Diyeti hiç birakmayı dusunmuyorum burayida birakmam sadece sınav haftasi ve dugun zamanlarıIyiz cnm sen nasilsin :) cok guzel kilo vermissin tebrik ederim ama 29 a bolunmicek miydi ben mi yanlis hesapladim :/
Duzelttim hala ucuncuyuz
hic istemiyorum
Tamam cnm 23 nisanda listeye alirim :)Diyeti hiç birakmayı dusunmuyorum burayida birakmam sadece sınav haftasi ve dugun zamanları
Sen basarirsin
bence en onemli sey zeytinyagim onceden azda olsa aycicek yagi kullaniyodum simdi her yemege 1 yada 2 yk zeytinyagi koyuyorum hem hafif oluyo hemde doyuyorumesimde diyette. Karaciger yaglanmasi kolestrol fln cikti esimde hic kacamak sansimda yoktu yani
Bizde artik oyle yapcaz saglikli beslenme boyle olurİnşallah başaracağım :)
Kesinlikle canım yağ diyette çok önemlidir, yağ almamız lazım ama kaliteli yağ bende zeytinyağı kullanıyorum ayçiçek sadece kızartmalarda kullanıyoruz
Canım tesekkürederim kacamaklar vardı ya oyuzden korkyordym yenş bir hafta basladı bakalım artık sıfırladık kacamakları inşBide arti cikmasamm diodunntebrik ederim cnm
Abla senin menülerin guzeldi aslında hatırladıgım kadarıyla neden sabit ki öncesinde nekadar verdin duraklama vs miGünaydin kizlar herkesleri tebrik ederim cok güzel vermissiniz ben ayniyim malesef
Gecen hafta:68,3
Bu hafta:68,3
Afiyet olsun cnm :)
Ben listede degilim ki79 kilo olunca listeye gircm
haftaya guzel olur insallah
Olsun canım bence cok guzel yemesydin bi 300 ge daha giderdi beljiGecen cuma 74.9
Bu hafta 74.2
Fark -700
%0.93
goruyosunuz dimi mercimek koftesi ve cig kofteler suralarda geziniyorrr off offf
Hastalar ya oglan agzı burnu aksa sa ayakta ama kucugum baygın baygın yatıyo atesi var gece nöbettedm yine sabah doktora girtik sagolsunlar atesine bile bakmıyorlar oyle muayne ettiler cunki devletin malı deniz o koltukta öyle oturmak icin varlarHuzurvermeyolunda cnm cocuklar nasil oldu
Tebrik edem arkadasım emeklerinin karsılıgı oldu darısı 8 lere :)
olsun canım artık niyet ettin azmettin hadtaya daha guzel olacak ben inanıyorumKilo bildirimim
Geçen cuma; 82.00
Bu cuma; 81.6
Fark; 400
Dünkü menüye bu eksi berbatttt
kesinlikle yaparsın istedikten sonraİnşallah canım hatta haftaya 79 rakamıni görmek için çok çaba sarfedicem
Aman allahımmm bu neeeGünaydın güzel takım arkadaşlarım nasılsınız ?
529. Etap 73,7
Bu cuma: 71.2
Fark:2,5 kilo
Yüzde: 0,113
529. Etapta bildirimli izne ayrıldığım için çıkan yüzdemi 30’a bölüp 0.113 sonucuna ulaştım.bi yanlışlık varsa kontrol ederseniz sevinirim.
Pazar 72,5’tum bi haftada 71,2’yi gördüm:)) giden ödem de olsa harika hissediyorum.
Cuma 83.8
Bugun 81.6
Fark 2.2
Yuzde 2.63
Daha çok zayıflarsam ne olcekTamam cnm 23 nisanda listeye alirim :)
Tebrik ederim cnm cok gzel vermissin
Baya incelmis cok iyiKizlar merak ettim ve belimi olctum 12 subatta 88 cm simdi 84 cm 4 cm incelmis ama kalca hala ayni
Aa evet ya biz nezmaan ölcülücez tekrar .. bel cok guzel gitmiş demekki bacak basen bölgesel hareket yapcan kaptan bence ip atla baya inceltti beni ya zaten zıplarken yagların zıpladıgını da görüyor insanKizlar merak ettim ve belimi olctum 12 subatta 88 cm simdi 84 cm 4 cm incelmis ama kalca hala ayni
Su rakamlar bide listedeykn olsa dimii cok tebrik ederimm odemde olsa fazlalik fazlaliktrGünaydın güzel takım arkadaşlarım nasılsınız ?
529. Etap 73,7
Bu cuma: 71.2
Fark:2,5 kilo
Yüzde: 0,113
529. Etapta bildirimli izne ayrıldığım için çıkan yüzdemi 30’a bölüp 0.113 sonucuna ulaştım.bi yanlışlık varsa kontrol ederseniz sevinirim.
Pazar 72,5’tum bi haftada 71,2’yi gördüm:)) giden ödem de olsa harika hissediyorum.
Yemek yiyemedim bu hafta cnm sirri bu :) cocuklarla ugrasmakdan kahvalti yapamadim hic. Oglen ve aksamda sebze yada et yedim. Yemeklerdede zeytinyagi kullaniyorum artik. Baska bisey yapmadim :)Canım tesekkürederim kacamaklar vardı ya oyuzden korkyordym yenş bir hafta basladı bakalım artık sıfırladık kacamakları inş
Abla senin menülerin guzeldi aslında hatırladıgım kadarıyla neden sabit ki öncesinde nekadar verdin duraklama vs mi
Vaaay kaptancım sen naptın bize de söyel sırrını 2 kilo nedir ya
Olsun canım bence cok guzel yemesydin bi 300 ge daha giderdi belji
Hastalar ya oglan agzı burnu aksa sa ayakta ama kucugum baygın baygın yatıyo atesi var gece nöbettedm yine sabah doktora girtik sagolsunlar atesine bile bakmıyorlar oyle muayne ettiler cunki devletin malı deniz o koltukta öyle oturmak icin varlar
olsun canım artık niyet ettin azmettin hadtaya daha guzel olacak ben inanıyorum
kesinlikle yaparsın istedikten sonra
Aman allahımmm bu neeemasallah sana cok iyi darısı bizim basımızaa
Canım tesekkürederim kacamaklar vardı ya oyuzden korkyordym yenş bir hafta basladı bakalım artık sıfırladık kacamakları inş
Abla senin menülerin guzeldi aslında hatırladıgım kadarıyla neden sabit ki öncesinde nekadar verdin duraklama vs mi
Hastalar ya oglan agzı burnu aksa sa ayakta ama kucugum baygın baygın yatıyo atesi var gece nöbettedm yine sabah doktora girtik sagolsunlar atesine bile bakmıyorlar oyle muayne ettiler cunki devletin malı deniz o koltukta öyle oturmak icin varlar
tesekkur ederim canim :)Oooo tebrikler kaptanım :)
Zayiflarsan tebrik ederiz. Zaten kilo almak gibi bi hakkin yok. Yumrugu yersinDaha çok zayıflarsam ne olcek
Azcikda popodan gitseydiBaya incelmis cok iyi
ya ben ip atliyodum komsum beni korkuttuAa evet ya biz nezmaan ölcülücez tekrar .. bel cok guzel gitmiş demekki bacak basen bölgesel hareket yapcan kaptan bence ip atla baya inceltti beni ya zaten zıplarken yagların zıpladıgını da görüyor insan
Bogazim agriyo bademciklerim sismis deEvet yemeseydim kesin giderdi cnki iki gundur tarti ayni sonucu gosterdi yani onlar yzunden oynama oomadi neyse bu hafta cok asilicamm akdam arkadaslarla bulusucm bi dondrma yerim die soz verdim onlara ama onuda yemicmm yolcaklarr benii
Sen basarirsin
sana guveniyorumeski gunlerine geri don. Ben menusunun altinda satirlarca spor yazan ahseni cok ozledim
bence en onemli sey zeytinyagim onceden azda olsa aycicek yagi kullaniyodum simdi her yemege 1 yada 2 yk zeytinyagi koyuyorum hem hafif oluyo hemde doyuyorumesimde diyette. Karaciger yaglanmasi kolestrol fln cikti esimde hic kacamak sansimda yoktu yani
Tebrik ederim kızlar. Benim de hedefim haftaya 59.900 bile olsa 50li bir rakam görmek. Artık sıkıldım bu 60 lı sayılardan. Inşallah hepimiz haftaya istediğimiz sonuçları görürüz
Evet canım çıkıyorum
İnşallah başaracağım :)
Kesinlikle canım yağ diyette çok önemlidir, yağ almamız lazım ama kaliteli yağ bende zeytinyağı kullanıyorum ayçiçek sadece kızartmalarda kullanıyoruz
Canım tesekkürederim kacamaklar vardı ya oyuzden korkyordym yenş bir hafta basladı bakalım artık sıfırladık kacamakları inş
almam almamtesekkur ederim canim :)
Zayiflarsan tebrik ederiz. Zaten kilo almak gibi bi hakkin yok. Yumrugu yersin
Azcikda popodan gitseydi
ya ben ip atliyodum komsum beni korkuttucok ziplana spiral kayar diye biraktim bende ip atlamayi bide zayiflica diye kazaya kurban gitmeyelim
Ben hep burdayım kuzum sadece tartılmıcamBundan sora öyle olucak kaptanicemmm
İnşallah zaten çok kıyıdasin kesinlikle görürsün 5li yi canım
Yaa ama büyük bi eksiklik olucak sen olmayınca
Kesinlikle olmazsa olmazim zatinyagi harika bişey ben hiç sıvıyag kulanmam hatta
İnşallah canım şuan eski halime döndüm galiba dahada iyi olucam yaza zayif olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?