Hehh tipkisinin aynisi allah saglik versin bunu 8.aylikkn kesmeyi dusunuyorum ama gndz emmesini azalir mi yada meme reddi yaparmi tekrar die de dsunmuyo deilimm araniz da gece emmesini kesip 2 yasina kadar emziren var mi hicc bu arada sormus olayim hemBenim eşim de aynı tavrı sergiledi içinden kara vicdanlı bile demiştirBak çocuk aç aç diyordu .Ağlatma doktor ne bilecek bile dedi.İçim acıya acıya dayandım valla iyi ki yapmışım dedim.
ay bende bayılırım kestaneyee hertürlüsüneeInsan sıkılıyo gerçekten ama değişik sağlıklı kahvaltılar hazırla kendine o pis şeyleri dediğim gibi eve bile sokma. Ben sosisin yapılışını izledim öyle bir tiksindim ki yıllardır ağzıma sürmem. Kız kestaneyi niye atıyon çocuklar yerdi eşin yerdikestaneye bayılırım kestane şekeri kestaneli pasta en sevdiğim şeylerr
ilk heycanlar saf duygular ilk kes annelik cok guzel dunya hep onun etrafında dönüyor ilkindeIlki cok farkli dimi kiz :) ben ruzgar ilk adim attiginda herkesi aramistim yurumeye basladi diye. Disi ciktigindada oyle. Ama ecede normal biseymis gibi geldi oyle cok heycanlanmadim. Tabiki ikiside canim ama ilk heycan ilk deneyim cok baskam
canım her cocuk rızkıyla gelir bazı maddi meseleleri de gunumuz insanı abartıyor 35 biblik 50 binlik okullarda mı buyuduk herbirimiz ama cık sukur okulumuzuda okuduk işimizi de aldık elimize bazı meseleleri cözümsüzlüğe hapsediyo gunumuzun tuketim insanıVall istemiyolar 3 5 sene biraz keyfimize bakalım diyolarabisiyle aynı apartmanda oturdukları için onun çocuklarindan dolayı soģudu çocuktan. Çünkü sürekli 6 aylık olsun rahat etcez yürüsün rahat etcez krese başlasın rahat etcez okula başlasın rahat etcez laflarını duyduğu için rahat etmiyosan yada rahat etmek istiyosan niye doğurdun kafasında
Ben çok severim çocuklari ve anne olmayı çok istiyorum ama ben de ing kursuna gidiyodum ya ordaki arkadaşlar genellikle evli çocukları var. Çocukların masraflarını duydukça gözüm korkuyo. Okul paraları inanılmaz ya yıllik 35 50 bin arası diyolar. Yani bu devirde çocuk çok zor
Biz şişmanlarda herşeyi seviyoruzay bende bayılırım kestaneyee hertürlüsünee
ilk heycanlar saf duygular ilk kes annelik cok guzel dunya hep onun etrafında dönüyor ilkinde
canım her cocuk rızkıyla gelir bazı maddi meseleleri de gunumuz insanı abartıyor 35 biblik 50 binlik okullarda mı buyuduk herbirimiz ama cık sukur okulumuzuda okuduk işimizi de aldık elimize bazı meseleleri cözümsüzlüğe hapsediyo gunumuzun tuketim insanı
Afiyet olsun canım.Acuka bilmene şaşırdım.Dnki menum
Kahvalti 10.30
1 has yumurta yarjm kapya biber 5 siyah 1 yesil zeytin 1kk peynir 20 kucuck cig findik 6 dal tere 1 hurma
Ara 14.40
Sutli filtre kahve sekersiz
Aksam 17.40
150 gr yagsiz et 1 lase mevsimnsalta iki uc catal acuka sos
4 lt su
45 dk tempolu yuruyuss +3000 adim hesaplarim sonra puani
Ama bu kadının kocalık bi durumu yok beyinde problem varbende açıcam benimki hissiz töbe töbe acilen evlenmem lazım
uykusuzluktan gidiyodur sutun. Uykuda cok onmli. Aptamilin muhallebileri varya onlardan al ver bakalim belki daha uzun uyurSabah uyanınca ilk işim emzrmek snra meyve püresi hazırlamk cam rendede. İçine bıldırcın yumurtası sarısı koyuyorm haşlayıp. Snra oynuyo braz uykusu geliyo uyuyuço. Uyanıyo bi dha emziriyorm. Snra çökelek tarzı bşyler veriyorm. Çok seviyo. Snra oynuyo fln. Dışarı çkıyorz. Gelyrz. Yine uyuyo. Uyanıyo emziriyorm snra çorba yediriyorm. Akşamda emiyo akşam yemeğindekilerden yieceği bşy varsa tattırıyorm öyle. Yatmadan emzryrm. Aptaml süt veriyrm öyle uyuuo. 2 saat fln uyuyo uyanıyo. Emzryrm uyuyo 5 dk snra geri kalkıyo. Öteki göğsümü veriyorm uyuyo. Yine uyanıyo. Süt yapıp veriyorm uyuyo geei bi 2 ysa 2 bçk saat dha.. Yarın ilk işim ddklerini yapmak olacakk. Gece uykusu yok bnde hiç. Gün içinde zor topluyorm o kdr spordan snra. Sanırım bundan dolayı azaldı sütüm
Yanliz o gece kalktigimiz halimizi esimiz iyiki gormuyo yaaa ben resmen bu emoziyinin ta kendisi oluyom
Gecmks olsun cnm simdi nasilsinBenim bugun ogleden sonra basim agriyordu aksama dogru siddetlendi ilac aldim uyudum anca kendime geldim kaptanimmm
2 yas 3 aymiiiiii ohaaBenimki 3 gun srdu bi yandan cocukla ugrasiyordm bi yandan kocmlA yazik cocuk acikti ver yesin diee beynimi yedi bi turlu anlamiyodu acliktn deil alisknliktn oldugunu butun gece kesintiziz uyuynca 4.gn o zmn dank etti bu arada buyugunu kestigimde 2 yas 3 aylikti
Tamam canim kolay gelsin sana afiyet olsunKaptanım, dün fabrikada inanılmaz yorulmuştum. Eve gittiğim gibi uyuyakalmışım. Anneannemde yorulmuştur diye uyandırmamış. Geç olunca da bu saatte yemek yemez diye uyandırmamış öyle bütün gece uyumuşum. Kusura bakmayın.
Dünkü menüm;
Sabah: 06.35
1 dilm tam buğday ekmeği
1 kk süzme peynir
1 dilim dil peyniri
3 dilim domates
4 yeşil zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı
Maydonoz
Öğlen: 12.25
Yarım kepçe yoğurt çorbası
Adana kebap (Yanındaki pilavı ve pidesi yenmedi)
Ayran
Akşam-
Yok
2.4 lt su. Dün zaten dinlenme günü yapacaktım. Spor yok.
azmi olmus sankoDnki menum
Kahvalti 10.30
1 has yumurta yarjm kapya biber 5 siyah 1 yesil zeytin 1kk peynir 20 kucuck cig findik 6 dal tere 1 hurma
Ara 14.40
Sutli filtre kahve sekersiz
Aksam 17.40
150 gr yagsiz et 1 lase mevsimnsalta iki uc catal acuka sos
4 lt su
45 dk tempolu yuruyuss +3000 adim hesaplarim sonra puani
Valla bugün kimsecikler yok. Ben hala +18 i okuyorum fırsat buldukçaYahuu hatunlar nerdesiniz?
İki üç sayfa okudum bıraktım.Valla bugün kimsecikler yok. Ben hala +18 i okuyorum fırsat buldukça
Valla bugün kimsecikler yok. Ben hala +18 i okuyorum fırsat buldukça
Valla olamıyorum ben 1 aydır diyet moduna geçmeye çalışıyorum.Eee kızlar gününüz nasıl başladı nasıl geçiyor? Vallaha ben menümü yazdığımda daha yeni masama oturabilmiştim.
Kızlar geçen günkü sorum gibi bir sorum daha var... Diyetten sıkıldığınızda, modunuz düştüğünde tekrar ne yapıp motive oluyorsunuz? Şu son zamanlarda zorlanıyor gibi hissediyorum. Sizler için tekrar motive olma kaynakları nelerdir?
Kadıncağız dertlenmiş yazık üzüldüm hüzünlü olmasınaAy neymiş o +18 çok merak ettim. Bende bakayım? Ne konuşuyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?