Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mudanya dag yolu hepsini gezdik cocugu eglendirmeye avmye falan yemek yedik bayaa yoruldk ama boyle havayi cok ozlrmisizzx
Oh maşallah baya gezmişsiniz :) bizim de her pazar klasiğimizdi önce mudanya sonra dağ yolunda çay ama ben bi dur dedim çok yoruyo insanı

Gunaydin kizlar

Gecen cuma 73.6

Pazartesi 74.00

Cok.ozurdileyerrk soyluyorum 3 gundur wc ye cikmadim o yuzden die dusunuyorum sjmdi z yagi icicem tk kasigi adar mecbur ins ise yarar

Oh maşallah baya gezmişsiniz :) bizim de her pazar klasiğimizdi önce mudanya sonra dağ yolunda çay ama ben bi dur dedim çok yoruyo insanı
Evet biri taa bi uc biri tepe normalde 1 ini secerdik bizde ama bu sefer boyke yaptik cokta iyi geldi valla

Neden uyuyamadinki canım yaa gün boyu da uykusuzluk cekilmezki Allah yardımcın olsun kuzumm
Pazar günleri geç kalkıyorum ya uyku düzenim bozuluyo. Dün 9 da kalkmıştım o yüzdem hiç uyuyamadım o kadar da yorulmuştum dün uyurum dedim ama en son saate baktığımda 3 olmuştu kimbilir kaçta uyudum

Uyku düzenin şaşırmış canım.Benim fark etmiyor.Şu sıralar Tv karşısında uyumaya alıştım güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…