Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam uyamadim sabah yogurt yiyemedim mesela cunku kahvalti yapmaya vaktim olmuyodu ama diger ogunlerde sebze ve et yedim dedigin gibi ve sonuc ortada

Olsun canım bende her zaman uyamıyorum sabahları öyle oluyor mesela bugün canım meyve istedi sadece 1 portakal yedim ama yine de verirsin diğer öğünler önemli

Günaydın güzel takım arkadaşlarım nasılsınız ?
529. Etap 73,7
Bu cuma: 71.2
Fark:2,5 kilo
Yüzde: 0,113
529. Etapta bildirimli izne ayrıldığım için çıkan yüzdemi 30’a bölüp 0.113 sonucuna ulaştım.bi yanlışlık varsa kontrol ederseniz sevinirim.
Pazar 72,5’tum bi haftada 71,2’yi gördüm:)) giden ödem de olsa harika hissediyorum.

Aynen canım 17 Mart randevum var hedefim 88 olmak :) uğraşıyorum bakalım :))
Sen basarirsin
İnşallah canım hatta haftaya 79 rakamıni görmek için çok çaba sarfedicem
sana guveniyorum eski gunlerine geri don. Ben menusunun altinda satirlarca spor yazan ahseni cok ozledim

Olsun canım bende her zaman uyamıyorum sabahları öyle oluyor mesela bugün canım meyve istedi sadece 1 portakal yedim ama yine de verirsin diğer öğünler önemli
bence en onemli sey zeytinyagim onceden azda olsa aycicek yagi kullaniyodum simdi her yemege 1 yada 2 yk zeytinyagi koyuyorum hem hafif oluyo hemde doyuyorum esimde diyette. Karaciger yaglanmasi kolestrol fln cikti esimde hic kacamak sansimda yoktu yani

Geçen Cuma:61.300
Bu Cuma: 60.500
Fark: -800gr.
Kanguru_

Günaydın kızlaaaarr.

Geçen cuma:80,1
Bu cuma:79,5
Fark:600 gr
%: 0,749 (%0,75)

Kanguru_

Gunaydin kizlar hayirli cumalar herkese :))

Kilo bildirimi

Gecen hafta ...71
Bugun ...69.1
Fark...1.9
Yuzde ...2.68

Kanguru_

Hizlica 6 lara gecis yaptim kizlar cok mutluyum

Kilo bildirimi
Gecen Cuma: 66
Bu cuma 65.5
Fark: 500 gr
%0.76
Kanguru_

Niye gıdım gıdım gidiyo yaaaa

Günaydın kızlar

Geçan hafta : 97.9
Bugün : 97.3
Fark : - 600 gr

Günaydın Kızlar

Geçen hafta: 103,3
Bugün: 102,7
Fark: -600 gr

Gecen cuma 69.5
Bugun 68.5

Fark -1000 gr

Gecen cuma 74.9
Bu hafta 74.2

Fark -700

%0.93

goruyosunuz dimi mercimek koftesi ve cig kofteler suralarda geziniyorrr off offf

Geçen hafta: 92 kg
Bu hafta: 91 kg
Fark: -1 kg
Yüzde: 1,087 %

Kanguru_

Kilo bildirimim
Geçen cuma; 82.00
Bu cuma; 81.6
Fark; 400

Dünkü menüye bu eksi berbatttt

Kizlar hepinizi birden tebrik ediyorum.. harika is cikardik bu hafta

Burda herkes olmak istedigi kiloda, cunku kilo vermeyi sectik, istiyoruz ve veriyoruzzz..

Aynen canım 17 Mart randevum var hedefim 88 olmak :) uğraşıyorum bakalım :))
İnşallah canım hatta haftaya 79 rakamıni görmek için çok çaba sarfedicem
Tebrik ederim kızlar. Benim de hedefim haftaya 59.900 bile olsa 50li bir rakam görmek. Artık sıkıldım bu 60 lı sayılardan. Inşallah hepimiz haftaya istediğimiz sonuçları görürüz

Evet canım çıkıyorum

Iyiz cnm sen nasilsin :) cok guzel kilo vermissin tebrik ederim ama 29 a bolunmicek miydi ben mi yanlis hesapladim :/

Ben ilk diyete o kilo ile başlamıştım. Ama insanlık hali diyelim. Bana zararı olmaz da takım ortalamasına olmuştur
Duzelttim hala ucuncuyuz
Evet canım çıkıyorum
hic istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…