- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
tesekkur ederim canim :)
Zayiflarsan tebrik ederiz. Zaten kilo almak gibi bi hakkin yok. Yumrugu yersin
Azcikda popodan gitseydi
ya ben ip atliyodum komsum beni korkuttucok ziplana spiral kayar diye biraktim bende ip atlamayi bide zayiflica diye kazaya kurban gitmeyelim
Bıraaakma bizi kilolar kötü :)Diyeti hiç birakmayı dusunmuyorum burayida birakmam sadece sınav haftasi ve dugun zamanları
Amanııın asıl sknadal ozaman olur bazen bende acaba diye korkuyorum olan yabrularıma bakamıyorum hastane kapılarından eve gelemiyoz zatentesekkur ederim canim :)
Zayiflarsan tebrik ederiz. Zaten kilo almak gibi bi hakkin yok. Yumrugu yersin
Azcikda popodan gitseydi
ya ben ip atliyodum komsum beni korkuttucok ziplana spiral kayar diye biraktim bende ip atlamayi bide zayiflica diye kazaya kurban gitmeyelim
Ben hep burdayım kuzum sadece tartılmıcam
Ay kesilse kesjealmam almampoponu keselim biraz orasi kolay kolay gitmiyo ya hep bel inceliyo
ne bilim ya oyle dedi kadin brnde ip atlamiyorum artikNeyyy spirale bi zararı olurmu ki
bende senin gibi dusunuyodum ama dr salgin var dedi. Bol bol c vitamini ver cnm bide ben keciboynuzu pekmezi aldim eczaneden onu veriyorum sabahlari bide bagisiklik sistemi guclendirici grip gibi hastaliklara karsi koruyucu bi ilac verdi dr onu veriyorum. Elimjzden geleni yapiyoruz hastalar. Sakinan goze cop batar misaliBıraaakma bizi kilolar kötü :)
Amanııın asıl sknadal ozaman olur bazen bende acaba diye korkuyorum olan yabrularıma bakamıyorum hastane kapılarından eve gelemiyoz zatencok moralim bozuk ben mi bakamıyorum diye ya bukadar da olmazki ay gevmeden bidaha hastalık
Ay kesilse kesje
ne bilim ya oyle dedi kadin brnde ip atlamiyorum artik
Bıraaakma bizi kilolar kötü :)
Amanııın asıl sknadal ozaman olur bazen bende acaba diye korkuyorum olan yabrularıma bakamıyorum hastane kapılarından eve gelemiyoz zatencok moralim bozuk ben mi bakamıyorum diye ya bukadar da olmazki ay gevmeden bidaha hastalık
Valla kız popo küçültme ameliyatı olsa ilk ben olurum heAy kesilse kesje
ne bilim ya oyle dedi kadin brnde ip atlamiyorum artik
Aslinda bnm kontrol zamanimda geldi de gidemiyorum cocuklar hasta diye. Gidersem sorcam doktora :) gulcek bana ama napimBendede spiral var acayip korktum şuan öyle bi ihtimal varsa bende atlayamam
Bende pesinden gelirimBırakır mıyım hic burası ailem gibi oldu
Valla kız popo küçültme ameliyatı olsa ilk ben olurum he
Onmli degil cnm ben hesapladim zaten :)Kanguru_ canım benim kafa gitmiş,haklısın 29’a bölmem gerekiyordu.bu etabı 560. Etap olarak almışım:))
529. Hafta 73,7
Bu cuma 71,2
Yüzde:0,117 canım.
gecmis olsun cnm neyiniz var bebek mi hasta
Aslinda bnm kontrol zamanimda geldi de gidemiyorum cocuklar hasta diye. Gidersem sorcam doktora :) gulcek bana ama napim
Bende pesinden gelirim
Onmli degil cnm ben hesapladim zaten :)
Mezun oluyosun bu hafta tebrik ederim. Musait bi zamaninda basari oykunu yazarsan seve seve okuruz :)
Ah bu salgin hepimizi mahvettiSağol canım tartıda eksiyi görmeme bile sevinemedim oğlumu götürüyoruz sürekli hava aliyo salgından deyip duruyorlar reflusu de arttı biraz
Hep birlikte canım,sabah tartıyı görünce gözlerim yuvalarından fırladı, bu nasıl oldu dedim.hatta inanamadım birkaç kez daha tartıya çıktım.kendime rüya olmadığını ispat etmek için foto bile aldımCanım tesekkürederim kacamaklar vardı ya oyuzden korkyordym yenş bir hafta basladı bakalım artık sıfırladık kacamakları inş
Abla senin menülerin guzeldi aslında hatırladıgım kadarıyla neden sabit ki öncesinde nekadar verdin duraklama vs mi
Vaaay kaptancım sen naptın bize de söyel sırrını 2 kilo nedir ya
Olsun canım bence cok guzel yemesydin bi 300 ge daha giderdi belji
Hastalar ya oglan agzı burnu aksa sa ayakta ama kucugum baygın baygın yatıyo atesi var gece nöbettedm yine sabah doktora girtik sagolsunlar atesine bile bakmıyorlar oyle muayne ettiler cunki devletin malı deniz o koltukta öyle oturmak icin varlar
Tebrik edem arkadasım emeklerinin karsılıgı oldu darısı 8 lere :)
olsun canım artık niyet ettin azmettin hadtaya daha guzel olacak ben inanıyorum
kesinlikle yaparsın istedikten sonra
Aman allahımmm bu neeemasallah sana cok iyi darısı bizim basımızaa
Yok valla geçen bende etiketledim ama dönmedi acaba internetinde falan sıkıntı mı var
Sonuç listeleri paylaşılırken,benim hedefi 70 kilodan 65kiloya revize etmek istiyor şeklinde not düşebilir misin canım.Aslinda bnm kontrol zamanimda geldi de gidemiyorum cocuklar hasta diye. Gidersem sorcam doktora :) gulcek bana ama napim
Bende pesinden gelirim
Onmli degil cnm ben hesapladim zaten :)
Mezun oluyosun bu hafta tebrik ederim. Musait bi zamaninda basari oykunu yazarsan seve seve okuruz :)
Ah bu salgin hepimizi mahvettiiyilestikden sonra oksuruk tekrarlarsa allerji dr goturun bence cnm. Ruzgarda oyle cunku bebekliginden veri hava veriyolar usutmus diye. En son gecen gittigimiz dr dedi allerjisi olabilir bi test yaptirin diye. Aklinda bulunsun
Dun girmis siteye ama bise yazmadi insallah gelirYok valla geçen bende etiketledim ama dönmedi acaba internetinde falan sıkıntı mı var
ooowww tmm cnm :)Sonuç listeleri paylaşılırken,benim hedefi 70 kilodan 65kiloya revize etmek istiyor şeklinde not düşebilir misin canım.
He aman iyi cnm insallah kisa zmnda toparlarÖksürük yok canim şimdi alerji dr yanından döndük bi sorun yok dedi 15 gün hava vermeye devam edin öyle görüşelim dedi bakalım
Ben se propolisli takviyelerden almayı dusunuyorum aslında evde balın kendisini de veriyıeum sabahları süte karıstırıp ama olacagı varsa oluyor ne yaoalımbende senin gibi dusunuyodum ama dr salgin var dedi. Bol bol c vitamini ver cnm bide ben keciboynuzu pekmezi aldim eczaneden onu veriyorum sabahlari bide bagisiklik sistemi guclendirici grip gibi hastaliklara karsi koruyucu bi ilac verdi dr onu veriyorum. Elimjzden geleni yapiyoruz hastalar. Sakinan goze cop batar misali
bi arkadasım dalga gecerdi benimle bu kütüklerin duzeltilmesi icin vurulan bi makinenvar ona koyalım seni diyeBırakır mıyım hic burası ailem gibi oldu
Valla kız popo küçültme ameliyatı olsa ilk ben olurum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?