- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Pazar günleri geç kalkıyorum ya uyku düzenim bozuluyo. Dün 9 da kalkmıştım o yüzdem hiç uyuyamadım o kadar da yorulmuştum dün uyurum dedim ama en son saate baktığımda 3 olmuştu kimbilir kaçta uyudum
Ben de bebekler gibi süpürge sesi falan açıp uyumayı düşünüyorumUyku düzenin şaşırmış canım.Benim fark etmiyor.Şu sıralar Tv karşısında uyumaya alıştım güzel oluyor
Keşke deseler ki arkadaşlar bugün iş yok herkes evine gitsinHafta sonu işi biraz bozuyo malesef gece 3e kadar uyak olmak kötü. Sen yine kahve falan iç uykunu bastirsin
Keşke deseler ki arkadaşlar bugün iş yok herkes evine gitsin
Kesin ondan cnm valla bide artik bir ogunumu corba yapicam artik yoksa hep boyle oluyorum ilkkez 3 gun olduEn sevmediğim durum o yüzden artı gelmişsindir kesin
Bayadir gunkurusu yemiyorum bugun alip deniyeyim cnmSabah aç karnına 1 ılık limonlu su ve 2 gün kurusu kayısı denedin mi?
Olmaz kız üretim durur mu hiçAyy keşkee.. inşallah öyle bişey olur
Aynen unsuz çorbalardan yap akşam yemeğin olsa daha iyi olu sanki sabahlarıda çörekotu yağı içKesin ondan cnm valla bide artik bir ogunumu corba yapicam artik yoksa hep boyle oluyorum ilkkez 3 gun oldu
Benimkisi sadece bir hayalAyy keşkee.. inşallah öyle bişey olur
Olmaz kız üretim durur mu hiç
Benimkisi sadece bir hayal
Keşke deseler ki arkadaşlar bugün iş yok herkes evine gitsin
sumeyyecim bence cumaya daha da guzel olcak bak gel beiliktr yapalım istersen cımaya kadar her aksamına bir spor koy etkisini gördükce sen daha da col yaparsın ne dersin birlilte bir program yaparızGünaydın,hayırlı haftalar kızlar.
Cuma: 97.3
Pazartesi: 97.1
Göğüs: 101
Bel: 89
Kalça: 114
Canım tebrikler cumaya daha da guzel olur bence ve de 5lerş görürsünGünaydın arkadaşlar herkes için güzel bir Hafta olsun.
Geçen Cuma: 60.500
Pazartesi:60.300
Fark: 200
Bu cuma sanki 5li rakamları göreceğim
Kanguru_
Vaaav sen oldun artık cumaya garanti -1 sporda super zatenPazartesi kilo bildirimi
Cuma 81:6
Pztesi 81:3
Fark -300
İnş şşe yarar canım ya o durum cok sinşr bozucu insan rahstsız oluyor cok fazlaGunaydin kizlar
Gecen cuma 73.6
Pazartesi 74.00
Cok.ozurdileyerrk soyluyorum 3 gundur wc ye cikmadim o yuzden die dusunuyorum sjmdi z yagi icicem tk kasigi adar mecbur ins ise yarar
Hah bu da bizim hayalimiz işte esracımKeske deseler ki bugun cocuklara biz bakcaz sen yat uyu valla simdi yatar yarin sabaha anca kalkardim
sumeyyecim bence cumaya daha da guzel olcak bak gel beiliktr yapalım istersen cımaya kadar her aksamına bir spor koy etkisini gördükce sen daha da col yaparsın ne dersin birlilte bir program yaparız
Canım tebrikler cumaya daha da guzel olur bence ve de 5lerş görürsün
Vaaav sen oldun artık cumaya garanti -1 sporda super zaten
İnş şşe yarar canım ya o durum cok sinşr bozucu insan rahstsız oluyor cok fazla
Hah bu da bizim hayalimiz işte esracım
Supersin bştanem bence cok iyi gidiyosun artık toparladın iyiceBende -1 bekliyorum tabi regilden dolayı spor yapamiyorum şimdilik ama sporu 2_3 gün daha yapamiycam daha sonra hızla devam ...♡
Cuma 69.0
Bugun 67.4
Ama ben bunun fake bşr rakam oldugunu dusunuyorum
Yiyince normal duzende 68 olur herhalde o bile kardır bana. Kanguru_
Supersin bştanem bence cok iyi gidiyosun artık toparladın iyice
Günaydın,hayırlı haftalar kızlar.
Cuma: 97.3
Pazartesi: 97.1
Göğüs: 101
Bel: 89
Kalça: 114
Günaydın arkadaşlar herkes için güzel bir Hafta olsun.
Geçen Cuma: 60.500
Pazartesi:60.300
Fark: 200
Bu cuma sanki 5li rakamları göreceğim
Kanguru_
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 81:6
Pztesi 81:3
Fark -300
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 73.6
Pazartesi 74.00
Cok.ozurdileyerrk soyluyorum 3 gundur wc ye cikmadim o yuzden die dusunuyorum sjmdi z yagi icicem tk kasigi adar mecbur ins ise yarar
Ah& ahhh keske :)))Keske deseler ki bugun cocuklara biz bakcaz sen yat uyu valla simdi yatar yarin sabaha anca kalkardim
Cuma 69.0
Bugun 67.4
Valla bana işyerinden deseler esra git nergizin çocuklarina bak devamsız sayılmıcaksın koşa koşa gelirimKeske deseler ki bugun cocuklara biz bakcaz sen yat uyu valla simdi yatar yarin sabaha anca kalkardim
Ama çok güzel fake bile olsa görebilmekCuma 69.0
Bugun 67.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?