Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah başaracağım :)

Kesinlikle canım yağ diyette çok önemlidir, yağ almamız lazım ama kaliteli yağ bende zeytinyağı kullanıyorum ayçiçek sadece kızartmalarda kullanıyoruz

Kesinlikle canım yağ diyette çok önemlidir, yağ almamız lazım ama kaliteli yağ bende zeytinyağı kullanıyorum ayçiçek sadece kızartmalarda kullanıyoruz
Bizde artik oyle yapcaz saglikli beslenme boyle olur baksana esra izine cikiyo( hemen ispitledim)

Bide arti cikmasamm diodunn tebrik ederim cnm
Canım tesekkürederim kacamaklar vardı ya oyuzden korkyordym yenş bir hafta basladı bakalım artık sıfırladık kacamakları inş

Günaydin kizlar herkesleri tebrik ederim cok güzel vermissiniz ben ayniyim malesef
Gecen hafta:68,3
Bu hafta:68,3
Abla senin menülerin guzeldi aslında hatırladıgım kadarıyla neden sabit ki öncesinde nekadar verdin duraklama vs mi
Afiyet olsun cnm :)

Ben listede degilim ki 79 kilo olunca listeye gircm
haftaya guzel olur insallah

Vaaay kaptancım sen naptın bize de söyel sırrını 2 kilo nedir ya

Gecen cuma 74.9
Bu hafta 74.2

Fark -700

%0.93

goruyosunuz dimi mercimek koftesi ve cig kofteler suralarda geziniyorrr off offf
Olsun canım bence cok guzel yemesydin bi 300 ge daha giderdi belji

Hastalar ya oglan agzı burnu aksa sa ayakta ama kucugum baygın baygın yatıyo atesi var gece nöbettedm yine sabah doktora girtik sagolsunlar atesine bile bakmıyorlar oyle muayne ettiler cunki devletin malı deniz o koltukta öyle oturmak icin varlar

Geçen hafta: 92 kg
Bu hafta: 91 kg
Fark: -1 kg
Yüzde: 1,087 %

Kanguru_
Tebrik edem arkadasım emeklerinin karsılıgı oldu darısı 8 lere :)

Kilo bildirimim
Geçen cuma; 82.00
Bu cuma; 81.6
Fark; 400

Dünkü menüye bu eksi berbatttt
olsun canım artık niyet ettin azmettin hadtaya daha guzel olacak ben inanıyorum

İnşallah canım hatta haftaya 79 rakamıni görmek için çok çaba sarfedicem
kesinlikle yaparsın istedikten sonra

Aman allahımmm bu neee masallah sana cok iyi darısı bizim basımızaa

Kizlar merak ettim ve belimi olctum 12 subatta 88 cm simdi 84 cm 4 cm incelmis ama kalca hala ayni
Aa evet ya biz nezmaan ölcülücez tekrar .. bel cok guzel gitmiş demekki bacak basen bölgesel hareket yapcan kaptan bence ip atla baya inceltti beni ya zaten zıplarken yagların zıpladıgını da görüyor insan

Su rakamlar bide listedeykn olsa dimii cok tebrik ederimm odemde olsa fazlalik fazlaliktr

Yemek yiyemedim bu hafta cnm sirri bu :) cocuklarla ugrasmakdan kahvalti yapamadim hic. Oglen ve aksamda sebze yada et yedim. Yemeklerdede zeytinyagi kullaniyorum artik. Baska bisey yapmadim :)

Cok gecmis olsun. Buyugu okula gonderme bence eevde dinlensin daha toparlanmadan yine hasta oldular. Ben devlet hastanesine goturmuyorum arrik cocuklari. Ozelliklede acile hic goturmuyorum ilgilenmiyolar. Gecen gece eceyi goturdum dr 2 farkli dereceyle olcu atesini birinde 37 birinde 39.5 cikti.hangisine inanim diyo dedim elinizle bakarsanjz 37 olmadigini anlarsiniz bende evde 39 olctum ozaman ilac kullanmaya dvm et vs vs igne yapmicakmisiniz ilac ztn kullaniyorum dusurmedi dedimde igne yaptilar sanki dr benim. Allah dusurmesin onlarin eline. Zaten acillerde cocuk doktoruda yok nrden yok anlamiyorum

Evet yemeseydim kesin giderdi cnki iki gundur tarti ayni sonucu gosterdi yani onlar yzunden oynama oomadi neyse bu hafta cok asilicamm akdam arkadaslarla bulusucm bi dondrma yerim die soz verdim onlara ama onuda yemicmm yolcaklarr benii

Oooo tebrikler kaptanım :)
tesekkur ederim canim :)

Daha çok zayıflarsam ne olcek
Zayiflarsan tebrik ederiz. Zaten kilo almak gibi bi hakkin yok. Yumrugu yersin
Baya incelmis cok iyi
Azcikda popodan gitseydi
Aa evet ya biz nezmaan ölcülücez tekrar .. bel cok guzel gitmiş demekki bacak basen bölgesel hareket yapcan kaptan bence ip atla baya inceltti beni ya zaten zıplarken yagların zıpladıgını da görüyor insan
ya ben ip atliyodum komsum beni korkuttu cok ziplana spiral kayar diye biraktim bende ip atlamayi bide zayiflica diye kazaya kurban gitmeyelim

Bundan sora öyle olucak kaptanicemmm

Tebrik ederim kızlar. Benim de hedefim haftaya 59.900 bile olsa 50li bir rakam görmek. Artık sıkıldım bu 60 lı sayılardan. Inşallah hepimiz haftaya istediğimiz sonuçları görürüz

İnşallah zaten çok kıyıdasin kesinlikle görürsün 5li yi canım

Evet canım çıkıyorum

Yaa ama büyük bi eksiklik olucak sen olmayınca

Kesinlikle olmazsa olmazim zatinyagi harika bişey ben hiç sıvıyag kulanmam hatta

İnşallah canım şuan eski halime döndüm galiba dahada iyi olucam yaza zayif olmak istiyorum

almam almam poponu keselim biraz orasi kolay kolay gitmiyo ya hep bel inceliyo

Ben hep burdayım kuzum sadece tartılmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…