Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Neyyy spirale bi zararı olurmu ki

Diyeti hiç birakmayı dusunmuyorum burayida birakmam sadece sınav haftasi ve dugun zamanları
Bıraaakma bizi kilolar kötü :)
Amanııın asıl sknadal ozaman olur bazen bende acaba diye korkuyorum olan yabrularıma bakamıyorum hastane kapılarından eve gelemiyoz zaten cok moralim bozuk ben mi bakamıyorum diye ya bukadar da olmazki ay gevmeden bidaha hastalık

bende senin gibi dusunuyodum ama dr salgin var dedi. Bol bol c vitamini ver cnm bide ben keciboynuzu pekmezi aldim eczaneden onu veriyorum sabahlari bide bagisiklik sistemi guclendirici grip gibi hastaliklara karsi koruyucu bi ilac verdi dr onu veriyorum. Elimjzden geleni yapiyoruz hastalar. Sakinan goze cop batar misali

Bırakır mıyım hic burası ailem gibi oldu
Ay kesilse kesje
ne bilim ya oyle dedi kadin brnde ip atlamiyorum artik
Valla kız popo küçültme ameliyatı olsa ilk ben olurum he

Bendede spiral var acayip korktum şuan öyle bi ihtimal varsa bende atlayamam
Aslinda bnm kontrol zamanimda geldi de gidemiyorum cocuklar hasta diye. Gidersem sorcam doktora :) gulcek bana ama napim

Bende pesinden gelirim
Kanguru_ canım benim kafa gitmiş,haklısın 29’a bölmem gerekiyordu.bu etabı 560. Etap olarak almışım:))
529. Hafta 73,7
Bu cuma 71,2
Yüzde:0,117 canım.
Onmli degil cnm ben hesapladim zaten :)
Cuma 50.5
Bugün 50.2
Fark-300
Kanguru_ canim hastaneden yeni döndüm k.bakma olur mu
gecmis olsun cnm neyiniz var bebek mi hasta

Mezun oluyosun bu hafta tebrik ederim. Musait bi zamaninda basari oykunu yazarsan seve seve okuruz :)

Sağol canım tartıda eksiyi görmeme bile sevinemedim oğlumu götürüyoruz sürekli hava aliyo salgından deyip duruyorlar reflusu de arttı biraz

Sağol canım tartıda eksiyi görmeme bile sevinemedim oğlumu götürüyoruz sürekli hava aliyo salgından deyip duruyorlar reflusu de arttı biraz
Ah bu salgin hepimizi mahvetti iyilestikden sonra oksuruk tekrarlarsa allerji dr goturun bence cnm. Ruzgarda oyle cunku bebekliginden veri hava veriyolar usutmus diye. En son gecen gittigimiz dr dedi allerjisi olabilir bi test yaptirin diye. Aklinda bulunsun

Hep birlikte canım,sabah tartıyı görünce gözlerim yuvalarından fırladı, bu nasıl oldu dedim.hatta inanamadım birkaç kez daha tartıya çıktım.kendime rüya olmadığını ispat etmek için foto bile aldım
Geçen yaz diyet ve deli gibi spor yaparken bile haftada bir kilo vermiştim maksimum.

Sonuç listeleri paylaşılırken,benim hedefi 70 kilodan 65kiloya revize etmek istiyor şeklinde not düşebilir misin canım.

Öksürük yok canim şimdi alerji dr yanından döndük bi sorun yok dedi 15 gün hava vermeye devam edin öyle görüşelim dedi bakalım

Ben se propolisli takviyelerden almayı dusunuyorum aslında evde balın kendisini de veriyıeum sabahları süte karıstırıp ama olacagı varsa oluyor ne yaoalım

bi arkadasım dalga gecerdi benimle bu kütüklerin duzeltilmesi icin vurulan bi makinenvar ona koyalım seni diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…