Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim eşim de aynı tavrı sergiledi içinden kara vicdanlı bile demiştir Bak çocuk aç aç diyordu .Ağlatma doktor ne bilecek bile dedi.İçim acıya acıya dayandım valla iyi ki yapmışım dedim.
Hehh tipkisinin aynisi allah saglik versin bunu 8.aylikkn kesmeyi dusunuyorum ama gndz emmesini azalir mi yada meme reddi yaparmi tekrar die de dsunmuyo deilimm araniz da gece emmesini kesip 2 yasina kadar emziren var mi hicc bu arada sormus olayim hem

Herkes uyudu ben su +18 e baktim baktim bi guldum bi uzuldum bi tokun acin halinden anlamamasina uzuldum bi cahil kadinlarimiza uzuldum bi bazi erk3klerin dusuncesizligine uzuldum demem oki kizlarr esinizi iyi secin ama gercekten secinn kendinizi.sectirtinn hayatinizi yazik etmeyin

ay bende bayılırım kestaneyee hertürlüsünee

Ilki cok farkli dimi kiz :) ben ruzgar ilk adim attiginda herkesi aramistim yurumeye basladi diye. Disi ciktigindada oyle. Ama ecede normal biseymis gibi geldi oyle cok heycanlanmadim. Tabiki ikiside canim ama ilk heycan ilk deneyim cok baskam
ilk heycanlar saf duygular ilk kes annelik cok guzel dunya hep onun etrafında dönüyor ilkinde

canım her cocuk rızkıyla gelir bazı maddi meseleleri de gunumuz insanı abartıyor 35 biblik 50 binlik okullarda mı buyuduk herbirimiz ama cık sukur okulumuzuda okuduk işimizi de aldık elimize bazı meseleleri cözümsüzlüğe hapsediyo gunumuzun tuketim insanı

Biz şişmanlarda herşeyi seviyoruz ben öyle düşünmüyorum huzurcuğum artık ekmek aslanın midesinde o yüzden sadece çocukların karnını doyurmakla yetinmemek gerek. Ben şimdiden bunları düşünüyorum. Bizim zamanımızda mesela herkes iyi derecede yabancı dil bilmedende iş bulabiliyorken şimdi ilk okul 2 ye giden çocuk su gibi ingilizce konuşuyor. Hangi insan çocuğunu geride bırakmak ister ki

Kaptanım, dün fabrikada inanılmaz yorulmuştum. Eve gittiğim gibi uyuyakalmışım. Anneannemde yorulmuştur diye uyandırmamış. Geç olunca da bu saatte yemek yemez diye uyandırmamış öyle bütün gece uyumuşum. Kusura bakmayın.

Dünkü menüm;

Sabah: 06.35

1 dilm tam buğday ekmeği
1 kk süzme peynir
1 dilim dil peyniri
3 dilim domates
4 yeşil zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
Maydonoz

Öğlen: 12.25

Yarım kepçe yoğurt çorbası
Adana kebap (Yanındaki pilavı ve pidesi yenmedi)
Ayran

Akşam-
Yok

2.4 lt su. Dün zaten dinlenme günü yapacaktım. Spor yok.

Dnki menum
Kahvalti 10.30
1 has yumurta yarjm kapya biber 5 siyah 1 yesil zeytin 1kk peynir 20 kucuck cig findik 6 dal tere 1 hurma

Ara 14.40
Sutli filtre kahve sekersiz

Aksam 17.40
150 gr yagsiz et 1 lase mevsimnsalta iki uc catal acuka sos

4 lt su
45 dk tempolu yuruyuss +3000 adim hesaplarim sonra puani

Afiyet olsun canım.Acuka bilmene şaşırdım.

Kaptanım başladın mı temizliğe?
Ben eğitimdeyim benimle çok alakalı değil ama girmek zorunlu vakit çok

Ama bu kadının kocalık bi durumu yok beyinde problem var bende açıcam benimki hissiz töbe töbe acilen evlenmem lazım
askerligi fln beklemeyin ozmn olmesin seninkidr
uykusuzluktan gidiyodur sutun. Uykuda cok onmli. Aptamilin muhallebileri varya onlardan al ver bakalim belki daha uzun uyur

Yanliz o gece kalktigimiz halimizi esimiz iyiki gormuyo yaaa ben resmen bu emoziyinin ta kendisi oluyom
aynen yaa hele bazen ben eceyi yanimiza aliyorum tek meme acik artik bi cekiciligi kalmadi el ayak gibi bise oldu
Benim bugun ogleden sonra basim agriyordu aksama dogru siddetlendi ilac aldim uyudum anca kendime geldim kaptanimmm
Gecmks olsun cnm simdi nasilsin
2 yas 3 aymiiiiii ohaa
Bana kalsa ben 1.5 yasinda biraktircam
Tamam canim kolay gelsin sana afiyet olsun
azmi olmus sanko

Eee kızlar gününüz nasıl başladı nasıl geçiyor? Vallaha ben menümü yazdığımda daha yeni masama oturabilmiştim.

Kızlar geçen günkü sorum gibi bir sorum daha var... Diyetten sıkıldığınızda, modunuz düştüğünde tekrar ne yapıp motive oluyorsunuz? Şu son zamanlarda zorlanıyor gibi hissediyorum. Sizler için tekrar motive olma kaynakları nelerdir?

Valla olamıyorum ben 1 aydır diyet moduna geçmeye çalışıyorum.
Ama benim sevgilim saolsun dün yeniden laf sokarak hatırlattı ona hırslanıp giriveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…