Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ ölçülerim
Göğüs 98
Bel:74
Kalça: 100
Ölcülerin cok iyi canım

Selam kizlar
Kilo bildirimim

Cuma 68.4
Pazartesi 68.7
300 gr artidayim malesef

Olculerim
12.12.2017 kilo: 77.7
Gogus 102
Bel 85
Basen 111

12.3.2018 kilo: 68.7
Gogus 100
Bel 80
Basen 102

Kanguru_
Cumaya kadar gider canım bence sıkma canını
Super incelmişssin masallah demekki iyi soor yaptın canım 9 kiloya suoer incelme cunki darısı bizim basımıza

harikasın ya gercekten diger üc aydada böyle versen dusunsene harşka olursun

Ben de oğlumu parka götüreceğim şimdi.bol bol hareket ederim .
Parkta akşam ne yapsam diye düşünür bulurum,ohh sen kararını vermişsin .Darısı başıma.
ay en zoruda karar vermek simi benim bşr de derdim cocukların sebze yememesi deliriyorum cocuklar yese babaları yemiyor kac cesit yemek yapıyorum yada ortak bisey bulana kadar deliriyorum yada yada farklı bşrsey yapmak icin mesela bugun cocuklar yesin diye karnıbahar köfte yapıcam zira baska turkusunu hayatta yemezler kendşme kereviz yapıcam eşim ne yşcek hiç bilmiyorum :/

Teşekkürler canım:)) 1 sene önceki kilomu ve ölçülerimi hatırlıyorum da ben ne yapmışım kendime diyorum.Geçen yıl bu zamanlar tahminen 90 kilo civarındaydım,kilo aldıkça tartıya çıkmıyor ya insan tam bilmiyorum.
Geçen Nisan ayında kötü bir olay geçirmiş 3 gün yemeden içmeden kesildikten sonra midem hazır küçüldü bari krizi fırsata çevirip diyete başlayayım dedim ve 89,5 ile başladım.

Benim de oğlum sebzeyi her çocuk gibi pek sevmez.Ama yemezse aç kalır,mecburen yer.
Abur cubur vermem,şayet yemeğini iyi yerse iki küçük parça çikolata yiyeceğini bildiği için yer.

Eşim de yaptığım yemeği yemezse bulamayacağını bilir mecburen yer Bir de kayınvalidem çok güzel yemek yapamadığı için eşim benim yemeklerime bayılır. Kapuska,pırasa,enginar, karnabarı ilk defa ben yaptığımda yedi
Evlendiğimiz ilk zamanlar yeşil mercümek yemeği yapmıştım ,eşim ben sevmem sipariş versek mi dedi.Hiç sesimi çıkarmadan bir tabak kendime alıp içim acıya acıya gidip çöpe attım .
O olaydan sonra eşimin ben şu yemeği sevmem dediğini hiç duymadım

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum ,hiç de hatırlatmadınız ayol
09:30 Limonlu su
10:00 Sahanda iki yumurta,bol bol yeşillik,3-4 çeri domates,3 ceviz,süzme ve burgu peynir,5 siyah zeytin, 2 bardak siyah çay
14:00 Şekersiz duble türk kahvesi
16:00 Limonlu Yeşil çay ve bir gün kurusu kayısı
19:00 1 kepçe mercimek çorba,salata ,yoğurt, ve dünden kalan iki tane fırın köfte
Su:2,5 lt
Spor:1,5 saat açık hava yürüyüş.

Biz havaalanina gidecez kizlar kizimin kaynanasi umreye gidiyo yine yogun bi hafta hayirlisi bakalim yarin igneme gidecem carsamba sohbetim var persembe günüm var cuma sabah lahmacun sirasi bizde aksam arkadasimin kizinin kinasi var

Bende sabah yürüdüm bi saat acik havada

İyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.

Hanımlar merhaba...

Bugün yine buralar sessiz...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.

Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?

Bu ne güzel bir soru çok motive edici. Ben en çok kot pantolon giyebilmek istiyorum. Etek elbise ve bikini giymeyide çok özledim. Kafamda bir sürü kombin var zayıflasam neler giyerim neler

Biz havaalanina gidecez kizlar kizimin kaynanasi umreye gidiyo yine yogun bi hafta hayirlisi bakalim yarin igneme gidecem carsamba sohbetim var persembe günüm var cuma sabah lahmacun sirasi bizde aksam arkadasimin kizinin kinasi var
ay abla yine dolu dolusun hayranım enerjinee

Allah kabul etsin.Maşallah senin evli kızın mı var kaç yaşında evlendi ki?
Bu haftalık program dolmuş bile gün,lahmacun biraz tehlikeli sularda yüzeceksib bu hafta.kayıpsız atlatırsın inşallah canım.

Bu ne güzel bir soru çok motive edici. Ben en çok kot pantolon giyebilmek istiyorum. Etek elbise ve bikini giymeyide çok özledim. Kafamda bir sürü kombin var zayıflasam neler giyerim neler

Ayy evet. Şöyle totomuza güvene güvene bir kot giymek ne güzel olur. Normalde mayoyu daha çok seviyorum ama zayıflasam bikini de giyerim vallaha :)

Valla bana işyerinden deseler esra git nergizin çocuklarina bak devamsız sayılmıcaksın koşa koşa gelirim
Oyyy saol canim benimmmm kucugum gece 1 den 6 ya kadar 5 kere uyanip emmek isteyince sabah knun verdigi uykusuzlukla yazmisimm valla onu sonra ablam geldi saolsun bakti cocuklarada iki saat uyudum kndime geldim hrmen olculerimi yazayim 3 gundur olcuyu aldimbyazamiomm

ben yirtik kot giycem :) tesetturluyum ama olsun evdede olsa giycem cok hosuma gidiyo bide cicekli uzun elbise ve kizimla anne kiz kombini yapcam :) insallaaaaaaahhh

Şu emmeye çözüm bulsunlar bence

Reactions: NGY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…