
Haftaya hosgeldin 5 ler deriz artik
Hosgeldin 7 leeeerrrr
Hosgeldin 6 laaarrr
Olsun az az gitsin bidaha geri gelmesin :)
Eksiye dusmeye basladin :) haftaya daha guzel olur
gunaydin cnm ayrilcak misin yoksa baska takimami geciceksin
Iyiz cnm sen nasilsin :) cok guzel kilo vermissin tebrik ederim ama 29 a bolunmicek miydi ben mi yanlis hesapladim :/Günaydın güzel takım arkadaşlarım nasılsınız ?
529. Etap 73,7
Bu cuma: 71.2
Fark:2,5 kilo
Yüzde: 0,113
529. Etapta bildirimli izne ayrıldığım için çıkan yüzdemi 30’a bölüp 0.113 sonucuna ulaştım.bi yanlışlık varsa kontrol ederseniz sevinirim.
Pazar 72,5’tum bi haftada 71,2’yi gördüm:)) giden ödem de olsa harika hissediyorum.
Duzelttim hala ucuncuyuz
Ben ilk diyete o kilo ile başlamıştım. Ama insanlık hali diyelim. Bana zararı olmaz da takım ortalamasına olmuştur
Evet canım çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?