Kizlar bahar geldi icim kipir kipir
Ölcülerin cok iyi canım
Cumaya kadar gider canım bence sıkma canınıSelam kizlar
Kilo bildirimim
Cuma 68.4
Pazartesi 68.7
300 gr artidayim malesef
Olculerim
12.12.2017 kilo: 77.7
Gogus 102
Bel 85
Basen 111
12.3.2018 kilo: 68.7
Gogus 100
Bel 80
Basen 102
Kanguru_
harikasın ya gercekten diger üc aydada böyle versen dusunsene harşka olursunInsallah kaptanim elimden geleni yapiyorum dun aksam bolgesel calistim birde regl oldum olucam ondan buyuk ihtimal
Tesekku ederim canim :) 3 ayda 9 kilo verdim takimlara 12 aralikda girmistim o zaman olculerimi de almistim
Basen ler baya farketmis evet elma yim ben :)))
ay en zoruda karar vermek simi benim bşr de derdim cocukların sebze yememesi deliriyorum cocuklar yese babaları yemiyor kac cesit yemek yapıyorum yada ortak bisey bulana kadar deliriyorum yada yada farklı bşrsey yapmak icinBen de oğlumu parka götüreceğim şimdi.bol bol hareket ederim .
Parkta akşam ne yapsam diye düşünür bulurum,ohh sen kararını vermişsin .Darısı başıma.
Teşekkürler canım:)) 1 sene önceki kilomu ve ölçülerimi hatırlıyorum da ben ne yapmışım kendime diyorum.Geçen yıl bu zamanlar tahminen 90 kilo civarındaydım,kilo aldıkça tartıya çıkmıyor ya insan tam bilmiyorum.Ölcülerin cok iyi canım
Cumaya kadar gider canım bence sıkma canını
Super incelmişssin masallah demekki iyi soor yaptın canım 9 kiloya suoer incelme cunki darısı bizim basımıza
harikasın ya gercekten diger üc aydada böyle versen dusunsene harşka olursun
ay en zoruda karar vermek simi benim bşr de derdim cocukların sebze yememesi deliriyorum cocuklar yese babaları yemiyor kac cesit yemek yapıyorum yada ortak bisey bulana kadar deliriyorum yada yada farklı bşrsey yapmak icinmesela bugun cocuklar yesin diye karnıbahar köfte yapıcam zira baska turkusunu hayatta yemezler kendşme kereviz yapıcam eşim ne yşcek hiç bilmiyorum :/
Günaydıııınnn gece uyuyamdk daa yeni kalktıkk..
Khvltı
Omlet
Domates
Maydonoz limonlu
Kuşburnu çayı şekersz
Salatalık
Haydi spora şmdii
Bende sabah yürüdüm bi saat acik havadaOhh afiyet olsun tatlım. İyi yağ yakmalar :)
Bende sabah yürüdüm bi saat acik havada
Bu ne güzel bir soru çok motive edici. Ben en çok kot pantolon giyebilmek istiyorum. Etek elbise ve bikini giymeyide çok özledim. Kafamda bir sürü kombin var zayıflasam neler giyerim nelerİyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Bugün yine buralar sessiz...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.
Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?
ay abla yine dolu dolusun hayranım enerjineeBiz havaalanina gidecez kizlar kizimin kaynanasi umreye gidiyo yine yogun bi hafta hayirlisi bakalim yarin igneme gidecem carsamba sohbetim var persembe günüm var cuma sabah lahmacun sirasi bizde aksam arkadasimin kizinin kinasi var
Allah kabul etsin.Maşallah senin evli kızın mı varBiz havaalanina gidecez kizlar kizimin kaynanasi umreye gidiyo yine yogun bi hafta hayirlisi bakalim yarin igneme gidecem carsamba sohbetim var persembe günüm var cuma sabah lahmacun sirasi bizde aksam arkadasimin kizinin kinasi var
Bu ne güzel bir soru çok motive edici. Ben en çok kot pantolon giyebilmek istiyorum. Etek elbise ve bikini giymeyide çok özledim. Kafamda bir sürü kombin var zayıflasam neler giyerim neler
Mayo giymek bence yürek isterAyy evet. Şöyle totomuza güvene güvene bir kot giymek ne güzel olur. Normalde mayoyu daha çok seviyorum ama zayıflasam bikini de giyerim vallaha :)
Mayo giymek bence yürek isterinşallah güzel güzel giyineceğimiz günler yakındır
Ya alt kısmı çok kilolu gösteriyo mayoların üstte problem yok, korseliler özellikle iyice zayıf gösteriyoAy hadi inşallah :) Ama niye mayo yürek ister. Vallaha doğru modeli seçersen göbeği falan gizler.
Oyyy saol canim benimmmmValla bana işyerinden deseler esra git nergizin çocuklarina bak devamsız sayılmıcaksın koşa koşa gelirim
ben yirtik kot giycem :) tesetturluyum ama olsun evdede olsa giycem cok hosuma gidiyo bide cicekli uzun elbise ve kizimla anne kiz kombini yapcam :) insallaaaaaaahhhİyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Bugün yine buralar sessiz...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.
Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?
Şu emmeye çözüm bulsunlar benceOyyy saol canim benimmmmkucugum gece 1 den 6 ya kadar 5 kere uyanip emmek isteyince sabah knun verdigi uykusuzlukla yazmisimm valla onu sonra ablam geldi saolsun bakti cocuklarada iki saat uyudum kndime geldim hrmen olculerimi yazayim 3 gundur olcuyu aldimbyazamiomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?