- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Günaydın arkadaşlar herkes için güzel bir Hafta olsun.
Geçen Cuma: 60.500
Pazartesi:60.300
Fark: 200
Bu cuma sanki 5li rakamları göreceğim
@Rzgrece
Tek değilmişim ben de sadece ben iskenderin pidesini etinden daha çok seviyorum zannediyordumBen genelde tam tersini yapıyorum etlerini yemiyorum pideleri yiyorumama pidesi çooook güzel değil mi
Nerelere gittiniz
Nerelere gittiniz :)
Valla ben hep etlerini yanımdakinin tabağına koyar pidesini yerimTek değilmişim ben de sadece ben iskenderin pidesini etinden daha çok seviyorum zannediyordum
Günaydın kızlar
Oh maşallah baya gezmişsiniz :) bizim de her pazar klasiğimizdi önce mudanya sonra dağ yolunda çay ama ben bi dur dedim çok yoruyo insanıMudanya dag yolu hepsini gezdik cocugu eglendirmeye avmye falan yemek yedik bayaa yoruldk ama boyle havayi cok ozlrmisizzx
Nasılsın kuzucum dişin nasıl olduGünaydın Esracım
Evet biri taa bi uc biri tepe normalde 1 ini secerdik bizde ama bu sefer boyke yaptik cokta iyi geldi vallaOh maşallah baya gezmişsiniz :) bizim de her pazar klasiğimizdi önce mudanya sonra dağ yolunda çay ama ben bi dur dedim çok yoruyo insanı
En sevmediğim durum o yüzden artı gelmişsindir kesinGunaydin kizlar
Gecen cuma 73.6
Pazartesi 74.00
Cok.ozurdileyerrk soyluyorum 3 gundur wc ye cikmadim o yuzden die dusunuyorum sjmdi z yagi icicem tk kasigi adar mecbur ins ise yarar
Nasılsın kuzucum dişin nasıl oldu
Bütün negatif enerjiyi atmışsınızdır :)Evet biri taa bi uc biri tepe normalde 1 ini secerdik bizde ama bu sefer boyke yaptik cokta iyi geldi valla
Evet canım işteyim dün gece hiç uyuyamadım acayip uykum var gözümü açamıyorum nasil akşam olcam bilmiyorumŞimdi daha iyiyim bebeğim
Sen napıyosun istemisin canim
Evet canım işteyim dün gece hiç uyuyamadım acayip uykum var gözümü açamıyorum nasil akşam olcam bilmiyorum
Pazar günleri geç kalkıyorum ya uyku düzenim bozuluyo. Dün 9 da kalkmıştım o yüzdem hiç uyuyamadım o kadar da yorulmuştum dün uyurum dedim ama en son saate baktığımda 3 olmuştu kimbilir kaçta uyudumNeden uyuyamadinki canım yaa gün boyu da uykusuzluk cekilmezki Allah yardımcın olsun kuzumm
Sabah aç karnına 1 ılık limonlu su ve 2 gün kurusu kayısı denedin mi?Gunaydin kizlar
Gecen cuma 73.6
Pazartesi 74.00
Cok.ozurdileyerrk soyluyorum 3 gundur wc ye cikmadim o yuzden die dusunuyorum sjmdi z yagi icicem tk kasigi adar mecbur ins ise yarar
Uyku düzenin şaşırmış canım.Benim fark etmiyor.Şu sıralar Tv karşısında uyumaya alıştım güzel oluyorPazar günleri geç kalkıyorum ya uyku düzenim bozuluyo. Dün 9 da kalkmıştım o yüzdem hiç uyuyamadım o kadar da yorulmuştum dün uyurum dedim ama en son saate baktığımda 3 olmuştu kimbilir kaçta uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?